Philadelphia Flyers 2021–2022

  • 164 204
  • 639

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Eipä näistä nyt liiaksi innostua voi, mutta "ihan kiva" että näitä omia pickejä nähdään edes kokeilemisen arvoisena palasina. Hyvin nopeastihan tuon näkee, soveltuuko Ginningin peli P-Amerikan puolelle. Todennäköisin urapolku ruotsalaisen uralle lienee kuitenkin pari oppikautta AHL:ssä, joiden aikana pääsee kokeilemaan jämäpelejä myös Flyersin puolella, jota seuraa paluu Euroopan huippujengiin.

Upsideä kun taas miettii niin pohjalla on SHL-mestaruus pelaavassa roolissa, miesten pelejä on rutkasti jo alla ja miehen koko 193cm/93kg tukee varmasti kaverin tulevaa roolia Phantomsin puolella. Eihän näistä koskaan tiedä. Kovasti Twitterin puolella NHL:n varmasti viisain fanimassa on jo tämänkin nuorukaisen dumannut alimpaan helvettiin näkemättä peliäkään, koska on varattu korkealla numerolla ja omaa mitäänsanomattomat tehopisteet koko uralta. Että tsemppiä vaan valloitukseen Adamille!

Kyllähän tuntuu taas aika pitkältä näin phillyläisittäin. Valmennuksesta ei ole tietoakaan, joukkueen koostumuksesta lokakuulle ei ole mitään varmuutta, sillä nyt Giroux'nkin poistuttua en näe tuossa joukkueessa enää yhtäkään pelaajaa, ainakaan tällä hetkellä, jotka olisivat suojassa mitä tulee treidaamiseen. Olisi semikiva juttu jos saisivat tuon valmennuksen naulattua ennen kesää, niin sielläkin päästäisiin toden teolla töihin jo hyvissä ajoin.
 
Kesälle fantasiat:

Hyvä ja tuore valmennus, väkisinkin yksi kokenut tarvitaan. Trotz tuskin tulee niin Montgomery. Tämän kaveriksi sitten vaikka näitä "lupauksia" joiden nimiä esim HF boardinlla on ollut ja vaikka senior adviseriksi Tortsie. Toki esim Carolina Hurricanesin farmi on tehnyt loistavaa työtä , mielelläni sieltä ottaisin oppia.

Miksi muuten seurat eivät palkkaa muiden seurojen "rakentajia". Toki GM on esillä ja tekee päätökset, mutta kai siellä muitakin on jotka rakentavat pitkään taustoja, kehityspolkuja, scouting osastoja , ennustavat tulevat pelilliset trendit ja antavat informaatiota mihin suuntaan valmennusta sekä pelaajia ja draftaamista tulee kehittää?


Haluaisin siis oikeasti ennakkoluulottoman ja tuoreen ryhmän niin kalliilla sopimuksella että Comcastilla ei ole niitä varaa irtisanoa. Sellainen 5 vuoden kehityskerho :
HC: Montgomery
AC: Jukka Jalonen
AC: Rickard Gronberg
AC: Benoit Groulx
AC: Manny Malhotra
VC: Elmo Aittola
Coach Senior Advisor & development : John Tortorella

Samoilla teeseillä Phantoms valmennus kuntoon, iso ryhmä paljon kokkeja.

JVR, Lindblom, Laughton, Provorov kiertoon. Keskinkertaisuus ja HMV hommat riittää.

Gaudreau, Kane, Kadri, Deslauriers, Crouse/Lemiux/Kunin, L.Schenn sekä Zadorov sisään. Loput sitten junneille ja jatkoille. Kun jengiä hajoo , niin junnuille peliaikaa.

Farabee-Couturier-Atkinson
York-Ellis

Gaudreau-Kadri-Kane
Sanheim-Ristolainen

Tippet-Hayes-Konecny
Zadorov-L.Schenn

Lemiux-Deslauriers-MacEwen

Jos joku tulee vittuilemaan että ei mahdu palkkakattoon niin mahtuu , tarkistin. Ja jos tulee muita esteitä niin niitä lähdetään ratkomaan sinun lempipelaajasi kauppaamalla. :)

Alkaa kyllä riittää , niinkuin yllä oleva toveri jo sanoi, pitkä aika on pitkä aika.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Voi luoja sentään. Tästä se taas jo lähtee :)
7 ja 8 pakki kyseessä. Eiköhän sieltä tule joku isompi kauppa jossain vaiheessa. "Fanit" kaipaa viihdettä, niin tehdään jotain päätöntä. Ensimmäinen varausvuorokin menee tälläisessä kaupassa hyvin kylkiäisinä:)
 

Crank

Jäsen

Laitetaan nyt ihan linkin muodossakin tämä, mistä jotain huhuiluja jo olikin. Eli Trotz käy myös Flyersin jutulla
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Tortsy jos tulis ni olis ainakin viihdettä ja loppuis muniin puhaltelu. Siitä en tiedä toimisko homma sen paremmin :)
 

Taison

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, KalPa
Tortsy jos tulis ni olis ainakin viihdettä ja loppuis muniin puhaltelu. Siitä en tiedä toimisko homma sen paremmin :)
Varmasti olisi kelpo valmentaja repimään keskinkertaisesta pelaajamateriaalista parhaimman suorituksen irti, sitähän se Columbuksessakin teki hyvällä menestyksellä useamman kauden ajan. Varmaan ihan katsomisen arvoinen kortti, jos tavoite on päästä nopeasti takaisin "playoff-bubble" joukkueeksi. Minkään uudelleenrakennukseen tähtäävän joukkueen koutsina Tortsia on kyllä vaikea nähdä.
 

puna-hundi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers, Mike Keenanin jengit
Mua edelleen kiinnostaa tietää miten fletch ajatteli kikkailla palkkakaton kanssa. 5 miltsiä cap spacea, noin 7lle rfa jannulle pitäis sorvata jatkot (mm tippett, frost, allison), pakistossa 4 nhl tason pelaajaa, ja osaavia hyökkääjiä yks vähemmän, roon lähdön myötä.

Jvr ei liiku ilman kylkiäisiä ja kaikki oikeasti treidattavat jättää aukkoja kokoonpanoon, jotka taas pitää jollain tilkitä. Näin paskaan rosteriin on harvemmin saatu upotettua näin paljon rahaa, joten vaikeaa muuttaa joukkuetta mihinkään suuntaan. Sama juttu ku esim leafsilla, ilman noita tähtipelaajia tietty.

Jos gudreauta haikaillaan, niin jvrn lisäksi pitää saada ulostettua jokin muu soppari ja pelkään että fletch johnnyhockeypäissään heittää pihalle ihan ok pelaajia koska kukaan ei halunnu jvrää ilman että 5OA pikki lähtee mukaan.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Onko Phillyn jätkät tiukasti kesälaitumilla vai onko ajatuksia tuonne mockdraft osioon kenet Flyers varaa. Kemell vai Jiricek vai joku muu
 

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
5th most improved team in the NHL
Aivan lottoa mutta jos jotain pitäis heittää niin ISO oikealta ampuva Jiricek olis varmaan tuossa vaiheessa. edt: Kun ei siitä Ellisistäkään tiedä pysyykö tuo kunnossa. En jaksa uskoa että toinen suomalainen varattaisiin ensimmäisillä pickeillä kahta vuotta peräkkäin.
 
Viimeksi muokattu:
(1)
  • Tykkää
Reactions: Jyyd

Jöhnis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Uskon että toinen parista Nemec/Jiricek on se Flyersin kesän ykkösvaraus. Molemmat tuskin top4:ssä menevät ja rightin pakeissa ei liikaa lupauksia junnuputkessa ole.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Jyyd

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Uskon että toinen parista Nemec/Jiricek on se Flyersin kesän ykkösvaraus. Molemmat tuskin top4:ssä menevät ja rightin pakeissa ei liikaa lupauksia junnuputkessa ole.
Joo näin se taitaa mennä. Laitetaan mockdraftiin Jiricek ku Nemec meni jo
 

inflames

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa ja Philadelphia Flyers
Mitäs porukka mieltä pitäisikö Flyersin yrittää kiinnittää Filip Forsberg vapailta markkinoilta tänä kesänä? Hänet saisi varmasti halvemmalla kuin Johnny Gaudreaun, jonka sopimus päättyy myös tähän kauteen.

Forsberg on oman draft-vuotensa (2011) paras pistemies tällä hetkellä. Toisena pisteissä on Sharksin Tomas Hertl, joka teki aiemmin tänä vuonna 8 vuoden ja 65 miljoonan jatkon San Joseen. Forsbergin saattaisi saada saman suuntaisella sopimuksella, mutta Gaudreauta ei. Forsberg ei tosin ole oman kylän poikia eikä yhtä suuri tähti kuin Gaudreau, mutta mielestäni parempi ratkaisu kokonaisuutta miettien.

Forsbergilla on myös paljon pudotuspelikokemusta ja hyvät tilastot kevään peleistä. Lisäksi meiltä löytyy Ryan Ellis, jonka kanssa Forsbergilla yhteistä historiaa Nashvillesta. Forsberg kävisi myös ikänsä puolesta hyvin joukkueeseen lähestyen todennäköisesti parhaita pelivuosiaan. Eikä olisi ensimmäinen kerta, kun pelaaja siirtyy Nashvillesta Philadelphiaan. Floppiriski Forsbergissa mielestäni huomattavasti pienempi kuin esim. Nazeem Kadrissa ja Evander Kanessa, jotka vapatuvat myös kauden jälkeen.

Kaikkein paras olisi varmaan odottaa vielä vuosi, että James vanRiemsdykin sopimus loppuu ja siivota muita jo riittämättömäksi todettuja pelaajia pois rosterista ja katsoa saadaanko nuorista jo joku tai joitakin vastuunkantajia. Sitten voisi miettiä isompia sopimuksia. Varsinkin, kun Ryan Ellis on vielä iso kysymysmerkki pelikuntonsa puolesta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös