Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠, Flyers, Giroux
Noniin johan on tapahtunut!

Jokaiselle liikkeelle peukku täältä. Risto tuli kalliiksi, mutta jos vetää hyvin ja sorvaa pitemmän jatkopahvin ollen Flyersin pakiston kulmapalanen tulevina vuosina, ei haittaa.

Toki Ghostin menetys kirpaisee hiukan mutta noin sen pitikin mennä. Ei vain ikinä tuon lonkkaleikkauksen jälkeen ollut sama pelaaja, peliaika ja itseluottamus katosivat.

Lyhyesti ja ytimekkäästi:
- Hägg < Ristolainen
- Ghost < Ellis
- Voracek =< Atkinson
 
"Mene poika nukkumaan kun et kiekosta mitään ymmärrä."

Viljami84

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Buffalo,Leijonat, altavastaajat
Provorov - Ellis
Sanheim - Ristolainen
York/Morin/Zamula - Braun
Enempää asiaan kantaa ottamatta itse toivoisin, että Risto saisi viedelleen kiekkoa pelaavan pakin ja siksi tavallaan toivonkin, että vähintään kokeiltaisiin seuraavaa.
Sanheim-Ellis
Provorov-Risto

ja en tiedä onko Sanheimista ykkösparin minuutteihin, mutta tuo Riston tyyliin sopivampi.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Enempää asiaan kantaa ottamatta itse toivoisin, että Risto saisi viedelleen kiekkoa pelaavan pakin ja siksi tavallaan toivonkin, että vähintään kokeiltaisiin seuraavaa.
Sanheim-Ellis
Provorov-Risto

ja en tiedä onko Sanheimista ykkösparin minuutteihin, mutta tuo Riston tyyliin sopivampi.
Eipä tuossa ollut roolituksia mietitty, vaan pelaajat jonkinlaisessa "depth chartissa". Mielenkiintoista on nähdä miten päin tuota nelikkoa lähdetään asettelemaan, mutta veikkaisin juuri esittämääsi muodostelmaa. Kyllä Sanheim nimenomaan kiekolla osaa ja pystyy pelaamaan, mutta ehkä Ellis on vähän stabiilimpana pelaajana on parempi vaihtoehto. Minuuttien puolesta en juuri näe väliä miten 5-5 parit muodostuu. Varmaan aika tasan menee vaihdot ja erot tulee sitten erikoistilanteissa, erien lopuissa jne. Esim. viime kaudella Braun pelasi paljon Provorovin kanssa tasakentin, vaikkei ykkösparin minuutteja kerännytkään.

Sellainen villi ajatus iski päähän, että mitenkähän hyvin Fletcher tulee juttuun vanhan tuttunsa, eli Ryan Suterin kanssa? Jos saisi uskoteltua, että alihintaisella sopimuksella kannattaa tulla kannujahtiin. Noh, eipä Flyers ole tainut missään huhuista olla mukana ja aika kauas markkinahinnasta jää kyky maksaa palkkaa. Eli aika paljon vaisummaksi jäänee pakkivahvistus.
 
Gillies: Tulin pelaamaan kovaa, rehellistä lätkää

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
People weren't moving" for the police escort, Morrisonn said. "They were mooning us, throwing stuff at us, beer bottles, whatever they had in their hands. It's to be expected from Philly fans. Didn't they boo Santa Claus?

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Yli tuhannen runkosarjapelin veteraani Keith Yandle halvalla artistisopparilla sisään. Tämä signaus ottaa paineita pois Cam Yorkin harteilta, ja mitään ei menetetä vaan päinvastoin jos York pakottaisi otteillaan itsensä avaukseen. Viime kauden junnujen susillesyöttämisestä otettu vissiin opiksi. Sivubonarina täyttää tuon Ghostin tontin #5-6 pakkina sinänsä, että tämä voidaan heittää ylivoimalle ja esim. Provorov voi keskittyä 5v5 ja alivoimaan.

Puolustus lienee valmis. Seuraavaksi back-up/tandemi ja ehkä se "hyökkäyksen yandle" vielä?Vaihtoehtoja peluuttamiseen löytyy.

Provorov - Ellis
Sanheim - Ristolainen
Yandle - Braun
...Morin, Zamula, York
 
"I don't know who you plan on starting tonight, but I want that first shift." - Claude Giroux to Peter Laviolette before Game 6 at Flyers/Pens 2012 SC Playoffs.

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Puolustus lienee valmis. Seuraavaksi back-up/tandemi ja ehkä se "hyökkäyksen yandle" vielä?


Vaihtoehtoja peluuttamiseen löytyy.

Provorov - Ellis
Sanheim - Ristolainen
Yandle - Braun
...Morin, Zamula, York
Tuo puolustus näyttää oikeasti vitun hyvältä.
 

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Kenelle kaikille riittää merkittävää YV-aikaa tuosta puolustuksesta, kun Yandle varmasti sinne itsensä kiilaa (jos kaverista jotain hyötyä halutaan irti saada)? Provorov varmasti alakerran isäntänä myös ottaa ison tontin YV:sta vaikka ei omiin silmiin sarjan parhaita YV-pakkeja todellakaan ole.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Yandle ei ehkä ollut se UFA joka oli viime kauden jälkeen ykkösenä toivelistalla. Mutta yksivuotinen alle miljoonan menevä sopimus on sellainen, että eihän tässä valittaa voi. Ja pienemmässä roolissa varmasti edelleen ihan käyttökelpoinen pelaaja joka on mahdollista laittaa myös ylivoimalle. Nimenomaan kiekollista taitoahan hän tuo ja pakistosta selkeästi halutaan kohtuullisen liikkuva ja kiekollinen. Olkoonkin, että Ristolaisen hankinnan yhteydessä korostettiin tarvetta fyysisyydelle. Yandle jatkaa myös valittua linjaa jossa koppiin haetaan kokeneita "johtajapersoonia". Kyseessä on neljäs entisessä joukkueessa varakapteenina toiminut hankinta tälle kesälle.

Pakiston pelipaikat näyttävät tosiaan hyvinkin selkeiltä, ellei Yandlen lisäksi tule toista veteraania tappelemaan kolmosparin roolista. Näillä mentäessä Morin lienee etulyöntiasemassa seitsemänneksi "ylös" jääväksi pakiksi tuomaan fyysisen vaihtoehdon kun sitä halutaan. Voi myös stuntata hyökkääjänä. York ja Zamula sitten ison roolin perään kehittymään, elleivät lyö vastustamattomia näyttöjä training campilla. Tuo @SirKepola nostama kysymys ylivoimasta on todella mielenkiintoinen. Provorovista samaa mieltä, mutta myöskään uusista tulokkaista oikein kukaan ei ole sellainen selkeä ykkösylivoiman valtias. Tai Yandle oli sitä joskus. Ellis jäi Josin taakse Nashvillessa, mutta toisaalta kukapa ei olisi jäänyt. Ristolaista käyttivät ylivoimalla ainakin viime kaudella paljon maalin edessä, mutta siihen meillä löytyy jo astetta kovempi spesialisti.

Kaikki riippuu toki siitä, millaiset sopimukset Sanheim ja Hart saavat, mutta jonkun verran näyttäisi jäävän pelimerkkejä vielä rällätä vapailla markkinoilla. Oikeastaan aika hyvä tilanne, että mihinkään typeryyksiin ei oikein rahat riitä, mutta voidaan katsella toiseksi maalivahdiksi ja syvyyshyökkääjäksi muitakin vaihtoehtoja, kuin lähellä minimisopimusta pelaavia arpoja.
 
Gillies: Tulin pelaamaan kovaa, rehellistä lätkää

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Että semmosta. Jonesista sitten veskariosaston ristolainen? Noh, vähän rankempaa huumoria...

Tosiaan muutaman vuoden vihkoon vetänyt Jones nuoren ja huonon kauden pelanneen Hartin tandemipariksi on nätisti sanottuna aika riski veto, sillä löytääkseen kaverin edellisen onnistuneen kauden täytyy mennä kauteen 2017-18. Luulisi vuoden lappu motivoivan myös kopintarttumista. Kun katsoo millä hinnalla muita veskareita on mennyt suuntaan ja toiseen, niin ymmärrän Jonesin signaamisen. Bernier olisi käynyt aivan liian kalliiksi, ja lieneekö Holtby sitten halunnut nimenomaan Dallasiin sillä tämänkin perässä oltaisiin twitteristien mukaan oltu? Hartin harteilla tuo ensi kausi ja tulevaisuus muutenkin lepää, että jos ei koppi tartu niin kusessa ollaan, oli kakkonen kuka tahansa.

36 vuotiaan Nate Thompsonin hankintaa en taas ymmärrä. Puhtaampaa "parasta ennen" shutdown nelossenaa saa markkinoilta hakea, ja tuo edellinen visiitti Phillyssä ei oikein jättänyt mitään mieleen. Ok, tulee melkein minimilapulla ja näin, mutta kai siellä nyt ihan varsinaisia vahvistuksiakin olisi ollut jäljellä - ellei toki capin ja RFA-diilien kanssa tee niin tiukkaa että oli pakko tyytyä vain tähän. Ja ehkä tässä funtsittiin jo jatkoakin, että Coots ja Giroux olisi kiva nähdä myös vuoden päästä joukkueen riveissä ettei siellä joku uusi bottom6-pelaaja vie liikaa fyrkkaa.

No jos jotain posia loppuun, niin tämä hankinta lienee selvä merkki Frostille ja/tai Laughtonille, että nyt on kolmosen keskellä näytönpaikkaa tarjolla.
 
"I don't know who you plan on starting tonight, but I want that first shift." - Claude Giroux to Peter Laviolette before Game 6 at Flyers/Pens 2012 SC Playoffs.

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Taylor Hall
Ketkäs siellä toimistolla olikaan heilumassa? Flyersin menoa ei voi sanoa tylsäksi mutta en usko että omat hermot ja pumppu kestäisi aktiivista seuraamista ja fanittamista. Sivusta katseltuna viihdyttävää ja mielenkiintoista katsoa miten ensi kauden uusi puolustus+maalivahdit suoriutuvat.
 
Pakistosta heräsi sellainen ajatus mieleen että jos parit menevätkin:

Provy-Ristolainen
- iso 5vs5 vastuu ja oman pään aloitukset sekä alivoimaa

Sanheim-Ellis
- ylivoiman pyörittäjät ja hyökkäyspään aloitukset

Yandle-Braun
-suojatut minuutit sekä erikoistilanteet
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Olisihan tuolla ollut useampikin sopimus jonka olisi mieluusti ottanut Flyersiin, mutta turha noiden perään on sen kummemmin haikailla, kun ei tiedä oltaisiinko oltu kilpailussa mukana vaikka haluttaisiin. Jones ei tosiaan herätä minkäänlaisia positiivisia tunteita. Ennemmin olisi nähnyt kokeneen ja varman parin Hartille, vaikka sitten vähän pienemmällä potentiaalilla. Onhan Jones parhaimmillaan ollut pätevä ykkösvahti liigassa, mutta aika epätodennäköistä lienee, että saataisiin mitään väläyksiä enempää siitä tasosta. Thompson jäi edelliseltä visiitiltä mieleen hyvänä aloittajana, mutta aivan käsittämättömän hitaan oloisena pelaajana. Tuskin tuo ominaisuus ainakaan on parantunut vuodessa, mutta eiköhän sieltä saada hyvää asennetta ja riittävää peruspelaamista, että tulee pyörimään kokoonpanossa.

Ei kyllä joukkue vahvistunut toivotulla tavalla. Toisaalta, tuskin tämä kausi jää kiinni kakkosvahdista, tai etenkään nelosen ja katsomon rajoilla pyörivästä sentteristä. Maalivahtitilanne toki "hieman" jännittää, kun kummankin maalivahdin pitäisi tehdä merkittäviä parannuksia edelliseen kauteen. Onneksi näillä vuoden kestävillä sopimuksilla ei mitään varsinaista vahinkoa saa aikaiseksi. Ja onhan tuolla vielä muutamia pelaajia, jotka sopivaan hintaan voisi mieluusti ottaa mukaan, lähinnä hyökkäykseen.
 
Gillies: Tulin pelaamaan kovaa, rehellistä lätkää

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠, Flyers, Giroux
Pakistosta heräsi sellainen ajatus mieleen että jos parit menevätkin:

Provy-Ristolainen
- iso 5vs5 vastuu ja oman pään aloitukset sekä alivoimaa

Sanheim-Ellis
- ylivoiman pyörittäjät ja hyökkäyspään aloitukset

Yandle-Braun
-suojatut minuutit sekä erikoistilanteet
Ehkä näin olisi parempi, vaikken kuvittelisi Ristoa ja Provyä äkkiseltään yhteen. En suostu vielä hyväksymään, että Ristolaisen näytöt olisi nähty ja pelaisi vähän puolustavampaa roolia. Provorov kun on hyvä kahden suunnan pakki, noin profiiiltaan. Ja pisteitä pystyy tekemään sinne 60 asti. Varsinkin, kun siihen ei ihan kauheasti tilastojen valossa Buffalossa ole kyennyt.

Toki itse uskon Rassen uuteen tulemiseen Flyersissa. Tasainen pakisto on kyllä, ja se on hyvä juttu. Joukkue on parempi kuin viime kaudella mun mielestä.
 
"Mene poika nukkumaan kun et kiekosta mitään ymmärrä."
Olisihan tuolla ollut useampikin sopimus jonka olisi mieluusti ottanut Flyersiin, mutta turha noiden perään on sen kummemmin haikailla, kun ei tiedä oltaisiinko oltu kilpailussa mukana vaikka haluttaisiin.

Ei kyllä joukkue vahvistunut toivotulla tavalla.

Ja onhan tuolla vielä muutamia pelaajia, jotka sopivaan hintaan voisi mieluusti ottaa mukaan, lähinnä hyökkäykseen.
Samat itellä, Getzlaf & Perry, Foligno olisi kelvannut millin soppareilla.
 

Taison

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, KalPa
Ei kyllä joukkue vahvistunut toivotulla tavalla.
Ei vahvistunut tänään tosiaan, joskin se oli aika odotettu skenaario palkkakattotilanne huomioiden. Toki itsekin toivoin Fletcherin taikovan kanin hatusta ja hommaavan kunnon bottom-6 sentterin ja ehkä hieman varmemman kortin Hartin tandemiksi. Nyt sitten olisi Capfriendlyn mukaan karvan päälle 8 miljoonaa tilaa Sanheimin ja Hartin sopimuksille, todella mielenkiintoista nähdä millaiset laput kummallekin sorvataan.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Ei vahvistunut tänään tosiaan, joskin se oli aika odotettu skenaario palkkakattotilanne huomioiden. Toki itsekin toivoin Fletcherin taikovan kanin hatusta ja hommaavan kunnon bottom-6 sentterin ja ehkä hieman varmemman kortin Hartin tandemiksi. Nyt sitten olisi Capfriendlyn mukaan karvan päälle 8 miljoonaa tilaa Sanheimin ja Hartin sopimuksille, todella mielenkiintoista nähdä millaiset laput kummallekin sorvataan.
Näinhän se on, kieli keskellä suuta joutuu Fletcher vahvistuksia etsimään. Menihän tuolla sanotaan vaikka alle parin miljoonan kausipalkalla Glendening, Paquette tai Bellemare jotka olisi mieluusti ottanut. Mutta tiedä sitten oltiinkin millään tavalla edes kilpailussa mukana.
 
Gillies: Tulin pelaamaan kovaa, rehellistä lätkää

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Hurja meininki on ollut oranssilla konttorilla tänä kesänä. Mä tykkään että yritetään vahvistaa jengiä. Puolustukseen aika kovia äijiä mutta toisaalta jokainen uusista myös pikku riskikin miten kulkee. Kyllähän tässä selvästi näkee että pakisto oli se suurin ongelma viime kaudella ja sen takiakin ei mitenkään kiva paikka Hartille pelata sen poppoon takana. Nyt on "tukea" hommattu, eli ei muuta ku koppia tarttumaan.
Täällä jo mainittukin että cappi ei antanut mahdollisuutta parempiin viime hankintoihin eli näillä mennään.
Kyllä mulla on enemmän kuin toiveikas fiilis tulevasta kaudesta. Vaikka viime kausi meni koronoiden ym ym takia vihkoon pahasti, niin ei unohdeta edellistä ns. kunnon kautta kun Philly oli idän nelonen ja koko liigan kutonen runkosarjan jälkeen.
 
Saattaa mennä viikonpäivät etten todellakaan yhtään
Älykästä ajatusta itsestäni pysty nyhtää

Laakamato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers (Jokerit)
Hullut päivät alkaa olla ohi, ei kyllä pää kestäisi enempää.

Ristolainen, olen aina tykännyt. Perustuu the maaliin junnujen kisoissa. Siinä oli sitä kukon-pojan meininkiä mitä pitää ollakin. Rajoitteet pelin lukemisessa (?) ilmeisesti kovin puute mikä estänyt sen ihan viimeisen huipun saavuttamisen. Tuossa iässä kovaa kehitystä ei kannata odottaa, jos natsaa parin kanssa ja systeemi sopii pelaajalle niin voi yllättääkin. Toivotaan.


Hinta oli kova,sekä yksittäisen kaupan että kokonaisuuden kannalta. Vain 1 kausi sopimusta joten ei jää riipaksi mutta onnistuessaan voi saada kovan tarjouksen muualta. Riski mutta näkisin että niitä on vaan pakko ottaa.

Riski on muutenkin sana joka sopii meidän hankintoihin. Thompson on halpa nelosen ukko joka ainakin raapii aloituksia hyvällä teholla, ihan ok jos peliaika jää sopivaksi. Rotaatio pelaaja, potentiaalisimmat vetäköön kovia minuutteja farmissa.

Yandleen sopii samat sanat. Ylivoimaan ja helpoille minuuteille, muuta käyttöä ei taida enää olla.

Jones taas aiheutti ison huokauksen. 1 hyvä kausi, 3 huonoa perään. Olisiko ollut parempia mentoreita tarjolla, ei kai sitten, tuohon hintaan ainakaan.

Atkinsonin hankinnasta tykkään vaikka ikää on. Onnistuessaan hyvä vahvistus ja halvempi kuin Voracek. Runkoa saatiin ravistelua, toivottavasti hyvällä tavalla. Asenne taitaa olla kohdillaan, siitä iso plussa. Fletcher sanoi että viime kaudella kukaan ei kopissa hymyillyt. Tekemisen meininki, ilon kautta, takaisin niin peli paranee koko porukalla varmasti.

Ainakin on yritetty ja tehty. Nyt pitää tulla tulosta.
 
Moraali on sitä ettei uskalla tehdä mitä haluaa.

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Kyllähän tässä selvästi näkee että pakisto oli se suurin ongelma viime kaudella ja sen takiakin ei mitenkään kiva paikka Hartille pelata sen poppoon takana. Nyt on "tukea" hommattu, eli ei muuta ku koppia tarttumaan.
Vaikka puolustus umpisurkea viime kaudella olikin, niin sitä oli myös Hart. Kyse ei ollut pelkästään huonon puolustuksen takana pelaamisesta, vaan helpotkaan eivät Hartille tarttuneet.
Toivottavasti uusi puolustus onnistuu ja Hart pelaa kuten NHL vahdin odotetaan pelaavan. Jones ei herätä ollenkaan luottamusta. Kaikki odotukset on edelleen Hartin onnstumisessa.
 
Jos sitä seuraavaksi rustailisi vähän kenttiä sillä olettamalla että Sanheim ja Hart jatkavat eikä uusia hankintoja enää tehdä:

JVR-Couturier-Farabee
Lindblom-G-Atkinson
Laughton-Hayes-Konecny
xxx-Thompson-xxx
NAK

Sanheim-Ellis
Provy-RR70
Yandle-Braun
Morin

Hart
Jones

xxx paikoille kilpailua tuo joko tulevat syvyyshankinnat tai organisaatiossa jo olevat Allison,Frost etc.

Toki nyt tarkistettuani, Hart 3-3.5 ja Sanheimin 4-4,5 milkun sopimusten jälkeen meille jäisi vielä 1-2 miljoonaa käyttämättä. Perry, Ritchie voisivat tuoda fyysistä voimaa bottom6 rooleihin mutta myös playoffeissa tarvittavaa ilmettä sekä tehoja.
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Vaikka puolustus umpisurkea viime kaudella olikin, niin sitä oli myös Hart. Kyse ei ollut pelkästään huonon puolustuksen takana pelaamisesta, vaan helpotkaan eivät Hartille tarttuneet.
Toivottavasti uusi puolustus onnistuu ja Hart pelaa kuten NHL vahdin odotetaan pelaavan. Jones ei herätä ollenkaan luottamusta. Kaikki odotukset on edelleen Hartin onnstumisessa.
Jos on useampi teidän leiristä pyöritellyt päätään Jonesin hankinnalle, niin täytyy kyllä itsekin ihmetellä. Nyt kun Hartilla on hyvin vaikea kausi takana, niin haparoiva head case on tuskin se paras tuki uuteen tulemiseen? Paras kun kaikki ei olisi ollut Hartin varassa, ja jos niin edes joku perusvakaa backup siihen sitten.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy