Philadelphia Flyers 2014–2015

  • 325 106
  • 1 075

Isaa

Jäsen
Sinne lähti suosikkipelaajani Kekäläisen porukkaan, ei mikään ihan kevyt juttu ei. Scott Hartnellille kiitos vuoden 2007 syksystä vuoden 2014 kevääseen. Seitsemän vuotta ja muutaman päivän päälle ehti Hartsy olemaan Flyersin mies tai pikemminkin Flyers-mies. Onhan tuossa ollut aikoja, kun on lähtö pyörinyt huhuissa ja ollut siihen valmiina, mutta nyt tätä ei ihan osannut odottaa.

Vaan sokea en toki ole tosiasioille ja ne olivat hyvin tiedossa. Umbergeri ei vaan kuitenkaan millään herätä minkäänlaista innostusta täällä(kään).

Onhan se nyt tietysti mielenkiintoista nähdä, millaiseksi ykkönen ja kakkonen muodostuvat (=kuka kesällä sinne hankitaan).
 

Rifla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Liverpool, HIFK, symmpiset Calgary
ei mikään pitkä artikkeli mutta antaa himpun lisätietoa Hextallin puolelta Hartsyyn liittyen
Ron Hextall: | Comcast SportsNet Philadelphia

Eli enpä usko että tämä ennakoi mitään suurempaa kauppaa (paitsi tietty jos leca lähtee). Vaan haettiin kuten joku jo listasi tilaa cappiin parin kauden päähän kun useampi soppari loppuu. Ja että flyers olisi ensikaudella himpun nopeampi...

Rifla
 

Courier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, HIFK, AS Roma
Viimeyönä pidetyn NHL awards- gaalan antia:

Hart trophy: Giroux 3. sija
Selke trophy: Couturier 9. Read. 25.
Jack Adams: Berube 6.

Tulokset löytyy ainakin täältä:
2013-2014 NHL Awards Voting Results - HFBoards

Yllättävintä näistä oli tuo Beruben sijoitus. Chief teki kyllä hyvää duunia ja kiva nähdä että se on noteerattu noin laajasti. Couturierin sijoittuminen 10 - parhaan joukkoon Selke äänestyksessä on todella kova meriitti vasta 21v pelaajalle. Ja hienoa nähdä, että myös Read sai tunnustusta. Ja Giroux`n korkea sijoitus Hart äänestyksessä on todella kova suoritus, varsinkin kun miettii että missä merkeissä kausi lähti käyntiin.

Sitten draftista.

Hexy kertoo minkälaisen pelaajan haluaisi varata:

Hextall on the Draft: Picking at #17 Video - NHL VideoCenter - Philadelphia Flyers

Ei kyllä yllätä yhtään että Losista saapunut Hextall arvostaa niin paljon puolustajia. Hextall haluaa varmasti oman Doughtyn, ja kun se ei Homerin tyylillä onnistunut (Weber,Suter etc.) niin ehkäpä sitten varaamalla.

Tosin noin myöhäisellä vuorolla tuskin enää löytyy mitään hiomatonta timanttia mistä voisi tällainen kehittyä, joten se varaus voidaan varmasti käyttää mihin tahansa pelaajaan. Ja ohessa yksi artikkeli pelaajista, kenet Flyersin tulisi varata:

2014 NHL Flyers Draft: 4 Studs the Flyers Should Select

Ja sieltä pelaaja ketä kiinnostaa itseäni eniten:

Julius Honka, D, Swift Current Broncos
Honka is a very similar player to DeAngelo, but he does not come with any red flags or question marks about his game. Originally from Finland, Honka came to play in North America in the WHL, and hit the ground running in his first year.

Julius Honka is a high-flying defenseman. He finished the season with 56 points in 62 games, which was good for fourth among rookies at all positions in the WHL, and eleventh among defensemen.

Honka’s best asset is his speed and mobility, which he uses to great effectiveness on the breakout and in the offensive zone. Unlike DeAngelo, Honka does not have questions about his defensive game. While he is not a big player at 5’11″, 181 lbs, he has shown he is willing to engage in physical battles in his own zone and not let his size get in his way. He is sound positionally, and uses his high hockey IQ to defend effectively.

A good NHL comparable would be Tobias Enstrom, a player who utilizes his speed and vision to distribute the puck in transition and on the power play. Honka does not have a cannon for a shot, but effectively gets pucks to the net, evidenced by his 16 goals this season.

Ja vielä yksi tweetti:
@BroadStBull: Hexy gives high grades to Milano, Larkin and Tuch. A couple may be available at No. 17.
Kyllä tuo Milanokin kelpaisi. LW paikoille kaivattaisiin nyt täydennystä.
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kyllä tuo Milanokin kelpaisi. LW paikoille kaivattaisiin nyt täydennystä.

Milano ainakin toisi sitä nopeutta, jonka perään on huudeltu, tulevaisuuden Flyersiin. Tuch ja Larkin taitavat olla molemmat enemmänkin isokokoisia voimahyökkääjiä, jollaiset ei nyt ole mielestäni tarpeissa ykkösenä tällä hetkellä.

Eri asia sitten on sitten se, että onko Milano enää 17:nnellä vuorolla vapaana.
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Craig Button on laittanut omassa mockissaan Flyersin kohdalle Anthony DeAngelon ja siinä olisi toisaalta oma "samivatanen" Flyersille. Vaatisi vierelleen kovan puolustavan puolustajan ja kehitettävää on ainakin sijoittumisessa.
 

Turri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, HIFK, Braehead Clan
Oma korteni kekoon tahan Hartnell - Umberger vaihtokauppaan. Hartsysta pidin hyvin paljon Flyersissa, mutta olihan tuo sopimus vain pakko siirtaa jos vain mahdollista. Kummoisempaa vastinetta tuskin oli tarjolla, mutta Umberger ei kylla savayta lainkaan. Mieluusti olisin toivonut vastineen olevan joku nuorempi pelaaja, jolla viela nayttohaluja ja potentiaalia kasvaa, mutta tuskinpa oli tarjolla ketaan. Nailla mennaan ja toivotaan, etta Umbergerg yllattaa positiivisesti tai etta edes jattaa neutraalin mielikuvan eika negatiivista.

Kaupassa tuli siis mukana 4 kierroksen varausvuoro 2015 draftin. Aikani kuluksi ajattelin hieman katsella, millaisia hakuammuntoja Flyers on tehnyt tuolla 4. kierroksen pickillansa viime vuosina. Rajasin tuon nyt vuosiin 2000-2009, koska niista hieman nakee etta onko pelaajista ehtinyt kasvaa NHL-pelaajia vai ei. 2009 vuosikin on aika lailla siina ja siina, etta pystyyko noista pelaajista viela mitaan sanomaan.

Flyersin pickit 4.kierroksella vuosilta 2000-2009 (suluissa kolme myohemmin valittua pelaajaa, ihan vain huvin vuoksi ja oman mieltymyksen mukaan valittuna, etta keta olisi ollut tarjolla tuolla omalla 4.pickilla)

2000 - 126th ovr varaus vaihdettiin Tampa Bayhin (205th ovr - NYR Henrik Lundqvist, 215th ovr - EDM Matthew Lombardi, 159th ovr - COL John-Michael Liles)
2001 - 123th ovr varaus vaihdettiin Tampa Bayhin (161st ovr - DAL Mike Smith, 172nd ovr - PHI Dennis Seidenberg, 151st ovr - VAN Kevin Bieksa)
2002 - 105th ovr Rosario Ruggeri (131 AHL-ottelua, 132 ECHL-ottelua) , 126th ovr Konstantin Baranov (koko ura Venajan liigoissa) (241st ovr - BUF Dennis Wideman, 234th ovr - PIT Maxime Talbot, 156th ovr - CHI James Wisniewski)
2003 - 108th ovr Kevin Romy (ura Sveitsissa), 129th ovr varaus Kingsin kautta Bostoniin (205th ovr - SJ Joe Pavelski, 245th ovr - CHI Dustin Byfuglien, 263rd ovr - PIT Matt Moulson)
2004 - 101st ovr RJ Anderson (158 ECHL-ottelua), 124th ovr David Laliberte (11 NHL-ottelua, 250 AHL-ottelua) (258th ovr - NSH Pekka Rinne, 262nd ovr - MTL Mark Streit, 127th ovr - NYR Ryan Callahan)
2005 - 102nd ovr varaus vaihdettiin Tampa Bayhin, 119th ovr Jeremy Duchesne (1 NHL-ottelu, 7 AHL-ottelua) (132nd ovr - DET Darren Helm, 230th ovr - NSH Patric Hornqvist, 155th ovr - NJ Mark Fayne)
2006 - 101st ovr Joonas Lehtivuori (98 AHL-ottelua), 109nd ovr Jakub Kovar (ura Euroopassa) (161st ovr - TOR Viktor Stalberg, 160th ovr - NYI Andrew MacDonald, 177th ovr WSH Mathieu Perreault)
2007 - 92nd ovr varaus vaihdettiin Anaheimiin (129th ovr - DAL Jamie Benn, 173rd ovr - SJ Nick Bonino, 201st ovr - SJ Justin Braun)
2008 - 118th ovr varaus vaihdettiin Columbukseen (121st ovr - DET Gustav Nyquist, 123rd ovr - LA Andrei Loktionov, 207th ovr - NSH Anders Lindback)
2009 - 112th ovr varaus vaihdetiin Bostoniin (149th ovr - CHI Marcus Kruger, 161st ovr - MIN Darcy Kuemper, 182nd ovr - MIN Erik Haula)

Pistetaan nyt samaan satsiin myos Los Angeles Kingsin 4. kierroksen pickit vuosilta 2006-2009, jolloin Hextall oli siella apulaismanagerina (oli toki Kings-organisaatiossa vuoteen 2013 saakka, mutta pidetaan sama rajaus kun Flyers pickien kohdalla).

2006 - 114th ovr Niclas Andersen (ura Ruotsissa)
2007 - 95th ovr Alec Martinez, 109th ovr Dwight King
2008 - ei pickia (93rd ovr meni Washingtoniin)
2009 - 95th ovr JF Berube, 96th ovr Linden Vey


Tarkoituksena tassa nyt ei ollut mitenkaan ajatella, etta "paskasti varattu", vaan lahinna etta minkalaisia pelaajia Flyers on varannut ja etta minkalaisia varauksia noilla jalkipaan hauilla on yleisesti tullut viime vuosina. Toki jos vanhaan on katsominen niin todennakoisinta lienee, etta tuo 4th rounderi mika Hartnell-kaupassa saatiin, niin matkaa Tampaan... Hyvin epatodennakoistahan on etta tuolla mitaan huippuvahvistusta Flyersiin saadaan, mutta enpa panisi pahitteeksi, jos sielta "Jamie Benn 2.0" napsahtais.

wunderveba tuossa mainitsi Anthony DeAngelon mahdolliseksi Flyers-varaukseksi taman kesan ensimmaisen kierroksella. DeAngelo oli minulle ainakin alkukaudesta sellainen prospect, etta kylla mielellaan Flyersiin ottaisin, mutta nyt jattaisin valiin. Monille varmasti on taallakin tiedossa, etta DeAngeloa on kahteen kertaan rankaistu OHL:n/joukkueen toimesta liittyen kaytokseen/rasismiin. En nyt lyo paatani pantiksi, mutta muistaakseni toinen naista tapauksista liittyi nimenomaan selkkaukseen oman joukkuekaverin kanssa. Varotusvalot vilkkuu ainakin meikalaisella vaikka taitava offensiivinen puolustaja DeAngelo onkin. Mieluummin sitten vaikka Julius Honka sisaan, jos on vapaana omalla vuorolla. Mutta ei sen enempaa nyt draftista, mikali aika riittaa voisin omat ehdokkaani tuolle Flyers-vuorolle listailla ennen viikonloppua.
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Turrin analyysia voi jatkaa sanomalla, että kyllä se Flyersin draftaus on ollut aika shittiä viime aikoina. Ensimmäisellä kierroksella on onnistuttu löytämään ihan hyviä pelaajia ja jopa todellisia huippuja Giroux'n muodossa, mutta seuraavilla kierroksilla on ollut todella hiljaista. 2000-luvun draftmenestystä tarkasteltaessa, niin ainoat 1. kierroksen jälkeiset NHL:ssa runkopelaajiksi pärjänneet pelaajat ovat Patrick Sharp ja Dennis Seidenberg. Kumpikaan ei noussut runkopelaajaksi Flyersissa. Vuodelta 2000 löytyy tosin erikoisuus nimeltään Roman Cechmanek.

Löytyy sieltä myös muutamia yli 200 peliä ylittäneitä pelaajia (Colin Fraser, Alexandre Picard, laskisin mukaan myös Nödlin ja Rinaldon), mutta eivätpä nämä ole taineet olla kovinkaan suurissa rooleissa. Eivätkä siis kummoisia pelaajia NHL-tasolla.

Erityismainintana vuoden 2004 drafti oli Flyersille todellinen floppi. Flyers varasi tuona vuonna 11 pelaajaa. Nämä ovat pelanneet NHL:ssa yhteensä 23 peliä tehoilla 2+2. Tosin kaikki nämä varaukset ovat kolmannelta tai sen jälkeisiltä kierroksilta.

Onhan se tietenkin niin, että drafti on tuuripeliä, mutta eipä noiden draftien perusteella Flyersin scouttiosasto vakuuta. Toisaalta vapailta markkinoilta Flyers on onnistunut tekemään ihan hyviä nuorisolöytöjä.

Tietoja tarkastelin hockeydb:n Flyersin drafti-sivulta: linkki.
 

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Twitterissä kiehuu ja kuohuu...

Linn-Mar ‏@LionprideBB 33 min
@tpanotchCSN Chances on moving Vinny?

vastaus edellämainittuun:
Tim Panaccio @tpanotchCSN · 10 min
Hextall: "We're going to deal with that internally."
translation: game on

Flyers Nation ‏@FlyersNation 14 t
Renaud Lavoie reported 10 teams have shown interest in UFA defenseman Dan Boyle, the #Flyers are one of them.

Flyers Nation ‏@FlyersNation 14 t
Gary Lawless reported the #Flyers have been the most aggressive at trying to move up in the draft.

Sam Carchidi ‏@BroadStBull 4 t
“@garylawless: hearing again from other teams that #nhljets are listening to offers for Evander Kane." He's on Flyers' radar.

Jotain luki myös tuosta Lecavalierin sopparista, että 1.7 mies tienaa kertaheitolla kaksi miljoonaa bonuksena taskuunsa, ja tämä olisi sitten treidaamisen "esteenä" toistaiseksi. Sitten tuon treidissä ylöspäin liikkumisen lisäksi Phillyn ollaan kuultu olevan eniten kiinnostuneita tuosta Ekbladista. Ekbladin lisäksi myös tämä Deangelo on pyörinyt Phillyn huhumyllyssä. Samaiset kaverit muuten kävivät muutaman muun junnun kanssa pelaamassa vähän kesähöntsää Sniderin hyväntekeväisyysseuran lapsien kanssa.

Kummasti alkoi taas jännittämään tuo ensi viikonloppu, että mitäs sieltä sitten tuleekaan, ja toki sen jälkeinen aika. Twiittien perusteella voisi sanoa, että Hextallin aikomuksena on tosiaan vapauttaa cap-tilaa Lecavalierin ulostamisen muodossa, että saisi tilaa leikkikentälleen. Itselleni kelpaisi, jos kahden seuraavan viikon aikana jengistä saataisiin ulos Lecavalier ja Grossmann, ja tilalle sitten vaikka se Boyle max. kahdeksi vuodeksi ja hyökkäykseen jäisi reilusti pelivaraa siihen 1-2 kentän kaveriin. Jännä nähdä myös, miten käy Umbergerin. Onko oikeasti osa Hextallin Flyersiä, mitä nämä huhut eivät todellakaan puoltaisi, vai heitetäänkö kassilliseen kiekkoja johonkin palkkalattia-jengiin, mikä tuntuisi järkevämmältä ja todennäköisemmältä vaihtoehdolta. Tiedä sitten.

Jos tapahtuu jotain, niin on tapahduttava urakalla, pelkästään tuon palkkakatto-tilanteen takia. Toivottavasti vaan omista ei lähde enää ketään, ei edes niitä harvoja hyviä prospecteja a'la Ghost tai Laughton.

Mitenköhän päin seuraavan 24 tuntia sitten vietäisi...
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Huomenna tosiaan alkaa draftin hullunmylly, kyllähän tosta 1 vuorosta saisi maksaa varmaan aika kipeän summan, Coots/B.Schenn/Morin/Laughton varmaan niitä kysytyimpiä oman 17 vuoron lisäksi tuollaisessa kaupassa olisi. Sen lisäksi ihan varmasti olisi Voracek/Simmer/Read haluttua tavaraa. Kyllähän Ekblad kelpaisi, mutta ei välttämättä sillä hinnalla mitä hänestä jouduttaisiin maksamaan. DeAngelo nostaa itselläni ihokarvat pystyyn ja väärässä mielessä, kohtaus mistä 8 pelin pelikielto tuli saa näkemään punaista. Vaikka nuori kasvava kaveri onkin kyseessä silti tuollaiset asiat ovat niitä mitä ei tarvita joukkueen sisällä eikä muutenkaan elämässä, Lahjakas nuorimies kyseessä sitä ei käy kieltäminen, mutta osaako Tony oikeasti ottaa opikseen eikä sama homma uusiudu.

Boyle olisi ihan mukava lisä puolustukseen, harmi vaan että siellä alkaa olemaan tota vanhaa kaartia sekä isoilla soppareilla olevia pelaajia, Boyle tulee varmaan sen 5+ lunastamaan markkinoilla, en usko että Flyerseilla on mahkuja häneen vaikka Vinny jotenkin saataisiin jonnekkin kaupattua. Itse olisin valmis lähtemään tällä jengillä ensi kauteen, Akeson sekä Emery/UFA soppareille vaan. Tietysti eihän sitä tiedä mitä Hextall taikoo, jännitys alkaa olla katossa.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Jotain luki myös tuosta Lecavalierin sopparista, että 1.7 mies tienaa kertaheitolla kaksi miljoonaa bonuksena taskuunsa, ja tämä olisi sitten treidaamisen "esteenä" toistaiseksi.

Kyllähän nuo Lecan tulevat kalliit vuodet verrattuna caphittiin varmasti karsii kiinnostuneita. Tulevana vuonna saa siis 2 miljoonaa 1.7 ja sen lisäksi 6 miljoonaa kauden aikana. Samoin sitten seuraavana kautena 2 miljoonaa kesällä ja 4,5 miljoonaa kauden aikana. Seuraavan kahden kauden aikana Leca siis tienaa mukavat 14,5 miljoonaa (cap hit vain 4,5 / kausi). Vaikka tuosta sen 2 mlijoonaa vähentääkin niin 12,5 miljoonaa pitää Lecalle maksaa kahteen kauteen. Onko hän nykykunnossaan (viime kaudella 37 pistettä) sen arvoinen?
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Huhuja huhuja, hullukshan tässä tulee jännityksestä. Yks huvittavimpia pähkäilyjä joita nyt olen lukenut on ihmettely kun Hartsy on poistettu rosterista mutta Umbergeria ei ole lisätty. Tästähän heti spekuleerataan että jääkö edes Phillyyn.
Floridan ykkäsvuoroa en lähtis kauhean agressiivisesti hakemaan koska kovan hinnan joutuis maksamaan valmiin/valmiiden pelaajien muodossa ja tilalle tulis arpa. Ja en tykkäis että nykyisiä lupauksia siirrellään.
Tähän hätään ei muuta. Tutkalla ollaan...
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Yks huvittavimpia pähkäilyjä joita nyt olen lukenut on ihmettely kun Hartsy on poistettu rosterista mutta Umbergeria ei ole lisätty. Tästähän heti spekuleerataan että jääkö edes Phillyyn.

Ei tuo mitenkään mahdotonta ole, että Umberger ostettaisiin ulos. Siitä saisi 3 miljoonaa lisää tilaa cappiin (kolmeksi vuodeksi) ja kun suuria odotuksia ei varmastikaan ole Umbergerin osalle niin hänet olisi helppo korvata. Toki buyout aiheuttaisi vuosille 4-6 sitten 1,5 millin caphitin, mutta eipä tuo nyt kauhean paha rangaistus olisi.
 

tirlanttan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Kyllähän nuo Lecan tulevat kalliit vuodet verrattuna caphittiin varmasti karsii kiinnostuneita. Tulevana vuonna saa siis 2 miljoonaa 1.7 ja sen lisäksi 6 miljoonaa kauden aikana. Samoin sitten seuraavana kautena 2 miljoonaa kesällä ja 4,5 miljoonaa kauden aikana. Seuraavan kahden kauden aikana Leca siis tienaa mukavat 14,5 miljoonaa (cap hit vain 4,5 / kausi). Vaikka tuosta sen 2 mlijoonaa vähentääkin niin 12,5 miljoonaa pitää Lecalle maksaa kahteen kauteen.
Väärin. Kun Lecavalierille maksetaan 1.7. se kaksi miljoonaa dollaria, jää neljälle kaudelle maksettavaa yhteensä enää 14,5 miljoona taalaa. Tekee 3,625 miljoonan "capin" tuolle ajalle. Tämä on ihan mahdollinen skenaario saada Vinny kaupatuksi, jos ja kun joku sentteriä hakeva jengi (Dallas, ketä muita?) saa mustanpekan käteen UFA-markkinoilta.
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Floridan kanssa kauppailemaan vain! Eikös sielläpäin ole enemmän ongelmia tuon palkkalattian kanssa?

Floridan 1. kieppi <-> Flyersin 1. kieppi, Lecavalier, Grossmann, L. Schenn

Eihän tuollainen toki koskaan toteutuisi, vaan mukaan vaaditaan jotain B. Schenniä/Couturieria/Simmondsia/Readia/Voracekia...
 
Viimeksi muokattu:
Ei tuo mitenkään mahdotonta ole, että Umberger ostettaisiin ulos. Siitä saisi 3 miljoonaa lisää tilaa cappiin (kolmeksi vuodeksi) ja kun suuria odotuksia ei varmastikaan ole Umbergerin osalle niin hänet olisi helppo korvata. Toki buyout aiheuttaisi vuosille 4-6 sitten 1,5 millin caphitin, mutta eipä tuo nyt kauhean paha rangaistus olisi.

Toisaalta treidaaminen niin että pidämme osan palkasta tulee Umbergerin kanssa kysymykseen.

Todella mielenkiintoisia aikoja eletään. Millasen paketin tuolta mahtaisi liikuttaa Coburn+Lecavalier ja Read+Umberger+Grossman paketeilla. Itse mehustelen mahdollisella Evander Kanen ja Dustin Byfuglienin tänne saapumisella, siinä missä myös Ekblad kiinnostaa. Tuon tason paketin saaminen ei kuitenkaan onnistu ilman Coutsista tai Schennistä luopumista joten siksi siihen en lähtisi.

Välikysymyksenä voisin esittää että kuinka huonolta top6 näyttää jos se rakennettaisiin näin:

Schenn-Giroux-Simmonds
Umberger-Lecavalier-Voracek

Fantastisesti jos mietitään niin Floridaan voitaisiin heittää Lecavalier+Coburn+1/2014+2/2015 vaihdossa heidän 1/2014+3/2014 jolla saataisiin Ekblad.Tuskin riittää.
Winnipegiin olisin valmis luopumaan Umberger+Read+Grossman+1/2015+3/2015 vaihdossa Evander Kane+Dustin Byfuglien+3/2014

Kane-G-Voracek
XXX-Schenn-Simmonds
Raffl-Couturier-XXX
XXX-XXX-XXX

Timonen-Byfuglien
Streit-MacDonald
"Boyle"-Schenn

Vapaista itse hakisin fyysisyyttä ja liikkuvuutta alempiin ketjuihin (Steve Ott,Tanner Glass,Derek Mackenzie,Brian Boyle) ja kiekollista osaamista pakistoon (Dan Boyle). Saa nähdä miten käy.
 
Viimeksi muokattu:

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Itse mehustelen mahdollisella Evander Kanen ja Dustin Byfuglienin tänne saapumisella, siinä missä myös Ekblad kiinnostaa. Tuon tason paketin saaminen ei kuitenkaan onnistu ilman Coutsista tai Schennistä luopumista joten siksi siihen en lähtisi.

Schenn-Giroux-Simmonds
Umberger-Lecavalier-Voracek




Vapaista itse hakisin fyysisyyttä ja liikkuvuutta alempiin ketjuihin (Steve Ott,Tanner Glass,Derek Mackenzie,Brian Boyle) ja kiekollista osaamista pakistoon (Dan Boyle). Saa nähdä miten käy.

Kane olis huikee vahvistus jengiin ja uskon että Girouxin rinnalla menis 30 maalin raja rikki. Tois myös mukavasti fyysisyyttä.
Noista ketju hahmotelmista en usko että kakkosketju toimisi hyvin. Voracek paahtais päästä päähän niin Leca ja Umberger tulis punasella vastaan.
Ekblad olis mielenkiintoinen tapaus mutta en laittais korvaavaan pakettiin Schenniä enkä Coutsia.
Vapaista en oikein innostu yhdestäkään koska se osasto on omienkin pelaajien puolesta ihan hyvällä mallilla. Boyle vois olla ainoa joka ehkä kiinnostais, jos sais lyhyen sopparin suht edullisesti.
 

Apena

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Philadelphia Flyers
Fantastisesti jos mietitään niin Floridaan voitaisiin heittää Lecavalier+Coburn+1/2014+2/2015 vaihdossa heidän 1/2014+3/2014 jolla saataisiin Ekblad.Tuskin riittää.
Winnipegiin olisin valmis luopumaan Umberger+Read+Grossman+1/2015+3/2015 vaihdossa Evander Kane+Dustin Byfuglien+3/2014

Kane-G-Voracek
XXX-Schenn-Simmonds
Raffl-Couturier-XXX
XXX-XXX-XXX

Timonen-Byfuglien
Streit-MacDonald
"Boyle"-Schenn

Vapaista itse hakisin fyysisyyttä ja liikkuvuutta alempiin ketjuihin (Steve Ott,Tanner Glass,Derek Mackenzie,Brian Boyle) ja kiekollista osaamista pakistoon (Dan Boyle). Saa nähdä miten käy.

Nyt sain vihdoinkin tunnukset tänne ja voin heittää omankin lusikkani soppaan. Nopeasti jos omat mielipiteet lähiajan tapahtumista niin Timosen ja Schennin sopparit loistavia ja sitten tästä Hartnell/Umberger episodista tällä hetkellä aika neutraalit ajatukset, koska odotan että Hextall aikoo vielä jotain tehdä (turha enää hyviä ja huonoja puolia luetella kun se on täälläkin jo vaikka kuinka monesti tehty).

Sitten tuohon Lord Nikonin viestiin. Nuo treidit olisivat hyviä ja näkisin että auttaisi Flyerssia, mutta itsekkin hieman epäilen, että suostuisiko Pathers tuohon treidiin. Readista en tietenkään haluaisi luopua, mutta jos ollaan realistisia niin jostain on luovuttava ja kuitenkin Readista mielummin luopuu kuin B.Schennistä tai Couturierista, vaikka Read yksi lempipelaajiani onkin.

Vapailtamarkkinoilta itse haluaisin nähdä hankittavan Mayson Raymondin. Jotenkin olen ihastunut häneen ja hänen pelityyliinsä ja sopisi hyvin tähän Flyerssin nopeampaan tyyliin. Mutta jos ruetaan miettimään peluutusta menee jo ehkä hieman hankalaksi, sillä kakkonenhan Raymondille olisi se optimaalisin paikka, mutta Raymond-Schenn-Simmonds ei jotenkin omiin korviin kuullosta kuitenkaan kovin hyvältä vaikka kaikki hyviä pelaajia ovatkin. Ehkä tuosta puuttuu hieman kuitenkin sitä kiekollista osaamista vaikka Schenn senkin kanssa on eteenpäin mennyt. Tietysti Voracekin ja Simmondsin paikkoja voisi vaihtaa, mutta Hextall omasta mielestä ainakin puhui jossain haastattelussa (tuon Hartnell/Umberger episodin aikana), että G ja Jake pelaisivat ainakin lähtökohtaisesti vierekkäin ja heille etsittäisiin kolmatta lenkkiä. Ken tietää mitä tapahtuu, mutta jotenkin ilahduttaisi nähdä Raymond oranssissa paidassa nopeine jalkoineen ja pisteaheine mielineen.

Sitten Boyle olisi tietysti hyvä vahvistus puolustukseen, mutta toisaalta haluaisin nähdä ennemminkin tälläisiä ''Sami Vatanen'' hankintoja, mutta eipä taida hirveästi olla ainakaan vapailla markkinoilla näitä nuoria ja tehokkaita puolustajia, kun uskoisin Justin Scultzinkin jatkavan Oilerssissa. Tarjonta pakkien osalta kun on muutenkin nyt huonoa, kertoohan siitä sekin, että Matt Niskanen on kovin lenkki vapaana ja hän tulee saamaan mielestäni hirveästi ylihintaa juurikin huonon tarjonnan ansiosta, joten häntä en lähtisi edes havittelemaan. Ei Niskanen siis huono ole, mutta ei herätä kuitenkaan oikein minkäänlaisia tunteita.

Jos vielä oman Fantasia rosterin laittaisin (vaikka en siihen oikein uskokkaan)
''Kane''-G-Simmonds
''Raymond''-Schenn-Voracek
X-Couturier-Akeson
Bellemare-Laughton-Raffl

Streit-''Byfuglien''
Timonen-''Scultz''
MacDonald-Schenn

Loppuun vielä pyydän anteeksi jos viesti on sekava tai muuta vastaavaa, ensimmäinen viesti ja paljon mielessä joten yritin saada jotenkin edes järkevästi kasaan. :)
 
Viimeksi muokattu:

QuackQuack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Les Ducks d'Anaheim, Nick Bonino 2009-2014
Nyt sain vihdoinkin tunnukset tänne ja voin heittää omankin lusikkani soppaan.

Tervetuloa palstalle, kiva nähdä uusia kirjoittajia!

Oikein mallikas aloitusviesti, mietin vain Raymondin olevan enemmänkin kolmosen kamaa, mutta kun katsoo millaisilla kakkosketjun laitureille Losa voitti Cupin niin ehkä hiljenen...

Tähän väliin pahoittelut vieraisiin pöytiin huutelusta. Philly on kuitenkin joukkue jota seuraan Ducksien jälkeen eniten, joten minäkin otan lusikan kauniiseen käteen ja tungen sen syvälle oranssimustaan soppaan. Tässä ketjussa tuntuu jatkuvasti olevan hirveää spekuleerausta vaihdoista sun muista, ei siinä mitään kun tulee vain mielenkiintoa lisää.

Jotenkin en vain usko että Jets lähtisi tuohon Lord Nikonin toiseen treidiehdotukseen, aluksi se vaikutti minun silmään hyvältä, mutta en uskosi Jetsin tekevän oikein mitään Grossmannilta. Matt Read voisi olla hyvä haku kakkoseen Scheifelen rinnalle, mutta Jets tarvitsee enemmän nuorta materiaalia runkoonsa ja vaikka Kane on treidihuhuissa liikkunutkin, en usko uuden GM:n Cheveldayoffin vaihtavan koko Jetsryhmän lupaavinta pelaajaa kahteen 'parhaassa iässään' olevaan marginaalipelaajaan, Kanea olisi myös erittäin hankalaa korvata ja tuollaisen treidin jälkeen Jets olisi ensi kaudella aika lähellä heittopussin asemaa. Vaikka ykkösrounderi tulisikin, tuollaisella Phillyjengillä se painuisi kyllä pitkälle yli 20. varauksen ykköskierroksella. Ja Bufa on myös vielä sen ikäinen, että Jetsin kannattaa pitää hänestä kiinni ja rakentaa kohti joukkueen tulevaisuuden playoffjuoksuja varten. Noh, tämähän on vain puhdasta fantasiointia.

Uskotteko kaikki myös Bellemaren ottavan heti vakiopaikan ylhäällä? Ikää on kuitenkin mittarissa jo sen verran, ettei prospectista voida enää puhua. Mielummin Bellemare kuin Rinaldo, vai? Ottihan Raffl vakiopaikan vaikka hyppäsi suoraan Allsvenskanista joten hiljenen jälleen...


Phillyllä on siis ihan hyvillä paikoilla tuo ykköskiekan pick, sitä sitten huomenna innolla odotellessa. Julius Honka oranssipaidassa olisi kyllä aikas helvetin mahtavaa!

Toivon tosiaan Hextallin tekevän enemmän liikkeitä kuin tuo Umberger-treidi. Onhan roster nyt jo sen verran hyvä että kun äijät ovat tasollaan niin kyllä tuolla pleijareihin mennään. Aivan kovimmaksi kannucontenderiksi tämänhetkistä Phillyä ei kyllä voida lukea. Olisiko rohkea kannuntavoittelu uhraamalla tulevaisuutta tämänhetkistä talenttia varten järkevää, vai tulisko joukkuen nuorehkoa runkoa kehittää maltillisesti? Uskon Phillyn olevan samassa tilanteessa kuin Ducks; joukkue on parhaimmillaan muutaman vuoden päästä. Mielenkiintoista offseasonia myös Flyersien kannalta odotellessa...
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Jos Flyers mielii Evander Kanen saada niin veikkaanpa, että kauppa rakentuisi B.Schennin ympärille Flyersin osalta. Siihen sitten Jets haluaisi varmaan päälle ykköskiepin ja mahdollisesti jotain muutakin. Millään Readilla ei Kanen tasoista pelaajaa saa tai sit kyykyttää Hextall tätä Jetsin GM:ää oikein huolella. Onko sit Flyersinkaan järkevää kaupata nuorta Schenniä ja kasata päälle vielä kaikkea muuta niin sitä en tiedä. Tosin uskoisin kyllä, että Kane tekisi laidalla pelatessaan parempaa jälkeä kuin B.Schenn, mutta jos Leca tuosta lähtee kassilliseen kiekkoja niin se kakkossentterin tonttihan on Braydenille auki sit?
 

Courier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, HIFK, AS Roma
Tervetuloa jengiin Apena! Ja samaten myös tirlanttan joka unohtui mainita aiemmin.

Nyt on kyllä jännä päivä edessä kun huhuja liikkuu suuntaan ja toiseen, ja ensi yönä pidetään sitten drafti kotikylässä.

Näistä huhuista sen verran, että itseäni EI kiinnostaisi Dan Boyle, jonka parasta ennen pvm on mennyt jo umpeen. Parhaat avut löytyvät ylivoiman pyörittämisessä, missä taas on jo ennestään Timonen ja Streit, ja näiden lisäksi mistä sitä tietää jos Gostisbehere on jo pian valmis pelaamaan ylhäällä? Meillä on jo ennestään kaksi ikääntyvää puolustajaa, jotka eivät ole mitään kovin fyysisiä pelaajia, niin en ihan lämpene ajatukselle että niitä olisi jatkossa kolme - varsinkaan kun caphit saattaa olla aika korkea.

Evander Kane oli tosiaan mennyt lisäämään Flyersin hänen Twitter tilinsä suosikkeihin. En tiedä yrittääkö hän vauhdittaa omaa kauppaamista pois Winnipegista, vai mitä, mutta kaikenkaikkiaan aika erikoinen temppu. Kane olisi kyllä täydellinen pelaaja tuohon ykkösketjuun Giroux´n ja Voracekin rinnalle. Vasta 22v powerforward joka pelannut jo nyt yhden 30 maalin kauden ilman kovia ketjukavereita.

Mutta en oikein keksi mitään järkevää diiliä mikä kiinnostaisi Jetsia. BSchenn on huhuttu aiemmin olevan osa pakettia. Mutta luulisi että tuon jatkosopimuksen myötä hän pysyy täällä. Lisäksi Jetsillä on jo nyt nuo 1-2 sentteripaikat aika hyvällä mallilla Littlen ja Scheifelen myötä.

Lisäksi luulisi että Lecavalier kaupataan kohta pois, joten tämän jälkeen meillä ei olisikaan enää ketään 2. ketjun sentterin paikalle. Capissa ei ole tilaa millekään kovalle UFA hankinnalle.

Paras paketti minkä saisin kasattua, mistä Jets olisi ehkä kiinnostunut olisi Simmonds+Laughton+1st

Eli kova hinta enkä tiedä suostuisinko siihen oikeasti. Tämän myötä Flyersilla olisi kyllä yksi liigan kovimmista kärkiketjuista. Menisi ehkä top3?

Myös tuo Floridan kaupittelema(?) 1. varaus on aika hurja huhu. Sitä vastaan pitäisi pistää aika helvetisti tavaraa toiseen suuntaan. Ja vaikka Ekblad onkin kaikkien raporttien mukaan tuleva puolustuksen liideri, niin olisi se aika karu juttu jos sitten kuitenkin floppaisi.

Ylöspäin treidaamisesta vielä sen verran, että ymmärtääkseni ne pelaajat, jotka on rankattu sijoille 10-20 ovat aika pitkälti samalla viivalla. Joten esim. 11 vuoro mitä Nashvillen on huhuttu kauppaavan, ei ehkä olisi fiksu veto kun siihen kylkeen pitäisi lyödä jotain muuta arvokasta.

Julius Honka olisi siis ykköstoiveeni, mutta kyllä tämäkin kaveri kelpaisi jos sattuisi jostain syystä olemaan vielä vapaana:
Kasperi Kapanen is coming home to Philadelphia for the draft | Post-to-Post

Väärin. Kun Lecavalierille maksetaan 1.7. se kaksi miljoonaa dollaria, jää neljälle kaudelle maksettavaa yhteensä enää 14,5 miljoona taalaa. Tekee 3,625 miljoonan "capin" tuolle ajalle. Tämä on ihan mahdollinen skenaario saada Vinny kaupatuksi, jos ja kun joku sentteriä hakeva jengi (Dallas, ketä muita?) saa mustanpekan käteen UFA-markkinoilta.

Juuri näin, ja tuo sopimus on itseasiassa ihan päinvastoin - helvetin hyvä jollekin pienemmän budjetin joukkueelle jonka tarvitsee päästä yli palkkalattian, kun varsinainen palkka on pienempi kuin caphit. Esim. Lecavalier saa kahdesta viimeisestä kaudesta vain 3m rahaa caphitin ollessa 4,5m.

Ja QuackQuackin tiedusteluun Bellemaresta, niin itse ainakin uskon että ottaa heti paikan pelaavasta kokoonpanosta. Ja tämä siksi kun hän on 29v jo valmis pelaaja, jolla ei pitäisi olla mitään oppimista AHL:n puolella, pl. pelaaminen pienemmässä kaukalossa.

E: Tuo Kanen twiitti taisikin olla niin, että hän pisti suosikkeihin tweetin jossa joku ehdotti että Hextall hankkisi tämän Flyersiin :D
 
Viimeksi muokattu:

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Jees, hieno homma että saadaan uusia kirjoittajia tänne. Jos olet huolissasi viestien sekavuudesta niin ei hätää. Varsinkin kun kausi on käynnissä niin tulee kirjoteltuu kaikenlaista univelkaisena. Viime kaudellakin ihmettelin hetken että jopas on tarina, ja huomatakseni että oma kirjotushan se siinä.
Oma toive olisi että Flyers olisi suht hiljasella meiningillä draftin osalta. Ykkösvuoro Floridalta tulis maksamaan liikaa joten EI.
Mulle kelpais myös J.Honka jos on saatavilla omalla vuorolla.
Kaneen iso kyllä mutta Simmer, Laughton ja ykkönen tuntuu vähän kovalta.
Mitäs jengi on mieltä jos B.Schenn ja Leca pistettäis kaupaksi ja kakkosen keskellä olisikin Couts, itse uskon että kädet riittäis. Pidän kiekollisesti parempana kuin schenniä. Siinä olis sitten tonttia Laughtonille kolmosen keskelle. Ehkä ei, ehkä ....
Ai niin Boylesta en ole minäkään kiinnostunut ja juurikin samoista syistä joita Courier mainitsi

Lisätään nyt tänne samantien että en mä haluis että Schenn mihinkään lähtee, kuhan heitin tämmöstä hurjaa pään tuotosta. Couts kyllä pystyis hoitamaan homman mutta Laughtonille taitais olla kova paikka. Tästä päästäänkin miettimään että mistä me saadaan Laughtonille pelipaikka tossa jengissä. Tässähän tulee väkisinkin mieleen että lähteekö hän johonkin suuntaan kun tuo sentteriosasto on niin kova. On tää pyörittelyy :)
 
Viimeksi muokattu:

Kyttis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
...
Mulle kelpais myös J.Honka jos on saatavilla omalla vuorolla.
Noniin, nyt kun täällä on muitakin tuoreita kasvoja, uskallan itsekin avata sanaisen arkkuni, kun tunnukset tänne sain. Joten terve kaikille aktiivikirjoittajille. On ollut mukavaa lukea vuosien ajan teidän kirjoitteluja ja mielipiteitä. Nyt tuli sellainen hetki että teki itsekin mieli osallistua oranssinuttuja koskevaan keskusteluun.

Honkaa toivoisin myös itse Flyersiin. Jotenkin pidän juuri sellaisen pelaajana jota Flyers tulee tarvitsemaan kovastikin Timosen poistuttua kuvioista. Kova on usko suomalaiseen ja kovaan tekemiseen tulevaisuudessa.

Mitäs jengi on mieltä jos B.Schenn ja Leca pistettäis kaupaksi ja kakkosen keskellä olisikin Couts, itse uskon että kädet riittäis.

Tälle nostan myös peukaloa. Jostakin on luovuttava jos halutaan kova laituri ykköseen. Uskon että Baby Schennin arvo nousi vielä hiukan, kun Hextall heilautti taikasauvaa ja taikoi hyvän välisopimuksen junnulle. Mahtunee useammankin joukkueen capin alle ensi kaudella. Toisaalta jos sitä laituria ei saada hankittua, haluaisin koittaa Readia ehdottomasti ykkösen laidalla pidempääkin ensi kaudella. Uskon että kaveri kyllä pystyy paukuttamaan hyvällä ranteella enemmänkin koreja kunhan kemiat löytyy Girouxin kanssa. Readia en toivoisi näkevän kauppatavarana, pidän todella paljon kaverin tekemisestä.

Jotain muita ajatuksia viimeaikaisista tapahtumista:
Iso plussa että GM vaihtui. Ei jännitä off season, eikä trade deadline enää niin paljon kuin viime vuosina. Aika näyttää...

Kuitenkin omituinen trade Hextallilta: case Umberger - Hartnell. Ei oikein vieläkää tahdo ymmärtää miksi, varsinkin kun Hartnellin puheista saa sen käsityksen, että ei olisi tahtonut lähteä mutta ei ruvennut kuitenkaa vastarannan kiiskiksi vaan lähti hyvässä hengessä. Cappia ei kuitenkaa vapautunut niin hirveästi. No, kaikkeen on kai syynsä.

Ja niin kuin täällä todettiin on Hextall kuitenkin saanut hyviä ja ennen kaikkea, järkeviä, sopimuksia tehtyä parin avainpelaajan kanssa! Iso plussa siitä. Tästä on hyvä jatkaa tulevaisuuteen.

Tämmöisiä sekavia ajatuksia näin alkuun, ehkä se ketsuppipullo tästä purskahtaa, kunhan saadaan kausi pyöräytettyä alkuun!
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Flyers varasi ensimmäisellä kierroksella 17. vuorolla Calgary Hitmenin (WHL) Travis Sanheimin. (eliteprospects.com) Sanheim on aika turvallinen varaus, josta uskon Flyersin saavan vähintään hyvän ja monipuolisen top4 puolustajan NHL:ään. Isokokoinen hyvin liikkuva allround-puolustaja, joka Morinin tavoin nousi vahvan kauden myötä kovasti eri rankingeissa ja paljonhan tässä nyt riippuu siitä, kuinka paljon kovasti vahvan draft-vuotensa myötä nousseella puolustajalla on saavuttamatonta potentiaalia varastossa? Parhaimmassa tapauksessa voi vielä kehittyä todella kovaksikin pakiksi.

Omassa mockissani oli sijalla 26. ja näin tuli kirjoitettua draft-ketjuun:

26. Travis Sanheim, CAN, D, Calgary Hitmen, WHL, 6'3.0", 181 lbs, s. 29-Mar-1996, L

Sanheim on vahvassa nosteessa oleva monipuolinen puolustaja. Kaverin suurimmat aspektit ovat koon ja liikkeen yhdistelmässä, minkä myötä kykenee vaikuttamaan peliin laajalla säteellä. Muistuttaa tässä itseäni hieman Braydon Coburnista, joskaan ei puhuta aivan yhtä nopeasta ja suuresta pelaajasta. Parhaimmillaan käyttää kokoaankin tehokkaasti hyödykseen, mutta välillä taas liiallinen flegmaattisuus vaivaa. Coburnin tavoin myös niitä uinahduksiakin sattui aina välillä, mutta sai tätä puolta kehitettyä paljon kauden aikana. Kiekollisena on mukavan rauhallinen kyeten luotettavaan peruspelaamiseen, mutten odota tästä mitään pisterohmua NHL:ään. Pystyy kuitenkin nopeutensa myötä tukemaan tarvittaessa hyökkäyksiä. En tiedä riittääkö peliäly johtavaksi puolustajaksi nousemiseen, rehellisesti vastaten en tähän usko, mutta Sanheimin kaltaiset koon ja liikkeen yhdistelmät ovat NHL-organisaatioille kannattavia sijoituksia joka tapauksessa ja vaikea sanoa onko näyttänyt vielä läheskään kaikkea osaamistaan? Vahvojen U18-kisojen myötä on ollut viime ajat nosteessa ja on nostettu esiin mahdollisena yllätyspickinä, mutta uskon enemmän ensimmäisen kierroksen loppuun.

Sinänsä hauskaa, että mainitsin Coburnin ja päätyi Flyersiin, vai oliko tuo enne? ;) Jos ihan rehellisiä ollaan, niin olisin toivonut hieman eri pelaajia tällä pickillä (mm. Tuch, Pastrnak ja venäläiset Scherbak ja Barbashev), mutta tämä on ainoastaan oma Flyersin ammattilaisia rajallisempi näkemykseni, ja kuten todettua ovathan nämä isot, monipuoliset ja hyvin liikkuvat pakit kannattavia sijoituksia. Katsellaan nyt miten Sanheimin kehitys jatkuu ja olisiko tästä nousemaan kovemmaksi pakiksi, mitä vielä tällä hetkellä odotan?

McKeen's Hockey (olivat rankanneet Sanheimin sijalle 15.):

"Honed his skills in midget last season shooting up five inches since his 9th round selection by the Hitmen in the 2011 WHL Draft .. laboured through the first two months of the season (healthy scratch at times) his ice time expanded due to an injury to team captain Jaynen Rissling .. formed a steady defensive pairing with team mate and fellow NHL draft eligible Ben Thomas .. blessed with impressive physical attributes supplemented by good conditioning and both a strong upper and lower body .. helped recover for defence partner with effective stick sweep checks stretching himself out while maintaining balance .. strategically places his body into passing lanes doing a good job of blocking shots .. became a more pro-active puck rusher throughout the year, reading plays better in the neutral zone and was not afraid to attack open seams .. an improving slap shot, but still needs a little time to cue up his wrist shot, ultimately lacking sting .. skating marked progression in his pivots and cuts .. coordination continues to iron itself out with increased muscle mass .. Sanheim was an absolute stud and emerged as a go-to defender for Team Canada at the World U18 Championships helping to capture a bronze medal and leading the team in defenseman scoring (7-0-6-6)."

Ja oli tosiaan loistava U18-kisoissa ja tätä oli ilo seurata finaaliviikonloppuna Lappeenrannassa.

Seuraavaksi sitten odotetaan nähdäänkö niitä kauppoja, joilla voisivat kalastaa lisää pickejä myöhemmille kierroksille, vai ei? Lecavalier, Grossmann...
 
Viimeksi muokattu:

Olpa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Vaasan Sport & Eric Lindros
Tuli jo pari pickkiä ennen Flyersin vuoroa tunne, että Sanheim on se johon tähdätään. Yleensä en tykkää näistä jotka nostaa tasoansa kaudessa tuntemattomasta ykköskiepille, mutta ihan hyvä fiilis tästä jäi syystä tai toisesta. Ei siinä vaiheessa nyt mitenkään merkittävästi parempaakaan ollut tarjolla. Kehitys kun jatkuu samalla tasolla niin hyvä tulee, mutta kiirehtiä ei tämän kaverin kanssa tarvitse.

Kapanen pinguihin. En nyt fanita poikaa, mutta edes iskän mieliksi olisi voinut päätyä jonnekkin muualle : )
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Laitetaan vähän lisää lihaa luiden ympärille Sanheimista sieltä täältä poimituilla lainauksilla.

ISS (sijoitus 30.):
"Phenomenal World U-18 performance on both sides of the puck for Sanheim throughout tournament. Truly elevated his game to another level and stepped up as the defensive leader while showing a good offensive skill-set. Sanheim is the type of player that is very appealing at first glance because of his size and the aestethics with he moves around the ice. He joined the Hitmen early in the season and he took the opportunity and ran with it. He is still very raw but has good range and shows decent agility and lateral movement mechanics. He controls space well against the rush and makes good decisions with the puck in his own end. Sanheim’s offensive capabilities grew as the season went on and his confidence around pucks became stronger with every game."

Hockey's Future:
"Sanheim has limited experience in WHL with only one season in the books. Puck-moving defenseman with very good vision. Progressed very quickly with increased ice time during second half of season. Tall frame with room to add weight."

Bleacher Report:
"Sanheim stands 6’3” but is listed at only 181 pounds, so he obviously has some filling out to do and needs to grow into his body. Defensively, Sanheim plays more of a positional game than a physical one, although he did also improve in this area later in the season. His stronger area is moving the puck. Sanheim impressed one scout, who was quoted in the draft preview issue of The Hockey News as saying the big blueliner, 'shows a lot of poise handling the puck and isn't afraid to rush with it.' In addition to his ability to rush the puck, Sanheim showed he could quarterback the power play and made consistent passes that helped his team transition from defense to offense and break out of their own end. Sanheim really made a big impression at the World Juniors this year, where scouts felt he truly stood out as one of Canada's top performers. According to Cory Wright of NewYorkIslanders.com, Trent Klatt of the New York Islanders player development added, 'He's big, mobile and strong, has good movement with the puck and doesn't look out of place running a PP. He's a two-way defender, but waiting to see his offensive upside.'"

Bob McKenzie (sijoitus 24.):
"Progress has been exceptional. Nothing he can't do in the game. Skates, thinks incredibly well, has poise, makes plays offensively and defensively and is a player who recognizes opportunity in the game and takes advantage."

Ron Hextall:
"We really liked him,” Hextall said. “The second half of the year, the kid just rose and rose and rose. He’s a young boy, you look at him, he’s got a lot of upside. He’s going to fill out and get a lot bigger."

Tässä WHL-kauden highlightseja: http://www.youtube.com/watch?v=PEtPZLVdveU

---------

Pelasi tosiaan kaudella 2012–13 Manitoobassa Midget-kiekkoa ja kulunut sesonki oli vasta ensimmäinen WHL:ssä, mikä tietysti osaltaan selittää, ettei tästä kauden alla paljoa tiedetty. Tuntuvat antavan järjestäen itseäni enemmän arvoa Sanheimin kiekollisille kyvyille ja olihan tuossa pätkässäkin muutamia herkullisia pelaamisia, jotka eivät sattuneet osumaan näkemiini otteluihin, joten pitänee muuttaa käsitystä tästä asteen kiekollisempaan suuntaan. No kassellaan.

---------

Ehkäpä se mielenkiintoisin ja kautta kuvaava tilastointi, joka osui silmiin:
Ensimmäiset 31 ottelua: 0+2=2, +6.
Viimeiset 36 ottelua: 5+22=27, +19.

Onhan tuossa huima ero ja Flyers osoitti jo Morinin kohdalla kanttia löytyvän näiden nousijoiden varaamiseen.

---------

Loppuun vielä Hextallilta säestystä toiseen draft-päivään:

"We are looking for the best available players still but, yes, I want to come out of this Draft with some forwards," he said.

--------

edit.

Linkki artikkeliin Flyersin sivuille: http://flyers.nhl.com/club/news.htm?id=724293&navid=DL|PHI|home

josta keskeisin poimittuna:
"He is a really good skater, a kid with range, who moves the puck well," said Hextall.

He is not ready for the NHL. (Director of Player Development) Kjell Samuelsson might get a place in Calgary because he is going to be out there all year. It’s time for Travis to take the next step, work harder, eat right, develop his body, develop mentally.

"We interview a lot of kids. The first thing you are looking for is does he have a beard, is he full developed. There might be this much upside instead of this much. And we took the player with the most upside."

"This kid just rose and rose."
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös