Philadelphia Flyers 2010-2011

  • 355 518
  • 948

Viluyo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Jokerit, Arsenal FC
Aikas puskista tuli tuo Halakin siirto St.Louisiin. Luultavasti siellä päässä Mason tekee lähtöä muualle ja joukkueista ainakin Tampa Bay, San Jose ja Philadelphia mainittu potentiaalisina vaihtoehtoina.
Olisiko Masonilla Flyersissa nousta voittavaksi ja johtavaksi ykkösmaalivahdiksi? Ainakaan miehen pelejä nähneenä ei hirveän kovia hurraa huutoja aiheuta.
Olikohan tuossa aikaisemmin huhuilua Ellisin ja Hamhuisin siirtymisestä Phillyyn ja suuntaan toiseen menisivät pari Parent/Coburn. Mutta tuo taisi ollakin jo menneen talven lumia.
 

Kuival

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa & Philadelphia Flyers
Ellishän on UFA tänä kesänä joten hänen hankkimisekseen Flyersin ei tarvitse treidata ketään, minnekään.

Eilisen St- Louis/Montréal-kaupan jälkeen on siis Price pois myyntipöydältä. Tarina kertoo että Halakia oli tarjottu Philadelphiallekin mutta jostain syystä täky ei napannut ja slovakki matkaa sitten Missourin suuntaan.

Jäljelle siis jää (varteenotettavia) maalivahtiehdokkaita:

UFA

1. Dan Ellis

Mies ei varmastikaan halua jäädä Rinteen varjoon Nashvilleen vaan lähtee hakemaan ykköstorjujan paikkaa jonnekin muualle. Mies on varmasti halpa (korkeintaan 2,5 miljoonaa) sillä ikää alkaa olla se 30 vuotta eikä suurempia näyttöjä ole. Itse alan (Eagerin propagoimana) kääntymään myös miehen kannalle, tässä vaiheessa.

2. Marty Turco

Ollut jo pidemmän aikaa ns. laskusuhdanteessa. Ei saa jatkosopimusta Dallasiin vaan lähtee mitä luultavimmin hakemaan 3,0-4,0 miljoonan taalan ja muutaman vuoden paperia muualle. Hänkin alkaa olla jo vanhempaa sukupolvea kun ikää on mittarissa se 35 vuotta kun kausi alkaa ja haluaa siksi eläkepaperin jostain.
Oli silloin joskus ihan hyvä torjuja mutta mielestäni nykyisin liian vanha ja liian kallis mies Flyersille

3. Evgeni Nabokov

En tiedä aikooko San Jose tarjota miehelle jatkoa. Kyseessä taitaa kuitenkin olla taidoiltaan (ja hinnaltaan) kovin UFA tänä kesänä. Hänkin on jo sen 35 vuotta kun kausi alkaa eikä miehen Playoffs-saldo ole mitenkään mairitteleva. Kaikenkaikkiaan tämä herra olisi aivan liian kallis mies Flyersille ja vaatisi jonkun kovapalkkaisen herran ulostamista.

4. Chris Mason

Halak tuli, Mason meni. 34-vuotias maalivahti St. Louisista tuskin tulee saamaan jatkoa nyt kun Halak siirtyi joukkueeseen.
Tuskin tulisi olemaan kauhean kallis mies, toisaalta ei hänenkään otteissaan ole liikaa kehumista aina ollut. Luultavasti UFA-pelaajista Elliksen lisäksi toinen ns. realistinen vaihtoehto maalin suulle.

5. Michael Leighton

Meidän oma Dr. Jekyll and Mr. Hyde joka hyvänä päivänä pystyi pitämään maalin puhtaana Prongerin pienellä avustuksella mutta aina tavallisena päivänä ei pystynyt pitämään jalkojaan kiinni.
Näkee itse itsensä 1. maalivahtina (sanoi näin haastattelussa) ja haluaa siksi varmasti jonkin verran liksaa. Oli vielä sankari Montréal-sarjan aikana mutta surkeat otteet finaaleissa söivät miehen arvosta pois melkein kaiken.


Jooh, tässä taitaa olla viisi "parasta" UFAa tänäkesänä. Olisihan markkinoilla Bironia ja muita vastaavia herroja mutta tuskin Flyers rupeaa heitä kaivelemaan.

On tietenkin mahdollista että Homer lähtee treidaamaan maalivahtia jostain muusta joukkueesta. Siinä tapauksessa näkisin parhaina ehdokkaina Los Angelesin Jonathan Quickin ja Vancoucerin Cory Schneiderin, jotka ovat molemmat nuoria ja lupaavia, samalla tavalla kuin Pricekin.

Kysymys tässäkin tapauksessa on että mitä Flyersilla on antaa vaihdossa maalivahtiin, kun sekä Giroux että van Riemsdyk ovat koskemattomia miehiä. Pelkäämpä vain...
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Kysymys tässäkin tapauksessa on että mitä Flyersilla on antaa vaihdossa maalivahtiin, kun sekä Giroux että van Riemsdyk ovat koskemattomia miehiä. Pelkäämpä vain...

Tämähän on se olennaisin kysymys sillä Flyersin prospectitilanne (mitä täällä on varsinkin allekirjoittaneen voimin surkuteltu ja voivoteltu jokunen kerta) on sellainen että sieltä ei oikein löydy kombinaatioita, joille muut organisaatiot näkevät riittävästi arvoa ja joista puolestaan Flyers voisi luopua. Bluesillahan tilanne oli hivenen toinen kun pystyivät antamaan Ellerin tasoisen lupauksen Habseille, joten...

Sitten kun offer sheetit ovat laskuista poissa (jollaiselle olisi ollut nyt paikkansa) niin se on joko UFA tai sitten sen maksun pitää tulla jo hivenen vanhemmasta porukasta ja silloin katseet kääntyvät ensisijaisesti osastoon Hartnell, Carter, Gagne, Briere ja Coburn, joiden luulisi olevan niitä joita Homer tässä tilanteessa pyörittelisi. Loukkaantumisesta loukkaantumiseen matkanneella ja toistaiseksi melkoiset nollanäytöt antaneella Parentilla en usko markkina-arvon enää riittävän sen suurempiin.

Tässä kaupassa puolestaan ongelmaksi tulee mahdollinen kauppakumppanin löytäminen sillä Flyers ei intresseissään hirveämmin kaipaisi sitä turhaa cappia takaisin päin ja harvallapa joukkueella on varaa ottaa tuosta vain vaikkapa edes Hartnellin pidempikestoista sopparia kontolleen muutamasta muusta puhumattakaan.

Näitä kun summailee niin voi vain todeta Homerille että signaa Dan Ellis!

edit. Masonista piti vielä sanoa sen verran että mielellään ei sillä ikää on jo jonkin verran ja suunta tuntuisi olevan varsin selvästi alaspäin, joten... Mieluummin toki Masonkin kuin vaikkapa loppujen lopuksi yhtä epävarma (ne tosipelit), mutta vain helvetisti kalliimpi (runkosarja esitykset jo varsin pitkältä ajalta) Nabokov. Masonissa on vain hivenen sitä makua kuin tyydyttäisiin johonkin fair play/lohdutuspalkintoon sen todellisen voittamisen tavoittelun sijaan.
 
Viimeksi muokattu:
Coburn, Carter, Hartnell, Briere. Eiköhän siinä ole sitä kauppatavaraa. Mahdollisesti jopa JVR tai Carle. JVR ei kuitenkaan läheskään samalla tasolla koskemattomuudessa, kuin Giroux.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
JVR ei kuitenkaan läheskään samalla tasolla koskemattomuudessa, kuin Giroux.

Ei varmasti ainakaan vielä nykyisellään, mutta kyllähän se olisi varsin järjetöntä ruveta kauppaamaan JVR:ää tässä vaiheessa jo senkin takia että kaverin markkina-arvo ei ole vielä lähelläkään sitä mitä se voisi tulevaisuudessa olla mikäli kehitys vain jatkuu toivottuna. Lisäksi viime kaudella nähtiin esiinmarssi Flyersiin ja NHL:ään. Ymmärrän jos yhä odoteltaisiin, että josko ensi syksynä mies olisi valmis ja se pelko lupauksen totaalisesta tasottomuudesta sekä paikallaan pyörimisestä olisi suuri, jolloin voisi ollakin järkevää kaupata vielä silloin kun se junioriuran ja varausnumeron mukanaan tuoma arvo vielä vaikuttaisi. Mutta juuri tällä hetkellä se kauppaaminen olisi siis todella onneton ratkaisu. Sitten kun tähän summailee Flyersin varsin onnettoman prospectitilanteen näiden parin timantin takana niin siinäpä sitä. Joten koskematon se JVR:kin vain on.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Kyllähän olisi makea pakkikalusto jos Hamhuis laittaisi nimen sopimuspaperiin.

Kimmo Timonen
Chris Pronger
Dam Hamhuis
Matt Carle
Braydon Coburn
Joku fyysinen pakki tyyliin Sean O'Donnell, Nick Boynton tai Shane Hnidy
 

Kuival

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa & Philadelphia Flyers
Homer makes his move, part 1.

Parent ei siis ole enää osa Philadelphia Flyersin tulevaisuutta:

Flyersin kotisivut kertovat:
Philadelphia Flyers kirjoitti:
The Philadelphia Flyers have acquired the rights to one of the most sought after free agents-to-be on defense in Nashville Predators blueliner Dan Hamhuis.

Näin siis jatketaan satsauksia kovaakin kovempaan pakkikalustoon. Kysymys kuuluu nyt että lähteekö Carle/Coburn kaksikosta toinen kiertoon vai onko ensi kauden pakkikalustona

Pronger-Carle

Timonen-Coburn

Hamhuis-Bartulis


Nyt olisi kymmenisen päivää aikaa pistää nimi paperiin sekä Hamhuisilla että Coburnilla, Homer puhelee että ennen heinäkuun alkua pitäisi olla Hamhuis signattuna, muutenhan kaverista tulee UFA.
 
Ihmiset luulevat oikeasti, että pidettäisiin jotain Coburnia, Carlea tai Hamhuissia niillä cap hiteillänsä kolmosparissa...

Tosiasia on se, että Hamhuis hyvin todennäköisesti tekee sopimuksen ja tämän jälkeen joko Coburn tai Carle treidataan. Coburn luultavasti lähtee, vaikka Carlen arvo olisi "illuusiokauden" jälkeen (lue Prongerin vierellä pelatessa) korkeammalla.

Mistäs sen tietää, vaikka vielä lisää liikettä olisi Nashvillen suuntaan tapahtumassa. Ellis ihan kelpo kandidaatti maalivahdiksi.

Mutta tosiaan, älkää herranjumala luulko, että Hamhuis, Carle tai Coburn pelaisi kolmosparissa missään muualla kuin maajoukkueessa tai tähdistöottelussa.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Ulalaa...no jos nyt ei ihan, mutta kuitenkin.

Olin aivan varma että Parentin kanssa sorvataan vielä se jatko ja katsellaan josko...mutta Homer yllättikin positiivisesti. Kyllähän Ryanista voi vielä tulla ihan ok tason stay-at-home ukko NHL:ään, mutta ainakin toistaiseksi näyttäisi huomattavasti todennäköisemmältä että näin ei tulisi käymään. Tuo varausvuoro mikä tuossa samalla meni olisi kaiketi kesän 2011 7th rounderi, joten ei nyt hirveästi kirpaise. Lisäksi jos Hamhuisia ei saada signattua ennen heinäkuun alkua niin Nashville lähettää oman kesän 2011 7th rounderinsa Flyersille. Nashvillen kanssa tällaisia liikkeitä tykätään tehdä sillä samalla tavallahan aikananaan meneteltiin Timosen ja Hartnellin kanssa.

Hamhuis puolestaan on ehdottomasti tasokas NHL puolustaja ja selvä vahvistus tuohon puolustukseen ja eiköhän se sopimus nyt saada sorvattua kun pienoinen riskikin otettiin. En usko että Coburn/Carle kaksikosta nyt luovuttaisiin sillä Parentkin heitettiin jo menemään, joten sitten pitäisikin jo hankkia vähintään pari kaveria lisää puolustukseen ja kun viime kauden selvä ongelma oli se loistavasti poffeissa pelanneen top-4:n takana ollut osasto niin tällä liikkeellä ensi kaudeksi olisikin tarjolla tasokas top-5 eli juuri sitä eteenpäin menoa ja parannusta mitä kaivattiinkin. Toki voihan se olla että Coburnin kanssa erimielisyydet tulevasta palkasta ja/tai sopimuksen pituudesta ovat sitä luokkaa että tässä oli vain puhdas korvaavaliike Braydonin kauppaamisen mahdollistamiseksi, mutta josko nyt ei kuitenkaan. Uskon siis että joku kallispalkkainen hyökkääjä sieltä lähtee, joko jo varaustilaisuuden yhteydessä tai sitten myöhemmin kesällä.

Sitä fyysistä ja kovaotteista kaveria tuo alakerta vielä siis huutaisi, joka sitten voisi vähän vastustajankin mukaan vaikkapa vuorotella Bartulisin kanssa siitä kutospakin roolista. Yksi ihan mielenkiintoinen kaveri tähän rooliin voisi olla Blue Jacketsissa varsin hyviä otteita esittänyt, mutta trade deadlinella Floridaan kaupattu Mathieu Roy (UFA) ei olisi kallis ja vaikkei nyt nimenä ja meriiteiltään herätä kuin lähinnä kysymyksiä että kuka? niin esiintyi kuitenkin niissä parissa pelissä mitä mieheltä viime kaudella Blue Jackets nutussa näin varsin hyvin sekä varmasti (ja mitä olen lukenut eri palstoilla niin teki sitä myös muissakin peleissä). Plussaa myös kelvollisista hanskaustaidoista vaikkei nyt mikään superpelote olekaan. Tilastoina vaikkapa miehen keskimääräinen peliaika oli viime kaudella 18:31 ja miinuksia ei 31 ottelussa tullut kuin -2:n verran kun huomioidaan joukkueenkin taso ja pisteitä jopa yllättäen 0+10=10. Ei nyt ainakaan huonoja lukemia.

No nyt vain toivotaan että Hamhuisille sekä jo useampaan kertaan esille nostetulle RFA osastolle saadaan sorvattua sopimukset ja sitten jostain kaivettaisiin se ykkösmaalivahti ja sitten vielä sitä fyysisyyttä lisää pakistoon. Ellishän sai nyt kaverin Hamhuisista (jos siis yhteisymmärrys löytyy), joten...
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Ihmiset luulevat oikeasti, että pidettäisiin jotain Coburnia, Carlea tai Hamhuissia niillä cap hiteillänsä kolmosparissa...

Mutta tosiaan, älkää herranjumala luulko, että Hamhuis, Carle tai Coburn pelaisi kolmosparissa missään muualla kuin maajoukkueessa tai tähdistöottelussa.

Mitä sinun viestejäsi tässä viime aikoina on siellä sun täällä tullut luettua niin en nyt ehkä aivan noin ylimielisellä otteella esiintyisi, mutta kukin toki tyylillään...

Se on toki totta että tuon kolmikon jäsenet olisivat varsin kalliita tapauksia kolmospariin, mutta Flyersilla ei vain ole omasta takaa ketään edullista ja lahjakasta kaveria sinne nostettavaksi (viime vuosien drafthistoria tai siis pikemminkin sen puute). Selvä ongelma kuluneella kaudella oli kuitenkin juuri se top-4:n takana ollut osasto, jota vain pitää vahvistaa jos menestyä aiotaan varsinkin kun Pronger ja Timonen ovat jälleen ensi keväänä vuoden vanhempia ja se jaksaminen on entistä enemmän kortilla. Näin siis sitä laadukasta taakan jakamista niin läpikauden kuin varsinkin poffeissa todellakin tarvitaan. Ja kun omasta takaa ei ketään ole niin silloin joudutaan rahankulutus linjalle. Tämä on vain fakta sillä ei niitä halpoja ja riittävän tasoikkaita vaihtoehtoja vain kävele Flyersin toimistolle ja kysy että milloinkas se camppi alkoikaan.

Flyersin kohdalla on myös hyvä muistaa että niin Pronger kuin Timonenkin tulevat pikku hiljaa hiipumaan vuosi vuodelta ja Timosenkaan sopimusta ei enää ole kuin kolme kautta jäljellä (jonka jälkeen tai jo aikana (alle 35-vuotiaana kirjoitettu paperi, mikä siis pyyhkiytyy pois mikäli mies heittää "hokkarit naulaan") uskon että suuntaa takaisin Suomeen tai jos jatkaa niin palkka ja caphit tulee tippumaan mikä siis luo lisää tilaa), joten olisi varsin idioottimaista luopua juuri nyt Coburnista tai Carlesta vaikka Hamhuis tulisikin sillä puolustukseen on pian tulossa yksi iso aukko paikattavaksi eikä omassa prospectiosastossa ole tällä hetkellä tulossa ketään sitä paikkaamaan eikä tule tänäkään kesänä ja sen jälkeen ei vain kerkeä sillä pakit vaativat (harvinaisia poikkeuksia lukuunottamatta mm. Bogosian) vähintään sen pari-kolme vuotta kasvaakseen junnuista NHL:ään. Tuo kolmikko vain kuitenkin takaisivat varsin tasokkaan puolustuksen niin Timosen vaihtaessa mannerta kuin Prongerin hiipuessakin.

Täten siis näen hyvinkin mahdollisena että tässä painetaan pari-kolme kautta ylihintaisella vitospakilla ja tilaa tehdään aina jostain ja Timosen lähdettyä (en epäilisi yhtään vaikka lähtisi keskenkin sopimuksen mikäli taso vain alkaa tippumaan esim. Kapanen-case) tätä ongelmaa ei enää ole. Toki kuten jo viime viestissä sanoin niin voi hyvin myös olla että esim. Coburnille ei olla sorvaamassa jatkoa mitä Hamhuisilla sitten paikataan. Mistä näitä tietää.

Ellis olisikin yksi hyvä vaihtoehto tähän tinkimiseen muualta sillä ei mies kovin kallis ykkönen tulisi olemaan. Tämä edullinen maalivahti on oikeastaan yksi asia mikä osaltaan mahdollistaisikin tälläisen ylihintaisen pelaajan tai parikin joillekin muille paikoille. Jos maalinsuulla olisi joku 5-6 miljoonan caphitillä tahkoava kaveri niin silloin tämä olisi tuhoon tuomittu liike (ellei jokkue olisi muutoin todella nuori ja siten sillä hetkellä halpa) sillä silloin pitäisi todellakin karsia hyökkäystä ja paljon, mutta jos maalilla onkin 2-3 miljoonaan caphitin kassari niin...

Joku hyökkääjä siis vain pois sillä sieltä on varaa kaventaa ainakin siis omasta mielestäni. Toki se asettaa tiettyjä paineita Giroux, JVR ja Leino -akselin kehittymiselle ja hyvien otteiden jatkumiselle. Veikkaan Hartnellia tai Carteria (jonka caphitin nousuun ei ensi kesänä ehkäpä olisikaan varaa mikäli lähdetään tuolla puolustuksajatuksella liikkeelle kun Giroux ja mahdollisesti Leinokin tulevat imemään sitä rahaa) sillä Gagne tuntuisi Homerille rakkaalta pitkänlinjan Flyersilta (jonka sopparikin sopivasti tulee halpenemaan vuoden kuluttua) ja Brierestä ei saada caphitin vuoksi korvauksena läheskään sellaista mitä mies kuitenkin parhaillaan Flyersille tuo.
 
Viimeksi muokattu:

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Nashvillen kanssa tällaisia liikkeitä tykätään tehdä sillä samalla tavallahan aikananaan meneteltiin Timosen ja Hartnellin kanssa.

Jos vanhat merkit paikkansa pitävät, niin Hamhuisille on luvassa ylihintainen sopimus, jota Flyersfanit tulevat kiroamaan koko sen kuusivuotisen keston ;)
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Jos vanhat merkit paikkansa pitävät, niin Hamhuisille on luvassa ylihintainen sopimus, jota Flyersfanit tulevat kiroamaan koko sen kuusivuotisen keston ;)

Heh, hyvin mahdollista. ;) Toivotaan nyt kuitenkin että saavat ensin sen sopimuksen tehtyä niin katsellaan sitten mitä tulevaisuus tuo tullessaan.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Heh, hyvin mahdollista. ;) Toivotaan nyt kuitenkin että saavat ensin sen sopimuksen tehtyä niin katsellaan sitten mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Eiköhän veljesrakkauden kaupungissa ole tultu siihen lopputulokseen, että finaalit hävittiin puolustuksen kapeuteen ja niinpä Hamhuis tulee vitospakiksi, mutta maalivahtitandemina jatkavat Leighton ja Boucher ;)
 
Mitä sinun viestejäsi tässä viime aikoina on siellä sun täällä tullut luettua niin en nyt ehkä aivan noin ylimielisellä otteella esiintyisi, mutta kukin toki tyylillään...
En tiedä, mikä tuossa oli ylimielistä. Sanoin vain asian, kuten sen näen ja myös, miten todennäköisesti tulee tapahtumaan.

Ja miten, jotkut tämän palstan aiemmat viestit vaikuttaisivat mihinkään, mitä jatkossa voin sanoa? Onko keskustelupalstojen tarkoitus kerätä joku tietty viestimäärä ja kasvattaa sitä nettipippeliä tietyn verran, ennen kuin saa sanoa tiettyjä asioita vai? Ei minun mielestäni. Se on ainakin minulle ihan sama, onko kirjoittajalla viestejä alla kymmenen vai kymmenen tuhatta, jos viesti no asiaa.

Sitten, jos kertoisit vielä mihin viesteihin tässä viittaat.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
En tiedä, mikä tuossa oli ylimielistä. Sanoin vain asian, kuten sen näen ja myös, miten todennäköisesti tulee tapahtumaan.

Ja miten, jotkut tämän palstan aiemmat viestit vaikuttaisivat mihinkään, mitä jatkossa voin sanoa? Onko keskustelupalstojen tarkoitus kerätä joku tietty viestimäärä ja kasvattaa sitä nettipippeliä tietyn verran, ennen kuin saa sanoa tiettyjä asioita vai? Ei minun mielestäni. Se on ainakin minulle ihan sama, onko kirjoittajalla viestejä alla kymmenen vai kymmenen tuhatta, jos viesti no asiaa.

Sitten, jos kertoisit vielä mihin viesteihin tässä viittaat.

No jos kirjoittaa tyylillä: "Ihmiset luulevat oikeasti, että pidettäisiin jotain Coburnia, Carlea tai Hamhuissia niillä cap hiteillänsä kolmosparissa..." ja "Mutta tosiaan, älkää herranjumala luulko, että Hamhuis, Carle tai Coburn pelaisi kolmosparissa missään muualla kuin maajoukkueessa tai tähdistöottelussa." ja tässä välissä muutama rivi tekstiä eikä mitään sen kummempia perusteluja ja asian tutkiskeluja sekä pyörittelyjä (mm. joukkueen sekä organisaation tilanne ja tarpeet) myös siltä toiselta kantilta niin kyllä tuo ainakin itselleni särähtää aika ylimielisenä heittona. Ehkä se ei sitä sinulle ollut ja hyvä niin.

Sama se onko niitä viestejä alla yksi vai kymmenentuhatta, mutta jos sanomisiaan ei perustele millään tavalla ja rupeaa toteamaan muiden mielipiteitä täysin tuulesta temmatuiksi haihatteluiksi niin ei se nyt maailman suurin ihme ole jos joku siihen tarttuu hivenen kärkkäästi. Ainakaan omasta mielestäni.

Tuo viimeaikaisten viestiesi esiinnostaminen oli itseltäni hivenen mauton ja turha liike mikä ei itse aiheeseen liittynyt millään tavalla, josta pahoittelut siitä, mutta mitä nyt olen viestejäsi eri ketjuissa lukenut niin hivenen samaa linjaa ne ovat edustaneet. Jokainen kirjoitelkoon tyylillään ja hyvä niin, mutta tuo lainaamani nyt vain särähti omille verkkokalvoilleni hivenen liikaakin.

Niin ja on hyvin mahdollista että Coburn tai Carle kaupataankin vielä jonnekin muualle, mutta se nähdään sitten aikanaan mitä tuleman pitää.
 
Viimeksi muokattu:
Kyllä mä sen aika selvästi perustelin tolla cap hitillä, sekä maalivahtivajeella. Ei siitä kai sen ihmeempää analyysia tarvitse vetää. Sanon, että suorastaan ihme on, jos joku tuosta kolmikosta on kauden alkuun lähdettäessä sovitettuna Flyersin kolmospariin. Kyse on varmaan siitäkin, että ei näiden miesten status kestä mitään kolmosparissa olemista. Monissa puolustuksissa olisivat ykkösparin miehiä.
 

Beneway

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Mario Lemieux, Jyp
Ihmiset luulevat oikeasti, että pidettäisiin jotain Coburnia, Carlea tai Hamhuissia niillä cap hiteillänsä kolmosparissa...

Tosiasia on se, että Hamhuis hyvin todennäköisesti tekee sopimuksen ja tämän jälkeen joko Coburn tai Carle treidataan. Coburn luultavasti lähtee, vaikka Carlen arvo olisi "illuusiokauden" jälkeen (lue Prongerin vierellä pelatessa) korkeammalla.

Mistäs sen tietää, vaikka vielä lisää liikettä olisi Nashvillen suuntaan tapahtumassa. Ellis ihan kelpo kandidaatti maalivahdiksi.

Mutta tosiaan, älkää herranjumala luulko, että Hamhuis, Carle tai Coburn pelaisi kolmosparissa missään muualla kuin maajoukkueessa tai tähdistöottelussa.

Kyllä mä sen aika selvästi perustelin tolla cap hitillä, sekä maalivahtivajeella. Ei siitä kai sen ihmeempää analyysia tarvitse vetää. Sanon, että suorastaan ihme on, jos joku tuosta kolmikosta on kauden alkuun lähdettäessä sovitettuna Flyersin kolmospariin. Kyse on varmaan siitäkin, että ei näiden miesten status kestä mitään kolmosparissa olemista. Monissa puolustuksissa olisivat ykkösparin miehiä.

Perustelit ilman perusteluja? Nice. Saa aikamoinen Gil Grissom olla, että nuo perustelut tuolta löytää, vaikka rivien välejä kuinka kääntelee ja tutkii. Toki voi olla, että nämä perustelut ovat CSI-tyyliin siemennesteen peitossa.

---

Mutta en kuintenkaa ihmettelisi jos tämä kausi painettaisiinkin Philly-leirissä hieman ylihintaisella pakistolla, kuten arvon Iiger tuossa jo puheli. Tämä sitten tietenkin tarkoittaa sitä, ettei sitä "selkeää" ykkösvahtia nähdä vieläkään Phillyssä, ainakaan noin palkkatuloissa mitattuna. Mutta kyllä sitä voi halvemmallakin veskarilla menestyä, kunhan se vain ei ole Leighton. Ja eipä tuollaisen puolustuksen takana mitään huippuveskaria välttämättä edes tarvitsisi.

Ja Brieren ottaisin koska vain takaisin Sabresiin. Mitä haluaisitte vaihdossa? Ennistä ette saa, koska siitä kaverista tulee uusi Briere potenssiin 2.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Kyllä mä sen aika selvästi perustelin tolla cap hitillä, sekä maalivahtivajeella. Ei siitä kai sen ihmeempää analyysia tarvitse vetää. Sanon, että suorastaan ihme on, jos joku tuosta kolmikosta on kauden alkuun lähdettäessä sovitettuna Flyersin kolmospariin. Kyse on varmaan siitäkin, että ei näiden miesten status kestä mitään kolmosparissa olemista. Monissa puolustuksissa olisivat ykkösparin miehiä.

Joo ihan miten vaan...

Kyllähän tuohon yhä saadaan kulunutta kautta parempi maalivahti mahdutettua (esim. Ellis) jos ja kun hyökkäyksestä karsitaan joku kallispalkkaisista tapauksista. Eivät nämä sulje toisiaan pois. Toki eihän Hamhuisille ja Coburnille kuin muillekaan voi maksaa mitään reiluja ylipalkkoja, mutta jos miehet laittavat cupin tavoittelun hyvällä joukkueella tärkeään asemaan eivätkä ylihinnoittele itseään liikaa (toki mitään alehintoja on turha odottaa) niin ei tämä nyt mikään täysin varma, joku puolustaja lähtee tilanne ole mitä koitat kovaan täysin varmaksi väittää. Toki se on ehdottomasti mahdollista, mutta ei nyt missään nimessä mikään satavarma asia. Yksi viime kauden suurista ongelmista oli kuitenkin puolustuksen heikkous top-4:n jälkeen (ei niinkään top-4:n parantaminen) ja siihen olisi nyt tulossa selvä parannus, jota uskon Homerin myös ensi sijaisesti hakevan. Organisaation omista riveistä tätä kaveria kun ei vain vielä löydy. Tulevaisuudessa esim. Marshall voisi tälläiseksi kehittyäkin, mutta se ei ole vielä ensi kauden asia.

Tuota status hommahan me emme kumpikaan tiedä, mutta en pitäisi tätä minään mahdottomana yhtälönä mikäli vain Lavi jakaa minuutteja siten kuin tuolla osastolla olettaisi jaettavan ja minkä se ennenkaikkea mahdollistaa (mitä ei kuluneen kauden puolustus mahdollistanut). Toki esim. YV-ajasta on kova kilpailu, mutta itse näen tämänkin vain positiivisena asiana kuin ylipäätäänkin kilpailutilanteen ja sen että leveyttä löytyy. Lisäksi jos jonkun asenne sekä mentaliteetti on tämä mitä yrität tuoda esiin niin mielestäni tällaisia kavereita ei Flyersissa edes kaivata.

Mahdollisesti olisivat joissakin seuroissa kahden ykköspakin joukossa, mutta se seura ei sitten taistelisikaan cupista mikä nyt on varmasti jokaisen pelaajan ykkösprioriteettina tai jos ei ole niin... Itse ainakin uskon että niin Hamhuis (ei ollut enää viime kaudella Nashvillen ykkösparissa ja on lisäksi pelannut koko uransa seurassa missä ei hirveämmin ole tarvinnut cupista unelmoida) ja Coburn (ei ole tätä koskaan ollut eikä koskaan tule olemaankaan siis mikäli haluaa cupin voittaa) ottaisivat mieluummin mahdollisuuden taistella Stanley Cupista contenderissa ja vaikkapa sitten sen kolmosparissa kuin pelaisivat jonkun draftlotteryn paalupaikkaa jahtaavan seuran ykkösparissa. Ainakin itse tekisin näin.

Nyt näyttää siltä ettei tämä vänkääminen etene mihinkään vaan meillä molemmilla on omat mielipiteemme asiasta, joten katsellaan mitä kesä tuo tullessaan.

edit. Brierestä sen verran että kuluneen kevään jälkeen en itse olisi halukas ja valmis miehestä luopumaan vaikka se markkina-arvo jälleen ainakin hetkellisesti hivenen kohosikin sillä haluan nähdä jatkuuko sama kemia Leinon kanssa ensi kaudellakin. Katsellaan sitten ensi kesänä uudestaan mikäli aihetta on. ;) Briere siis tuskin on liikkumassa mihinkään, mutta maalaillaan nyt edes hivenen jos kauppa tapahtuisi niin Flyers kaipaisi ensisijaisesti hyvää pakkiprospectia sillä siellä on varsin tyhjää. Brieren arvonmäärittäminen on kuitenkin varsin mielipidekysymys mikä riippuu ihan siitä keneltä kysyy, joten sen tarkemmin en rupea miestä hinnoittelemaan sillä sille ei kuluneen kevään jälkeen vain ole tarvetta.
 
Viimeksi muokattu:

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Vai että Hamhuis. Hyvä hankinta, varsinkin kun hinta ei osoittautunut kovinkaan suureksi. Parent oli kuitenin loppujen lopuksi osoittautumassa aika tyhjäksi takiksi. Itsekin ensin ajattelin, että nyt Coburn tai Carle lähtee, mutta nyt asiaa sulateltuani olen alkanut kuitenkin uskomaan siihen, että Flyers aikaa mennä ensi kaudella viidellä kovalla pakilla. Veikkaisin, että Coburn ja Hamhuis vuorottelee Timosen viereillä ja ei-vuorossa-oleva pelaa kolmosessa. Kolmosen toisena puolustajana on joku Flyers-organisaation nuorista pakeista. Bartulis on nyt ykkössijalla, mutta joutunee taistelemaan pelipaikastaan training campillä. Kevin Marshall, Denis Bodrov, Joonas Lehtivuori ja Marc-Andre Bourdon tulevat varmasti haastamaan hänen paikkansa. Mikä on ihan hyvä.

Tämä viisi puolustajaa sitten kyllä aiheuttaa pieniä cappiongelmia, mutta luulen että tässäkin Homerilla on selkeät suunnitelmat. Homer on huhujen mukaan kysellyt ympäri liigaa eri maalivahtien perään ja luulen, että hän yrittää kaupitella Carteria vaihdossa johonkin veskaan. Saapa nähdä kuinka tämän kanssa vana käy. Joku nuori ja lupaava maalivahti malliin Bernier, Schneider tai Quick olisi hyvä hankinta tulevaisuuden kannalta, mutta pikkuisen pelottaisi kuitenkin ensi kautta ajatellen. Flyers-puolustus on nyt kunnossa ja sinne kaivataan vain sitä varmaa maalivahti, mutta nuoresta veskasta ei oikein koskaan tiedä, miten hän kestää paineita.

Leighton toimi hyvin Flyers-vahtina, koska kesti nämä paineet (paitsi sitten finaaleissa...). Vaikkei hän NHL:ssä ole paljoa pelannut, niin hän on kuitenkin kerännyt paljon kokemusta alemmilta tasoilta ja hänellä on ollut hyvä "pää". Leighton osasi hyvin palautua sen huonon maalin jälkeen, eivätkä nämä vaikuttaneet jäävän pyörimään hänen mielessään. Joku samantapainen, mutta teknisesti lahjakkaampi vahti Flyersin olisi mielestäni hankittava tuon puolustuksen tulpaksi. Ja joku nuori jässikkä olisi mielestäni kovin suuri riski.


Eräs toinen ajatus mikä minulle on tullut on tämä tapaus Carcillo. Jatketaanko sopimusta vai ei? Suurin osa tuntuu haluavan hänellä sopimusta ja pelasihan hän hyvän kauden, mutta playoffseissa hän oli joukkueelleen ajoittain paha ongelma. Carcillo kerää paljon helppoja jäähyjä itselleen maineensa tähden ja lisäksi muutamaan kertaan tuntui kuuppa leviävän häneltä. Finaaleissa varsinkin aina pelotti Carcillon ollessa jäällä, että kohta tulee jäähy. Runkosarjassa Carcillo osasi pitää päänsä tyynenä näissä tilanteissa, mutta playoffseissa hän otti pahasti takapakkia. Tuo playoffsien Carcillo on mielestäni joukkueelle enemmän vaiva kuin hyöty, joten toivottavasti organisaatiossa nyt tarkkaa mietitään ja puhutaan asioista Carcillon itsekin kanssa, ennen kuin jatkosopimusta mennään tarjoamaan.

Carcillo on hyvä pelaaja kun keskittyy pelaamaan, mutta tuo turhan mussutus mitä hän harrastaa jonkin kilahtaessa päässä pitäisi lopettaa.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Eräs toinen ajatus mikä minulle on tullut on tämä tapaus Carcillo. Jatketaanko sopimusta vai ei?

Itse kuulun vankasti siihen osastoon joka toivoo Carcillolle jatkoa. Toki hinnan pitää pysyä kurissa sillä sen pitää mahtua 1-1,5 miljoonan väliin (1,5:kin on jo liikaa. Joku Lappyn caphit ja hivenen päälle olisi varsin hyvä taso. Periaattessa voisi ajatella että Powe-Carcillo -akselin jatkot eivät oikein saisi maksaa 2 miljoonaa enempää.

Mutta siis Dannystä. Mielestäni huomionarvoinen vertailu on miehen pelaaminen toissa kaudella (tai ylipäätään Stevensin aikana) ja viime kaudella (tai siis Lavin aikakaudella). Parannusta siis tapahtui ja juuri tuolla hermokontrollin tasolla. Lavi sai Dannyn pääsääntöisesti keskittymään siihen olennaisimpaan eli pelaamiseen eikä niitä turhuuksia nähty enää samalla tavalla. Ja kun Danny keskittyy olennaiseen niin mies on todellakin tarpeellinen ja tärkeäkin roolipelaaja, joka hiilostaa ja vie vastustajien huomiota, jakaa kovia niin omaa joukkuetta kuin yleisöäkin herätteleviä pusuja, tappelee ja tekee maalin siellä toisen täällä. Itse näen että miehessä olisi myös sitä tehopotentiaaliakin huomattavasti kovempiin lukuihin, mutta se todellakin vaatii sitä keskittymistä. Eivät ne varauskesää edeltäneen kauden (02-03) tehot 29+37=66 68 ottelussa OHL:ssä ihan tyhjästä tulleet (rangaistusminuutteja kertyi kaudella mukavat 157). Muutenkin mies pelasi koko OHL uransa sellaisella noin piste/peli keskiarvolla, joten ei nyt mikään pelkkä koohottajakaan.

Itse ainakin pitäisin varsin onnettomana liikkeenä sitä että Danny laitettaisiin juuri nyt kiertoon kun Lavin ja Lappyn (ei pidä väheksyä veteraaninkaan vaikutusta, joka on Dannyn kanssa varsin hyvissä väleissä ja tuntuisi eräänlaiselta mentorilta nuoremmalle energiapatukalle) myötävaikutuksella miehen peliin on vihdoinkin löydetty sitä järkeä ja malttiakin. Toki työtä hermokontrollin kehittämiseksi on yhä edessä, mutta suuntaus on selvästi oikea.

Lisäksi sanoin jo aiemminkin että Flyers vain tarvitsee näitä Dannyn kuin Hartnellinkin kaltaisia parhaimmillaan aivan mahtavia energiapakkauksia. Joukkue kannattajineen päivineen on hyvin emotionaalinen tai siis ylipäätään Flyers kiekko ja se mitä joukkueelta odotetaan on tuo fyysisyys ja energinen pelaaminen. Vaikea sitä olisi nähdä että Flyers voittaisi mitään Devils tyylisellä sumpulla ja kyttäilyllä vaan laitojen on ryskyttävä, vastustajan pakkien rukoiltava armahdusta jne. Lisäksi Lavin yliaktiivinen karvauspelaaminen vaatii sitä jatkuvaa latausta ja sähäkkyyttä tuottaakseen tulosta sillä jos se puuttuu niin vastustaja pääsee avaamaan peliään turhan helposti ja vyöryämään. Viime poffeissakin oli monia tilanteita, joissa Flyers oli jos ei nyt purjeissa niin alamaissa, jolloin joukkueen herättelyyn tarvittiin niin Richardsin fyysisyyttä kuin varsinkin Hartnellia vyörymisellään. Samat sanat nelosesta kuin Carcillostakin. Itselleni ainakin yksi tärkeä tekijä Hawkseja vastaan sen kolmannen finaalin voitolle oli Carcillon ylienerginenkin pelaaminen. Joku piti sitä varmasti täysin turhana idiootin sekoiluna ja ryntäilynä, mutta tuota vain Flyers tarvitsee herätäkseen entisestään taisteluun. Tarvitaan se "idiootti" hullu kimpoilemaan ympäri kaukaloa. Aikanaan oli Dave "Hammer" Schultz, joka vain pieksi jonkun jos joukkueen peli ei muuten kulkenut. Nykyään ei tätä efektiä enää ole kun liigakaan ei tälläistä liiemmin hyvällä katsele ja pelikin on muuttunut niin paljon, että tällaisesta pelaajatyypistä olisi enemmän harmia kuin hyötyä (vaikka osasihan Hammer myös pelata). Carcillo-Hartnell osasto ovat kuitenkin omalla tavallaan tällaisia nykypäivän sytyttäjiä, joita Flyers kiekko vain monesti tarvitsee.
 

Kuival

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa & Philadelphia Flyers
Itsekin pitäisin Carcillon jos sopuhintaan jatkaa. Carcillo kuitenkin on osoittanut että osaa laittaa kiekon tarvittaessa maaliinkin (Maple Leafsia vastaan aika huikea suoritus*), vaikkakin aika harvoin.

Kuten Eager totesi, Carcillon arvo lasketaan myös siinä uskomattomassa kohkaamisessa, joka ainakin omasta mielestäni kuuluu vääjäämättä Flyers-kiekkoon. Eihän Flyers olisi Flyers jos rosteriin ei kuuluisi vähintään puolta tusinaa kaveria joita koko muu liiga vihaa. 70-luvulla oli The Hammer, Bob "Houndog" Kelly ja Bobby Clarke. Nyky-Flyersissa noita pelaajatyyppejä edustaa Chris Pronger kyynärpäineen, Scott Hartnell tarvittaessa ja luonnollisesti Carcillo.

Uskon kuitenkin että Homer vanhana tappelijana ymmärtää sen arvon minkä tuollainen sytyttäjä Flyersille antaa, joten uskon että hän pyrkii pitämään Carcillon. Kuitenkin Carcillo olisi ihanteellinen pelaajatyyppi nelosketjuun Bettsin ja Lappyn laitaan.

Toisaalta Carcillon pitäminen nostaa esille kysymyksen Powesta. Mikä miehen paikka sitten ensi kaudella on? Kuitenkaan hänestä ei ole missään nimessä kahteen ylimpään kenttään, vaan sinne riittää tekijämiehiä ihan tarpeeksi.
Joten joko Powe jatkaa nelosketjussa Bettsin ja Laperrieren kanssa ja Carcillo nostetaan kolmosketjuun tai Powe joudutaan laittamaan kolmoseen. Jälkimmäisessä tapauksessa nousee esille kysymys että onko Powella tarpeeksi taitoa pelata kolmosessa jos toisessa laidassa viilettää JvR ja keskellä Giroux/X?

*Linkki vie Juutuubiin
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Minunkin mielestäni Carcillo on parhaimmillaan erittäin hyvä pelaaja. Osaa taklata, raastaa vastustajaa ja luoda joukkueelleen energiaa, mutta myös lisäksi löytyy yllättävän paljon käsiäkin. Hyvin pelatessaan Carcillo on todella tehokas paketti ja suureksi avuksi joukkueelle.

Mutta sitten on tämä toinen puoli, jossa suu käy ja peli muuttuu huuteluksi ja yliaggressiiviseksi. Missä sarjassa se nyt olikaan se tapaus, jossa tuomari kävi käskemässä jäähykopissa Carcilloa pitämään turpansa kiinni. Siinä kohtaa hävetti ja taisi hävettää Laviakin, kun ei Carcilloa enää sen jälkeen paljoa näkynyt. Carcillo on hyvä, kunhan jättää nuo averymaisuudet vähemmälle. Nuo turhat sekoilut voivat kyllä toimia oman joukkueen eduksi, jos vastustaja menee ansaan ja alkaa niiden tähden Carcilloa jahtaamaan. Mutta jos näin ei käykään, niin sitten on vaikutus omaankin joukkueeseen helposti negatiivinen.

Carcillo on hyvä pelaaja ja olisi ikävää nähdä hänet toisessa joukkueessa, varsinkin pelaamassa Flyersiä vastaan, mutta playoffseissa varsinkin tuli tunne, että tiukassa paikassa häntä ei uskalla jäälle päästään, koska silloin asiat saattavat turhan herkästi alkaa kaatumaan Flyersiä vastaan. Mutta ehkä nämä playoffsit myös olisivat Carcillolle opiksi. Samoin kuin Lavin ja Lappyn koulut. Ja kyllähän Carcillo oli paljon näiltä jo oppinut runkosarjassa, mutta playoffseissa tämä hänen latauksensa tuntui menevän muutamaan otteeseen aivan liian ylitse ja hänen suorituksensa taantui pahasti menneiden aikojen tasolle.

Hyvä pelaaja, mutta samalla myös mahdollinen riski omalle joukkueelleen. Nyt olisi mietittävä tarkkaan, että onko riski siedettävä ja kuinka kilahtamisiin reagoidaan. Varsin perinteistä varautumissuunnittelua siis.
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Lasketaanpa hieman cappia (* = RFA tai UFA):

hyökkääjät
Briere 6 500 000
Richards 5 750 000
Gagne 5 250 000
Carter 5 000 000
Hartnell 4 200 000
van Riemsdyk 1 654 166
Laperriere 1 166 666
Giroux 821 666
Leino 800 000
Betts 700 000
Cote 550 000
YHTEENSÄ: 32 392 498 (11 pelaajaa)

*Asham "850 000"
*Carcillo "1 200 000"
*Powe "750 000"


puolustajat
Timonen 6 333 333
Pronger 4 921 428
Carle 3 437 500
Bartulis 600 000
YHTEENSÄ: 15 292 261 (4 pelaajaa)

*Coburn "3 500 000"
*Hamhuis "4 500 000"
*Krajicek "600 000"


maalivahdit
Boucher 925 000

*Leighton "1 500 000"


KAIKKI YHTEENSÄ: 48 609 759



Eli riippuen siitä paljonko cappi nousee, jos nousee, niin Flyersillä on noin 7,5 - 9,5 miljoonaa tilaa capissa. Sopimuksen alaisia pelaajia puuttuu kaksi hyökkääjää, kolme puolustajaa ja yksi maalivahti.

Nuo kaksi puolustajaa tulevat olemaan se kaikkein kallein osa. Coburn vaatinee 3-4 miljoonan palkkaa ja Hamhuis varmaan vähän kovempaakin. Toivottavasti Homer saa neuvoteltua hyvät caphittit heille, mutta historian tuntien pitää muistaa, että Homer on yleensä tuntunut antavan pelaajille ennemminkin liikaa palkkaa kuin liian vähän. Vapaa cappitila siis todennäköisesti menee noiden kahden palkkoihin. (Ja tämä siis olettaen, että molemmat Coburn ja Carle jatkavat Flyersillä Hamhuisin kanssa, niin kuin toivoisin).

Jostain olisi siis saatava vielä tilaa kahdelle hyökkääjällä (tod.näk Powe ja Carcillo, ehkä myös Asham kolmantena). Powen ja Carcillon palkat olisivat yhteensä noin 2 miljoonaa. Tosin jos halutaan säästää muutama satanen, niin jätetään se Carcillo sopimuksetta ja annetaankin sopimus Ashamille. Ja sitten vielä jäisi jäljelle se maalivahti, jolle pitäisi repiä jostain ainakin parisen miljoonaa.

Kyllä tämä nyt siis näyttäisi siltä, että joku noista hyökkäyksen kalliimmista pelaajista pitäisi poistaa. Carter on ainoa, jolla ei ole mitään siirron esto pykäliä, mutta huhut ovat kertoneet taas, ettei Flyers halua luopua hänestä.

Gagnen treidaaminen olisi myös yksi vaihtoehto, mutta tästä ei olla taidettu paljoa puhua. Gagne pelasi menneellä kaudella parit hyvät playoffs-sarjat, mutta oli aivan pihalla runkosarjassa ja finaaleissa. Brieren ja Hartnellin hyvien playoffs-esitysten ja Carterin tärkeyden runkosarjassa sekä muiden ominaisuuksien (koko, aloitukset) tähden, alkaisin jopa kääntymään sinne puolelle, että Gagne alkaa olla se väliin putoaja Flyers-hyökkäyksessä. Tärkein syy Gagnen pitämiseen on hänen pitkäaikainen lojaalisuus organisaatiota kohtaan, mutta nyt on taas mietittävä, että onko tällaiseen tunteiluun varaa...

Yleisesti ottaen cappitilanne ei ole niin hirvittävän paha, mutta näyttäisi vaan nyt siltä, että joku on poistettava. Tuo Hamhuisin hankinta oikeastaan varmistaa tämän.
 

Olpa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Vaasan Sport & Eric Lindros
Eiköhän Coburn ole lähtölaukausta vaille. Hamhuisin sopimus mielestäni varmisti sen. Mutta puolustuksesta täytyy nostaa tulevaisuuden toivoja: Kevin Marshall ja Marc-Andre Bourdon. Molemmat ovat vaikuttaneet ihan päteviltä miehiltä. Bourbon enemmän hyökkäävä vaihtoehto, joten Marshall voinee saada (tai ainakin voi saada helpommin minuutteja kuin MAB) jo ensi kaudella jämäminuutteja isossa liigassa.

Thomasista huhujen mukaan ollaan kiinnostuneita, mutta miehen 5M$/kausi on paha mahdutettava. Jos Thomas tulee niin kauppa tulee olemaan isohko. Kenties Carter, Coburn <-> Thomas, 2nd overall? Jos nyt ei kuitenkaan.

Muutenkin Boston lienee laiturien perässä, joten mahdollisuudet saada Tomppa on aikasta pienet omissa papereissa. Edelleen painotan että Bobrovsky on myös tulossa. Tuskin Homie aivan turhan päitten lähes 2M$ sopparilla tullutta miestä tänne hommasi. TOKI avannee farmissa.

Carcillolle nyt vaan sitä sopparia. Vaikka pleijareissa oli mitä oli niin onhan mies niin Flyersin näköinen mies kuin olla ja voi. Pörrää ja aiheuttaa häsmäkkää.

Ja eiköhän Coten voi lyödä waiver-listan kautta AHL-liigaan sen myötä sitten. Tämä kortti on nähty.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös