Philadelphia Flyers 2003-2004

  • 23 455
  • 138

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joni Pitkänen on valittu ottelun parhaaksi pelaajaksi viime öisessä harjoitusottelussa, jossa Flyers kaatoi New Jerseyn 6-1.

19.49 peliaikaa saanut Pitkänen merkkautti 0+1 pistettä, 2 jäähyminuuttia, yhden laukauksen sekä tehomerkinnän +3.
 

vza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia!
Tässä viime yön preseaseon matsin ketjut Devilsejä vastaan:

Hyökkääjät:

LW-C-RW
1st Line .... LeClair-Roenick-Amonte
2nd Line ... Gagne-Handzus-Williams
3rd Line .... Brashear-Primeau-Kapanen
4th Line .... Recchi-Sharp-Somik

Pakit:

LD-RD
1st Pairing .... Woywitka-Desjardins
2nd Pairing ... Vandermeer-Johnsson
3rd Pairing .... Therien-Seidenberg

3. erässä Somik ja LeClair vaihtoivat paikkaa, lukemani mukaan LeClair ei pysynyt vauhdissa ykkösketjun mukana. Taitaa olla ikävät paikat LeClairilla.. Sääli sinänsä, kun muistelee Legion of Doom aikoja.. No eteenpäin on mentävä ja Somik kuulemma näyttää päivä päivältä paremmalta. Saa nähdä mitä tuleman pitää.

Therien loukkaantui toisessa erässä ja ei pelannut kolmatta.

Hackett on lukemani mukaan pelannut vahvasti, ei reboundeja ja muutenkin sijoittelu maalissa on ollut kohdallaan. Viime yönä tosin 4 maalia selän taakse, mutta vain yksi "bad goal", muut olivat ansaittuja maaleja.

Brashear antoi Stevensille kyytiä. Oli yrittänyt niitata Donaldin, kuten Lindrosin aikanaan. Brash pystyi väistämään osaksi ja tiputti hanskat ja antoi Kyytiä Stevensille. Brashear valittiin ottelun ykkös tähdeksi!!

Flyers maalintekijät:
Handzus (2), Vandermeer, Sharp, Roenick (Jatkoajalla)

Toivottavasti Pitkänen ei rasita nivustaan enempää. Tiistaina Pitkäsen pitäisi palata peliin taas..
 

Hasse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Hertha BSC, HIFK
Kapasesta

Itse en ole huomannut ainakaan, tosin en ole paljoa etsinytkään hitaan netin takia, miten Kapanen on pelannut. Entä mitä hänestä on kirjoiteltu lehdissä. Onko Samilla mahdollisuutta yv:lle/2 ensimmäiseen kenttään.

Onkohan puolustuspään pelaajia treidaantumassa jonnekkin, heitä näyttää olevan jo jonkun verran(NHL valmiita pakkeja).
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pitkänen saa vastuuta

Flyersin peliä ajankulukseni seuraan NHL.comin scoreboardilta. Nyt, kun 2. erää on reilu kaksi minuuttia jäljellä, on Flyersin Joni Pitkäsen peliaika toistaiseksi 15.15, eli toiseksi eniten joukkueestaan. Enemmän on vain Kim Johnssonilla, joka on pelannut 16.09.

Pitkänen on pelannut ylivoimaa 7.56, mikä on eniten Flyers-pelaajista. Vaihtoja Pitkäsellä on ollut 15, enemmän on ollut vain Roenickilla (16). Laukauksia Jonilla on yksi. Ottelu on Islandersille 1-0. Islandersin Bergenheim on pelannut toistaiseksi 8.54.

Tällaista väliaikatietoa. Joku muu luultavasti aamulla ehtii tänne päivittämään lopulliset tilastot, itse kun heräilen vähän myöhemmin.

Edit: Ja lopulta Pitkänen pelasi 22.10, eli vain Kim Johnsson pelasi enemmän Flyersistä. Joni merkkautti tehotilastoonsa lukeman -1, Flyersin hävitessä ottelun 4-1.
 
Viimeksi muokattu:

grace

Jäsen
Suosikkijoukkue
CBJ
Kapanen & Pitkänen

Onko kellään tietoa miten kävi viime yönä matsissa Kapanen vs. Bondra? Samilla kun ei ole ollut tapana pudotta noita hanskoja...

Entä miten on kommentoitu Pitkäsen otteita Philadelphian valmennusjohdon/fanien puolelta? Onkohan palaute ollut positiivista? Ainakin jääajan merkeissä Joni saa luottoa.
 

vza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia!
Kyllä fanit ovat Jonista innoissaan.
Puhuvat seuraavasta Bobby Orrista tai Paul Coffeysta..
Kunhan ei vaan tulisi liikaa paineita, no Pitkänen oli hymyillyt noille kommenteille ja toppuutellu..

Mitä valmentajiin tulee, niin eiköhän yllä oleva jääaika kerro jo aika paljon. Ja se että Therien jätettiin suojaamatta waiver draftissa.. Saa nähdä huoliiko ketään.

Saisi nuoremmat pelipaikan, Pitkänen, Vandermeer, Seidenberg..
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viime yönä tosiaan Jonille eniten peliaikaa Flyersista, eli 26.44. Kolmannessa erässä Joni on laukonutkin peräti neljä kertaa, koko ottelussa yhteensä viisi laukausta. Tehomerkintä +2.


Hyvältä näyttää Jonin alkava NHL-ura. Tsemppiä.
 

vza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia!
Hitchcock interview on Toronto's FAN590 radio:

1) NYR took Siklenka in waiver draft. Hitch not happy. Tried to hide him. NYR must have seen him. (sources tell me - Dave Brown, NYR East Regional scout).
2) most talk on subject of defensemen
3) not healthy to have all 4 rookie defensemen playing at once
4) Seidenberg has come on strong in the last few games
5) Pitkanen & Vandermeer now, Seidenberg and Woywitka later
6) Hitch repeated - need 8 or 9 defensemen of NHL quality today
7) Wow! Hitch just put pressure - "Pitkanen like Lidstrom in both ends of ice - and he is good with body contact and physical play"
8) Primeau OK for opener (healthy
9) Lapointe probably not ready for opener
10) Recchi will play center
11) LeClair has come on in the last 2-3 games

Zz
Tässä suora lainaus sivuilta:
OB
jonka user Zzeke laittoi..
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Hackett/Esche

Kumpi aloittaa ykkösenä?
 

Voittaja

Jäsen
Vaikken mikään Philly ekspertti olekkaan, niin väittäisin Hackettin olevan huomattavasti parempi molari, ja aloittavan ykkösenä.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Hackett. Ei kysymystäkään. Esche pelaa kun Hackett väsyy tai loukkaantuu.
 

Xtrmntr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, JYP
Pistetäänpäs vähän juttua näin ensimmäisen pelin kunniaksi. Tällä hetkellä Flyers ottaa siis mittaa Buffalosta kotikaukalossaan ja ketjukoostumukset ainakin pelin alussa ovat seuraavat:

Gagne-Roenick-Amonte
Recchi-Handzus-Williams
Brashear-Primeau-Kapanen
Fedoruk-Lapointe-Somik

Johnson-Vandermeer
Desjardins-Ragnarsson
Pitkänen-Weinrich

Hackett (Esche)

Sivussa on siis John LeClair, joka loukkasi vasemman jalkansa viimeisissä harjoituksissa. Mies on peleistä poissa ilmeisesti kahdesta neljään viikkoon. Keith Primeau ja Claude Lapointe kuntoutuivat sopivasti ja pelaavat. Recchi siirrettiin keskushyökkääjän paikalta vasemmaksi laidaksi kakkosketjuun, mutta LeClairin palatessa hän siirtynee takaisin uudelle pelipaikalleen eli sentteriksi.

Ylimääräisenä hyökkääjänä on Eric Chouinard ja ylimääräisenä pakkina odotetusti Chris Therien. Tällä hetkellä (9 minuuttia pelattu) peli on edelleen 0-0 eikä mitään kummempaa ole vielä tapahtunut. Pitkänen on sentään tekemässä NHL-debyyttiään ja laukoi heti alussa terävästi, mutta hieman yllättäen Buffalon maalilla oleva Ryan Miller torjui. Toivottavasti peli kääntyy tästä kotijoukkueelle..
 

Xtrmntr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, JYP
Philadelphian kausi alkoi mukavalla 2-0 voitolla Buffalosta. Radiosta kuultuna ja pelin nähneiden mielipiteiden perusteella joitain huomioita pelistä.

Jeff Hackett pelasi hyvin maalissa ja torjui kaikki 17 laukausta. Hänestä tuli samalla ensimmäinen flyersvahti, joka torjui nollapelin heti ensimmäisessä pelissä seuran paidassa. Suurin osa laukauksista tuli kuitenkin melko vaarattomista paikoista ja Phillyn puolustus blokkasi tehokkaasti maskimiehet, joten Hackettilla oli melko helppo iltapuhde. Nollapeli on kuitenkin aina nollapeli.

Ylivoimapeli huomattavasti parempaa viime kauteen verrattuna. Varsinkin kolmannessa erässä kiekko liikkui erinomaisesti mieheltä toiselle ja tuloksena olikin kaksi yv-maalia, joilla peli kääntyi kotijoukkueelle. Justin Williams kiitti saamastaan vastuusta ja syötti molemmat maalit.

Joni Pitkänen. Loistava NHL-debyytti. Pelasi noin 18 minuuttia ja mm. ykkösylivoimakentällisessä. Sai kehuja luistelutaidostaan sekä kiekonkäsittelystä eritoten hyökkäyssiniviivalla. Saldona debyytissä yksi syöttöpiste sekä kolme laukausta.

Tony Amontella oli paikkoja ilmeisesti kypärätemppuun asti, mutta laukaukset kimpoilivat aina ohi maalin. Toivottavasti jatkossa sihti on paremmin kohdallaan, sillä muuten Amonte jatkaa viime vuoden pudotuspelien linjalla...

Toisen erän alkupuolella Keith Primeau passitettiin suihkuun laitataklauksesta, joka kohdistui Miroslav Satania kohtaan. Tuomio oli ilmeisemmin oikeutettu, sillä jopa kotijoukkueen fanit pitivät taklausta törkeänä. Edessä saattaa olla jopa pelikielto. Onneksi joukkueen materiaali on niin laaja, että Primeaun mahdollinen poissaolo tuskin koettelee rivistöä pahasti. Tästä on hyvä jatkaa seuraavaan kotipeliin Pittsburghia vastaan.
 

Xtrmntr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, JYP
Flyersilla on edessään neljän ottelun vierasturnee läntisen konferenssin joukkueita vastaan hieman siipirikkoisena. Poissa on edelleen John LeClair, joka lähti kuitenkin joukkueen mukaan ja saattaa pelata viimeisissä peleissä (odotetaan kokoonpanoon Kingsia vastaan ensi tiistaina). Lisää jobinpostia saatiin, kun Radoslav Somik loukkasi vasemman polvensa ja on poissa vähintään kuukauden verran. Lisäksi Donald Brashear loukkasi myös polvensa eilisissä harjoituksissa ilmeisesti Jim Vandermeerin taklauksen jälkeen. Sairaslomaa on edessä kolmesta kuuteen viikkoon. Harmi, sillä kolmosketju Brashear/Primeau/Kapanen aloitti kauden varsin hyvin.

Myös Todd Fedorukin ja Claude Lapointen pelaaminen on vielä epävarmaa. Flyers kutsui farmista hieman yllättäen Phantomsin kapteenin, Boyd Kanen, Patrick Sharpin tilalta. Kane on ollut kuitenkin Phantomsin paras pelaaja alkukauden aikana, mutta Sharpilla olisi huomattavasti enemmän potentiaalia NHL-tasolla. Flyers joutuu kyllä kutsumaan lisää miehiä ylös, jos Fedoruk ja Lapointe ovat myös kyvyttömiä pelaamaan, joten saapa nähdä.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvä Joni!

Joni Pitkänen on iskenut uransa ensimmäisen NHL-maalin.

Ajassa 1.42 Joni on vienyt Flyersin ylivoimalla 1-0- johtoon Phoenixia vastaan. Syöttäjinä maalissa olivat Tony Amonte sekä Jeremy Roenick. Hekin vissiin jotain tämän kauden tulokkaita...

Joni tulee olemaan todennäköisesti kova luu Calder Trophy-"taistelussa".
 

hannes_ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fly Emirates
Viestin lähetti Juniskorpi
Miksi Pitkänen ei pelannut ottelussa Los Angelesia vastaan?

Tuskin sen kummempaa kuin että Philadelphiassa on niin paljon pakkeja, että peliaikaa on ajettava. Ja miljoonia tienaava Chris Therien on jossain välissä laitettava kentälle, että mies saataisiin myytyä poiskin. Tuloksena -2, eli jos Joni ei sitten ole loukkaantunut, niin eiköhän palaa pian.

Tässä fanin älähdys asiasta:

I can't believe Hitchcock scratched Pitkanen tonight against Los Angeles. The kid is young and will make some defensive mistakes, but his offensive upside is tremendous. Our Power Play looked out of sync in the 2nd and 3rd. I thought for sure Ragnarsson or Vandermeer would sit for Therien. As far as Therien is concerned he didn't do much for his cause by taking 2 penalties.
 

Petu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers,TPS,UJK
Phillyn farmijengi Phantoms on saanut mielenkiintoisen vahvistuksen, kun herra nimeltä P.J. Stock on tullut Bostonin farmista.
Nyt äkkiä ylös tämä kaveri!
Näen jo silmissäni herrasmiesketjun Stock-Brashear-Fedoruk...
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
P.J.Stock on vain lainassa Phantomsissa eikä näin ollen pysty pelaamaan Flyersin miehistössä. Stock tuli lainaan farmiseura Phantomsiin ja taas Bostonin farmi Providenceen meni Andre Savage niminen mies. Nämä ovat ns. Minor League dealejä joten herrat voivat pelata vain farmissa eivät NHL:ssä.
 

Reebok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philly Flyers, Ilves, Chelsea
Tässä Phillyn viime pelien ketjut:
Recchi-Roenick-Amonte
LeClair-Handzus-Williams
Gagne-Primeau-Kapanen
Brashear-Lapointe-Chouinard

Phillyn kausi on siis alkanut mainiosti. Joukkue keikkuu koko liigan kärki´kastissa ja viimeisien kuuden ottelun voittoputki päällä. Myös etenkin ykkösketjun konkarit ovat päässeet hienosti pisteiden makuun, JR 17pts, Amonte 16 ja "REX" 15 pistettä. Philadelphiaa on monissa artikkeleissa ylistetty NHL:n parhaaksi puolustavaksi joukkueeksi, joka ei kyllä ole ihan tuulestas tempaistu. Ken Hitchcockin pelityylillä on varmasti tekemistä tämän asian kanssa. Joukkue on tehnyt viime aikoina myös mukavasti maaleja ja suomalaiset, etenkin Kapanen päässyt jälleen juoneen mukaan. Kaikkea hyvää joukkueelle ja jokos olisi aika kannun matkata itärannikolle Philadelphian suuntaan?
 

Reebok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philly Flyers, Ilves, Chelsea
Tää kommentti ei mitenkään liity tähän viestiketjuun, mutta pakko oli ottaa asia selville, kun Jatkoaika väittää, että Philadelphia Flyerssin hallin nimi olis First Union Center! Tiedoksi vaan Jatkoajan tekijöille, että halli on muuttanut jo aikoja sitten nimekseen Wachowia Centerin! Mut hälläkö väliä, tuli vaan mieleeni.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Viestin lähetti joni87
Tää kommentti ei mitenkään liity tähän viestiketjuun, mutta pakko oli ottaa asia selville, kun Jatkoaika väittää, että Philadelphia Flyerssin hallin nimi olis First Union Center! Tiedoksi vaan Jatkoajan tekijöille, että halli on muuttanut jo aikoja sitten nimekseen Wachowia Centerin! Mut hälläkö väliä, tuli vaan mieleeni.

Kyllähän tää asia ihan hyvin tänne liittyy. Ja taitaa olla jo korjattukin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös