Petteri Nummelin Lukkoon

  • 168 269
  • 429

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Posket häpeästä paloautonpunaisina punoittaen tunnustan tässä ketjussa että olen aikoinani vuonna 2001 Jatkoajan alkutaipaleella kirjoittanut "Arvostamasi pelaaja"-ketjuun myös Timo Nummelinin nimen. Huomasin sen kun tänään tuon aikojen alussa perustetun ketjun havaitsin ylös nostetuksi ja itsekin siihen osallistuin Vehasta kehumalla ja sitä ennen oman viestini sieltä tarkistin.

No olkoon nyt siellä. En viitsi sitä vanhaa viestiä poistaakaan, sanotaan niin että jos joskus olenkin isä-Timoa arvostanut niin en enää nykypäivänä ainakaan niin paljon.

Mutta käyköön mun puolestani Äijänsuolla niin usein kuin huvittaa, poikaansakin olen jo jotenkuten tottunut.

Ja hienon syötön tasoitusmaaliin Pee Nummelin antoi.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
En tajua, mikä motiivi ajaa tähän sotkemaan viulunsoittajaa ja vielä vähemmän sikäli, kun ei hän minun muistaakseni ole mitään pahaa Lukolle tehnyt. Onhan se hienoo, kun pappa käy poikansa peliä kattomassa. Niin minäkin tekisin. Ja nyt siihen on tilaisuus, kun Petu vihdoinkin on rantautunut takas Suomeen.

Ajatelkaa nyt vähän. Kaksi TPS-ikonia kotihallissaan Rauman Äijänsuolla.
 

Ihmiskuula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jos Petu opettaa Lukon junnupakeille teränkäyttöä ym. luisteluniksejä ja kaikkea muuta sälää, mutta...

Toivoisin ettei Numppa opeta varsinkaan nuorelle pakkiparilleen Viirlakselle tapaa peruuttaa veskarin syliin antaen vastustajan ykköskorin hyökkien (Moses, Lahti) viritellä rauhassa ranteella aivan liian läheltä.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Oli Nummelin puolesta oikein iloinen, että nyt verkko räpsähti. Ja olihan hänkin tuulettamassa itseään.

Sitä paitsi kolmisen pirun hyvää avausta taas tänään. Harmi vaan ettei muu porukka pysy perässä. Mutta kyllä se siitä.
 

SJK10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ai perkele että mä nautin tän jätkän esityksistä. Ukko käy viittäkymppiä, mutta kentällä kirmaa kuin kaksikymppinen nuori ori.

Myös tuuletus 2-1 maalin jälkeen kertoo paljon. Täydellä sydämellä mukana touhussa.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Joo, paljon riehakkaammin Nummelin tuuletti kuin Joni Nikko aiemmin elämänsä ensimmäistä liigamaalia. Ei siinä mitään, niin pitääkin.
 

vilho

Jäsen
Hieman yllätyin, kun katselin liigan sivulta pistepörssejä sun muuta ja Nummelin oli siellä pakkien pistepörssin kärjessä. Kyllä se ukko jotain tekee oikein. Jotenkin jäänyt vaan täällä hieman vähälle huomiolle.

Torstaina Hakametsässä koitin hieman tarkemmin seurata Petun tekemisiä ja kyllähän vanhasta jermusta näkee, että nauttii kiekosta ja elää tunteella. Välillä paahtaa hymy huulella menemään, välillä taas hieman tulistuu kun isompaa kaveria tulee päälle ehkä hieman rumastikin. Ei ehkä erotu liikkeellään mitenkään erityisesti, mutta jotenkin näkee koko kentän aivan erilailla kuin muut ja on ihan eri paikoissa missä joku voisi olettaa. On muita askeleen edellä etenkin hyökkäyssuuntaan ja lähtee yllättäviäkin syöttöjä, uskaltaa yrittää. Eipä tietysti noilla mitoilla voisi muuten pärjätäkään ja ei olisi voinut luoda tuollaista uraa.

Hieno paluumuuttaja eikä näin toisen joukkueen kannattajan näkökulmasta haittaa yhtään, että tuli juuri teille eikä mennyt turkuun.
 

Koppari

Jäsen
Suosikkijoukkue
suomikiekko
Loistava hankinta Lukolta! Väittäisin, että hän on tällä hetkellä koko liigan paras pelaaja. Joka pelissä sama jäätävä taso! Minä seuraan Prolta Petun pelejä, joten Lukko on saanut yhden uuden fanin. Olen varma, että en ole ainoa! Hyvä Lukko! Hyvä Vanhatalo ja kumppanit!
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Nummelin on kuningas. Ei muuta.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
En nyt muista mikä se ketju oli, johon tossa viime viikolla kirjoitin etten usko Nummelinin pelaavan Lukossa hyökkääjänä. Johan se siirto tehtiinkin näin aikaisessa vaiheessa kautta ja on sanottava että se sentään pelasti hiukan tästä illasta josta muuten ei paljon kerrottavaa jälkipolville jää.

Ilo on katsella miehen pelaamista.
 

Karajan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
40 vee pakki ja Lukon paras hyökkääjä. Pitäisköhän hankkia se ykkösena ettei Petun tarvii joka pelissä käydä kaapimassa aloituksia ja tekemässä maaleja? Jos Vanhatalo tulee lässyttämään jotain "ei tarvita ketään"-jargonia niin kengän kuvaa vaan perseeseen. Näkeehän sen sokea reetakin mikä tuolla Lukon rosterissa mättää!
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
40 vee pakki ja Lukon paras hyökkääjä. Pitäisköhän hankkia se ykkösena ettei Petun tarvii joka pelissä käydä kaapimassa aloituksia ja tekemässä maaleja?
40 vee pakki ja Lukon paras hyökkääjä. Pitäisköhän Lukon ennemminkin hankkia se ykkössena, jota Dufva voisi sitten peluuttaa puolustajana?

Oliko se nyt syksyllä 2011 kun olin Bernissä katsomassa SCB-HCL -matsia? Kylmät väreet menivät pitkin selkäpiitäni, kun >15 vuoden tauon jälkeen näin livenä sitä luistelua, huikeata pelisilmää ja niitä aivan käsittämättömiä avauksia. Onneksi tämän jälkeen tuli vielä yksi mahdollisuus nähdä Petu livenä mustavalkoisissa: 20.11.2012 TPS-KAL.

TPS-KAL 2-0 Petteri Nummelin

Mä en vaan vieläkään voi käsittää, että tätä ei Auran rannoilla haluttu nähdä - ei ainakaan kahta vuotta!
 
Suosikkijoukkue
JYP, GKS TYCHY, Puolalainen lätkä, Boston Bruins
Ilo on katsella miehen pelaamista.

Pakko tulla huutelemaan vieraisiin pöytiin, mutta huhheijaa tuota kaveria! 40v jätkä joka on kaiken nähny ja kokenu, syttyy pelaamaan tollasen pelin tiistai-iltana. Tuollanen aito lapsenomainen riemu ja palo tuon 4-4 maalin jälkeen, niin on vaan pakko arvostaa!
 
Pelkän koosteen perusteella oli kyllä mahtavaa katseltavaa. Se ensimmäinen maali! Oppikirjakamaa kaikille junnuille ja vanhemmillekin. Ei tainnut viimeiseen pariin sekuntiin Numpan katse käydäkään kiekossa, tiesi silti koko ajan missä se on. Katse kohti maalia koko ajan ja sitten jäätävä lämäri yläpesään. Ja mitkä tuuletukset joka maalin jälkeen! Noin sen kuuluu ollakin! Ja Petu nyt jokusen maalin on tehnyt ennenkin, silti jaksaa tuulettaa sydämensä kyllyydestä. Ärsyttää oikein nykyisin nämä pienet nyökkäykset ja nyrkkiläpyt.

Mahtava mies!
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Mahtava mies!

Pakko jatkaa hehkutusta. Tuo liike on uskomaton, tuttua Nummelinia jo vuosien takaa, ei ole hidastunut yhtään. Lämäri lähtee nopeasti viivalta ja lujaa. Ei liigassa ole yhtäkään pakkia jolla mailan liike on yhtä rivakkaa. Uskomaton jätkä, haluaisin kovasti nähdä vielä maajoukkueessa.

Missä nämä lujaa ja nimenomaan nopeasti laukovat pakit on? IFK:n historiasta tulee Zidlicky mieleen joka likkui hyvin ja laukoi nopeasti, ainakin nuorempana.
Pelaako ne kaikki nykyään kahden metrin mailalla millä liikekin on hyökkäyspäässä sen mukaista.

_
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
FASlapsi ja Jari Porttila
Tulipa tuo eilinen Lukon peli katsottua tallenteelta kun ei vapaapäivän aamuun muutakaan tekemistä löytynyt. Näyttää että kaikki ominaisuudet ennallaan huippuvuosista + energiataso. Pystyisi vetämään edelleen 30min? Paljonkohan on pelannut keskimäärin peliä kohden kun Liigan sivut eivät noita tällä erää näytä?

Suhteellisen eeppinen esitys. Yleensä maalivahdista todetaan se kulunut fraasi että antoi joukkueelle mahdollisuuden voittaa. Tässä kohtaa voidaan sanoa että Petu antaa joukkueelle mahdollisuuden voittaa.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei ole tarkoitus vittuilla TPS:n suuntaan tai sinänsä pyöritellä puukkoa haavassa, ja voinhan mä toki olla väärässäkin mutta uskon vahvasti että siellä vituttaa jonkun päätöksiätekevän tyypin nupin sisällä.

Pelillisesti ja imagollisesti aivan valtava tappio menettää Nummelin ns. naapuriin, äijä painaa varmaan tehot 18+40 ja olisi käsittääkseni halunnut "kotiin," olisi todennäköisesti tuonut sinne jokusen tyytyväisen fanin lisää ja aiheuttanut jopa jonkinasteisen Nummelin-boomin viimekautisen esimaistelun jälkeen.

Kuuluu niihin tunarointeihin, että periaatteessa lyö näin ulkopuolisellekin vähän vahingoniloa sen tahon suuntaan, joka ainakin siis juttujen mukaan tarjosi Nummelinille aivan naurettavaa diiliä ts. ei oikeasti vakavissaan edes yrittänyt häntä hankkia ryhmään mukaan. Kyllä sille isommalle ja paremmalle sopimukselle kaikesta päätellen olisi ihan vastinettakin kaukalossa ja etenkin TPS:n osalta jopa sen ulkopuolella saanut.

Hieno paluumuuttaja liigaan, 40 vuotta ja mies aivan ennallaan.
 

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Detroit Red Wings, Boston Bruins
Lauotaan itsekin pari itsestäänselvyyttä tänne, kun tuli tuo eilinen matsi ihan Petun takia väijyttyä.

Onhan tuo liike ja luovuus tähän liigaan (oikeastaan yhtä lukuunottamatta kaikkiin liigoihin) vähän liikaa. Koko ajan pysyy katse ylhäällä, hämää syöttöjä, peittää syöttösuuntia, hämää vetoa, ampuu nopeasti, käyttää terää käsittämättömän hyvin, jalkojen rytmi jne. Ja nuo johtajan ominaisuudet... Huhhuh. Ollut tuollainen jo mitä, 15 vuotta ja vieläkin itse jaksan tykätä ihan hulluna.

Eilinen oli sellainen näytös, etten vastaavaa liigasta muista. Ja lukon muu poppoo kiitti.
Se eka maali varsinkin oli tosiaan ihan mieletön.
Hieno mies, toivottavasti on Sotshissa, käyttöä todellakin olisi.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Eihän numppaa voi liikaa kehua. Vaikka tietyistä syistä ei voisi vähempää kiinnostaa mennä katsomaan Lukon pelejä paikan päälle, niin voisin tehdä poikkeuksen vain ja ainostaan Nummelinin takia. Ja ihan varmasti teenkin ja jopa muutamaan kertaan.

Hieno pelaaja. Tiedettiin mitä saadaan, onneksi odotukset näyttävät vielä toteutuvan täysimääräisesti.
 

Taikakaulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Meikäläinenkin katto äsken tuon maalikoosteen Lukon ja Pelicansin eilisestä matsista ja pakko on kyllä arvostaa Nummelinia. Niistä tuuletuksista paistaa niin suuri pelaamisen ilo ettei mitään rajaa.

Hienon miehen ootte saannu joukkueeseenne!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös