Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Peter Regin narripaitoihin!

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana -Ville-, 11.05.2015 klo 10.00.

 1. Osvaldo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Muutenkin taisi Reginin motivaatio vähän lässähtää kun teki 3v pitkän rahakkaan sopparin Jokereiden kanssa.
   
 2. Gemondo Jäsen

  Regin on vähän sellainen Westerlundin näköinen kapteeni. Teoriassa ihan helvetin hyvä valinta siihen hommaan, mutta se jokin siitä kuitenkin puuttuu vaikka kaikki tehtäisiin kirjaimellisesti kuten on opetettu ja etukäteen päätetty.
   
 3. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Paremmalta se näytti sarjan alussa, mutta tosipaikassa ei ole johtamaan joukkuetta edestä. Paljon tulee muutoksia ensi kauteen, niin myös kapteenistoon. Liian mukava kaveri tuollaiseen hommaan.
   
 4. Tonny Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Chicago Blackhawks, KooKoo
  Ihmetellyt myös Reginin valintaa kapteeniksi. Voin pistää pääni pantiksi, että jatkaa samainen kirjain rinnassaan myös ensi kaudella. Joukkueella on toki oma sana sanottavana valintaan, mutta päättääkö valmennus sen lopuksi, vai miten kyseinen valinta menee? Hieno mies ja ihan hyvä pelaaja, mutta ei näin ulkopuolisen silmin ole kyllä milläänlailla kapteeniainesta.
   
 5. Shakermaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Omien muistikuvieni mukaan Regin oli ensimmäisellä kaudellaan niinkin tärkeä pelaaja Jokereille, että jotkut jo nostivat samaan lauseeseen Oton kanssa. Samat muistikuvat kertovat, että kun C-kirjain tuli rintaan, alkoivat esitykset pikkuhiljaa hiipua. Ilmeisesti taustalla oli ollut myös jotain vammaa, mutta olen siitä asti miettinyt, että ovatko kapteenin natsat liian iso taakka Reginille. Josko vaikka pää ja peli aukeaisi ihan eri tavalla, kun C rinnasta luovutettaisiin jollekin muulle?
  Tämän(kin) kauden mahalaskusta vetäisin johtopäätöksiä, että Jokereilla on johtajuusongelma. Koko kevään pelit olivat niin munattomia, että ei voi muuta kuin ihmetellä miten joukkueellinen jääkiekkoilijoita menettää intonsa juuri niillä hetkillä, kun sen pitäisi olla korkeimmillaan ihan luonnostaan.
   
 6. Ruutuässä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kannattaa muistaa se, että Regin oli pitkään loukkaantuneena ja pelituntuma oli kateissa. Siihen nähden esiintyi playoffeissa hyvin ja oli niitä harvoja pelaajia, jotka pystyivät nostamaan tasoaan runkosarjasta. Tappion tullen vituttaa kaikki ja koko jengi pitäisi jonkun mielestä vaihtaa. Reginin johtajuudesta on vaikea sanoa mitään, kun ei ole joukkueen sisällä. Eilinen käytöskymppi oli turhautuneen pelaajan reaktio tilanteessa, missä koko joukkueelta pääsi höyryt ulos. Marjamäki kiteytti tämän mielestäni hyvin haastattelussa.

  Toivottavasti Regin on ensi kaudella kondiksessa ja pystyy antamaan täyden pelillisen panoksen joukkueelle. Jos jatkaa kapteenina, niin mulle fine. En usko, että täällä kellään on sellaista taustatietoa, että voisi sanoa ratkaisun olevan väärä, mikäli joukkue siihen päätyy.
   
  Delter ja flintstone tykkäävät tästä.
 7. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Se on totta, ettei Regin ole ollut kapteenistatuksen lisäksi pelillinen liideri kahden ensimmäisen kautensa jälkeen. Vasta playoffien ensimmäisissä peleissä näytti siltä, että vanha Regin olisi tekemässä tuloaan, mutta sukelsi sitten muun joukkueen tapaan tuossa kutospelissä. Käytöskymppi joukkueen kapteenilta 3-0 (vai 4-0) tilanteessa on kaikin tavoin todella typerää.

  Toivottavasti pystyy pitämään kuitenkin nykyisen tason ensi kaudelle. Viimeinen sopimuskausikin starttaa syksyllä, joten onhan tässä jo tovi Reginiä katseltukin.
   
 8. sporttipappa Jäsen

  Lainaus:
  Hyvin kiteytetty Reginin anti joukkueelle viimeisen parin kauden aikana. Vain pudotuspelit (ennen viimeistä) olivat sitä mitä häneltä on TÄYSIN OLETETTUA VAATIA useimpina iltoina kauden aikana.

  Ikävää sanoa, mutta Regin tuntuu olevan aika huono voittamaan yhtään mitään. Sympaattinen kaveri sen perusteella mitä olen hänen kanssaan jutellut. Mutta erittäin kaukana kapteeniaineksesta.

  Hieman off-topic: Mitähän Kurri miettii, kun teki sen kolmen vuoden jatkosopimuksen Reginin kanssa tämän pelatessa parasta lätkäänsä Jokereissa. Vastaus: ei Kurri mieti, eikä oppinut asiasta paljoa, kun tällä kaudella solmi jatkot molempien maalivahtien kanssa joulukuussa.
   
 9. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  Juuri näin ja eiköhän moni muukin ajattele samalla tavalla. Regin muuten viimeksi voittanut jotain vuonna 2005, kun juhli 19-vuotiaana Tanskan mestaruutta yhdessä Pekka Tirkkosen ja Nicklas Jensenin isän Danin kanssa. Niin kauan aikaa siitä on.

  Seuraava kausi tulee olemaan se vedenjakaja Reginin uralla. Hiipuuko lopullisesti ja siirtyy pelaamaan viimeisiä vuosiaan johonkin Saksaan vai pystyykö pelaamaan edelleen huipputasolla? Itse luonnollisesti toivon jälkimmäistä.
   
  sporttipappa tykkää tästä.
 10. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Mistä täällä tulee sellainen kummallinen harhakäsitys, että hyvän kapteenin pitäisi olla joukkueen pelillinen liideri? Ei missään nimessä tarvitse olla, vaikkei siitä tottakai haittaakaan ole. Paras pelaaja saattaa olla ja usein onkin ihan kaikkea muuta kuin paras henkilö kapteeniksi. Kapteenin ensisijaiset ja tärkeimmät avut on ihan muulla kuin pistepörssisijoituksella mitattavissa.

  Millä tavalla Regin on ollut huono tai väärä valinta kapteeniksi ja toisaalta, kuka olisi esimerkiksi tällä kaudella ollut parempi valinta?
   
 11. sporttipappa Jäsen

  Lainaus:
  Jaa McMulligan toki meidän kanssa, mitä sun mielestä kapteenin pitäisi antaa joukkueelle? Sun alustuksen perusteella esimerkiksi Tomi Mäki voisi toimia meidän kapteenina.

  Peter Regin on surkea kapteeni Jokereille, koska on aivan liian mukava mies. Tällä kaudella parempi kapteeni on ollut Sami Lepistö. Rauhallisesti omiinpäin vetävä, komminukaatioon kykenevä KHL-tasolla meritoitunut pelaaja.

  Tottakai, paras olisi jos meillä olisi kapteenina joku Datsyuk, mutta kun ei ole eikä koskaan tule olemaan.
   
 12. Tonny Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Chicago Blackhawks, KooKoo
  Lainaus:
  Muistelisin, että kertoi noihin aikoihin kun valinta kapteeniksi häneen osui, jossain haastattelussa olevansa kopissa suhteellisen hiljainen ja johtaa ennemminkin kentällä joukkuetta kuin kopissa. Tai hiljainen ja hiljainen, mutta ei ilmeisesti hirveästi ääntä pidä kopissa. Näin sen itse ymmärsin. Jo pelkästään tähän vedoten ei oikein vakuuta.
   
 13. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit, canes
  Lainaus:
  Jokerien budjetilla ei pitäisi tämäm paremmin pärjätä ja lisää rahaa ei ole tulossa pelaajabudjettiin. Kannattaa muistaa, että fyrkkaan nähden Kurri on tehnyt vähintään hyvää duunia. Mopolla ei vaan ole asiaa moottoritielle...

  Johtajuusongelma on tän kevään juttu, tuli Marjamäen kanssa. Aikaisemissa PO-sarjoissa toi jengi on yrittänyt täysillä, toisin kuin nyt.
   
 14. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Höpöhöpö.

  Viime keväänä 2018 tiputettiin liigatasoinen Sotshi ja heti seuraavassa sarjassa annettiin kaksi ekaa peliä täysin ilmaiseksi Moskovalle vieraissa ilman minkäänlaista yritystä. Se sarja kaatui siihen.

  Toissa keväänä 2017 lauluun lähdettiin 4-0 voittamatta yhtään ottelua.

  Keväällä 2016 otettiin Torpedolta (?) pataan 4-2 heidän totaalisen fyysisen yliotteen ansiosta. Jokerit meni totaalijäähän eikä pystynyt vastaamaan siihen ollenkaan.

  Keväällä 2015 kaadettiin helpohkosti Minsk, jonka jälkeen tosissaan haastettiin TsSka game 1:ssä. Se ottelu päättyi ihan järjettömään tuomarifarssiin. Ilman sitä Jokerit olisi kairannut ison ryöstön Moskovasta.

  Tällä koostella sanoisin, että ainoastaan ensimmäinen kevät KHL:ssä on ollut edes tyydyttävä. Muuten täyttä kroonista paskaa kaudesta toiseen, oli valmentajana kuka tahansa.
   
  sporttipappa tykkää tästä.
 15. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Lainaus:
  Joukkue on Reginin vetämänä sukeltanut parina keväänä rumasti. Tänä vuonna oltaisiin voitu pistää sarja poikki 4-0, mutta niin vain 3-2 ottelupallojen jälkeen tuli täydellinen ulospuhallus ja säälittävä peli. Viime vuonna annettiin toisella kierroksella kaksi ottelupalloa tyystin ilmaiseksi vastustajalle, ja käytännössä jäätiin sen vuoksi tekemättömän äärelle. Sitä edeltävänä vuonna joukkue suoritti luokattomasti runkosarjassa, lähti lauluun 4-0 ja vain tuurilla pelit pleijareissa olivat niinkin tiukkoja.

  Valmennuksella on toki päävastuu, mutta kyllä mä vieritän kapteeniston suuntaan myös palloa, jos näin monena vuotena asenne on ollut luokkaa "töissä tässä vaan ollaan". Kapteenin rooli on ihan saatanan tärkeä juuri tiukoilla hetkillä. Jos homma ei toimi ja pelaajat ovat lukossa, yleensä jopa valmennusta tärkeämpää on se, että joukkueen liideri saa kurssin käännettyä. Kapteeni on mukana jokapäiväisessä tekemisessä valmennusta läheisemmin ja kapteeni on yksi pelaajista. Kapteenin ja muiden pelaajien välillä ei ole vastaavaa lasiseinää, kuin valmennuksen ja pelaajien.

  Vähän aikaa sitten tuli katseltua dokkari Rangersin viimeisimmästä Stanley Cupista. Kun katsoo sitä Messieriä ja vertaa Reginiin, niin ero on aika valtava. Kun Messier pari vuotta aiemmin oli tullut jengiin, niin joukkuekaverit olivat huuli pyöreänä katsoneet että kuningas on saapunut. Kun Keenanilla keitti yli, Messier kävi puhuttelemassa tunteikkaasti. Kun pleijarisarjassa olivat pakkovoiton edessä, Messier lupasi lehtien etusivuilla voiton. Ja teki se siinä pelissä hatun kolmanteen erään. Mun on vaikea kuvitella, että siinä jengissä olisi ollut ketään, joka olisi kehdannut vetää vihkoon, suoristaa selkää tai antaa heikkoa syöttöä. Tai miten viimeisin helsinkiläisen lätkäjengin kultaan johtanut pelaaja? Puuttui ennen pleijareita johdon kalvosulkeisiin tukeakseen joukkuetta, finaalissa hattutemppu ja Kuhdan mukaan (yle) "Se halu olla paras ja tehdä joka päivä kaikki asiat, ettei vaan jää puolitiehen. Se mieletön tapa, millä hän pystyy johtamaan ja saa koko pukukopin mukaansa tekemään kaiken, että joukkue voittaisi"

  Regin ei ole saanut yhtenäkään keväänä pukukoppia mukaansa tekemään kaikkea, että joukkue voittaisi. Kahtena viime keväänä Jokerit on itseasiassa hoitanut asiat siten, että vastustajan on lopulta ollut helppo voittaa. Kolmas kevät sitten meni reisilleen jo runkkarista alkaen.
   
  Clubittaja, Buster & massaonvoimaa tykkäävät tästä.
 16. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Hitaalta näyttää meno. Pakko saada lisää jalkaa kesätreeneissä.
   
 17. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Aivan kamalalta näyttää. Ei pärjää Luostarisille tai Ojamäille.
   
 18. Hidasta ja epävarmaa pelaamista.. kiekko polttelee lavassa kuin jollain junnulla. Ei hyvältä näytä, mutta ehkäpä kesän jälkeen kaikki on paremmin..
   
 19. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Pari kertaa näytti positiivisia puolia, mutta kokonaisuutena ei vakuuttanut tänään. Ei vaikuttanut kiekollisena niin varmalta, kuin parhaina vuosina on nähty. Potku näytti hitaalta ja ei tuota ainakaan pystynyt liian hyvin korvaamaan muilla avuilla.

  Näillä otteilla (otantana kausi 2018-19 + MM-kisat) ei pitäisi olla mitään jakoa isoon rooliin, ja kapteeniuden aikakaudella nähtyjen jengien suorittamisella se C on kanssa aika kyseenalainen. Ellei kesällä tapahdu isoja asioita, niin rooli kentällä ei voi olla kovin suuri. Ja sen C:n olisin ollut jo pitkään valmis siirtämään jollekin toiselle. Ikävästi näyttäisivät ikä ja loukit tehneen tehtävänsä, ja Reginin kohdalla sanoisin pelillisten seikkojen olleen ainoa peruste C:lle.
   
 20. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ei tosiaan Reginin meno näyttänyt jäällä ollenkaan hyvältä

  Ja vaikka ei ihan tämän otsikon alle kuulukaan, niin samaan hengenvetoon voidaan todeta, että myös N.Jensen oli aika kaukana siitä "normaalista", mitä on narripaidassa totuttu näkemään.
   
 21. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Onneksi tuli polvivammainen Kontiola siipimieheksi ja pikakiituri Niemelle tehtiin jatko. Jokereiden ensi kauden joukkue on niin hidas että alta pois. Kiviranta,Ojamäki,Luostarinen vs Niemi,Pihlström,Savinainen. Tulevaisuus vs menneisyys. Jokerit.

  Saa nähdä mihin Regin jatkaa ensi kauden jälkeen. Tuskin ainakaan KHLn isoista seuroista kysellään perään.
   
 22. Lelle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ei tosian ole kipparin meno kovin vakuuttavan näköistä..paha kipsi päällä jo jonkin aikaa. Toivotaan todella täältäkin et kesän jälkee meno muuttuu mutta pahoin pelkään et taso on tämä.
   
 23. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Antakaa Reginille kesä ja aikaa. Mulla on luotto, että Regin palaa vielä omalle tasollee. Ja kun palaa, niin puhutaan yhdestä KHL:n parhaista senttereistä. Piste.
   
 24. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tälle listalle onkin tunkua. Haapala, Kontiola, Pihlström, Regin....Pitkää ikää ja Valiojogurttia vai miten se meni.
  Toivotaan ja odotellaan.
   
 25. yki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Ei kyllä Regin pärjää MM-kisoissa, erittäin surkeasti mennyt tähän asti. Kontiolan myötä Regin tippuu kolmoseen ja lienee kyllä aika kallis pelaaja siihen rooliin. Jalka ei liiku, kiekko ei liiku.

  Toivotaan parasta, mutta oletusarvo tällä hetkellä on sellainen 20-25 pistettä ensi kaudella. Ilman ylivoimavastuuta, koska parempia vaihtoehtoja löytyy.