Ilmoitukset

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Pesiskausi 2019

Viestiketju osiossa 'Muu urheilu' , aloittajana aceman81, 06.09.2018 klo 20.34.

 1. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. KaMa.
  Finalistit on selvillä, karsinnat on karsittu. Suurin myllerrys sopimusuutisten saralla lie vasta mitalipelien jälkeen, mutta aloitellaanpa kuitenkin.

  KaMa:n sopimustilanne tässä vaiheessa:

  Niko J. Korhonen
  Topias Lilja
  Mikko Pauna
  Kari Kellokoski
  Miikka Riikonen
  Toni Pomell
  Joona Lehtinen
  Jussi Kivelä
  Joonas Peltomäki
  Matias Jokisalo
  Tommi Angervisto

  Uudet sopimukset olleet järjestään 2-vuotisia, eli jonkinlaista projekti-jatkumoa Kankaanpäässä viritellään.

  Sopimuksettomista kiinnostaa luonnollisesti Kapteeni Itävalon ratkaisu, mitä tekee viimeisiin peleihin palannut vaihtopomppu-ekspertti Pulkkinen ja onko koko kesäkauden sivussa olleen Ihanamäen ura ohi.

  Sopimuksettomia myös Kortelainen, Vilander, Utunen, Levä, Pajuniemi. Pelinjohtaja Karttusella on ainakin optio tulevasta kaudesta.

  Niko J. Korhonen siis tässä vaiheessa ainoa uusi hankinta. Loistava #1 ja koppari Teemu Rouhiainen siirtyi Hyvinkäälle.
   
 2. H.J.Simpson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Barça, Caps, Flyers
  Siirretään oma viesti vanhasta ketjusta tänne, eli näin tuli runoiltua 22.8:

  Lainaus:
  Tuosta jos lähdetään nyt miettimään, niin huhuissa on ollut, että Kore olisi edelleen tulossa, Kohonen ei. Mutta uusi lukkari olisi joka tapauksessa tuloillaan ja hän olisi Kalle-Tapio Huusko. On myös ollut huhuja, että Rytkösen sopimusta oltaisiin purkamassa(!). Carlson ei olisi saamassa uutta sopimusta ja Mahlamäellä olisi haluja jatkaa, mutta Tahkossa odotellaan Korhosen tilannetta. Wahlilla ei ole tiettävästi sopimusta minnekään.

  Mikäli Rytkösen sopimus puretaan (mikähän tässä olisi taustalla?), kärki varmaan muodostuisi seuraavasti:
  1. Rouhiainen
  2. Vierimaa
  3. Vartama
  4. Nikkanen
  5. Huusko(?)

  Eli tällä hetkellä Tahkossa olisi vajetta etukentälle, kun kuulemma Vierimaa haluaisi mieluummin pelata linjassa, kuin edessä. Mutta Tahkossa on linjaan tungosta, Vartama ja Patova pitäisi olla varmoja ja mielestäni myös Hokkasen kuuluisi olla linjassa eikä etukentällä. Kauppinen varmaan nousee sieppariksi ja onko se sitten kuitenkin Hokkanen, joka tuon 1V homman ottaa.

  Mutta odotellaan nyt kauden päätöstä ja Korhosen tilannetta, sillä kotiuttamiseen tarvitaan vahvistusta, kuluneella kaudella oltiin liikaa Nikkasen varassa.
   
 3. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  IPV:llä sopimukset seuraavien pelaajien kanssa:

  Jere Dahlström (2019)
  Juuso Lattu (2019)
  Mikko Kosonen (2020)
  Konsta Kurikka (2019)
  Nino Muuruvirta (2019)
  Joona Sikiö (2019 + optio 2020)

  Sekä juuri äsken seuran julkaisema Sami Partanen (2019).

  Kurikka pelannut aikaisemmin 1V, nyt Partanen ottanee sen paikan. Kurikka ensi kaudella sieppari? Lantiaisella ei (ainakaan vielä) sopimusta ole.

  Edit. lisäys
   
 4. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  IPV:llä pitäisi olla loistavat edellytykset nousta pudotuspelijoukkueeksi, jos huhut pitävät paikkaansa ja joukkue saa Partasen lisäksi riveihinsä Koplasta nuoret ja kehityskelpoiset Nurmion ja Hyötyläisen. Nämä ovat Kouvolassa jämähtäneet jo useammaksi vuodeksi pieniin rooleihin, mutta IPV:ssä molemmille lienee tarjolla paikka ykköskärjessä ja keskeisessä ulkopeliroolissa.
   
 5. Giba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kainalniemen Hiki
  Nyt kun sopimusuutisia tänään vissiin tulee, niin laitetaanko ne tähän ketjuun? Ei tartteis enää tämän kesän ketjua vahdata.

  Ja onnea JoMalle!!! Upeaa saada uusi mestari!

  Onko Siilinjärvelle ketään huhuissa tulossa tai menossa?
   
 6. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  Viimeksi muokattu: 17.09.2018 klo 16.58
 7. Sir Markku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kirjekuoret, Markku-liitto
  Jussi Haapakoski ja Miika Matikka Pattijoelle. Siltä osin huhut on pitäneet paikkaansa. Tuntuu ihan hyvältä. Markus Tornberg fysiikkavalmentajaksi, on kuulema hyvä. Ouluntien Nesteellä tiesivät kertoa. Areena pysyy MiiluAreenana kolme seuraavaa vuotta ja saman konsernin yhtiö rahoitti kai Matikan tulon.

  Itse olin tyytyväinen viime kauden koppareihin, mutta ei siinä, kyllähän tuon tason seppä on tervetullut näyttämään nuorille mallia.

  Vieläkö saataisiin vahvistus Sami Haapakosken huhuille, niin olisihan se nannaa.
   
 8. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Vimpelissä vissiin joukkue uudistuu rajusti. Huhujen mukaan Puputti menee Seinäjoelle, Haukkala ja Lönni lopettavat sekä mahdollisesti Haapakoskikin lähtee. Jatkuvuuden kannalta huono juttu, että lupaava Arttu Ruuska lähti Kankaanpäähän, mutta sarjan mielenkiinnon kannalta positiivisia siirtoja tällaiset.

  Toki muutkin mitalijoukkueet heikentyvät, kun KPL menettää ilmeisesti Korhosen Hyvinkäälle sekä Nurmion ja Hyötyläisen Imatralle. Joensuusta taas Jonne Kemppainen ilmoitti uransa päättymisestä, Hannes Pekkinen siirtyy Kiteelle ja mahdollisesti Rautiainen lopettaa. Tulopuolella huhujen mukaan voisi olla Simo Rahunen Kiteeltä.
   
 9. NaPa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TML, HIFK, SoJy
  Sotkamon Jymyn toimitusjohtaja Mikko Kuosmanen puolestaan kertoo Kainuun Sanomien haastattelussa, että pari (tarkoittanee siis kahta) hankintaa ovat tekemässä. Väliaho lienee tämä toinen mutta mielenkiinnolla odotellaan tuota mahdollista toista hankintaa. Niinkuin aiemmin on kirjoiteltu, Jymy on yrittänyt saada etukentälle vahvistusta Partasen ja Kuosan muodossa joista ensiksi mainittu on jo pistänyt IPVn pahviin nimensä.

  Jokatapauksessa nyt näiden ennakoitujen siirtojen toteutuessa ensi kaudesta olisi tulossa taas piirunverran tasaisempi ja kärkiporukkaan olisi ehdolla vielä vahvemmin ainakin PattU, IPV ja Jymyjussit. Kouvola tosiaan heikentymässä aika paljonkin joten oliko tämän kauden etsikkoaika sittenkin siinä ? JoMan myös etsittävä paikot lopettavien ja siirtyvien tilalle.

  Haiskahtaa kahden jättiläisen paluulta finaaleihin ?
   
 10. strapat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Devils, TB, PattU
  Lainaus:
  Ei tuo mikään kunnon pommi ollut. Odotettu siirto nuorelta pelaajalta joka lähtee hakeen ykkösroolia heikompaan seuraan.

  Pattijoelle odotetut nimet.
  Jussi sanoi Samin tilanteesta vaan että aikoo kysyä muttei pysty vaikuttamaan muuten päätökseen. Odotettua siis tuokin .
  Salo korvattiin ilmeisesti Matikalla. Jussi meinas ettei välttämättä tarvitse uutta kotiuttajaa Meriläisen tilalle.
  2-3 sopimusta tulee vielä, onko ne uusia vai vanhoja siitä ei tietoa.
   
 11. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Nythän vissiin Elmo-lehden Arffman on kirjoittanut, että Sotkamo olisi kiinnostunut Joni Rytkösestä. Minusta olisi melko outo hankinta, kun ulkopeliin ei ole oikein mitään annettavaa ja sisälläkin hänen vaihtolyönnit ovat kovimpia vastustajia vastaan enemmän näyttäviä kuin tehokkaita. Hyvät jalat Rytkösellä toki on, jos ehjänä pysyy.
   
 12. NaPa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TML, HIFK, SoJy
  Lainaus:
  Onhan näitä huhuja pyörinyt pitkin loppukesää ja syksyä.

  En kyllä näe Rytköselle oikein sopivaa roolia/tilaa Komulaisen joukkueessa. Ensisijainen tarve olisi sähäkkyyttä ulkopeliin ja nimenomaan etukentälle, jota edesauttaa se, että Tuikan on huhuiltu jopa lopettavan. Mitkä on sitten Hartikaisen jatkosuunnitelmat, sekin vaikuttaa palettiin aika paljon (ja voisi puoltaa jopa Rytkösen tuloa). Vaihtajajokerin rooli olisi ainakin käypänen miehelle, mutta että mentäisiin kahdella kotiuttajajokerilla ja vaihtajalla ? Tarkoittaisi, että etenijöiden (Vikström, Piiponniemi, N. Korhonen) tulisi pystyä pelaamaan ehjä kausi. Topi Korhonen, joka jäi pudotuspeleissä täysin pimentoon on myös oma korttinsa. Sanoisin, että jos Väliaho ja Kuosa tulisivat Jymyyn niin silloin paketti olisi aika mukava (olettaen, että Tuikka ripustaa räpylän naulaan/siirtyy muualle). Riku Niemi monipuolisuudellaan mielestäni syrjäyttäisi J. Korhosen, tosin tarvitsisi rankkaa kopparitreeniä talven aikana.

  1 Vikström 1V
  2 Piiponniemi 3K
  3 N. Korhonen 2P
  4 A. Korhonen 2V
  5 T. Korhonen 3P
  6 Niemi 2K
  7 Kiiskinen 3V
  8 Kuosa S
  9 Väliaho L
  10 R. Korhonen
  11 Rönkkö
  12 Hartikainen
  13 J. Korhonen
  14 Hakkarainen
  15 Litmanen
   
 13. DAF Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
  Lainaus:
  Erikoisesti ovat sitten yrittäneet, koska Kuosalla on jo ennen tätä kautta solmittu sopimus Joensuuhun kauden 2020 loppuun saakka.
   
 14. DAF Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
  Joensuun Mailan sopimustilannehan on ymmärtääkseni tämä (niiden osalta jotka pelaavat tai ovat pelanneet superin jengissä):

  Matias Hänninen 2019
  Tuomas Jussila 2019
  Mikko Kemppainen 2020
  Lauri Kivinen 2020
  Konsta Kettunen 2019
  Iiro Kuosa 2020
  Henri Litmanen 2019
  Juha Niemi 2019
  Konsta Piironen 2019
  Juha Puhtimäki 2019

  Hannes Pekkinen optio 2019 -> huhut vievät KiPaan
  Aleksi Rautiainen optio 2019 -> huhut vievät eläkkeelle
  Jonne Kemppainen lopettaa
  Ville Posti ei sopimusta
   
 15. NaPa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TML, HIFK, SoJy
  Lainaus:
  Totta, enkä tiedä mikä tässä on todellinen tilanne ja minkälaisia keskusteluita on käyty. Joissain yhteyksissä vaan Kuosa ja Jymy on yhdistetty neuvotteluissa.

  Kuka jaksaisi muuten listata tähän kaikki sopimuksettomat (optiot mukaanlukien) pelaajat ? JoMan osalta @DAF sen jo tekikin.
   
 16. H.J.Simpson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Barça, Caps, Flyers
  Tahkon sopimuksettomat:

  Kimmo Carlson
  Jere Harjuvaara
  Aleksanteri Haukka
  Eetu Hämäläinen
  Matias Kauppinen
  Erik Lahti
  Mikko Mahlamäki
  Miro Tiala
  Roni Wahl

  Noista uskoisin, että nuorisolle tehdään uudet laput, eri asia sitten, pelaavatko Superia, ykköstä vai A-poikia. Kauppisella voisi jopa olla ihan mahdollista nousta vakiopelaajaksi miehiin tulevalle kaudelle. Wahlille, Carlsonille ja Mahlamäelle ei tiettävästi ole tarjottu uutta sopimusta ja uskonkin Kauppisen nousevan Connyn paikalle etukentälle.
   
 17. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Kyllähän Kiteellä ois isompi vastuu luvassa mailanvarressa mut silti vähän kummastuttaa jos lähtee. Kiteellä ois Simo Rahunen vapaana muuten. J.Kemppaisen tilalle pitäs koppari saada. Posti ajas tuon asian jos tekis jatkosopimuksen, mut muuten varmaan kääntyy Matias Hänniseen.

  Rautiaisenkin mahdollinen lopettaminen tuo aikalailla haasteita. Kaks lyöjäjokeria pitäs olla ehdottomasti. Jos Joma ei saa ketään ostettua, niin koulutetaanko esim Litmasesta lyöjäjokeri Niemen kaveriks? Jännä nähdä mitä tapahtuu.
   
 18. NaPa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TML, HIFK, SoJy
  Toni Kohosen siviiliammatti vaihtuu huomisesta lukien matkailu -ja palvelualan myyntipäällikön hommiin vastaten Itä- ja Etelä-Suomen alueesta, joten saas nähdä jatkuuko ura ja missä ?
   
 19. Grainger Jäsen

  Jymy tiedottaa illalla jotain. Uutisen taustalla oli Roope Korhosen kuva, toivon mukaan liittyy tapaukseen, eikä ole pelkkä kuvituskuva. Ensi kaudella muiden kärkijoukkueuden mahdollisesti heikentyessä, Jymyllä on jälleen yllätyspotentiaalia.
   
 20. Heinz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sotkamon Jymy
  Onnea vielä täältäkin Joensuuhun. Jymyn mitaliputken päättyminen meni sen verran tunteisiin, että söi fiilistä finaalisarjan seuraamiselta. Täytyy myöntää, että JoMa oli parempi mitä osasin odottaa.

  Eli sopimusuutisia luvassa tänään. Välierien jälkimainingeissa Roope kertoi Kainuun Sanomille, että ensi kaudesta on suullinen sopimus. Onko tänään luvassa tietoa uusistakin pelaajista, saa nähdä.
   
 21. NaPa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TML, HIFK, SoJy
  Joo, eipähän ole ainakaan tavanomainen kellonaika lyödä uutista tiskiin. Uskoisin, että Roope Korhosen jatkosoppari.

  IPV tiedottaa myös huomenna yhdestä uudesta pelaajasopimuksesta....Vähän jänskättää saako Eko kaverin seuraksi.
   
 22. strapat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Devils, TB, PattU
  Ville Väliaho ja Joni Rytkönen Sotkamoon.
  Jälkimmäistä en tajua?
   
 23. NaPa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TML, HIFK, SoJy
  Lainaus:
  Joo, oli kyllä jättiyllätys tuo Rytkösen sopimus ! Nopeutta, röyhkeyttä ja taitoahan miehestä löytyy mutta....En tiedä mitä nyt sanoisi. Härmä siirtynee pysyvästi jokeriksi jos ylipäänsä jatkaa uraansa.

  Väliaho siis seuraava Jymyn lautasen herra. Äärimmäisen lupaavasta kaverista kyse. Milloin viimeksi Jymyssä on ollut lukkari joka pelannut muilla numeroilla kuin 2-5 ? Aatu Meriläisen silloista numeroa en nyt jaksa heti muistaa mutta vähissä on jokatapauksessa.
   
 24. Grainger Jäsen

  Ja Roopelle lyöty kaikessa hiljaisuudessa jatkosopimus. Hyvä niin. Saku Hakkarainen liittyy nuorena uransa lopettaneisiin, paljon jäi potentiaalia lunastamatta.
   
 25. NaPa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TML, HIFK, SoJy
  Lainaus:
  Joo, huomasin saman ja vähän hymyilytti. No, Roopehan siinä kuvassa patsastelikin..Mahtava juttu !

  Sakun peliura tosiaan päättyi, loppuiko palo lajiin kun sitä lopullista askelta huipulle ei koskaan tullut eikä hänelle kyllä nyky-Jymyssä oikein enää roolia olisi ollut tarjollakaan.

  Nyt kun tuota Rytkösen sainausta on vartin verran sulatellut ja katsonut esittelyvideon niin perhana, alkaa tuntua aika hyvältä. Jimi Heikkisen ja Aki Oravan jälkeen joukkueesta on puuttunut särmikkyyttä ja sitä tämä jannu tuo taatusti tullessaan.