aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Finalistit on selvillä, karsinnat on karsittu. Suurin myllerrys sopimusuutisten saralla lie vasta mitalipelien jälkeen, mutta aloitellaanpa kuitenkin.

KaMa:n sopimustilanne tässä vaiheessa:

Niko J. Korhonen
Topias Lilja
Mikko Pauna
Kari Kellokoski
Miikka Riikonen
Toni Pomell
Joona Lehtinen
Jussi Kivelä
Joonas Peltomäki
Matias Jokisalo
Tommi Angervisto

Uudet sopimukset olleet järjestään 2-vuotisia, eli jonkinlaista projekti-jatkumoa Kankaanpäässä viritellään.

Sopimuksettomista kiinnostaa luonnollisesti Kapteeni Itävalon ratkaisu, mitä tekee viimeisiin peleihin palannut vaihtopomppu-ekspertti Pulkkinen ja onko koko kesäkauden sivussa olleen Ihanamäen ura ohi.

Sopimuksettomia myös Kortelainen, Vilander, Utunen, Levä, Pajuniemi. Pelinjohtaja Karttusella on ainakin optio tulevasta kaudesta.

Niko J. Korhonen siis tässä vaiheessa ainoa uusi hankinta. Loistava #1 ja koppari Teemu Rouhiainen siirtyi Hyvinkäälle.
 

H.J.Simpson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Barça, Caps, Flyers
Siirretään oma viesti vanhasta ketjusta tänne, eli näin tuli runoiltua 22.8:

On tietty jo tulevan kauden asiaa, mutta laitetaan nyt kuitenkin tänne. Eli Tahko on tehnyt 2v sopimuksen KaMan Teemu Rouhiaisen kanssa. Loistavaa, 2K puuttui käytännössä koko kauden ja siellä kävi mm. Patova ja Wahl pelaamassa, joille se ei ole luontainen paikka. Tarkoittaisikohan tämä samalla sitä, että Vierimaasta aletaan tekemään numeroa 2? Pelasi nuo kauden viimeiset ottelut vaihtajana todella hyvin, ja tuon saman tason säilyessä Rouhiainen - Vierimaa - Rytkönen - Nikkanen ei kuulosta ollenkaan hullummalta ykköskärjeltä. Tällöin kakkoskeulaankin jäisi vielä ihan tekijämiehiä ( Hokkanen, Vartama, Patova).

Alla myös tulevan kauden sopimustilannetta:
Atte Brandt (2020)
Riku Hokkanen (2019)
Aku Kettunen (2020)
Teemu Nikkanen (2020 + optio 2022)
Santtu Patova (2020)
Joni Rytkönen (2019)
Patrik Vartama (2020)
Lauri Vierimaa (2019 + optio 2020)
Teemu Rouhiainen (2020)

Ilman sopimusta vakiokokoonpanon pelaajista on vielä Wahl, Carlson ja Mahlamäki, sekä tietty noita juniori-ikäisiä, jotka tällä kaudella pelasivat enemmän tai vähemmän edustuksen mukana. Huhuja on aika vähän vielä liikkeellä, IS puhui Kohosesta ja Korhosesta, ja edelleen Kore kyllä kelpaisi tuonne jokeriosastolle, hänen lisäkseen vanhoista pelaajista Carlson kelpaisi edelleen etukentälle ja isommille numeroille ja Wahlille voisi olla käyttöä vaihtajajokerina. Mutta palataan näihin tulevan kauden ketjussa, kunhan on nykyinen kausi pelattu loppuun.
Tuosta jos lähdetään nyt miettimään, niin huhuissa on ollut, että Kore olisi edelleen tulossa, Kohonen ei. Mutta uusi lukkari olisi joka tapauksessa tuloillaan ja hän olisi Kalle-Tapio Huusko. On myös ollut huhuja, että Rytkösen sopimusta oltaisiin purkamassa(!). Carlson ei olisi saamassa uutta sopimusta ja Mahlamäellä olisi haluja jatkaa, mutta Tahkossa odotellaan Korhosen tilannetta. Wahlilla ei ole tiettävästi sopimusta minnekään.

Mikäli Rytkösen sopimus puretaan (mikähän tässä olisi taustalla?), kärki varmaan muodostuisi seuraavasti:
1. Rouhiainen
2. Vierimaa
3. Vartama
4. Nikkanen
5. Huusko(?)

Eli tällä hetkellä Tahkossa olisi vajetta etukentälle, kun kuulemma Vierimaa haluaisi mieluummin pelata linjassa, kuin edessä. Mutta Tahkossa on linjaan tungosta, Vartama ja Patova pitäisi olla varmoja ja mielestäni myös Hokkasen kuuluisi olla linjassa eikä etukentällä. Kauppinen varmaan nousee sieppariksi ja onko se sitten kuitenkin Hokkanen, joka tuon 1V homman ottaa.

Mutta odotellaan nyt kauden päätöstä ja Korhosen tilannetta, sillä kotiuttamiseen tarvitaan vahvistusta, kuluneella kaudella oltiin liikaa Nikkasen varassa.
 
Give a jackass an education and you get a smartass.
Suosikkijoukkue
James Harden, Tyson Fury
IPV:llä sopimukset seuraavien pelaajien kanssa:

Jere Dahlström (2019)
Juuso Lattu (2019)
Mikko Kosonen (2020)
Konsta Kurikka (2019)
Nino Muuruvirta (2019)
Joona Sikiö (2019 + optio 2020)

Sekä juuri äsken seuran julkaisema Sami Partanen (2019).

Kurikka pelannut aikaisemmin 1V, nyt Partanen ottanee sen paikan. Kurikka ensi kaudella sieppari? Lantiaisella ei (ainakaan vielä) sopimusta ole.

Edit. lisäys
 

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
IPV:llä pitäisi olla loistavat edellytykset nousta pudotuspelijoukkueeksi, jos huhut pitävät paikkaansa ja joukkue saa Partasen lisäksi riveihinsä Koplasta nuoret ja kehityskelpoiset Nurmion ja Hyötyläisen. Nämä ovat Kouvolassa jämähtäneet jo useammaksi vuodeksi pieniin rooleihin, mutta IPV:ssä molemmille lienee tarjolla paikka ykköskärjessä ja keskeisessä ulkopeliroolissa.
 
"Suomella ja Turkilla on samat perustavanlaatuiset demokraattiset arvot." - ulkoministeri Timo Soini

Giba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kainalniemen Hiki
Nyt kun sopimusuutisia tänään vissiin tulee, niin laitetaanko ne tähän ketjuun? Ei tartteis enää tämän kesän ketjua vahdata.

Ja onnea JoMalle!!! Upeaa saada uusi mestari!

Onko Siilinjärvelle ketään huhuissa tulossa tai menossa?
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Viimeksi muokattu:
"Omasta mielestäni Cowboys from Hell kuvaa asenteeltaan tuota nykyistä joukkuetta huomattavasti paremmin, kuin Scorpionsin viikonlopun kännipanot."
-McWerkon mielipide JYPin sisääntulobiisistä

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Vimpelissä vissiin joukkue uudistuu rajusti. Huhujen mukaan Puputti menee Seinäjoelle, Haukkala ja Lönni lopettavat sekä mahdollisesti Haapakoskikin lähtee. Jatkuvuuden kannalta huono juttu, että lupaava Arttu Ruuska lähti Kankaanpäähän, mutta sarjan mielenkiinnon kannalta positiivisia siirtoja tällaiset.

Toki muutkin mitalijoukkueet heikentyvät, kun KPL menettää ilmeisesti Korhosen Hyvinkäälle sekä Nurmion ja Hyötyläisen Imatralle. Joensuusta taas Jonne Kemppainen ilmoitti uransa päättymisestä, Hannes Pekkinen siirtyy Kiteelle ja mahdollisesti Rautiainen lopettaa. Tulopuolella huhujen mukaan voisi olla Simo Rahunen Kiteeltä.
 
"Suomella ja Turkilla on samat perustavanlaatuiset demokraattiset arvot." - ulkoministeri Timo Soini

NaPa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Metsurit
Sotkamon Jymyn toimitusjohtaja Mikko Kuosmanen puolestaan kertoo Kainuun Sanomien haastattelussa, että pari (tarkoittanee siis kahta) hankintaa ovat tekemässä. Väliaho lienee tämä toinen mutta mielenkiinnolla odotellaan tuota mahdollista toista hankintaa. Niinkuin aiemmin on kirjoiteltu, Jymy on yrittänyt saada etukentälle vahvistusta Partasen ja Kuosan muodossa joista ensiksi mainittu on jo pistänyt IPVn pahviin nimensä.

Jokatapauksessa nyt näiden ennakoitujen siirtojen toteutuessa ensi kaudesta olisi tulossa taas piirunverran tasaisempi ja kärkiporukkaan olisi ehdolla vielä vahvemmin ainakin PattU, IPV ja Jymyjussit. Kouvola tosiaan heikentymässä aika paljonkin joten oliko tämän kauden etsikkoaika sittenkin siinä ? JoMan myös etsittävä paikot lopettavien ja siirtyvien tilalle.

Haiskahtaa kahden jättiläisen paluulta finaaleihin ?
 

strapat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, TB, PattU, Liiga Jokerit
Tai sitten menee.
Ei tuo mikään kunnon pommi ollut. Odotettu siirto nuorelta pelaajalta joka lähtee hakeen ykkösroolia heikompaan seuraan.

Pattijoelle odotetut nimet.
Jussi sanoi Samin tilanteesta vaan että aikoo kysyä muttei pysty vaikuttamaan muuten päätökseen. Odotettua siis tuokin .
Salo korvattiin ilmeisesti Matikalla. Jussi meinas ettei välttämättä tarvitse uutta kotiuttajaa Meriläisen tilalle.
2-3 sopimusta tulee vielä, onko ne uusia vai vanhoja siitä ei tietoa.
 

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Sotkamon Jymyn toimitusjohtaja Mikko Kuosmanen puolestaan kertoo Kainuun Sanomien haastattelussa, että pari (tarkoittanee siis kahta) hankintaa ovat tekemässä. Väliaho lienee tämä toinen mutta mielenkiinnolla odotellaan tuota mahdollista toista hankintaa. .
Nythän vissiin Elmo-lehden Arffman on kirjoittanut, että Sotkamo olisi kiinnostunut Joni Rytkösestä. Minusta olisi melko outo hankinta, kun ulkopeliin ei ole oikein mitään annettavaa ja sisälläkin hänen vaihtolyönnit ovat kovimpia vastustajia vastaan enemmän näyttäviä kuin tehokkaita. Hyvät jalat Rytkösellä toki on, jos ehjänä pysyy.
 
"Suomella ja Turkilla on samat perustavanlaatuiset demokraattiset arvot." - ulkoministeri Timo Soini

NaPa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Metsurit
Nythän vissiin Elmo-lehden Arffman on kirjoittanut, että Sotkamo olisi kiinnostunut Joni Rytkösestä. Minusta olisi melko outo hankinta, kun ulkopeliin ei ole oikein mitään annettavaa ja sisälläkin hänen vaihtolyönnit ovat kovimpia vastustajia vastaan enemmän näyttäviä kuin tehokkaita. Hyvät jalat Rytkösellä toki on, jos ehjänä pysyy.
Onhan näitä huhuja pyörinyt pitkin loppukesää ja syksyä.

En kyllä näe Rytköselle oikein sopivaa roolia/tilaa Komulaisen joukkueessa. Ensisijainen tarve olisi sähäkkyyttä ulkopeliin ja nimenomaan etukentälle, jota edesauttaa se, että Tuikan on huhuiltu jopa lopettavan. Mitkä on sitten Hartikaisen jatkosuunnitelmat, sekin vaikuttaa palettiin aika paljon (ja voisi puoltaa jopa Rytkösen tuloa). Vaihtajajokerin rooli olisi ainakin käypänen miehelle, mutta että mentäisiin kahdella kotiuttajajokerilla ja vaihtajalla ? Tarkoittaisi, että etenijöiden (Vikström, Piiponniemi, N. Korhonen) tulisi pystyä pelaamaan ehjä kausi. Topi Korhonen, joka jäi pudotuspeleissä täysin pimentoon on myös oma korttinsa. Sanoisin, että jos Väliaho ja Kuosa tulisivat Jymyyn niin silloin paketti olisi aika mukava (olettaen, että Tuikka ripustaa räpylän naulaan/siirtyy muualle). Riku Niemi monipuolisuudellaan mielestäni syrjäyttäisi J. Korhosen, tosin tarvitsisi rankkaa kopparitreeniä talven aikana.

1 Vikström 1V
2 Piiponniemi 3K
3 N. Korhonen 2P
4 A. Korhonen 2V
5 T. Korhonen 3P
6 Niemi 2K
7 Kiiskinen 3V
8 Kuosa S
9 Väliaho L
10 R. Korhonen
11 Rönkkö
12 Hartikainen
13 J. Korhonen
14 Hakkarainen
15 Litmanen
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Sotkamon Jymyn toimitusjohtaja Mikko Kuosmanen puolestaan kertoo Kainuun Sanomien haastattelussa, että pari (tarkoittanee siis kahta) hankintaa ovat tekemässä. Väliaho lienee tämä toinen mutta mielenkiinnolla odotellaan tuota mahdollista toista hankintaa. Niinkuin aiemmin on kirjoiteltu, Jymy on yrittänyt saada etukentälle vahvistusta Partasen ja Kuosan muodossa joista ensiksi mainittu on jo pistänyt IPVn pahviin nimensä.
Erikoisesti ovat sitten yrittäneet, koska Kuosalla on jo ennen tätä kautta solmittu sopimus Joensuuhun kauden 2020 loppuun saakka.
 
JOE E. TATA! \o/

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Joensuun Mailan sopimustilannehan on ymmärtääkseni tämä (niiden osalta jotka pelaavat tai ovat pelanneet superin jengissä):

Matias Hänninen 2019
Tuomas Jussila 2019
Mikko Kemppainen 2020
Lauri Kivinen 2020
Konsta Kettunen 2019
Iiro Kuosa 2020
Henri Litmanen 2019
Juha Niemi 2019
Konsta Piironen 2019
Juha Puhtimäki 2019

Hannes Pekkinen optio 2019 -> huhut vievät KiPaan
Aleksi Rautiainen optio 2019 -> huhut vievät eläkkeelle
Jonne Kemppainen lopettaa
Ville Posti ei sopimusta
 
JOE E. TATA! \o/

NaPa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Metsurit
Erikoisesti ovat sitten yrittäneet, koska Kuosalla on jo ennen tätä kautta solmittu sopimus Joensuuhun kauden 2020 loppuun saakka.
Totta, enkä tiedä mikä tässä on todellinen tilanne ja minkälaisia keskusteluita on käyty. Joissain yhteyksissä vaan Kuosa ja Jymy on yhdistetty neuvotteluissa.

Kuka jaksaisi muuten listata tähän kaikki sopimuksettomat (optiot mukaanlukien) pelaajat ? JoMan osalta @DAF sen jo tekikin.
 

H.J.Simpson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Barça, Caps, Flyers
Tahkon sopimuksettomat:

Kimmo Carlson
Jere Harjuvaara
Aleksanteri Haukka
Eetu Hämäläinen
Matias Kauppinen
Erik Lahti
Mikko Mahlamäki
Miro Tiala
Roni Wahl

Noista uskoisin, että nuorisolle tehdään uudet laput, eri asia sitten, pelaavatko Superia, ykköstä vai A-poikia. Kauppisella voisi jopa olla ihan mahdollista nousta vakiopelaajaksi miehiin tulevalle kaudelle. Wahlille, Carlsonille ja Mahlamäelle ei tiettävästi ole tarjottu uutta sopimusta ja uskonkin Kauppisen nousevan Connyn paikalle etukentälle.
 
Give a jackass an education and you get a smartass.

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hannes Pekkinen optio 2019 -> huhut vievät KiPaan
Kyllähän Kiteellä ois isompi vastuu luvassa mailanvarressa mut silti vähän kummastuttaa jos lähtee. Kiteellä ois Simo Rahunen vapaana muuten. J.Kemppaisen tilalle pitäs koppari saada. Posti ajas tuon asian jos tekis jatkosopimuksen, mut muuten varmaan kääntyy Matias Hänniseen.

Rautiaisenkin mahdollinen lopettaminen tuo aikalailla haasteita. Kaks lyöjäjokeria pitäs olla ehdottomasti. Jos Joma ei saa ketään ostettua, niin koulutetaanko esim Litmasesta lyöjäjokeri Niemen kaveriks? Jännä nähdä mitä tapahtuu.
 

NaPa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Metsurit
Toni Kohosen siviiliammatti vaihtuu huomisesta lukien matkailu -ja palvelualan myyntipäällikön hommiin vastaten Itä- ja Etelä-Suomen alueesta, joten saas nähdä jatkuuko ura ja missä ?
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sotkamon Jymy
Jymy tiedottaa illalla jotain. Uutisen taustalla oli Roope Korhosen kuva, toivon mukaan liittyy tapaukseen, eikä ole pelkkä kuvituskuva. Ensi kaudella muiden kärkijoukkueuden mahdollisesti heikentyessä, Jymyllä on jälleen yllätyspotentiaalia.
 

Heinz

Jäsen
Suosikkijoukkue
SoJy
Onnea vielä täältäkin Joensuuhun. Jymyn mitaliputken päättyminen meni sen verran tunteisiin, että söi fiilistä finaalisarjan seuraamiselta. Täytyy myöntää, että JoMa oli parempi mitä osasin odottaa.

Eli sopimusuutisia luvassa tänään. Välierien jälkimainingeissa Roope kertoi Kainuun Sanomille, että ensi kaudesta on suullinen sopimus. Onko tänään luvassa tietoa uusistakin pelaajista, saa nähdä.
 

NaPa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Metsurit
Joo, eipähän ole ainakaan tavanomainen kellonaika lyödä uutista tiskiin. Uskoisin, että Roope Korhosen jatkosoppari.

IPV tiedottaa myös huomenna yhdestä uudesta pelaajasopimuksesta....Vähän jänskättää saako Eko kaverin seuraksi.
 

NaPa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Metsurit
Ville Väliaho ja Joni Rytkönen Sotkamoon.
Jälkimmäistä en tajua?
Joo, oli kyllä jättiyllätys tuo Rytkösen sopimus ! Nopeutta, röyhkeyttä ja taitoahan miehestä löytyy mutta....En tiedä mitä nyt sanoisi. Härmä siirtynee pysyvästi jokeriksi jos ylipäänsä jatkaa uraansa.

Väliaho siis seuraava Jymyn lautasen herra. Äärimmäisen lupaavasta kaverista kyse. Milloin viimeksi Jymyssä on ollut lukkari joka pelannut muilla numeroilla kuin 2-5 ? Aatu Meriläisen silloista numeroa en nyt jaksa heti muistaa mutta vähissä on jokatapauksessa.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sotkamon Jymy
Ja Roopelle lyöty kaikessa hiljaisuudessa jatkosopimus. Hyvä niin. Saku Hakkarainen liittyy nuorena uransa lopettaneisiin, paljon jäi potentiaalia lunastamatta.
 

NaPa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Metsurit
Ja Roopelle lyöty kaikessa hiljaisuudessa jatkosopimus. Hyvä niin. Saku Hakkarainen liittyy nuorena uransa lopettaneisiin, paljon jäi potentiaalia lunastamatta.
Joo, huomasin saman ja vähän hymyilytti. No, Roopehan siinä kuvassa patsastelikin..Mahtava juttu !

Sakun peliura tosiaan päättyi, loppuiko palo lajiin kun sitä lopullista askelta huipulle ei koskaan tullut eikä hänelle kyllä nyky-Jymyssä oikein enää roolia olisi ollut tarjollakaan.

Nyt kun tuota Rytkösen sainausta on vartin verran sulatellut ja katsonut esittelyvideon niin perhana, alkaa tuntua aika hyvältä. Jimi Heikkisen ja Aki Oravan jälkeen joukkueesta on puuttunut särmikkyyttä ja sitä tämä jannu tuo taatusti tullessaan.
 

Heinz

Jäsen
Suosikkijoukkue
SoJy
Nyt kun tuota Rytkösen sainausta on vartin verran sulatellut ja katsonut esittelyvideon niin perhana, alkaa tuntua aika hyvältä. Jimi Heikkisen ja Aki Oravan jälkeen joukkueesta on puuttunut särmikkyyttä ja sitä tämä jannu tuo taatusti tullessaan.
Liekö tosiaan haettu eritoten luonnetta Rytkösen kohdalla. Hieman puun takaa tämä siirto tuli, vaikka huhuja liikkeellä olikin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy