Pesäpallo – liveseuranta

  • 700 034
  • 17 484

NaPa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Metsurit
Miellyttävä miesääni siellä katsomossa huutelee Jymyn pelaajille
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Olen monesti miettinyt, että miksi Niilo Piiponniemi on aina yleisön hampaissa. Sarjan sympaattisin mies kuitenkin kyseessä.

Yleisö, varo lentäviä mailoja! Kauden lyöntisuoritus oli siinä. Ja perään harhalla peli tasoihin. Jymy tekee tästä kyllä vaikeaa.
 

Crick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Sotkamon Jymy, Ducks ja FC Barcelona.
Pätkihän tuo Sotkamon peli edelleen. Lopusta näin vaan, että paloton ajo pystyyn ja kolme yritystä kotiin - ei jaksovoittoa.
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Hengetöntä paskaa Jomalta. Pj vaihtoon nyt oikeasti. Ei mitään Siipeltä pois, mutta ei tässä nyt ihan pelaajien taso näy.
 

Toppeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves ja Pelicans
Pätki taas lopussa. Kuva ja peli. Miten hankalaa on voittaa ensimmäinen jakso? Jos toista jaksoa ei pelattaisi, Jymy tippuisi todennäköisesti superista.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Riku Niemi loukkaantui ilmeisesti aika pahasti.
 

Yarbba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPL
KPL pisti Jussilalle pienen ansan johon Tuomas kakkosella astui täydellisesti ja paloi.

Pallo siis heitettiin onnistuneen kotitutusvälilyönnin jälkeen suoraan kolmoselle, eikä se sieltä missään vaiheessa poistunut. Jussila luuli ilmeisesti, että pallo oli ykköselle juoksevan pelaajan käsissä ja irroitti jalkansa pesästä. Eipä saanut ihan hirveästi kyllä apuja kotipesästäkään.
 

Toppeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves ja Pelicans
Niemen loukkaantuminen on kyllä hankala homma. Jymy ollut toisella jaksolla taas parempi kuin ensimmäisellä. Kossun kamera on jossain räässä. Liekö kameramiehellä heinänuha?
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
On tämä karua touhua. Urheilua tämä vaan onneksi on, mutta täytyy sanoa, että tosi harvoin nykyään enää vituttaa tähän malliin katsomossa tai kotisohvalla.

Ja seuraako kukaan ruudun päälähetystä? Mitä siellä tapahtuu? 15 juoksua kipalla yhteen vuoroon.
Auringosta rupesi Kitee saamaan apuja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös