Pesäpallo – liveseuranta

  • 696 373
  • 17 423

Derksen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Lippo
Tuossahan etenijän kämmen oli ilmassa ainakin.
Maassahan se pitää olla. Tuota itsekin katsoin toisesta kulmasta, että olisi ollut ilmassa. Mutta toisesta kulmasta taas vaikutti että käsi tuli maata pitkin. Siinä oli jotain varjoa, joka ehkä synnytti illuusion että käsi olisi ollut ilmassa. Vaikea tuomita.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Jyyd

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Johan oli huima pesisottelu. Molempien ulkopelit on viritetty ihan mielettömälle tasolle. Taso on aivan kuin jostain eri universumista, jos vertaa johonkin perus runkosarjan vääntöihin.
 

LUHGUNITED

Jäsen
Suosikkijoukkue
Konkkakypsän kriisiseuran munattomat kendojanarit
Hetken aikaa sitä jo ehti tuuletella mottipäistä osumaa vedonlyönnin puolella, mutta kyllä se Vimpeli sitten vain näytti persettä ja valutti ripulipaskat naamalle.
Kiitos Vimpeli. Toivottavasti ei tarvi paskahousujen enää yhtä peliä enempää pelata tällä kaudella.
 

haepis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuomarit, KooKoo, Red Wings
Vimpeli on hävinnyt molemmat pelit käsittämättömään ulkopelivirheeseen. Sotkamo on kyllä sitkeä joukkue.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Eipä siinä, huikeaa jännitysnäytelmää taas tarjoiltiin. Kyllähän tuo olisi pitänyt 0-2 asetelmista hoitaa ja hallinta mukavasti itsellä. Vihriälän traaginen muniminen tasoituksessa ja Juhon & Elmerin kommunikaatiovirhe 2-3 juoksussa eniten tuosta mieleen jäi. Lopussa toki vielä itsellä paikat, mutta näpertelyt ei tulosta tuottaneet, helppoa jossitella että olisi saanut reiluja vetoja vedellä. Ainiin, ei vissiin ollut kaukana, että Vihannon järjetön polttoyritys kolmoselle olisi ollut isommin puskassa, tai katsomossa.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Kiva oli Hiukassa tunnelma, vaikka katto lyhyt onkin. Vedon jätkillä lienee pitkä viikko, joskin sarja on vielä pahasti kesken.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös