Perkele!!

  • 1 246
  • 16

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Nyt oli I.S.H:sta tulla kertaheitolla rikas mies!!

Mutta ei tullut.

Feyenoord-Dortmund päättyi 3-2.

Veikkasin 50 euron panoksella tulosta 4-2.

Kerroin olisi ollut 71,93 eli olisin voittanut 3596 euroa!!

Sydänkohtaus oli lähellä kun lopussa Dortmundin veskari oli noussut ylös ja Feyenoordin pelaaja potkaisi kaukaa kohti tyhjää maalia. Niinhän se pomppi 20 metriä ohi, maalivahdin ollessa 50 metrin päässä maalistaan.

Ei voi mitään mutta nyt syö miestä!!

EDIT: Laukoi --> potkaisi
 
Viimeksi muokattu:

jepujee

Jäsen
Suosikkijoukkue
PK-seudun joukkueet
Viestin lähetti InSideHockey
Nyt oli I.S.H:sta tulla kertaheitolla rikas mies!!

B]


Ilmeisesti et kovin köyhä ole muutenkaan, kun oli varaa heittää
50 euroa Feyenoordin 4-2 voitolle...
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Re: Re: Perkele!!

Viestin lähetti jepujee
Ilmeisesti et kovin köyhä ole muutenkaan, kun oli varaa heittää
50 euroa Feyenoordin 4-2 voitolle...

Tienaan kohtuullisen hyvin mutta verottaja vie kaiken. Vedonlyöntivoitoilla sitä voi kusta silmään.

Mutta olipahan jännää.. .(
 
Viimeksi muokattu:

Sherlock

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllähän nämä läheltä piti veikkaukset osaa syödä miestä. Itse muistan vieläkin vuoden tai parin takaisen tapahtuman. Monivedossa oli n. 200000mk yhden maalin päässä. No ei tuossa tietysti mitään, mutta kun olin jo tehnyt rivin, jossa olis oikea tulos, mutta revin sen ja heitin roskiin, kun halusin säästää muutaman kympin. Pienempiä voittoja on sitten tullut, mutta sitä suurta metsästetään vieläkin. Tosin vaikeaa tuo nykyään on, kun monivedonkin pelaaminen on jäänyt vähemmälle.
 

Afan

Jäsen
Sherlockin kertomus vaikutti kyllä hurjalta. Olisi voinut hieman syödä miestä...

On paljon helpompi päästä lähelle suurta voittoa kuin saada sellainen, joten aina silloin tällöin noita läheltä piti-tilanteita tulee. Useampaan kertaan on muutaman kymmenen tuhannen (markan) voitto haihtunut ilmaan viime hetken maalilla, mutta se kuuluu peliin ja siihen tottuu.

Silloin vähän harmitti, kun oli vakioveikkauksessa tulossa noin 50 000 markkaa. Teksti-tv ilmoitti 12 peliä jo päättyneiksi, kun päättivät 13:nnessa tehdä vielä yhden maalin, ja se oli hyvästit niille tonneille... Voi voi.
 

Voittaja

Jäsen
Itsellä jäi eilinen moniveto maalin päähän...ei löytynyt Blackburnille kuin 1 ja 2 maalia...:( No eihän sillä olisi saanut kuin noin 24500 Euroa...prkl
 

Pepe

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Kiri, MuurLe
Kuten Afan tuossa jo totesikin, voittaminen on huomattavasti vaikeampaa kuin sivuosumien (yhtä maalia tai merkkiä vailla osuma) saaminen varsinkin monivedossa ja vakiossa.

Monivedossa voi parhaimmillaan (ei 0 maalia millään joukkueella) olla 12 riviä, jotka heittävät maalilla ja keskimäärinkin yli 10. Jos hajotetaan järjestelmät yksittäisvedoiksi, niin vedonlyöjää voi pitää onnekkaana, jos 11 läheltä piti (heittää korkeintaan maalilla) tilanteesta edes yksi osuu. Retorisena kysymyksenä voisi heittää, että kuka pitää itseään tällöin onnekkaana. Tähän (lähitilanteiden yleisyys, laskekaapa montako 2 maalin heittoa voi korkeintaan olla) monivedon suosio varmaan osittain perustuu Veikkaukselle korkean palautusprosentin lisäksi.

Tiedän itsekin, miltä voiton menettäminen tuntuu. Ylä-asteikäisenä olisin voittanut reilun tonnin (kerroin yli 200), jos olisin vienyt kassaneidille jo tehdyn kupongin, mutta vaihdoin sen paljon varmempaan joka sitten petti. Vieläkin harmittaa, ettei päässyt kavereille näyttämään, kuka parhaiten osaa vetoa lyödä, vaikkei se mitään todellisuudessa olisikaan näyttänyt. Toinen ison voiton menetys johtui siitä, että nettiyhteys ei oikein pelannut, enkä onnistunut saamaan vetoa sisään alle 2 minuutin Centrelle, mikä siellä on rajana. 'Mukava' jälkeenpäin katsella oikeita tuloksia omista hylätyistä slipeistä.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Eiköhän tehdä tästä ketjusta tällainen "katkerimmat vedonlyöntimuistot"-ketju.

Omasta puolestani summat ovat liikkuneet <1000 mk luokassa mutta aina on vituttanut niin tajuttomasti että...

Pitkäveto:
- Pistin broidin pelaamaan puolestani vedon. Broidi pelasi väärin ja sitten kun hän toi kupongin huomasin virheen (yksi kohde oli 2 kun piti olla 1). Pistin broidin menemään muuttamaan kupongin ja kaskas eiköhän kyseinen ottelu sitten päättynyt 2:een.
[ei tosin onnesta kiinni, pidinpähän silti tosivedonlyöjän tavoin kiinni omista ajatuksistani]

- Formulakaksari, pelasin muistaakseni Schumia ja jotain toista. Voitin mutta en ehtinyt lunastaa rahoja ennenkuin ilmoitettiin hylkäyksestä ja Viekkaus vaihtoi tokaksi tullutta.
[mikä moraali?]

Ulkomaat:
-Centren 2 min on minultakin potkinut muutamia vetoja pois ja en ole sitten enää jaksanutkaan pelata kohdetta uudelleen.

PAHIN MUISTONI:
- Centren tietokoneet päättivät kerran ettei tililläni ole rahaa vaikka aloitussivulla selkeästi näkyi 431,76 mk joista tarkoitus oli sijoittaa 350 mk erääseen mafia-tasuriin Italiassa(kerroin vielä siinä vaiheessa 3,2). No en sitten saanut pelattua ollenkaan kyseistä vetoa ja kas kummaa menihän se oikein, vielä niinkin selkeästi että kyseisen ottelun jälkeen Italiassa alkoi laajat tutkimukset mafian aiheuttamista sopupeleistä :)
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viime kesänä oli kioskilla kaksi monivetoporukkalappua myynnissä, ostin tietysti halvemman ja kalliimpaan tuli noin 4200 mk per turpa.

Joskus kauan sitten oli Veikkaaja-lehdessä 13 väärin veikkaus. Onnistuin saamaan 12 oikein perusrivillä kierroksella jolloin ei ollut täysosumaa. En siis voittanut mitään. Muutamista tonneista olisi tuossakin ollut kysymys.

Maalin päähän jääneet monivedot kismittävät aina.
 

Aksu

Jäsen
Katkerin muisto on muutaman vuoden takaa vakioveikkauksesta. Muutaman kympin järjestelmällä väänsin kupongin kasaan ja kun pelipäivä koitti, peruttiin kaksi ottelua, jotka arvottiin. Ne kaksi menivät väärin, loput yksitoista pelattua oikein. Vitutuksen aiheutti arvontakoneen päivän kunto, jonka ansiosta nämä kaksi arvottua kohdetta arvottiin selkeitä ennakkosuosikkeja vastaan. Sillä kierroksella sai tosi hyvin rahaa yhdelläkintoista, mutta eipä se paljolti lohduttanut. Enemmänkin oli tyrkyllä. Perkele sinä englannin talvi ja kenttien kunto.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Itselleni näitä maalin päähän jääneitä tuntuu olevan ziljoonia. Pahimmat ovat tässä, kaikki centreltä / paffilta pelattuna:

Aikanaan laitoin kolme nhl tasuria, satanen kiinni markkoja ja kerroin yli 80. Kaksi osui, kolmas päättyi 5-6, voittomaali n. 4 minuuttia ennen pelin loppua.

Toisella kertaa veikkasin kolmea peliä yhteen vetoon halftime/fulltime double -vetona. Kaikki muuten ok mutta yhden pelin lopputulos oli 3-2, kun tasan piti päättyä. Voittoa olisi tullut jotain 16 tmk.

Tuorein on mm-kisojen ajalta. Kuusi päivän ottelua oikein ja mukaan otin vielä Real Madridin voiton Barcelonasta. 50 € kiinni ja kerroin 17. 900€ olisi tullut, mutta Barcelona tasoitti käsittämättömällä tuurimaalilla toisen puoliajan alussa. Kyrpi niin sanoakseni.
 

Kaivanto

Jäsen
Onhan näitä. Esmes, rahallisesti ei-niin-kummoinen tappio mutta yhtä kaikki mälsä ristiinmeno. Tappion kruunasi se, että Mühlegg kärähti myöhemmin kuten hyvin tiedetään. Täten linkin takana majailevassa lapussa seisoo kisan lopullinen lopputulos. Voittoa sen sijaan ei tippunut, koska vedonlyönnin oikea tulos ei enää viikkojen jälkeen muutu.
 

keppana

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tottenham
Itselläni oli kerran lotossa seitsemän oikein samassa ruudukossa. Tosin niistä oli kolme varanumeroa ja vain neljä varsinaista numeroa. Voitot jäi n. 12 Mmk:n sijaan kolmeen sataan. Olisi saanut pallot tulla hieman eri järjestyksessä koneesta. Siihen loppui lottoaminen minun kohdalla, koska tuskin osuu toista kertaa seitsemän oikein samalle heebolle!
 

Kaivanto

Jäsen
Lotosta puheenollen

Viestin lähetti keppana
Itselläni oli kerran lotossa seitsemän oikein samassa ruudukossa. Tosin niistä oli kolme varanumeroa ja vain neljä varsinaista numeroa. Voitot jäi n. 12 Mmk:n sijaan kolmeen sataan. Olisi saanut pallot tulla hieman eri järjestyksessä koneesta. Siihen loppui lottoaminen minun kohdalla, koska tuskin osuu toista kertaa seitsemän oikein samalle heebolle!

Odotan innolla sitä lauantaita, kun loton oikeaksi riviksi arvotaan 1,2,3,4,5,6,7. Voi sitä kansakunnan kaikki rakenteet läpäisevää itkua ja hammasten kiristystä.

Kyseistä riviä pelataan nimittäin niin paljon, että kukin täysosumaveikkaaja saisi käteen n. kahdensadan vanhan markan jymyjättipotin. Luulen vain, että monet eivät ole voittosumman ja täysosumien määrän riippuvuutta täysin sisäistäneet.
 

Jindebyne

Jäsen
Minullakin on yksi erittäin katkera muisto lotosta..nimittäin tyttöystäväni laittoi meille kimppaloton ja antoi sen minulle samalla kun menin kioskille..no siinä sitten merkkailin kioskilla numeroita ja laitoin vahingossa 24 kun lapussa luki 23...ja niinhän siinä kävi, että 6 oikein tuli ja seitsemäs numero oli 23! Tyttöystävä huusi minulla noin 3h pää punaisena, mutta kyllä parin päivän päästä rauhoittui kun tulin kotiin uudella autolla, mutta kun olisi voinut saada vaikka minkä auton täyspotilla...nämä jutut kismii aina..mutta kukaan ei ole täydellinen:D .
 

Jukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Yksi hauskimmista tapauksista mitä vedonlyönnistä tiedän on erään tuttuni n. 500000mk:n V5-voitto. Hän oli rastannut vahingossa numeron 6 numeron 7 sijasta ensimmäiseen lähtöön ja sai suuryllättäjän lapulleen. Ihmettelin kun kaveri alkoi viimeisen lähdön jälkeen pyödässään yksin nauramaan ja menin kysymään mitä on tapahtunut. Kaveri näytti lappuaan, jonka oli ollut juuri heittämässä roskiin ja kertoi 'virheensä'. Uskomaton tuuri, vaikka taitoakin oli tietysti matkassa kun oli saanut 4 muuta lähtöä oikein.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös