Perjantai 1.11.02 Hpk - Lukko

  • 4 312
  • 61

Belander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Avetaanpa nyt sitten Lukon osalta jo seuraavaan peliin ussi ketju. HPK on ollut Lukolle aina paha vastus, eikä nytkään ole luvassa muutoksia. Mutta Lukolla on nyt todella loistavia otteluita alla ja tahto on kohdaallaan joten HPK ei helpolla selviä tästä pelistä.

Sen verran hyvä luotto on nyt Lukkoon, että Lukko kaataa vieraissa ehkä hieman alakanttiin pelanneen HPK:n tiukasti mutta kuiten 1-3 tai sitten helposti 2-5.

Tämä voi tuntua siltä, että on hieman liikaa luottoa Lukkoon, mutta ei me olla tälläiseen totottu viime vuosina, joten nyt otetaan kaikki irti ja miksei sitä luottoa olisi kun katsoo noita viimeisimpiä lähes kymmentä peli. Ja eihän Lukolta puutu edelleenkään ketään kokoonpanosta, joten tulosta on odotettavissa...

Mites on HPK:n laita....? Puuttuuko ketään ja onko muuten HPK:lla tänäänkin ottelu....? Kun ei voi muistaa kaikkia :o)
 

Boris

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiigaEura
Niskala ja Piekkola nyt kuitenkin taitavat puuttua? Ja Toivonen ja Jämsäkin tavallaan...
 

Ojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viestin lähetti Belander
Ja eihän Lukolta puutu edelleenkään ketään kokoonpanosta, joten tulosta on odotettavissa...
Eikös Niskalalta murtunut käsi Kärppä-pelissä ja alustavien tietojen mukaan viiden viikon huili, joten ainakin hän on pois kokoonpanosta.

EDIT: Boris näemmä kerkesi ennen...
 

belle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Niskala on tosiaan pois kärppäpelin loukkaantumisen vuoksi.

Lukko vie 1-3 pisteet kotiin. Lukon maalintekijät Kaipainen x2 ja Saarela.

Lukolla on mennyt niin hyvin, että uskon Lukkoon. Vaikkei Kärppä-peli ei ollutkaan mitään huippujääkiekkoa.
 

CIA

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Hämeenlinnan Pallokerho, HKP, Chievo, Newcast
Lukko tulee jyräämään HPK:n leveämmän ja tasaisemman materiaalin turvin. Lukon avaimet voittoon ovat tarkat ja vähäiset laukaukset (viime peleissä noin joka kuudes laukaus on uponnut maaliin) sekä maalivahtipeli. Puurula ei ole toistaiseksi esittänyt lähellekään samaa kuin viime kaudella, lieneekö paineista vai väsymyksestä kyse.

HPK:n ykköskenttä saattaa tekaista muutaman maalin, mutta se ei riitä muiden ketjujen epäonnistumisten ja heikon puolustus-ja maalivahtipelin takia.

Lukkohan voitti harjoituspelissä ennen kauden alkua Rinkelinmäellä 1-5, joten Lukko tietänee miten Kerho kaadetaan. Samalla Lukko ottaa revanssin HPK:n sille viime kaudella aiheuttamista nöyryytyksistä.

2-4 Kerholta onnistuu Somervuori kahdesti (muut ei osaa tehdä maaleja). Lukolta Torkki kahdesti, Hämäläinen ja Cipolla. Vehanen torjuu Lukon maalissa varmasti 34 laukausta, kun taas Puurula torjuu vain 14, mutta päästää silti neljä verkkonsa perukoille.
 

HOOPEEKOO

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
arviota ottelun kulusta...

Ei pitänyt tähän viestiketjuun edes kirjoittaa, sen verran turhautunut olen tällä hetkellä otteistamme... Mut minkäs teet ku kädet syyhyää näppikselle.

Eilen mietiskelin, että tähän katkeaa pisteputkemme ja Lukko vie Raumalle mukanaan 2pistettä... Mut pakkohan se on uskoa, että näin ei tule käymään!

Oisiko jopa mahdollista, että Lukko lähtisi otteluun suosikkina ja näin ollen pääsisimme yllättämään altavastaajan roolista?!

Lukko voitti harjoitusottelun ennen kauden alkua puhtaasti 1-5 ja kauden ensimmäisen ottelunkin 3-2. Vielä jos Lukko lähtee vähän ylimielisenä otteluun niin eiköhän me isketä ekan viiden minuutin aikana taululle 2-0 lukemat, jotka siivittävät meidät lopulta 4-2 voittoon! Kuusisto vois tehdä ensimmäisen liigamaalinsa ja näyttää mm. minulle miksi hänen try-outtiaan jatkettiin, muut maalit vaikka raju Erkille, Mäkelälle ja Somervuorelle.

Varmaan tasainen ottelu luvassa, jota en varmasti lähde paikan päälle katsomaan... sen verran optimistisen kirjoituksen sain aikaan, että sitä pettymästä ei pystyisi sanoin kuvaamaan jos pisteet kaikesta huolimatta matkaisivatkin länsirannikolle.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
HPK - Sijoitus hämää!

Hei CIA miten olet niin pessimistinen? ;)

Kirjoittaahan suuri Veikkaajammekin tällä viikolla seuraavaa:

"HPK on parempi kuin sarjataulukosta voisi päätellä.Ylivoimapeli on vaarallista, alivoimapeli agressiivista ja joukkueen työmoraali kohdallaan. HPK näyttää olevan kohtuullisen hyvässä balanssissa. Puolustuspeli on tiiviimpää kuin alkukaudella."

Onkohan silmissäni vikaa, vai olenko vain sattunut näkemään ne huonot pelit? Mielestäni Arvaajan analyysi on anaalista. HPK on ollut perseestä. Perustan väitteeni neljään näkemääni peliin ja luotettavien tahojen (Hämeensanomat, sukulaiset ja Jatkoajan väki) mielipiteisiin.

Näkemäni pelit:
HPK-Jokerit 2-1 ( Melko hyvää alkukauden peliksi)
HPK-TPS 0-3 (Ei maaleja, munauksia pulustuspäässä,yritys loppui)
HPK-Kärpät 4-7 (Hawaiji kiekkoa, HPK:n yritys loppui puolivälissä)
Ilves-HPK 1-1 ( Ei menty maalintekosektoriin, ei yritystä)

SUMMASUMMARUM:
- HPK on minulle näyttäytynyt paskempana kuin sarjataulukko näyttää. Jokerit peli taisi olla kauden huippu
- Paketti ei todellakaan ole balanssissa, ellei sillä tarkoiteta, että kaikki menee oikeasti päin persettä
- HUIPPU-Pakki ja pelinrakentaja parhaasta päästä tänne ja PIAN
- tuuria on ollut, kun pisteputki on jatkunut


HERÄTYS KERHO, MUUTEN PERJANTAINA TULEE TURPAAN NIIN ETTÄ TUKKA LÄHTEE KUIN LEHKOSTEN PÄÄSTÄ!
 

CIA

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Hämeenlinnan Pallokerho, HKP, Chievo, Newcast
Näkisin Kerhon huonot otteet olevan osittainen syy "takki auki"-peleihin lähtemisestä. Jokereita ja Tapparaa vastaan pelattiin kauden tähän mennessä parhaat pelit. Mikäli jokaiseen otteluun lähdettäisiin samalla tavalla kuin tuohon jo pelattuun Jokeri-peliin, olisi pisteitä tähän mennessä rutkasti enemmän. Kerho alisuorittaa juuri nyt, mutta pystyy ottamaan kuitenkin hyvään tahtiin pisteitä. Kun vauhtiin päästään, tulee myös voittoja.

Huomio on kiinnittynyt tällä kaudella huonoon puolustukseen. Mikäli voitaisiin ratkaista pelejä ensimmäisen viiden minuutin aikana (3-0 tauluun, kuten viime vuonna), niin vastustaja menettäisi hyökkäysinnon ja meidän puolustus pääsisi piinasta. Nyt kun ei olla pystytty ratkaisemaan pelejä hyvissä ajoin, niin vastustaja on päässyt kuittaamaan meidän päässä. Mitä pitempään ottelut pysyvät tasanumeroissa, sitä pahempi Kerhon puolustuksen kannalta. Tilastot nimittäin kertovat että HPK on päästänyt tällä kaudella aika monesti ottelun ensimmäisen maalin.
 
Viimeksi muokattu:

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
HPK on aina semmoinen vastustaja, että kylmä rinki on perssöyringin ympärillä, kun se Lukkoa vastaan asettuu. Rinkelinmäellä on viime vuosina tullut Lukolle yleensä aina kupoliin, mutta toivottavasti tämä kausi on poikkeus. Ainakin tähän astiset pelit antavat niin olettaa.

Lukon voittoa toivon, mutta pinnaankin Hämeenlinnasta olen tyytyväinen.
 

jenttu87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko ja Porin Ässät
Jepulis jep, tälläinen peli sitten seuraavana vuorossa. Lukko on pelannut viimeisimmät ottelunsa pirteästi, joskin eilisessä Kärpät pelissä olikin selvää yliyrittämistä. Takana on joka tapauksessa kuuden ottelun pisteellinen putki, enkä usko, että se vieläkään katkeaa. Toki HPK:n kaatamiseen tullaan mitä luultavammin tarvitsemaan koko pelin kestävää yritystä. Uskon, että Lukko siihen pystyy, ja näin ollen epäilen pelin päättyvän Lukon vierasvoittoon 1-3. Viimeinen voisi mennä vaikka tyhjiin. Toisaalta olen myös sitä mieltä, että Hämeenlinnasta riittäisi yksikin piste, jos sitten lauantaina kaadettaisiin Jokerit. Tällöin tulisi kunnon lähtölaukaus faniristeilylle. Lopulta tulin kuitenkin siihen lopputulokseen, että molempi parempi. Lukko siis kaataa HPK:n jo mainituin numeroin. Maalit tekee Kaipainen, Cipolla ja Hämäläinen. Ketähän sen HPK:n maalin tekee...? No Somervuori tietysti =).
 

Pitkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
HPK pelaa liian uskollisesti viime kauden peliään. Pelitapaan kuuluu pyrkimys jatkuvaan kiekon hallintaan (myös omalla alueella), sekä koko kentän leveyden hyväksikäyttö viivoja ylitettäessä.

Valitettavasti joukkue ei tällä hetkellä pysty tuon pelitavan toteuttamiseen kuten viime kaudella. Joukkue on nuori, ja ymmärrän tiettyyn rajaan asti kuvion sisään ajamisen tarpeen. Tuskaisaa on katsomossa seisominen silti ollut.

Nykyisellä pelitavalla epäonnen hetkillä nähdään järkyttävä määrä virheitä etenkin siniviivoilla. Maalivahtien torjuntaprosentti ei syyttä ole jäänyt heikoksi - joukkuepuolustus ja alivoimapeli toimivat kyllä kohtuullisesti, mutta kun pitäisi kääntää peli puolustuksesta hyökkäykseen tai toisin päin, sorrutaan pahoihin virheisiin.

Vika ei ole yksin ’look mama, no hands’ -pakiston, sillä viime kaudella joka ketjussa oli vähintään yksi kiekon ylös tuontiin kykenevä pelaaja tukemassa hyökkäyksiin lähtöä, Elvis huikeine temppuineen näistä omalla tasollaan.

Siniviivan ja keskialueen ylittäminen onnistui paremmin, ja vastaavasti keskialueen tukkiminen oli vastustajalle vaikeampaa. Tällä kaudella matka kohti keskialuetta ja sen yli on ollut tervaneva, josta on puuttunut enää kentän alta törröttävä Mika Myllylän pipo.

Jos otteluita halutaan voittaa, pitäisi luopua kiekon hallussapitopyrkimyksestä omalla alueella ja panostaa varmaan pelaamiseen puolustussinisen yli, kenties porrastaa yksi hyökkääjä entistä alemmaksi. Se vain ei välttämättä olisi enää hyökkäysvoittoista jääkiekkoa.

Tiedä sitten, kumpi on vaikeampi niellä, kolkko kolina omissa kardinaalimunauksen päätteeksi vai tutusta tavaramerkkityylistä irrottautuminen. Uhkasinpa Pelicans-pelihirvityksen jälkeen suutuspäissäni jäädä Lukko-ottelun ajaksi kannustamaan teksti-tv:tä ja juomaan pilsneriä. En jää. Katsomossa olen ja huudan ihan lämsänä.
 

ifota

Jäsen
Täytyy aluksi sanoa, että Pitkä on varmasti palstan pätevimpiä kirjoittajia. Hän osui edellisessä jälleen kerran naulan kantaan.
Kerhon onglemana on tosiaankin ollut keskialueen ylittäminen. Viime kaudella voitiin syöttää kiekko oman maalin taakse, mennä vaihtoon, antaa vastustajan ryhmittyä ja katsomon alkaa taputtamaan ja silti tultiin hyökkäyspäähän vauhdilla. Tänä vuonna kiekkoa ei ole saatu niin helposti ylös, rauhoittavat syötöt omalla alueella ovat aiheuttaneet kauhuhetkiä ja ylös lähtiessä kiekko on jouduttu heittämään liian usein nurkkaan. Kysymys kuuluukin jatketaanko jauhamista ja ehkä pelataan taas keväämmällä näyttäviä pelejä vai aletaanko jo nyt voittamaan pelaamalla vähemmän näyttävää peliä?
Huominen ottelu olisi taas peli josta pinnoja (huomaa monikko) olisi napsittava, Lukko on ollut tällä kaudella parempi kuin aikoihin, mutta ei silti vakuuta meikäläistä (tosin en ole joukkuetta jäällä tällä kaudella nähnyt). Miten on, onko Lukon kanukit saaneet ketsuppipullon auki ja pysyykö Kerhon pullo kiinni(perjantai luultavasti ei)? Mielestäni Kerhon olisi myös aika miettiä ketjumuutoksia varsinkin kahteen ensimmäiseen vitjaan, miten olisi Laakkosen ja Miettisen paikan vaihto? Josko parinkin jannun syysunet loppuisivat.
Veikkauksena heitetään 3-2, Somervuori, Louhi ja Laakkonen (pelaako muuten?) ja Lukosta Kaipainen, Cipolla.
 

Dante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Perjantai kolkuttaa jo ovella, eikä pelastaja(t) taida ehtiä hämeen sydänmaille ajoissa pelastaakseen liigan tämänhetken surkeinta
maalintekojoukkuetta ketun oveluudella varustetun vierailijan kynsiltä. Mikäli radikaalia muutosta kotijoukkueen hyökkääjien työmoraalissa, sekä maalivahti- ja puollustuspelissä ei tapahdu, on pelin päätyttyä rinkulan taululla surulliset 1-3 numerot.

Perustellaanpa karua, mutta voi, niin realistista väitettä hieman.

Tarot-korteista nimittäin näin, että kerho pyörittää alussa ihan mallikkaasti, melkein kuin viime kaudella, mutta sillä erotuksella ettei ketään huvita mennä maalin edustalle, eikä hyökkäys pääty laukaukseen kuten asiaan kuuluisi. Jan P pääsee ajassa 6.22 sadannen kerran tällä kaudella vastakkain vastustajan veskarin kanssa. Tulos on sama kuin ennenkin. Erän puolivälin jälkeen kerho on jälleen ryhmittymässä hyökkäykseen oman maalin takana. Kiirettä ei ole. Vastujan vittumainen 3-ketjun laituri on niin julkea, että rohkenee kaartaa maalin taakse. Ja katso! Eskelinen laittaa silmät kiinni ja antaa laidan kautta Mäkelälle, mutta voi! Tuukka ei enää olekkaan siellä. Vastustajan sentteri on. 0-1. Kuulostaako tutulta? Tässä kohtaa laitan kortit pois..

Lukon ketsuppipullo saattaa hyvinkin aueta, mikä olisi toisaalta ihan piristävää. Hämeenlinnassa ei ole nimittäin juurikaan nähty vastustajan ihan tekemällä tekemiä maaleja. Siis ihan hyökkäyksestä. Klip-klap-PAM korpeaa paljon vähemmän kuin kiekonmenetys omalla alueella, josta seuraa vierailijan juhlat Puurulan tai muun keskenkasvuisen nenän edessä.. HPK:n kohdalla ei puhuta ketsuppipullosta, vaan sellaisesta pienenpienestä purnukasta oikein vitun kitkerää sinappia. Kun se aukeaa, tekee Lehterän Tero oikein riemukkaan räkämaalin, jonka avulla päästään jatkoajalle. Tämä ei tapahdu ennen sarjataukoa. Ennen sitä täytyy vielä oikein koko kansalle näyttää kuinka Kärpät pyyhkii Kerholla Raksilan urinaalit ja eräs Hämeenlinnassa päähänpotkittu ulkomaalainen tekee tehot 5+2.


j.k. Tämän kirjoituksen innoittajana mainittakkoon Jukka Jalonen & Tyhjät Lasit.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Telaketjun kolinaa Rinkelinmäellä.

Niin, tänään on paitsi perjantai, myös se päivä jolloin HPK kohtaa länsirannikon pahimman mätämunan heti tepsin ja ässien jälkeen.

Ennakkospekulaatioiden perusteella tuntuu siltä, että eräät kotijoukkueen kannattajat ovat painamassa puukkoa vahvasti suosikkinsa selkään. Pinnoja on tullut siedettävällä tahdilla, mutta silti kaupungilla käy valtava itku ja hammastenkiristys.

Kieltämättä olen itsekin toisinaan ollut peräti suivaantunut maamme jääkiekkoskenen ykköstykin otteista, mutta en malta tälläkään kertaa olla huomauttamatta, että sitten sitä vasta kannattaa tosissaan huolestua, mikäli ei saada luotua edes paikkoja. Paikkoja kun tulee, niin joskus menee jo ihan tilastollisestikin sisään.

Mitä taas tulee siihen, että Kerhon pitäisi muuttaa hyökkäyspainotteista peliään vaikkapa tappara- / pelicansmaiseksi puolustustaisteluksi, niin sanon, että ei kiitos.
Pelataan sitä hyökkäyspainotteista peliä, ja jos ei sillä tule pinnoja niin aletaan sitten vaikka sikailemaan, mutta ei saatana aleta puolustamalla puolustamaan.

*******


Itse pelistä odottaisin tällä kertaa selvää 5-3 voittoa. Näkisin mielellään näin, että Kerhon maalit hakataan tänään lähietäisyydeltä väkisin sisään.
Ehdotan ja vaadin, että tänään käytettäisiin avoimesti voimaa molempien maalien edessä. Tässä skenariossa siis peräänkuulutan etenkin Raju-Erkin, Santalan, Miettisen, Louhen sekä Pardavyn otteita hyökkäyspäässä. Lukko-läski tummumaan ja kiekko sisään.

Omassa päässä soisin näkeväni myös brutaaleja otteita. Teemana voisi olla, että 5 metrin säteellä omasta maalista, ei ole kuin Lukkolaisten verta ja makuupaikkoja.

Suopa siis nähdä kuinka käy. Telaketju kolisemaan pojaat.

Täältä tähän
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
Re: Telaketjun kolinaa Rinkelinmäellä.

Viestin lähetti ervatsalo
Niin, tänään on paitsi perjantai, myös se päivä jolloin HPK kohtaa länsirannikon pahimman mätämunan heti tepsin ja ässien jälkeen.


.....kiitos.......



.....kiitos.......


HEheee, on se komiaa kun näkee arvoisan ervatsalon suovan meille länsi-suomea plaraaville tällaisen kunnian:)


...tuota noin? Eikö Kärpät kuulu vielä rannikon persereikiin? Vai onko yleinen käsitys sellainen, että Oulu ole rannikolla? Tämä ei ole nyt tarkoitettu loukkaamaan suuresti kunnioittamaani Ervatsaloa, joka hallitsee tahallisen provosoinnin jalot taidot kuin vettä vaan...


Soisin myös itse näkeväni Porkan viljelevän pari kovaa niittiä Hämeenlinnalaisiin kiekkoileviin ritareihin. Kädet alhaalla tosin. Turpiin vaan niin että tukka lähtee, sanon minä. Kesän panostus tulee olemaan tulevaisuudessa suurimmaksi osaksi juuri tätä fyysisen pelotteen jatkamista sinikeltaisessa värissä, jos hän ei kehity pelaajana niin pitkälle, että lähtisi toisaalle.

Vähän pelejä nähneenä odottaisin tällä erää pistepanostusta Siivosen suuntaan. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita mieheltä löytyy, mutta se lopullinen läpimurto antaa vielä odotuttaa itseään, mutta merkkejä siitä on jo näkyvissä.(vrt. viime ottelu)

Tänään saan turvautua Ramonan satakieleen seuratessani ottelun kulkua korvakuulolta. Olisihan sitä voinut lähteä peliäkin katsomaan, mutta terveys ei kestä.... Missäs muuten se halli siellä oikein on? Jos seisoisin vaikka linja-autoasemalla, niin mitkä olisivat ohjeet hallille löytämiseksi?
 

HOOPEEKOO

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ohjeita hallille...

Viestin lähetti masaman

Missäs muuten se halli siellä oikein on? Jos seisoisin vaikka linja-autoasemalla, niin mitkä olisivat ohjeet hallille löytämiseksi?

Ota taksi, tolppa on siinä ihan aseman vieressä :)
Jos kävellä meinaat niin lähde moottoritien suuntaan vaikka Palokunnankatua, käänny sen päästä Kaivokadulle, josta motarin yli Turuntielle... Kävele Turuntietä aina Poltinahontielle asti (siinä on liikenneympyrä), josta käännyt oikealle... Halli tulee vastaan vasemmalla puolella...

En tiiä oliko tästä mitään apua/oletko edes koskaan tulossa hallille... Mut töissä sattuu oleen sen verran tylsää tällä hetkellä et mikäs täs on ohjeita naputellessa...

Monivetoon laitoin sit kuitenkin meille 5 ja 6, Lukolle 1,2 ja 3. ; )
 

Fossey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tasapelien kierre

Kerhomme on pelannut näitä tasapelejä jo viisi peräkkäin... Kun muistamme Urpo-säännön, ettei jatkiksella hävitä, on HPK pelannut putkeen jo 7 tappiotonta ottelua. Aika hyvä putki ollakseen se HPK:n kauden heikko hetki. Toivottavasti vahva hetki myös lähestyy, jolloin voimme napsia jälleen voittoja.

Voitolle paikkaa tarjoillaan tänään perjaintaina Rinkelinmäellä sijaitsevassa jääurheilurakennuksessa. Rakennukseen saapuu keltaisia vieraita Raumalta, tuolta Lallin kirveenheilutuspitäjän takaa. Itse jaksan uskoa että liikkuvampi, taitavampi ja ritaripaitaisempi joukkue korjaa täyden pistepotin Lukon miesten joutuessa Kuulapään veljeksistä silmälasipäisemmän komentamalle sakkokierrokselle.

Maalitilin avatkoon maalintekijä Jumalan armosta, Slovakian Jan Pardavy. Hänelle seuraa saavat sitten tehdä ketkä tekevätkään, kunhan ottelun päätteeksi KOTI-sarakkeessa on vitosta suurempi luku.

Huikeasta Jampasta sen verran että VIERAS-sarakkeeseen voitaisiin jättää jokin ykköstä pienempi luku, ei kuitenkaan negatiivinen.
 

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
Re: Tasapelien kierre

Viestin lähetti tommilin
Maalitilin avatkoon maalintekijä Jumalan armosta, Slovakian Jan Pardavy. Hänelle seuraa saavat sitten tehdä ketkä tekevätkään, kunhan ottelun päätteeksi KOTI-sarakkeessa on vitosta suurempi luku.

Eikös tuo ole jo tilillensä pari panoa laittanut...saldosta päätellen...ja tarkoitan niitä maaleja! Mutta itse toivoisin jo Santalan onnistuvan avopaikoistaan, taisi niitä muutaman hukata viime pelissäkin.

Että silleen...
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Katsaus maantieteisiin

Viestin lähetti masaman
...tuota noin? Eikö Kärpät kuulu vielä rannikon persereikiin? Vai onko yleinen käsitys sellainen, että Oulu ole rannikolla?


Niin, mainittakoon kohteliammin, että todellakin Oulu sijaitsee samaisen vesistön rannalla kuin esimerkiksi Rauma, Pori ja Turku sekä tietysti se Pietarin suttuinen esikaupunki eli tzzadikin.

Itse tämän kyseisen asian tiimoilta piti vain sanoa se, että Oulu on oikeastaan suomen itärannikolla, koska se on idempänä kuin esimerkiksi tzzadi.

Asian tässä valossa onkin siis syytä todeta, että Raumalta, sekä myös Hämeenlinnasta katsoen tzzadi sekä Oulu ovat oikeastaan itäisiä rannikkokaupunkeja.

Mitä taas tulee tähän itäisten maitten leimaan, niin ei se käsittääkseni meille eurosuomalaisille mitään herkkua ole. Siis se että joillain kaupungeilla on vahva itä-leima kyljessään.

Onhan eräällä tzzadilaisella joukkueellakin itä-tzzadilainen leima otsassaan ja ehkä siitä johtuen kaikki heitä mollaavat ja ihan syystäkin jos oma mielipiteeni sallitaan.

Täältä tähän
 

piikki

Jäsen
Hapanta sano kettu ennakosta

Oli kyl taas aika pohjia myöden kaavittu toi jatkoajan ennakko. Pikkasen vois yrittää hakee tasapuolisuutta juttuihin. Lukko taitaa tänää vaan puolustaa puolustaa puolustaa ja vähän puolustaa. Tuli sellaine tunne ettei kukaan voi kirjoittajan rakasta pallokerhoo vastaa muuta tehdäkään kuin puolustaa. Edelline voittoki tuli vain jutun tekijän mukaan yllättäen puolustamalla. :D

Näkiköhän jutun raapustaja koko ottelua?

Laukaukset HPK kyl voitti silloin, mut jos Levonen ei olis arponut Lukolle porilaislisänä kuutta minuuttii enemmän jäähyjä nii tasoihin oltais päädytty niissäki. Tasakentällisin HPK ei ollut paljon jakoo niin kuin ei ollu harkkamatsissa ennen kautta. Lukolla oli paikkoja enempää kuin kerhoilijoilla ja otti muuten ihan kivan voiton.

Mukavaa kuitenki et oli sentää vaivautunu haastattelemaan Lehkosta. Jos ei olisi noin pahasti värittyneet lasit niin vois tehdä hyviä juttujaki.

Ervalle sen verran et Hämeenlinna taitaa kuitenki olla vaan ton sun Tzzzadin esikaupunki. Vai minkä takia sä siitä aina jauhat?

Lukko voittaa HYÖKKÄÄMÄLLÄ tämän ottelun. HPK PUOLUSTAMINEN ei taida taaskaan riittää :D
 

Fossey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Eikös tuo ole jo tilillensä pari panoa laittanut...saldosta päätellen...ja tarkoitan niitä maaleja! Mutta itse toivoisin jo Santalan onnistuvan avopaikoistaan, taisi niitä muutaman hukata viime pelissäkin.


Niin, tarkoitinkin tässä HPK:n tämän ottelun maalitilin avaamista. Ja mitä tähän sun vertailemaan Santala-Pardavy-kuvioon, tilastot kertovat miesten tehneen yhtä monta osumaa. Kummallakin on olut maalipaikkoja, kyllä kyllä.. Kumpikin olisi voinut tehdä enemmän maaleja. Mutta kumpi saa makkaran leipänsä päälle maalinteosta? Tommilla on lisäksi tuplaten syöttöjä Pardavyyn nähden. Niin, ja niitä pelejäkin niukemmalti. En siis väitä sinun olevan väärässä (lukuunottamatta väärin ymmärrettyä tiliä), mutta Santalan piste/ottelu -tahti on mielestäni ihan hyvä.
 

Siirappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Tampabay Lightning, Kotiteollisuus
Noniin nyt selvisi minulle se, että tänään ei tulla näkemään mitenkään loisteliasta kiekkoa sillä hyvä ystävämme Kimmo Siipo on ottelun päätuomari. Onkohan Ika päättänyt, että ei lähdetä reissuun lainkaan kun on kuullut tuon, että Siipo on päätuomarina illan ottelussa. Lukon joukkueen kokoonpanoa kun ei vielä ole ilmaantunut sm-liigan sivuille.

Siipo joka on tällä kaudella saanut paljon paskaa niskaan ja tänään saattaa ihan tosiaankin tulla paskaa niskaan jos jatkaa samalla linjalla kuin tähän astisissa otteluissaan. Peli ratkeaa tod.näk tuomarivirheeseen. Joten peli ei ole kummankaan käsissä, tämä peli voitaisiin heittää lantilla voittaja sillä minkäänlaista tuomari linjaa illan ottelussa tuskin tulee olemaan. pienestä hipaisusta lähtee varmaankin muutama pelaaja alkuun suihkun ja sitten kolmannen erän puolivälissä joku huitaisee mailalla jommankumman maalivahdilta tajunkankaalle ja Siipo näyttää maalivahdille päätyä sukeltamisesta:).

Todella ikävää, että ottelua ei ratkaista pelaajien vaan tuomarin perusteella;(.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Suur-Turenki

Viestin lähetti piikki
Ervalle sen verran et Hämeenlinna taitaa kuitenki olla vaan ton sun Tzzzadin esikaupunki. Vai minkä takia sä siitä aina jauhat?


Niin, mainittakoon, korostettakoon sekä alleviivattakoon, mitä kohteliaimmin, se seikka, että Hämeenlinna on Etelä-suomenläänin pääkaupunki. Tähän samaiseen miljoonapopulaatioiseen lääniin kuuluu myös em. Pietarin esikaupunkinakin tunnettu tzzadi.

Tosin tässä yhteydessä voidaan mainita sekin seikka, että Hämeenlinna on oikeastaan Suur-Turengin esikaupunki. Tätä asiaa ei juuri missään mainita, joten olin näin ollen pakoitettu julkilausumaan tämän maantieteellisen, ellei myös antropologisen tosiasian.

Täältä tähän
 

ZD

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Re: Suur-Turenki

Viestin lähetti ervatsalo

Tosin tässä yhteydessä voidaan mainita sekin seikka, että Hämeenlinna on oikeastaan Suur-Turengin esikaupunki.

Mä oon taas kuullut huhuja että Hämeenlinna olisi Turengin osavaltio, mutta enpä sitten tiedä.


HPK tänään (sm-liiga.fi)

33
Hannu Toivonen, Maalivahti

34
Joni Puurula, Maalivahti AK


1. kenttä

36
Marko Tuulola, Vasen puolustaja AK

12
Aki Heino, Oikea puolustaja AK

20
Antti Miettinen, Vasen laitahyökkääjä AK

22
Tommi Santala, Keskushyökkääjä AK

8
Eero Somervuori, Oikea laitahyökkääjä AK


2. kenttä

3
Vladimir Sicak, Vasen puolustaja

38
Teemu Aalto, Oikea puolustaja

26
Janne Laakkonen, Vasen laitahyökkääjä

23
Tomas Kucharcik, Keskushyökkääjä

89
Jan Pardavy, Oikea laitahyökkääjä


3. kenttä

43
Tuukka Mäkelä, Vasen puolustaja

14
Tuomas Eskelinen, Oikea puolustaja

9
Jyrki Louhi, Vasen laitahyökkääjä

21
Max Kenig, Keskushyökkääjä

15
Kasper Kenig, Oikea laitahyökkääjä


4. kenttä

4
Tuomas Immonen, Oikea puolustaja

16
Olli Sillanpää, Hyökkääjä

11
Erkki Rajamäki, Vasen laitahyökkääjä

72
Tero Lehterä, Keskushyökkääjä

29
Teemu Kuusisto, Oikea laitahyökkääjä
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös