Pentti Matikainen Ässien pelaajakoordinaattorina

  • 191 273
  • 654

BigJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hienoa työtä kyllä Suhoselta, ensin manataan että markkinat on tyhjät, eikä ketään halua tulla Poriin. Seuraavaksi vedetään valttikorttina Penan sopimus pöydälle.

Olisi muuten uuden tosi-tv:n paikka Neloselle! Pentti olisi jo yksinkin tarpeeksi kova tähti, mutta "Alpo ja Pentti". Miehet istuisivat etelärannassa Pentille vuokratussa kämpässä, faksailisivat lappusia ympäri maailmaa ja siemailisivat punaviiniä.
 
Viimeksi muokattu:

McBean

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
"Onko vaikutusta?!?"

Onnittelut Pentille bisnekseen palaamisesta. Ässien en vielä tässä yhteydessä uskalla onnitella.

Tässä kuitenkin mies ja prinsiippi.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kyllä on perhanan jäätävän näköinen kaveri to Pena (iso respectit multa)
Alla kuva, jota tarkoitan linkkinä:

http://www.iltalehti.fi/jaakiekko/200809188288387_jk.shtml

Tuon näköisellä dinosauruksella ei yksinkertaisesti voi hävitä...
Perse-Kari ulos ja Purkka-Pena sisään. Hyvä diili varmasti kaikkien kannalta. But you ain´t seen nothing yet! Kristallipallossa näkyy ilmestys, jossa Pena hyppää Alpoksi Alpon paikalle ja ryhtyy koutsaamaan patapakkaa joulutauon jälkeen. Kuten on nähty, Ässä-organisaatiossa lähes kaikenlaiset käänteet ovat mahdollisia, joten tämäkin mahdollisuus kannattaa pitää mielessä.
 

Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, New York Rangers
Ei kai tässä muuta voi sanoa kuin että otan osaa...

Totta kai Pena on mainettaan parempi varmaan... siihen ei tietty paljon tarvita!

Ok, ehkä Pena joutu olemaan isona syntisäkkinä aika monessa kohdassa kun todellinen syypää oli IFK:n "dinot" taustalla. Toimarin homma on muutenkin koiranhommaa.... tästä tulikin mieleen... kandee katsella unelmarostereihin jatkossa nimiä tyyliin Spaniel, Snautser jne.... voi meinaan osua kohtuullisesti.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Varmaan joku Ustrnul jo istuu loundgessa faksi ja avoin shekki kourassa, pitaahan Ben-Amorille kaveri saada.

Assat jaksaa yllattaa. Rahaa ei ole pelaajiin, mutta Penan palkkaan riittaa aina?
 

Pasi77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK.
Hahhah, ei peekele voi usko tätä usko todeksi! Vielä kun Ässät palkkaa Ketolan tj:ksi ja Jere Kokalahden pakistoon on teillä kasassa HC Linnaboys. Tulee kertaheitolla rispektiä ja katu-uskottavuutta kun äijät käy vuorotellen aina lusimassa välillä. Heheh ja huhhuh...Jou mään...
 
En ymmärrä miksi porukka edes spekuloi Penan mahdollisella linnatuomiolla. Kyllä tuon tason jätkä pitää langat käsissään kiven sisässäkin. Pyöriihän siellä nytkin vaikka mitä järjestäytynyttä rikollisuutta täysivoimaisesti, niin kyllä Pentti yhden pelaajakoordinaattorin pestin hoitaa vaikka maan alla. Jokaisella vangilla on aina oikeus yhteen puheluun eli Pentillä on aina oikeus yhteen faksiin!

Ja toisaalta, mikäs sen parempi miljöö rekrytoida uusia vahvistuksia kuin suoraan vankilan vahvuuslaskennasta. Luulisi sieltä niitä parimetrisiä hampaattomia ustrnuleja löytyvän.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tämäkö se nyt on sitä porilaista hulluutta? Aika jäätävä kaksikko on kyllä nyt Ässillä kun sekä Pena että Ape on saatu yhtä aikaa porukkaan. Olisiko siellä tilaa vielä Tolvasen Jarmolle?
 

PolarFox

Administrator
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
En ymmärrä miksi porukka edes spekuloi Penan mahdollisella linnatuomiolla. Kyllä tuon tason jätkä pitää langata käsissään kiven sisässäkin. Pyöriihän siellä nytkin vaikka mitä järjestäytynyttä rikollisuutta täysivoimaisesti, niin kyllä Pentti yhden pelaajakoordinaattorin pestin hoitaa vaikka maan alla. Jokaisella vangilla on aina oikeus yhteen puheluun eli Pentillä on aina oikeus yhteen faksiin!

Puhumattakaan siitä että Huittisissa on avovankila(~50km porista, 30 min matka) jossa pena varmaan voi istua tuomionsa, joten töiden teko onnistuu sieltä, eikös sieltä pääse kahdeksan tunnin työpäiväksi työpaikalle? :)
 

Viljuri

Jäsen
Melkoista retroilua länsirannikkolla, on tepsukoita ja Porissa vaikuttavat Alpo ja Pena! Lätkähenkistä kunnioitusta, vailla sarvia ja hampaita!

Onnistumiset myös maalien muodossa seuraavat varmasti, kaukalon molemmissa päissä. Sä koulutat niitä, Pentti! Mottipäisillä summilla Poriin on scoutattavissa sellainen "legion of doom", että varmasti ainakin Uraman kannattaisi harkita sanomisiaan tulevissa jäsentenvälisissä.
 

lindstrx

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Minnesota Wild,Chicago Blackhawks,Liverpool
Ei kai tässä muuta voi sanoa kuin että otan osaa...

Totta kai Pena on mainettaan parempi varmaan... siihen ei tietty paljon tarvita!

Ok, ehkä Pena joutu olemaan isona syntisäkkinä aika monessa kohdassa kun todellinen syypää oli IFK:n "dinot" taustalla. Toimarin homma on muutenkin koiranhommaa.... tästä tulikin mieleen... kandee katsella unelmarostereihin jatkossa nimiä tyyliin Spaniel, Snautser jne.... voi meinaan osua kohtuullisesti.
kommenttia täältäkin naapurista ässien sainauksesta :)

Pentti pilas hommat ifk:ssa monena vuotena...

Pentille olisi alunperin sopinut paremmin ässien tms. pienemmän seuran paikka, koska vaatimustaso ei välttämättä ole siellä niin suuri kuin ifk:ssa.

Pentin asemaa ei todellakaan myöskään auttanut se että meillä oli Kekäläinen ennen Penttiä joka vei jengin finaaleihin -98, -99 jengeillä.

Pihi Pentti on sentään aina tainnut olla eli onhan teillä pieni potentiaali jos Pentti oikeasti aikoo rakentaa tulevaisuuden ässiä junnutoiminnan kautta.

HIFK:ssa jengi lähes aina ostettiin ja lupaavat junnut valui muualle.
Pelaajien ostaminen ei ole ikinä tainnut olla Pentin vahvinta osaamista, koska kauheaa pihtailua kun pitää ostaa kunnon pelimies (tyyliin peltonen joka valui jokereihin), mutta sitten vastineeksi osattiin hankkia ja maksaa kunnon liksaa kehäraakille joka oli jo lopettamassa uraansa (Peter White). Monet ostokset oli sitten sellaista never heard tasoa tyyliin hurtaj jne.

Ässien a-junnut taisi viime vuonna olla finaaleissa joten potentiaalia siellä piisaa.

Pitäkää vain sormenne ristissä ettei Pentti hölmöile lupaavia junnuja muualle kuten teki ifk:ssa (sen jälkeen kun ne oli saanu jonkun aikaa surffailla siellä).
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Vanha sivu jo, mutta aina saa makoisat naurut kun tota lueskelee...

ÄLÄ TÖNI PENTTIÄ, PENTTI ON MUN KAVERI
http://www.geocities.com/atppomk/


Tuossa aiemmin toivoin, ettei Ässä-fanit sortuisi tähän älyttömyyteen, mutta niin vain tdazilaiset tekivät sen itse. Eli ei tätä soopaa tähän ketjuun, eikä tänne Ässäpuolelle, kiitoksia.
 

Rubicon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Tähän ei kyllä osannut varautua. Pakko oli siristää silmiään, että näinkö varmasti oikein. Vaikka en miehen varhemmista vuosista niin tiedäkään niin viime vuosina saanut jo hyvän kuvan Penasta. Tai hyvän ja hyvän. Huhhuijaa Ässät. Tunteita on vaikea sanoin kuvailla.
 

Surprise Me

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gus Polinski - Polka king of the midwest
Kyllä on hauskaa lukea Turkulaisten kommenteja penan paluusta! Halli on autio illasta toiseen ja tunnelma on kuin hautajaisissa. Velkaa on niin helvetisti ja kokoajan tulee lisää läskiä.
Olette sellaisia "asiantuntijoita", että ei ketään kiinnosta. Oikeasti!
No miten on, onko teidän nykyisellä konseptilla nousu edessä takaisin kultaisiin vuosiin? Njet!
Pena on saanut paskaa niskaan ja aiheesta, mutta antaa kaverin yrittää.
16.9.2008 Hifk - Lukko 0 - 4
Matikaisen vika?
 

scholl

Jäsen

Aina sitä menee tähän samaan halpaan ja näkee Kari Tynin. Kukaan ei varoita, mutta tosiaan worst case scenariot jne. Ässät saavat olla tyytyväisiä, ettei heille tullut Tyniä tassuun. Ja tv-katsojat (sekä Jyväskyläläiset radiokuuntelijat) ovat ikionnellisia, että Tyni on jossakin muualla.
Amnestyn palkinnon voisi antaa humanitaarisesta työstä välittömästi Jyp HT No Smoking Teamille.

Francis casen ratkeamista tuossa ajankohdan kanssa ilmeisesti Porissa on odoteltu. Nyt Pena voi alkaa kouluttaa porilaisia.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Ainakin Ässien ja Dallas Starsin yhteistyö lensi Penan tulon (Ja Perse-Karin) lähdön myötä romukoppaan. Mutta ehkäpä Pena ja Pena löytävät yhteisymmärryksen siitä millaista pelaajamateriaalia ECHL:sta jatkossa tänne roudataan....
 

Lugu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vaikka kaudesta on takana vasta kolme ottelua, niin Ässien kaudesta saisi jo kokoillan elokuvan. Hienoa! Ohjaajana toimisi tietysti Timo Koivusalo.
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ässät oli finaaleissa keväällä 2006. Nyt, kaksi ja puoli vuotta myöhemmin, siellä heiluu Ape ja Pena. Ei saatana, näin kovaa syöksykierrettä ei ole vähään aikaan nähty.

Tuli kyllä ihan viiksien takaa tää juttu.
 

godofthunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Detroit Red Wings
Minen oikeen nyt ymmärrä teitä. Miksi ihmeessä te itkette ensin että meillä on perse-kari, ja surullisen kuuluisa dallas-yhteistyö, mistä ei koskaan mitään hyvää seurannut. Nyt kun päästiin kerralla molemmista eroon, niin yhtäläinen itku jatkuu kun niitä ei oo enää. Miksi ?

en mä muuten, mutta pisti vaan kummastuttamaan.
Vas.Yst.Nim. Ymmällään.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Takko vs. Pena M

Niin, ensi alkuun hieman huvitti, mutta kun asiaa tarkemmin miettii, niin Matikaisen tulo on luultavasti hyväkin juttu.

Kyllähän Matikaisella on kaikesta huolimatta hieman eri meriitit ja kompetenssi kuin jollain entisestä pelaajasta nostetulla kylänmiehellä.

Että sikäli voísin kyllä veikata, ettei touhu nyt ainakaan enää huonompaan suuntaan voi mennä.

Täältä tähän
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös