Pentti Lindegren Expekt.com kolumnistina

  • 6 005
  • 12

jarkkom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Kaikkien jääkiekkotrullien isä Linkku on kisojen ajan kolumnistina Expektillä

Edit: Ei linkkejä muille kuin Veikkauksen sivuille.

Moderaattorit

En muuten tiennyt, että moottoriturpa on pelannut ammatikseen myös ulkomailla aika huomattavan uran. Sivujen mukaan seuroina ovat olleet Rögle BK, AIK, Cortina Doria, Traneberg, Hammarby ja Malmö! Menestys on varmaan ollut suht vähäistä, kun niistä ei ole mainintaa. Mielenkiintoisempaa luettavaa tuo kuitenkin on, kuin esim.Saukkosen huuhaa kolumnit MTV3:lla tai Urheilulehden "haluan luoda skandaalin" kirjoittelut.

Vanha pappa jaksaa yhä. Hyvä heitto tuo 'Ei muuten Kanadassa kukaan ole ihmetellyt sitä, että supertähdet Scott Niedermayer ja Steve Yzerman pelaavat NHL-pelejä, mutta jäävät pois Torinosta hoitaakseen paikkansa kuntoon! ' Totta, mutta materiaalia on toki enemmän kuin esim. Suomella.
 

Panzerfaust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Endlösung...für alle Probleme
Liian monet tuntevat sen toisen penan pelkästään hajamielisenä selostajana, vaikka äijä omaa erittäin kattavan lajituntemuksen.

Linkku on kunkku. Samaa sarjaa Matikaisen Penan ja Chuck Norrisin kanssa.
 

Baawo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers
jarkkom kirjoitti:
En muuten tiennyt, että moottoriturpa on pelannut ammatikseen myös ulkomailla aika huomattavan uran. Sivujen mukaan seuroina ovat olleet Rögle BK, AIK, Cortina Doria, Traneberg, Hammarby ja Malmö! Menestys on varmaan ollut suht vähäistä, kun niistä ei ole mainintaa..

Penahan taisi olla ensimmäinen pelaaja joka suomesta lähti ammattilaiseksi ruotsiin,tosin en kyllä osaa sanoa, kuinka ammattilaisuuus määriteltiin tuolloin ja käsittääkseni Cortinan joukkueessa hän pelasi kesäsarjaa, jolloin jääkiekko oli italiassa suositumpaa juuri kesällä. Mukana oli kai italian ja Saksan joukkueita Ja muistaakseni pena on käynyt myös st.louississakin try outilla, sarjatasosta en sano mitään, muistelen lukeneeni jutun kiekkolehdestä viime syksyltä.
 

jarkkom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Hemmetin hyvä juttu tuo Linkun artikkeli. En tosiaan oo tajunnu että mies on ollut lähes kaikessa messissä. Toi Väisäsen kanssa Hifkiin lähtö koutsiksi on hulvaton veto. mies ei edes kuule mitä kysytään ja huomaa olevansa Hifkin käskijä. Bueno veto. Tuli kyllä tuosta artikkelista respectiä enemmän herraa kohtaan.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Kyllä on erittäin asiallinen artikkeli ja selostajasta varmasti kaikille uusia puolia avaava tarina.
Myös minun arvostukseni Lindgreniä kohtaan nousi aivan uusiiin sfääreihin.

Ehkä digikanavien myötä koko kansa saa kuulla enemmän tätä aikamoisen uran käynyttä pelimiestä.
Joka on muuten Suomen ensimmäinen ammattilaispelaaja ulkomailla.
 

mukava valkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuukka Mäntylä
Hyvä artikkeli oli. Siitä huolimatta olen sitä mieltä, että kuuluttajan puheesta olisi hyvä saada selvää ja selostajan selostukseen ei pitäisi nukahtaa ensimmäisessä erässä.

Muutama vuosi sitten mm-kisakuuluttaja Lindegrenin kuulutuksista sain selville ehkä yhden sanan / lause. Voihan tietysti olla, että tekniikan pojat eivät olleet ajan tasalla tai minulla kuulossa vikaa.

NHL-peleissä, joita Linkku selostaa, mulla jää kyllä useimmiten ensimmäisen erän jälkeiset tapahtumat näkemättä koska siihen monotoniseen honotukseen nukahdan melkein poikkeuksetta. Toisaalta, onhan se tarvittaessa hyvää unilääkettä.

Nämä kommentit koskivat vain Penan ulosantia. Miehen uraa jääkiekon parissa en ala muuten arvostelemaan.Onhan siinä monenmoista varmasti tullut nähtyä.
Onpahan jostain syystä vain jäänyt sellainen kuva että hän olisi jääkenttien Timo T.A. Mikkonen.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Hyvä Linkku

heh olen ollut? onnellinen ja ollut aikoinaan Linkun valmennuksesa. Linkun toinen lempinimihän on Freddy. Freddy oli AINA myöhässä ! Siis enemmän sääntö kuin poikkeus. Freddyhän pelailee Wesa ikiksissä kaukista ja potku on hieman hiipunut mutta pelisilmä on tallella. Freddyhän teki Karalahden Jerestä aikoinaan pakin ja Jerellähän on sen jälkeen suht hyvin kulkenut.

Kolumni oli hyvä ja voittaa Aukkosen tekstit mennen tullen.
 

jarkkom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
taas se linkku sivaltaa

Moro

Hyvää analyysiä taas kaikkien aikojen kiekkotrullilta! "Tsekkipuolustuksella on kova näytön paikka lauantaina yrittää pysäyttää Suomen tehoketjut, sillä omista hyökkääjistä ei tähän asti ole ollut paljonkaan apua. Suomen ohella parasta peliä ovat esittäneet taitavia hyökkääjia vilisevät Slovakia ja Venäjä."

Olisiko sittenkin niin, kuten Linkku antaa ymmärtää, että Slovakia onnistuu ja pärjää kisoissa.

Pentti 'Linkku' Lindegren siis kolumnissaan sivuilla:

Edit: Ei linkkejä muille kuin Veikkauksen sivuille.

Moderaattorit
 

jarkkom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Lindegrenin kommentti tapauksesta Ruutu

Lindegrenin kommentti tapauksesta

Edit: Moderaattorit (missä koko kirjoitus)

"Niin vielä siitä muutaman suomalaisenkin ns asiantuntijan kauhistelemasta Jarkko Ruudun taklauksesta, jossa kohteena oli Kladnon jättibaby Jaromir Jagr. Samalla tavoin taklasi NHL:n paras puolustaja Scott Niedermayer Prahan MM-finaalissa 2004 Peter Forsbergia. Se taklaus käänsi silloin ottelun kulun, ja Kanada tuuletti MM-kultaa. Eikä sitä silloin kukaan Suomessa sen kummemmin päivitellyt! "
 

Maxell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Red Wings,HJK, Brad Norton fan club
Taitaa Pentillä tuo dementia vain pahentua, sen verran on faktat hukassa :)
 

jarkkom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Edit: Moderaattorit

Linkku analysoi:

"En tiedä oliko osalla suomalaispelaajista vielä jaloissaan edellisen merkityksettömän Saksa-ottelun löysempi tempo, sillä esimerkiksi aikaisemmissa otteluissa loistanut Saku Koivun johtama ykkösketju oli odottamattoman vaisu"

Varmaan Linkku on ihan oikeassa ainakin USAn aikalisän jälkeen oli vaikeaa...
 

jarkkom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Lindegren povaa kultaa

Edit: Moderaattorit

sivulla kirjaileva kiekkotietäjä Linkku on sitä
mieltä että kultaa tulee.

Tsiigaa Expektin sivuilta kirjoitus. Äijä on guru.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös