Pääsiäismunan yllätys oli nimensä veroinen, kun sieltä löytyi kuollut torakka. Ja tässä tapauksessa ei ollut kyseessä mikään kumilelu. Valmistaja sai tulikiven katkuista postia ja "tuotepaketti" anteeksipyyntöjen kera tuli postissa.
Toisen kerran isobroidi ravisteli Felixin ketsuppipulloa ja kaula katkesi. Sen olisi vielä ymmärtänyt jos kaula olisi ollut rikki tai se olisi osunut johonkin, mutta ei. No, minkä sille ihminen voi jos on liikaa voimaa? En ole moista tapahtumaa tosin todistanut toistamiseen. Onneksi pullo oli sen verran tyhjä, ettei siivoustalkoista tullut sen suurempia. Aikaisempaan tapaan Felix sai myös postia ja taas tuli tuotepakettia anteeksipyyntöjen kera.
Nuo elintarvikkeista löytyvät ikävät yllätykset ovat mitä todennäköisimmin vittuuntuneiden työntekijöiden kosto irtisanomisista tai huonosta liksasta. Myöskin näppärät kesäapulaiset kehittelevät mahdollisia jäyniä. En mitenkään ihmettelisi jos maksalaatikosta löytyisi joskus kortsu (kuten Kummelissa), onneksi kyseinen tuote ei kuulu ruokavaliooni.
Kossun jäätymispisteestä puheen ollen voin kertoa, että nuorena poikana -20 asteen pakkasessa kossu oli hileissä, muttei jäässä. Netistä tarkastettuna kossun jäätymispiste on n. -21 ja normaali pakastimen lämpö on (-18), jossa kossun ei pitäisi olla jäässä, "kankeana" kuitenkin. Tietysti pakastin voi olla kylmempi, kuin tuo -18, mutta todennäköisempänä pidän tuota kossun prosenttuaalisen viinamäärän heittelyä. Fakta on kuitenkin se, että 40% votka ei ole koskaan ollut allekirjoittaneella jäässä pakastimessa. Kossun kanssa voi sanoa, että se on tuurista kiinni. Voi olla, että koskenkorva on tänään prosenttuaalisesti tasalaatuisempaa kun ennen. Mutta, enpä tiedä kun en ole kyseistä juomaa vuosikausiin ostanut.