Daemon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Juventus, FC Slayer
Eli avasin tähän ketjun loukkaantumisia, valmennustiimin peluuttamista ja yksittäisten miesten pelikuntoa koskien, kuten muilla joukkueilla melkein jo näkyykin olevan. Aihe on tällä kertaa selvä; D.Printz. Eilisen Jokeripelin perusteella mies ei todellakaan ole SM-liigatasoa, ainakaan sitä tasoa, jolla liigakakkosen puolustajan pitää pystyä pelaamaan. Mies on uskomattoman löysä ja flegmaattinen. Kokoa löytyisi, mutta on silti Kerho pakan vähiten fyysinen ukko.

Näin miehen sattumalta jokin aika sitten tuolla paikallisessa ravitsemusliikkeessä ja hämmästelin ukon käsivarsia. Paksummat kuin vieressä seisseen Eeron hauis! Voimaa siis todennäköisesti olisi, mielenkiintoa pelaamiseen ei enää niinkään. Miksi kyseistä miestä siis peluutettiin ja vieläpä Jokereita vastaan ? Onko David ns. näytillä muille liigajoukkueille vai mikä tässä on takana ? Pelaavaan kokoonpanoon mies ei nykykunnollaan todellakaan kuulu.

Toinen tapaus on Janne Lahti. Mies takoo A:ssa huimia tehoja, mutta liigassa ei saa vaihdon vaihtoa alleen. Mielestäni Jalosen pitäisi antaa Lahdelle edes muutamia vaihtoja peleissä, A:ssa takomalla mies ei nähtävästi enää kehity. Mitä muut mieltä ? Tämä ketju siis tätä varten...
 
Kauhee lämmi ja himoiso rällä.

M10

Jäsen
Melko jyrkän mielipiteen olet ottanut Printzistä.

Ymmärrän sinänsä kantasi, tiedän ettei mies ole täysin vastannut odotuksiamme. Kun ennen kauden alkua kuulimme Hämeenlinnaan saapuvan kolossimaisen Ruotsalaispakin, joka on Philadelphian varaus ja vielä helvetin fyysinen, oli meistä jokainen kerhofani varmasti valmis kusemaan hunajaa. Kauden alun jälkeen Printz oli kuitenkin monta peliä healthy scratchina.
Erään kerhopelaajan kanssa olemme yhteen ääneen todenneet; Printz ei ole missään vaiheessa liigakautta (ei siis harjoituspeleissä) ollut niin huono, kuin hänen kohtelunsa voisi antaa ymmärtää. Mies ajoi ddr-hallissa tappio-ottelussa aivan silmieni alla Tuomo Ruudun ns. pystyyn eikä pikkurudi vähään aikaan tiennyt missä oli. Saman kohtalon koki Printzin taklauksesta Marco Bjustr.... eikun siis Tuokko. Tiedän ettei näiden kahden pommin nojalla David pitkälle pötki, mutta pelilliset esitykset ovat viime peleissä varmasti olleet jotain muuta kuin Daemonin mainitsema "kaukana liigatasosta".

On erittäin todennäköistä että Printz treidataan tuonne 75km pohjoiseen päin vielä kauden jossain vaiheessa ja miehen kannalta on varmasti hyvä niin. Tämän tapahtuessa (ja meidän saadessa V.V - ei Vujtek) kaikki osapuolet voivat olla tyytyväisiä. Toivon että sympaattisen ja lupaavan Printzin ura lähtee nousuun jossain muussa seurassa, nimittäin Hämeenlinnassa se on silkka mahdottomuus, miehen arvostus läänimme pääkaupungissa on 0.
 
OOO
OO

Knight Hawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Pakko tähän aiheeseen on puuttua - edelleen pidän aivan järkevänä vetona D.P:n hankkimista - kaverissa on potentiaalia, ainut vaan, että se on jonnekkin taustalle hävinnyt (ehkä paineet ja etenkin jatkuva ns. herjaaminen fanien keskuudessa ei voi vaikuttamatta tuohon ylivarovaiseen: "...ei missään nimessä mitään virheitä pelitapaa..."). Yhtenä suurena syynä pidän tätä: pelitapojen eroavaisuus Ruotsin ja Suomen välillä. Jos olet harjoitellut ensin koko urasi ajan peruuttamista ja kiekon heittämistä omasta päästä pois niin HPK:erittäin liikkuva ja hyökkäävä pelitapa voi tuntua todellakin toiselta todellisuuldelta.

Toisekseen Printz ei todellakaan ole mikään kallis pelaaja pidettäväksi. Lähinnä toivoisin, että HPK tekisi diilin tyyliin - Viitakoski tai Järventie loppukaudeksi meille ja David vuokralle ja opettelemaan ipan laskuun etenkin kun ipan tilanteessa hazarditemput eivät muuta veneen suuntaa mihinkään; sen sijaan Printz voisi saada itseluottamuksensa takaisin ja tätä kautta pystyisi kehittymään taas puolustajana. Sitten asiaa voitaisiin katsoa seuraavana kesänä kannattaako kaveria koittaa nostaa sille tasolle, jolla hän pääsisi ehkä NHL sopimuksen syrjään kiinni tulevan kauden jälkeen ja tätä kautta HPK saisi 70% kasvattajarahasta ja vain 20% menisi AIK:lle.
 
" ... vaikka tekee kipeää niin ei haittaa... "

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mestarit
Printzistä on puhuttu paljon ja tässäkin ketjussa on jo monta hyvää arviointia miehen tilanteesta. Näin ollen en jauha siitä nyt. Haluaisin keskittyä avaustekstissä mainittuun Janne Lahteen.

On kummallista, että Janne ei pääse pelaamaan, mutta K. Kenigille on annettu peliaikaa ja mahdollisuus näyttää osaamistaan. Lahden voisi ihan hyvin pistää nelosketjuun ja joskus vaikka kolmoseen, kun Louhella viiraa päässä (turhat jäähyt ja liian kovat otteet).

Syy siihen, että K. Kenigiä (ja Maxiakin) peluutetaan on Lehkosessa. Mies on valmentanut kyseistä pelaajaa junnuissa, jolloin Kasper teki paljon pisteitä, mutta oli myös itsekäs kiekon kanssa. Veljekset ovat pelanneet samassa ketjussakin. Max on aina ollut pelinrakentaja, kun taas Kasper on ollut maalintekijä. Nyt pikkuveli on mennyt isoveljen ohi kehityksessä ja Kasper on hieman jämähtänyt paikalleen.

Harri Suutarinen, Janne Lahti, Olli Sillanpää, Juha-Matti Yli-Junnila, Jarno Virkki ja Hannu Toivonen. Siinä muutama tulevaisuuden HPK nimi. Esim. Suutarisessa on potentiaalia, mutta se pitää saada esiin. Puolustava rooli nelosketjussa ei ehkä sovi hänelle. A-junnuissa on kuitenkin tullut Lahden kanssa pisteitä.
 
Forage for porridge and mash the scene

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Olenkohan ainoa kuka täällä ihmettelee J Lahden ylistystä? Onhan poika a:ssa tehnyt julmia tehoja, mutta liigajäillä esitykset ovat olleet varsin kehnoja. Kyllähän Lahtea on tämänkin kauden aikana peluutettu jopa kolmosessa, mutta näytöt eivät yksinkertaisesti ole riittävät suurempaan rooliin kuin kolmanneksitoista hyökkääjäksi. Kolmosessa Ekin ja MaxHardcoren paikat ovat tällä hetkellä itsestään selvyyksiä, ja nelonen tuntuu terollakin höystettynä olevan varsin toimiva kokonaisuus. Ainoa paikka peluuttaa Lahtea olisi näin ollen Louhen paikalla kolmosessa, mutta miksi taklaava ja välillä vahingossa pisteitäkin tekevä Louhi pitäisi istuttaa vaihtopenkille Lahden sijaan? Totta, Louhi luulee aina kiekollisena ollessaan olevansa Vujtek ja ottaa välillä todella typeriä jäähyjä, mutta puutteistaankin huolimatta on paljon edellä Lahtea. En valehtele nähneeni ainoatakaan Lahden peliä A:ssa, perustan mielipiteeni täysin liigassa nähtyihin esityksiin. Jokaisessa ottelussa jossa olen Lahden liigassa kentällä nähnyt on mies ollut kentällä todella aneeminen ilmestys. Aina monta potkua jäljessä ketjukavereistaan. Ymmärtäisin, jos kerholla olisi riveissään joku oikea lupaus, vaikkapa tyyliin S.Bergenheim, ja tälle vaadittaisiin peliaikaa, mutta että monet haluaisivat nähdä aneemista Lahtea enemmän kentällä, sitä en ymmärrä. Varsinkin kun peli kulkee tällä hetkellä varsin mainiosti. Kenties Lahden pitäisi lähteä Mestikseen kehittymään, liiga on nyky-Jannelle vielä hiukan liian tasokas sarja. Tai mistä minä tiedän, avasihan parjaamani Lehterä eilen maalihanansa. Tosin yksi on edelleenkin aika vähä...
 
HPK on enemmän tehnyt ylälyöntejä!! - Pauliina @ otteluseurantaketju

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Kuharcik?

Mikä miestä vaivaa? Minä kun luulin, että naamassa oli vain iso haava ja tikkejä. Onko nyt kysymys jostain isommastakin?
 
YV-spesialisti asuu mutsinsa luona. Aikuiset äijät asuu mutsinsa luona.

Prujita

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Turpa isona

Kuhan naama on turvoksissa ja ilmeisesti hän sai lievän aivotärähdyksen. Savolainen sanoi jonkun päivän Hämeen Sanomissa, että Kuha huilaa tämän viikon pelit. Että silleen. Ei kai kovin pahasta vammasta ole kyse.

-pikkunoita-
 
Voittaja ei anna kaikkeaan, voittaja ylittää itsensä.

Neely#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Turhat pelimiehet

Itse yhdyn myös ihmettelijöiden kerhoon,jossa ihmetellään Lahden peliaikaa.Mies saa kyllä tehdä pisteite junnuissa,mutta fakta on,että liigassa ei ole tapahtunut mitään!!Tehotonta surffailua jäällä.Viimeksi ipa pelissä Lahti lähti tökkimään Sammalkangasta ja sai "haasteelleen" vastauksen,mutta ei kantti riittänyt lähteä poskivalssiin!Olisi nyt ihmeessä lähtenyt hanskaamaan,olisi nostanut arvoaan edes hieman,ainakin allekirjoittaneen silmissä!

K.Kenigistä päästiin ainakin vähäksi aikaa,ja hyvä niin.

Ja yksi pelaaja,jonka pelaamista liigassa olen ihmetellyt koko hänen uransa ajan,on TEEMU AALTO!!Ei mielestäni kuulu tähän sarjaan.Okei,kaverilla on hirmu lämäri,mutta kun 90%vedoista menee "blackhorseen",niin siitä ei järin paljon ole hyötyä joukkueelle!!Kiekottomana koko ajan vaikeuksissa ja vaikka olisi kuinka hyvä pommi paikka,niin ei,vaan kaverin taakse ja maila kainaloon!!Tosin tässä kyseisessä ipa pelissä Aalto jopa yritti jopa taklata,tiedä kuinka pahasti oli kipeä;o)11

Kettu kuittaa...
 
Tää on niin tätä

Fossey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Re: Turhat pelimiehet

Viestin lähetti Neely#8
Itse yhdyn myös ihmettelijöiden kerhoon,jossa ihmetellään Lahden peliaikaa
Jeps.. Lahti ei ole paljon joukkueelle vielä antanut, mutta eipä Miettinenkään paljon tehnyt kolme vuotta sitten.

Itse väläyttäisin sellaista kokeilua, että Lahden tilalla nelosketjun laidassa kokeiltaisiin Aki Heinoa, jonka avut ovat enemmänkin hyökkäys- kuin puolustuspäässä. Pakkejahan meillä toki riittää nyt kun Immonenkin tuli kisoista.
 

CIA

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Hämeenlinnan Pallokerho, HKP, Chievo, Newcast
Markus Kankaanperäkin pelasi hyökkääjänä ja teki ihan hyviä tehopistemääriä siinä roolissa pelatessaan. Aki Heinolla esiintyy hyökkäyshanakkuutta ja ehkä hyökkääjänä peluuttaminen saattaisi käydä jossain ns. selvässä pelissä. Tosin Heinon kiekonkäsittelystä syvällä hyökkäysalueella tulisi väkisinkin kylmiä väreitä, siellä kun sattuisi kiekonmenetys!
 

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Re: Re: Turhat pelimiehet

Viestin lähetti tommilin
Jeps.. Lahti ei ole paljon joukkueelle vielä antanut, mutta eipä Miettinenkään paljon tehnyt kolme vuotta sitten.

Itse väläyttäisin sellaista kokeilua, että Lahden tilalla nelosketjun laidassa kokeiltaisiin Aki Heinoa, jonka avut ovat enemmänkin hyökkäys- kuin puolustuspäässä. Pakkejahan meillä toki riittää nyt kun Immonenkin tuli kisoista.
Älä nyt herran jumala vertaa Miettistä ja Lahtea! Kolme vuotta sitten Miettinen kuitenkin pelasi 20:sten MM-kisoissa ollen Suomen paras maalintekijä. No, Lahtihan ei tänä vuonna kyseisiin kisoihin ikänsä puolesta olisi edes kelvannut, mutta vaikka olisi, niin olisiko hän ollut mukana? Ei varmaan tarvitse edes vastata... Muutenkin tainnut olla vähän hissua noiden junnumaajoukkueiden kanssa Lahdella. Eikä kaverilla ole edes änärivarausta lahjakkuudesta kertomassa.
Viestin lähetti CIA
Markus Kankaanperäkin pelasi hyökkääjänä ja teki ihan hyviä tehopistemääriä siinä roolissa pelatessaan. Aki Heinolla esiintyy hyökkäyshanakkuutta ja ehkä hyökkääjänä peluuttaminen saattaisi käydä jossain ns. selvässä pelissä. Tosin Heinon kiekonkäsittelystä syvällä hyökkäysalueella tulisi väkisinkin kylmiä väreitä, siellä kun sattuisi kiekonmenetys!
Niin sattuisi, mutta onneksi olisi kuitenkin vielä ne puolustajat varmistamassa.
 
HPK on enemmän tehnyt ylälyöntejä!! - Pauliina @ otteluseurantaketju

Daemon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Juventus, FC Slayer
Perustan Lahti-näkemykseni pitkälti pelkkien A-tehojen varaan, eipä kieltämättä juuri muita mahdollisuuksia olekaan. Ei ole Jaska "ylhäällä" vielä saanut onnistumisia alleen. Käsittääkseni Lahti elää minuuteista, joita tullessa saa rytmistä kiinni.

Potentiaalisuus on huomattu myös joukkueenjohdossa, näin ainakin ennen kautta. Kysyessäni Korpelalta, kuka lyö itsensä liigassa läpi tällä kaudella, tuli vastaus Ristolta ja Savolaiselta kuorossa: "Lahden Janne". Oli kuulemma kehittynyt viime kaudesta huimasti, fyysisellä puolella etenkin. Läpimurtoa odoteltiin, mutta ainakaan vielä ei pilkistä. Lisää minuutteja ja onnistumisia, niin siitähän se...
 
Kauhee lämmi ja himoiso rällä.

pelimanne

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Re: Re: Re: Turhat pelimiehet

Viestin lähetti lece
Muutenkin tainnut olla vähän hissua noiden junnumaajoukkueiden kanssa Lahdella. Eikä kaverilla ole edes änärivarausta lahjakkuudesta kertomassa.

Ihmettelen että menet sanomaan tällaista, koska et tiedä miehen taustoista mitään! Et yhtään mitään! Janne ei ole koskaan ollut ns. junnutähti. Hän pelasi vielä B-ikäisenä kakkosjoukkueessa. Kehitys tapahtui myöhään, joten hän tullee kehittymään vielä muutamien vuosien ajan.
Kakkosjoukkueista ei ole minun tietääkseni koskaan noustu junnumaajoukkueisiin, voin kyllä olla vääräässäkin.
EIkö pelaaja voi olla lahjakas vaikka ei ole änärivarausta?
 

McL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Re: Re: Re: Turhat pelimiehet

Lecen kanssa samaa mieltä, enkä ole minäkään nähnyt Lahden peleistä mitään muuta kuin SM-Liiga pyörähtelyt + kaatuilut. Ja Jannen taustat ei suoraan sanoen kiinnosta pätkääkään, se mitä kentällä tapahtuu sitäkin enemmän.. Okei, sanoit että kehitys on vasta lähtenyt käyntiin kunnolla, mutta kyllähän noi Lahden jäällä käynnit on lähempänä pelkkää ilmapiirin haistelua kuin jääkiekkoa. Tulee etäisesti mieleen Suomen yleisurheilumaajoukkueesta ne 85%, jotka tietää harrastavansa samaa lajia kuin ne jotka ohittavat juuri kuudetta kertaa kierroksella, mutta jotka kuitenkin kai kehittyvät haistelemalla sitä ilmapiiriä. Tärkeitähän on kai kuitenkin että kokemuksia tulee.

Onhan se mielettömän hyvä että omat lahjakkaat ja kehityskelpoiset kaverit saavat peliaikaa, mutta Lahden kohdalla alkaa tän kauden näytöt olemaan paketissa. Surffailua * pelien määrä. Jos vielä tulee peliaikaa, sen on mielestäni tultava vain ja ainoastaan loukkaantumisten (koputtaa puuta) takia. Kyllä näyttöpaikkoja on ollut tarpeeksi tälle kaudelle, pelit kovenevat, paljon pitäisi tapahtua että Janne mukana pysyisi. Ja keneltä ne minuutit Lahdelle sitten tosiaan karsittaisi? Sillanpää, Ylli ja taas uutta nousua tekevä Suutarinen ovat todellakin minuuttinsa ansainneet. Mutta toivottavasti kehitys jatkuu ja Jannesta tulee pelimies, nähtävästi se on todennäköistä, kyllä Daemonin mainitsemat herrat taitaa hyvin nää jutut haistella loppupeleissä. Nyt on ne ilmapiirit haisteltu ja katellaan ens kaudella uusiks..
Viestin lähetti pelimanne
EIkö pelaaja voi olla lahjakas vaikka ei ole änärivarausta?
Voi toki olla, mutta lahjakkaita pelaajia on aika paljon ja suht harva saa edes näin paljon näyttöpaikkoja kuin Lahti, ainakin maanlaajuisesti ajatellen.. Ja jos pelaajasta tietää A-junnujen divarin tehot ja omin silmin nähdyt liiganäytöt (joka peli), eikä mikään ainakaan minulle paljasta Lahden minuuttien salaisuutta, niin kai se varaus edes vähän lämmittäisi mieltä kun joku oikea asiantuntija sentään uskoo että kaverista tulee jotain.
 
Normaalin ihmisen unentarve on keskimäärin 10 minuuttia lisää.

Tilatiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Metaani CH
Aistikas hyökkääjä

Janne Lahdella on kiekkoilijalle tärkeä ominaisuus, viides aisti, vainu siitä, mihin kiekko ns. keskialuehässäkkätilanteista pomppaa. Tämän takia Lahti pääsee usein yksin läpi. Valitettavasti kiekko ei liigatasolla ole mennyt maalin perukoille saakka, paitsi muutaman kerran tuurilla kaukolaukauksilla.

Loppukesän 2001 ensimmäisessä harkkapelissä Länsiautoareenalla tein peräti muistiinpanoja ja muistelen Lahdesta kirjanneeni jotain siihen suuntaan, että tästä saamme vielä todella arvaamattoman ja persoonallisen hyökkääjän, kunhan honkkeli vaan saa enemmän lihaa ja oppii luistelemaan.

Tykkään Lahden pelityylistä sen verran paljon, että hankkisin pelipaidan, jos sukunimi olisi jotain muuta kuin Lahti.

Toivottavasti Janne vakiinnuttaa pian paikkansa ylhäällä.
 

Daemon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Juventus, FC Slayer
No niin, nythän meitä taitaa olla jo kaksi jotka uskovat Lahden potentiaaliin. Totta puhuit, Jannen "vaistoista", vai sanoisinko sitä mielummin esimerkiksi pelisilmäksi.

Lahtihan on suhteellisen isokokoinen, joten massaakin saisi olla. Tätä kokoaan hän ei vielä rohkene käyttää tilanteissa, mutta odotellaanpa vaan jos minuutit lisääntyvät ja itseluottamus siinä samassa...

Samaan hengenvetoon on sanottava muutama sananen D.Prinzistä. Ilmeisesti saanut Ipassa hiukan enemmän jalkaansa liigan pyöröovien väliin, eikö mies yv:lläkin saanut vaihtoja ? Kävi muutaman kerran kunnolla mieheen kiinni, niinkuin Prinziltä jo täälläkin odoteltiin. Ainakin Alanko sai maistaa ruottipoijjaan pusua. Mikä on muuten miehen kohtalo, jatkuuko laina ? Ensi kautta ajatellen toivoisin niin.
 
Kauhee lämmi ja himoiso rällä.

HOOPEEKOO

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti Daemon

Samaan hengenvetoon on sanottava muutama sananen D.Prinzistä. Ilmeisesti saanut Ipassa hiukan enemmän jalkaansa liigan pyöröovien väliin, eikö mies yv:lläkin saanut vaihtoja ? Kävi muutaman kerran kunnolla mieheen kiinni, niinkuin Prinziltä jo täälläkin odoteltiin. Ainakin Alanko sai maistaa ruottipoijjaan pusua. Mikä on muuten miehen kohtalo, jatkuuko laina ? Ensi kautta ajatellen toivoisin niin.
Tekihän Prinz maalinkin ; )
Ei IKINÄ takaisin HML:aan!
 

JasonMiller

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Erkin pelikunto

Hei te tietäväiset!? Alkaako Rajamäen Eki olemaan pelikunnossa? Loukkaantumisen jälkeenhän puhuttiin paluusta Svedu-turnauksen jälkeen, eli onko ranne parantunut ennakoidusti ja saadaanko ketju Eki-Ylli-Tuukka rosteriin jo 14.2? Olisi varmasti fyysisin kentällinenen mitä Kerhossa on ikinä ollut, pakeiksi tietysti Eskelinen ja Sicak(menikö oikein? On pirun vaikeitä nämä ulkomaankieliset nimet !)

PS. Terolle soppari vuoteen 2010, ettei kukaan vie meidän MAAILMANMESTARIA!
 

ifota

Jäsen
Re: Erkin pelikunto

Viestin lähetti JasonMiller
Hei te tietäväiset!? Alkaako Rajamäen Eki olemaan pelikunnossa?
Viikonloppuna Rajumäki esiintyi otteluisännän aitiossa ilman kipsiä. Ennuste kehiin palaamisesta ei ollut ihan varma, mutta muutama viikko mennee vielä.
-----------------


Kerholla on tällä hetkellä todellakin positiivinen ongelma hyökkäyksen kanssa. Laitureita on tarjolla todella paljon. Terveenä tällä hetkellä ovat: Somervuori, Louhi, Sillanpää, Miettinen, Suutarinen, Laakkonen, Balastik ja Pardavy. 8 kappaletta siis, lisäksi takaisin on tulossa Örkki Rajamäki. Silloin laitahyökkääjiä on 9, eli lähes viiteen ketjuun. Senttereistä tarjolla ovat: Kenig, Santala, Kucharcik, Lehterä ja Yli-Junnila. Niitäkin siis viiteen ketjuun. Olettaen, että kaikki ukot ovat terveenä joudutaan joka matsista jättämään melkein ketjullinen äijiä katsomoon.

Myös pakistoon on alkukauden jälkeen kertynyt mukavasti leveyttä, luutimaan voi laittaa Sicakin, Strbakin, Heinon, Eskelisen, Korkeavuoren, Tuulolan, Aallon ja Mäkelän. Myös Tuomas Immonen on tarjolla, jos paikkaajia tarvitaan.

Kyllähän sitä Korpelaa on uskottava, tosissaan tässä ollaan. Joukkue on koottu tänä vuonna todella hyvällä silmällä. Joukkueeseen on haettu ja löydetty todella mukavasti sateenkaaren kaikki värit. Materiaali vaihtelee Miettisestä Yli-Junnilaan ja Lehterästä Rajamäkeen.

Ainoa mutta joka tällä hetkellä minun silmissäni siintelee on kuitenkin pakisto. Jotenkin tuntuu, että takalinjoilla on liian monta riskitekijää. Ainoastaan Tuulola, Strbak ja Sicak saavat minulta 100% luottamuksen. Eskelisessä, Aallossa, Heinossa ja Mäkelässä näen jokaisessa potentiaalisen Ratkaisevan Virheen Tekijän. Kukaan heistä ei pelaa perusvarmaa, 100varmaa, kiekkoa. Stemek Aalto on pulassa omalla alueella tasaisin väliajoin (tänä vuonna vähentynyt). Zoni Heino harrastaa maagisia lannevatkauksia tasaisesti, niiden skenario auts on jossain vaiheessa tulossa. Tumba Eskelinen ja Luuta Mäkelä ajelevat itseään tasaisesti pommin haussa pihalle tilanteista. Eskelisen lavasta kiekko irtoaa myös silloin tällöin väärän värisen kaverin lapaan.

Maalivahtiosasto on joulun jälkeen näyttänyt, mistä se on tehty. Enää kukaan ei ole puhunut helpoista maaleista, jotka johtuvat kylmänä olemisesta. Kaikki on otettu kiinni, torjunta% on molemmilla äijillä menossa ylöspäin hyvää vauhtia.
Samaan hengenvetoon täytyy kyseenalaistaa IFK-fanien armoton Kaakku herjaaminen. Selkeää kehitystä molemmissa veskareissa on tapahtunut, tuskin Kaarela aivan syytön siihen on. Play'offseissa uskon jätkien kantin kestävän, viime vuodesta ollaan vuoden ja ~30 liigapeliä kokeneempia.
 

Daemon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Juventus, FC Slayer
Mikä on Rajamäen tilanne tällä hetkellä? Pääsekö kehiin millaisella ennustuksella? Tapaus Kenig. Huonolta näyttää Kasperin tilanne. Siirto Lahteen olisi ollut kaikille hyvä ratkaisu. Täällä miehen peliaika on enemmän kuin kiven takana. Playoffeissa minuutteja ei taida tulla, pelaavaan kokoonpanoon ei asiaa. Ei mielestäni olisi syytäkään...

Herää kysymys, kuinka moinen moka on päässyt tapahtumaan ja ketä nimen puuttumisesta pitäisi osoittaa syyttävällä sormella? No, eipä vahinko näin kannattajan silmin suuri ollut, mutta kysykääpä Kenigin mielipidettä...
 
Kauhee lämmi ja himoiso rällä.

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Kun tuo Kerhon kriisikin syvenee koko ajan, voisi olla aika hajottaa ykkösketju, kuten joku jo ehdottikin. Eli 'väärässä' laidassa pelaava Balastik ykköseen Eeron tilalle ja Laakkonen takaisin kakkoseen omalle paikalleen. Jos Pardavyn nivunen ei kestä pelaamista, Eero myös kakkoseen, muuten vaikka kolmoseen.

Minulla ei nyt ole tarkkaa muistikuvaa Eeron 'oikeasta' laidasta, mutta eikös hän rightin miehenä sopisi myös vasempaan laitaan? Vai muistanko totaalisen väärin pelipaikat ja hän onkin jo nyt vasemmassa laidassa? Sikäli häntä voisi kokeilla myös kakkosessa, jos Pardavy on kunnossa. Kuhaa ja Pardavya ei kuitenkaan kannata erottaa. Se on jo nähty, mitä se tekee Pardavyn tehoille.
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.

Roman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja Tappara
Jos todella Kärpät on toimittanut otteluvalvojalle nauhan Santalan taklauksesta, niin uskon rankaistuksen Tommille napsahtavan.
Ainahan sieltä tulee jos joku vaan viitsii valittaa. Jotenkin voisin veikkailla tuollaista viittä peliä. Tapauksessahan tietenkin otetaan huomioon Tommin aikaisemmat sikailut. Raskauttava asianhaara on myös maajoukkueen tulevan päävalmentajan kommentit syksyllä kyseisestä pelaajasta.

Näiden asioiden valossa ei perjantainen matka Jaffalaan näytä kovin valoisalta.
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Viestin lähetti Roman
Jos todella Kärpät on toimittanut otteluvalvojalle nauhan Santalan taklauksesta, niin uskon rankaistuksen Tommille napsahtavan.
Eikös se ollut Mäkelä, joka taklasi. Tosin Mäkeläkin on pari kertaa saanut pelikiellon, joten raskauttavat asianhaarat vallitsevat silti.

Muuten, eikös Eeroa nyt kannattaisi kokeilla kakkosen laidassa Pardavyn tilalla, jos P:n vamma osoittautuu pitkäkestoiseksi. Ykköseen voisi sitten laittaa kokeeksi vaikka Suutarisen.
 
Kairaamalla Kultaa!

Roman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja Tappara
Viestin lähetti Master God
Eikös se ollut Mäkelä, joka taklasi. Tosin Mäkeläkin on pari kertaa saanut pelikiellon, joten raskauttavat asianhaarat vallitsevat silti.
Mistä noista tietää? Aamuna Hämeen sanomat sanoivat taklaajan olleen Santala. Samaa toitotti mielestäni myös Joksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy