Pelisuoritukset ja tulokset kaudella 2015–2016

  • 185 975
  • 937

lahts

Jäsen
Suosikkijoukkue
La’Hest
Hävetkää KOKO joukkue valmentajia myöden. Ei voi tyhmempiä v***tu enää olla. Vielä jos tuostakin pelikieltojakin tulee... Kuritonta pelleilyä.
 

firsov

Jäsen
Byers hyppytaklaa Backmania päähän SaiPa päädyssä, hyvällä vauhdilla. Lassen taklaa kädet ylhäällä suoraan Löfquistia päähän, ei aikomustakaan taklata puhtaasti. Taavi Vartiainen on kova jätkä ja lyö poikkarilla SaiPa:n vaihtoaitiossa seisovaa pelaajaa ohi luistellessaan. Matikainen on pelle.
Varmaan omituista mutta mä hyväksyn. Nöyryytyksen taittaa ylilyönnit. Tästä on parempi jatkaa.
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Kaikella kunnioituksella, mutta yksi suurimmista ongelmista on tuolla penkin takana, tuo valmentajakaksikko, joka on tippunut jälkijunaan modernin jääkiekon osaamisesta ja yrittää jollain "uhokiekolla" saada aikaan tulosta.
Tämän päivän kiekkoilu vaatii oikeata kovuutta ja siihen paljon taitoa lisäksi. Nurmisella on jo pitkään ollut ongelmia tuon itsetuntonsa kanssa ja Matikainen pyrkii paikkaamaan vajavaista osaamistaan jollain käsittämättömällä kovuuden ihannoimisella eikä edes ymmärrä mitä on se oikea kovuus jääkiekossa.
Ihmettelen ellei Lahdessa haeta jatkossa uutta ilmettä uusien valmentajien muodossa, tuolla nykyisellä ajattelumaailmalla ei menestystä kannata odottaa missään vaiheessa.

Tuosta olen hieman eri mieltä.
Lahdessa on ollut taipumus siihen että joukkue ei taistele tarpeeksi, intesiteetti ja tempo on hukassa ja vaatimustaso löysä [Aravirta, Lämsä jne..]. Nyt valmennus vaatii joukkueelta, eikä tyydy siihen mitä on, se on pelaajille varmaan jonkinlainen shokki ollut ja tuntuu että vastoinkäymisiä ei osata käsitellä pelin sisällä. Maali omiin tarkoittaa melkein automaattisesti sitä että osa pelaajista alkaa pakottaa itseään taklaamaan ja tulee jäähyjä ja kun taas soi omissa, vaihtopenkillä istuvilla notkahtaa pää.
Uskon että valmennus näkee missä mennään ja pelaajat tottuvat systeemiin koko ajan paremmin, sillä niin karmea ero on tällä nykypelillä siihen flegmaattisuuteen mitä Lämsän ja osittain Aravirrankin aikana joukkueessa oli. Siitä voi olla montaa mieltä oliko Erkinjuntti oikea mies kapteeniksi ihan senkin takia että on vaikea hahmottaa Erkinjunttia olemaan äänessä kopissa tai penkillä.. vaikea sanoa.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans
En nähnyt mitä kolmannessa erässä tapahtui mutta ilmeisesti taas sikailtiin.

On se nyt perkele et yhtenä kautena ollaan aivan kananmunat kainalossa ja seuraavana taas täysiä rikollisia.

Joku ansaitsee jo potkut. En tiedä kuka mutta joku saatana saa kantaa vastuun!

Edelleen olen kovan pelin fani mutta kovaa pelaaminen ei tarkoita päähänkohdistuneita taklauksia yms.

Hävettää aivan vitusti lahtelaisen jääkiekon puolesta.
 

Rademoottori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Lahesta
Voisitteko ystävällisesti mennä taas konkurssiin, niinku lahilaisilla joukkueilla niin usein on tapana? Kiitos jo etukäteen.
Lähe menemään siitä trolli. Eikö hieno voitto riitäkään? Onhan tuo Otteluketjufoorumikin olemassa puinteja varten. Omalta osaltani sanon vaan sen, että ottelun lopputuloksessa ei ole mitään pielessä, tulos on oikeutettu. Ottelun loppuminuuttien rumia touhuja kolmen Pelicans-pelaajan toimesta en myöskään hyväksy.

Muut nälvimiset voit kirjoitella Matikaiselle ja Nurmiselle.
 
Viimeksi muokattu:

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kyllähän tämäniltaisten kuvioiden takana oli sekin, että valmennus yksinkertaisesti päästi asiat tapahtumaan. Ensin perseraiskaus kaukalossa ja sitten lopulta aivan älyvapaita tekoja vanhoilta rikoksenuusijoilta. En voisi olla ylpeä, jos oma joukkueeni noin toimisi. Myötätuntoa lahtelaisille faneille, jotka asiaan suhtautuvat terveellä tavalla.
 

Spike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Näin äsken oksettavimman esityksen Pelicansin liigahistoriassa.
Tulos nyt vielä menisi yksittäisenä tapauksena, mutta se, että tuollaisen suorituksen jälkeen vielä pettää sipuli (ja valmennuksen suunnalta annetaan asioiden tapahtua) ja suoritetaan pelikiellon arvoisia tempauksia, on oksettavaa.

Kiitos ja näkemiin tämän kauden osalta!
 

Team Tölkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suljettu liiga ja Kummola
Pelicans kannattajana on vaikea sanoa mutta sanon kuitenkin. Tuo Pelicans ei ansaitse päästä säälipleijareihin. Toivon vastoin kaikkea tunnetta kauden loppuvan nopeasti. Tuus nyt Petu kertoo miks kenenkään kannattaa tulla hallille ylipäätään edes ensi kaudella.
 

imperial

Jäsen
Suosikkijoukkue
Predators, Pelicans
Kaikella kunnioituksella, mutta yksi suurimmista ongelmista on tuolla penkin takana, tuo valmentajakaksikko, joka on tippunut jälkijunaan modernin jääkiekon osaamisesta ja yrittää jollain "uhokiekolla" saada aikaan tulosta.

Täysin samaa mieltä. Näkemieni pelien perusteella en pysty yhtään sanoa mihin Pelicans tällä hetkellä taktisesti pyrkii (vaikka en missään nimessä mikään taktinen kiekkonero itsekään ole).
 

McInen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ensin perseraiskaus kaukalossa ja sitten lopulta aivan älyvapaita tekoja vanhoilta rikoksenuusijoilta. En voisi olla ylpeä, jos oma joukkueeni noin toimisi.
Ei kai nyt Lassenia voi millään kutsua "rikoksenuusijaksi"? Ja juu, en ole ylpeä, ajatukseni tästä pelistä voi lukea otteluketjusta.
 

Ikaros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bayern Münich, Pelicans, NHL, 49's ja Lorna Shore
En halua enää ikinä nähdä tämän kaltaista toimintaa tältä seuralta ja tosiaan toivon, että kurinpito antais vaikka loppukauden pelikiellot Nurmiselle ja Matikaiselle, niin jos alkaisi vaikka pelaajien kunnioittaminen kiinnostamaan. Aika sanattomaksi tää vetää kyllä. Hävettää aivan perhanasti tämän päiväiset tapahtumat ja toivottavasti SaiPalaiset ovat kunnossa. Kokeillaan huomenna kirjoitella enemmän omia ajatuksia kun on yön yli vähän rauhottunut, kun aika kierroksilla sitä ittekin käy taas.
 

palli gunnar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kyllä oli heikko esitys, surkea oli keskiviikon Blues pelikin vaikka voitto tuli mutta vastassa suunilleen Bluesin A junnut. Tälläisillä esityksillä ei voita ketään ja lopun sikailut täysin järjettömiä, ja mitä esim. Vartiainen tekee liigajoukkueessa, toki tuskin missään muualla olisi käyttöä edes ilmaiseksi, tosi lapsellista oli lopun "show". Jos Kaarna piti Bloodille jokin aika sitten ns.kehityskeskustelun kannattaisi hänen pitää myös tälle valmennuskaksikolle myös jonkinasteinen kehityskeskustelu, ei maksava yleisö tuollaista sekoilua halua nähdä ja varsinkin lopun tyhmät "sikailut" (jotka todennäköisesti valmennus allekirjoittaa) ovat niin typeriä että niiden takana tuskin kovinkaan kannattaja seisoo. Vaikka pudotuspelipaikka olisi suotava niin tällä meiningillä se jää haaveeksi ja toisaalta olisikin väärin niitä joukkueita kohtaan jotka yrittävät oikeasti pelata.
 

play_on

Jäsen
Suosikkijoukkue
dirty dozen
Pakko sanoa että ensimmäisessä erässä näytti ihan kivalta peli ja vaikka tappiolle jouduttiin, oli hyvä kutina pelistä...

Itse näin pelin juuri samalla tavalla. Vastustajankin pelatessa korkeatasoista lätkää ja tuomarien salliessa ensimmäistä kertaa kaudella reippaan taklauspelin, ennakoin kauden kovinta vetoa Pelicansilta.

SaiPa kuitenkin rankoi aivan jäätävällä tehokkuudella, eikä toisaalta Pelicans päässytkään maalipaikoille toisessa erässä.

Loppu olii sitten toinen tarina, mutta aavistuksen reilulla tavalla on suhtauduttu etenkin Lassenin tilanteeseen eikä tuo Byersinkään tilanne eroa muuten mistään muusta "perus päähänkohdistuneesta", kuin että taas kerran se on tää meidän jengi tän takana. Taavi sekoili huolella, sitä ei selitä erkkikään.
 

AaTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
lunettes couleurs
Byersille kiitos kaudesta ja näkemiin. Käsien levittely taklauksen jälkeen vielä ällöttää enemmän.

Kattelin videoita tuossa ja joo ihan sama tuli minulla, eniten siinä tökkää juuri se käsien levittely, että ihan vielä ihmettelee et mitäs nyt muka..
Se Lassenin tilanne, niin joo, ei nyt niin paha miltä alkuun kuulosti, toki se ihan viheltämisen arvoinen mut ei mikään helvetillisellä vauhdilla kauden törkein, ei siitä siis sen enempää.


Paskoja hommia, toivottavasti ei tosiaan käynyt kelleen pahemmin. Se näytti viheliäiseltä se kiekko naamaan homma, siinä saatto käydä aika pahasti.. :/

edit. ja v**** dumarit ei laita peliä heti poikki kun kaveri leegot kurkussa jäissä, sais saada sanktiota, puhuttelua nyt vähintään nekin tosta!
 

Drewiske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Hävettää.

Nämä on niitä hetkiä, jotka leimaavat lahtelaista kiekkokulttuuria vuosiksi eteenpäin. Vetää sanattomaksi. Täysin vastuutonta ja järjetöntä toimintaa.

Ensinnäkin, Petri Matikainen, mitä vittua?

Mitä voi liikkua miehen päässä, kun ryhtyy tällaisten tapahtumien jälkeen vielä puolustelemaan noita tekoja? Ja tämän lisäksi ryömii vielä helvetin ylimielisen oloisena lehdistötilaisuuteen ja jakelee idioottimaisia lausuntoja medioihin? Tässäkö on meidän suoraselkäinen päävalmentajamme? Hyi saatana, että oksettaa tämmöinen toiminta. Kaarnana ottaisin puhelimen helvetinmoista kyytiä kouraan ja soittaisin Petulle, että nyt jumalauta myönnät sen, että homma meni vituiksi ja otat suoraselkäisesti vastuun tapahtuneesta, tai saat hypätä seuraavaan Savonlinnaan matkaavaan OnniBussiin.

Vaikka Lämsän pingviinitanssi oli pelillisesti karmeaa katseltavaa, oli miehellä sentään tolkku matkassa. Matikaisella ja Nurmisella on lähtenyt koko kuvio ihan täysin hanskasta. Koko joukkue on yksi saatanan yöllisen lahtelaisen grillijonon väkivaltaisen puliukon ruumiillistuma - turpaan vaan, kun ei muuta osata. Hienoa edustamista yhdeltä lahtelaisen urheilun lippulaivoista!

Jotain toimenpiteitä on seurattava. Ensimmäinen statement on oltava Dane Byersin potkiminen seurasta. Pelillisesti täysin turha palanen tuossa joukkueessa. Byersin ainoa arvo on ilmeisesti hakata ja vahingoittaa vastustajia niin paljon kuin kerkeää. Tuosta taklauksesta napsahtaa luultavasti 7-10 peliä kakkua, joten se on ihan sama pelaako mies vielä yhden vai kaksi peliä tällä kaudella. Juuri tässä tilanteessa on tärkeää lähettää viesti ulospäin - yli on läikkynyt, raja on tullut vastaan ja sitä rajaa ei enää ylitetä. Byersin laittaminen kilometritehtaalle olisi oiva viesti myös sponsorien suuntaan, jotka eivät varmasti ole mielissään nykyisestä suuntauksesta.

Kuka haluaisi profiloitua Liigan väkivaltaisimman joukkueen tukijana?

Pelillisesti tämä kausi on jo romukopassa. Maine on hankittu ja kasvot on menetetty - nyt on tehtävä korjausliikkeitä ja pelastettava se, mitä pelastettavissa on.

Hävetkää.
 

play_on

Jäsen
Suosikkijoukkue
dirty dozen
Jotain toimenpiteitä on seurattava. Ensimmäinen statement on oltava Dane Byersin potkiminen seurasta. Pelillisesti täysin turha palanen tuossa joukkueessa. Byersin ainoa arvo on ilmeisesti hakata ja vahingoittaa vastustajia niin paljon kuin kerkeää. Tuosta taklauksesta napsahtaa luultavasti 7-10 peliä kakkua, joten se on ihan sama pelaako mies vielä yhden vai kaksi peliä tällä kaudella. Juuri tässä tilanteessa on tärkeää lähettää viesti ulospäin - yli on läikkynyt, raja on tullut vastaan ja sitä rajaa ei enää ylitetä. Byersin laittaminen kilometritehtaalle olisi oiva viesti myös sponsorien suuntaan, jotka eivät varmasti ole mielissään nykyisestä suuntauksesta.

Älä nyt viitti!

Minä en ainakaan kaipaa moista kukkahattuilua ja toinen toistaan paremmin suvaitsevaa käytöstä kaukaloon tai sen ympärille. Tuo mitä kirjoitit, tekee sinusta ihan helvetin hyvän ihmisen. Onneksi olkoon!

Dane Byers veti lievät-Sihvoset tuohon väliin, mutta ei tosta nyt kenenkään kannata verkkareitaan sentään repiä. Tai jos jonkun, niin korkeintaan Pelicansin valmennuksen joka toimillaan tämän on mahdollistanut pidemmällä kaavalla.

Dane Byers - jatkosopimusta pöytään, heti. Kiitos!


Edit:

Pelikieltoa odotettavissa 1-3 ottelua. Sampon sympatiat tuntien, se tullee olemaan tuolta asteikon yläpäästä.
 
Viimeksi muokattu:

AaTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
lunettes couleurs
Torjuntaprosentit:
Janne 75,00
Niko 64,29

Rajaniemiiiii !


Tää oli kyllä joltain aika surkea suoritus onnistua sössimään se paras moke Ouluun... Noh, toivottavasti se joka vastuussa tuosta hommasta, on saanu paskaa niskaansa. Varmaa itteäänkin vähän toki on jo harmittanu.
 

Henriq

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans
Älä nyt viitti!

Minä en ainakaan kaipaa moista kukkahattuilua ja toinen toistaan paremmin suvaitsevaa käytöstä kaukaloon. Tuo mitä kirjoitit, tekee sinusta ihan helvetin hyvän ihmisen. Onneksi olkoon!

Dane Byers veti lievät-Sihvoset tuohon väliin, mutta ei tosta nyt kenenkään kannata verkkareitaan sentään repiä. Tai jos jonkun, niin korkeintaan Pelicansin valmennuksen joka toimillaan tämän on mahdollistanut pidemmällä kaavalla.

Dane Byers - jatkosopimusta pöytään, heti. Kiitos!
Pidän tästä asenteesta.
Valitulla tiellä mennään, ja olalle taputteluja ei olla tässä hakemassa.

Katsotaan 2kk päästä missä mennään .. (tosin itselläkään ei ole hajuakaan miten tässä käy)
 

play_on

Jäsen
Suosikkijoukkue
dirty dozen
Tää oli kyllä joltain aika surkea suoritus onnistua sössimään se paras moke Ouluun... Noh, toivottavasti se joka vastuussa tuosta hommasta, on saanu paskaa niskaansa. Varmaa itteäänkin vähän toki on jo harmittanu.

Saipa oli tänään aika helvetin jäätävä maalipaikoissaan. Kovin montaa en laittaisi Juvosen piikkiin noista.

En ehkä Pelicans puolustuksenkaan, pikemminkin Saipa osasi olla todella kliininen.
 
Hävettää.

Nämä on niitä hetkiä, jotka leimaavat lahtelaista kiekkokulttuuria vuosiksi eteenpäin. Vetää sanattomaksi. Täysin vastuutonta ja järjetöntä toimintaa.

Ensinnäkin, Petri Matikainen, mitä vittua?

Mitä voi liikkua miehen päässä, kun ryhtyy tällaisten tapahtumien jälkeen vielä puolustelemaan noita tekoja? Ja tämän lisäksi ryömii vielä helvetin ylimielisen oloisena lehdistötilaisuuteen ja jakelee idioottimaisia lausuntoja medioihin? Tässäkö on meidän suoraselkäinen päävalmentajamme? Hyi saatana, että oksettaa tämmöinen toiminta. Kaarnana ottaisin puhelimen helvetinmoista kyytiä kouraan ja soittaisin Petulle, että nyt jumalauta myönnät sen, että homma meni vituiksi ja otat suoraselkäisesti vastuun tapahtuneesta, tai saat hypätä seuraavaan Savonlinnaan matkaavaan OnniBussiin.

Vaikka Lämsän pingviinitanssi oli pelillisesti karmeaa katseltavaa, oli miehellä sentään tolkku matkassa. Matikaisella ja Nurmisella on lähtenyt koko kuvio ihan täysin hanskasta. Koko joukkue on yksi saatanan yöllisen lahtelaisen grillijonon väkivaltaisen puliukon ruumiillistuma - turpaan vaan, kun ei muuta osata. Hienoa edustamista yhdeltä lahtelaisen urheilun lippulaivoista!

Jotain toimenpiteitä on seurattava. Ensimmäinen statement on oltava Dane Byersin potkiminen seurasta. Pelillisesti täysin turha palanen tuossa joukkueessa. Byersin ainoa arvo on ilmeisesti hakata ja vahingoittaa vastustajia niin paljon kuin kerkeää. Tuosta taklauksesta napsahtaa luultavasti 7-10 peliä kakkua, joten se on ihan sama pelaako mies vielä yhden vai kaksi peliä tällä kaudella. Juuri tässä tilanteessa on tärkeää lähettää viesti ulospäin - yli on läikkynyt, raja on tullut vastaan ja sitä rajaa ei enää ylitetä. Byersin laittaminen kilometritehtaalle olisi oiva viesti myös sponsorien suuntaan, jotka eivät varmasti ole mielissään nykyisestä suuntauksesta.

Kuka haluaisi profiloitua Liigan väkivaltaisimman joukkueen tukijana?

Pelillisesti tämä kausi on jo romukopassa. Maine on hankittu ja kasvot on menetetty - nyt on tehtävä korjausliikkeitä ja pelastettava se, mitä pelastettavissa on.

Hävetkää.
Hyvin kirjoitettu. Nuo temput tulevat luultavasti näkymään yleisömäärissäkin, sillä ei lätkämatsiin saapuva yksittäinen ihminen saatika perhe tahdo tuollaista nähdä. Lisäksi uskoisin painetta tulevan sponsoreiltakin, he nimittäin sponsoroivat ja tahtovat näkyvyyttä positiivisesti jääkiekon kautta, eivätkä tänään nähdyn sikailun kautta.

Byers tuskin kelpaisi yhdellekään muulle Liigan seuralle ja tuosta törkytempusta tuskin selviää ainakaan alle kolmella pelillä, eikä pidäkään selvitä. Eikä ole myöskään kauden ensimmäinen pelikielto kyseessä.
Matikaisenkin uskottavuus rapisee silmissä.

Surullinen on lahtelaisen kiekon tila tällä hetkellä, peliä ei kyetä pelaamaan ja se itse peli tuntuukin jääneen taka-alalle, kun negatiivisuus on ottanut vallan.

Asioiden on pakko muuttua, sillä tämä nykyinen projekti ei voi jatkua näin. Toki jotkut tätäkin touhua varmasti ihannoivat ja puolustelevat, mutta aikamoisen tyrmäyksen on Pelicans saanut tänään niin mediassa, somessa, kuin omiltaankin ja se on kuitenkin se suuri kuva joka merkitsee.
 

play_on

Jäsen
Suosikkijoukkue
dirty dozen
Hyvin kirjoitettu. Nuo temput tulevat luultavasti näkymään yleisömäärissäkin, sillä ei lätkämatsiin saapuva yksittäinen ihminen saatika perhe tahdo tuollaista nähdä. Lisäksi uskoisin painetta tulevan sponsoreiltakin, he nimittäin sponsoroivat ja tahtovat näkyvyyttä positiivisesti jääkiekon kautta, eivätkä tänään nähdyn sikailun kautta.

Byers tuskin kelpaisi yhdellekään muulle Liigan seuralle ja tuosta törkytempusta tuskin selviää ainakaan alle kolmella pelillä, eikä pidäkään selvitä. Eikä ole myöskään kauden ensimmäinen pelikielto kyseessä.
Matikaisenkin uskottavuus rapisee silmissä.

Surullinen on lahtelaisen kiekon tila tällä hetkellä, peliä ei kyetä pelaamaan ja se itse peli tuntuukin jääneen taka-alalle, kun negatiivisuus on ottanut vallan.

Asioiden on pakko muuttua, sillä tämä nykyinen projekti ei voi jatkua näin. Toki jotkut tätäkin touhua varmasti ihannoivat ja puolustelevat, mutta aikamoisen tyrmäyksen on Pelicans saanut tänään niin mediassa, somessa, kuin omiltaankin ja se on kuitenkin se suuri kuva joka merkitsee.

Matikaisen uskottavuus valmentajana - puhutaan sitten näistä toistuvista pelikielloista tai pelillisistä ansioista - on aivan eri asia kuin Dane Byers.

Dane Byers on ensimmäsitä kauttaan Euroopassa pelaava, fyysisen roolin kanukki, joka kaikesta huolimatta on osoittautumassa hyvinkin kelvolliseksi pelaajaksi myös kiekollisesti. Myös kiekollisesti siksi, että miehellä on todistetusti jonkun verran voimaa jaettavaksi myös kopissa.

Dane Byers - one more year!
 

AaTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
lunettes couleurs
Saipa oli tänään aika helvetin jäätävä maalipaikoissaan. Kovin montaa en laittaisi Juvosen piikkiin noista.

En ehkä Pelicans puolustuksenkaan, pikemminkin Saipa osasi olla todella kliininen.

No se on totta et nyt taisivat kerrankin suht hyvin suorittaa paikoistaan, mutta noin yleisesti lähinnä sitä tuumailinkin.
 

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Byersin tarkoitus hakata ja vahingoittaa muita?

En jaksa kattoa kuka vitun idiootti ton kirjoitti. On kaksi kertaa tapellut, puolustaessaan omiaan. Kerran taklannut törkeästi. Pihalle vaan, kusimutteri koko jätkä jne.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös