Pelipaidat

  • 396 007
  • 1 460

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Instagramiin rakennettiin tuollainen fiidimosaiikki, josta näkyy iso logo mustalla pohjalla. Myös kotisivut päivittyivät uuteen teemaan, mutta tuo ei kyllä kovin tumma ole.
 

Familyman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Logohan muuttui näköjään aika merkittävästi. Muuten hieman pehmeämpi ja pyörempi muotokieli on ihan jees, mutta tuo kauluksen uusi design ei ole kyllä mun makuun. Tässähän alkaa jo tosissaan odottaa 3.9. että näkee uudistuneen peliasun ja joukkueen livenä.
 

Hilavitkutin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
-Vanha vieras parempi
-Punakeltaista ei voi olla ajattelematta harkkapaitana
-Musta ihan ok, ei liian saksapaita mitä alkuun olisi voinut kuvitella

Sivuhuomiona että paitoja esittelemässä olivat Leppä, Mörkö ja Regin. Olisikohan siinä ensi kauden kapteenisto?
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ehkä noi uudet paidat nyt ihan hyväksyttävällä tasolla menee, joskin vähän väkisin lähdetty paitaa muuttamaan vaan muuttamisen takia. Hihat ei tosin toimi valkoisessa paidassa ollenkaan. Mun silmään ei vain toi keltaisen ja valkoisen yhdistelmä toimi tuossa valkoisessa paidassa. Mustassa ja keltaisessa paidassa toi on ihan ok.

Mitä lisäarvoa toi musta väri nyt sitten tuo, jää itselleni täysin mysteeriksi. Sininen, keltainen, punanen oli yleisesti ottaen huomattavasti toimivampi väriyhdistelmä kuin musta, keltainen, punainen.

EDIT: Numeroiden ja nimien fontissa on sitten löydettykin täydellinen rosvosektori. Ei toimi mun silmään. Joku toinen saattaa tosin tuosta vähän erilaisesta fontista lämmetä paljonkin.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Mikä idea noissa hihan yläosan värilaikuissa on? Pääsi spontaani hymähdys. Aivan kamalan näköistä.
 

Jody Ejaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kaiken rehellisyyden nimissä ei kyllä herättänyt hirveitä hurraahuutoja mun silmissä tämä paitakolmikko, mutta makuasioitahan nämä.

Kahdessa ekassa paidassa olisi voinut mielestäni olla punainen ja keltainen toisin päin, eli vieraspaidassa enemmistö hihasta punaista ja keskimmäisen paidan olisi voinut korvata sillä harkkamatseissa käytetyllä punakeltaisella paidalla (joka oli muuten upea!).

Yllättäen oma suosikki tästä kolmikosta on tuo vieraspaita.
 

Tonny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
On kyllä ihan hirveä tuo vieraspaita, tai lähinnä noi hihat. Muuten nämä uudet paidat menettelevät.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Musta on ihan ok. Nuo kaksi muuta aivan hirveitä. Miksei tota harkkakauden paitaa otettu? Paljon tyylikkäämpi.
 

rasmus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Pool, Konalan Pallo
Jotenkin hölmösti tuo hihan punainen nauha kulkee rinnuksen puolelle, näkyy hyvin tuossa mustassa paidassa. Keltainen paita olisi saanut olla punainen mielestäni.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Yllättäen oma suosikki tästä kolmikosta on tuo vieraspaita.
Sama täällä.

Musta kotipaita näyttää ihan ok:lta, mutta tuo keltainen kolmospaita on jotenkin todella omituinen. Olisi voinut pre-seasonin punaisia paitoja käyttää sen tilalla.
 

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, CAR, HIFK (salaa)
Ei vakuuta. Jos piti muuttaa, niin huonoon mentiin. No, tällä eletään kait sitten.
 

jokerit67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Fontit, numerot ja valkoisen paidat keltaiset hihat ihan järkyttävää kuraa. Ei tarvisi väkisin tunkea kaikkiin kolmea väriä.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Kun lähtökohtana oli yhdet sarjan hienoimmista paidoista, niin ei tätä voi parannuksena pitää. Ei nuo mitään hirvityksiä ole, mutta eivät samalla tavalla klassisen tyylikkäitä kuin vanha paita. Isoin ongelma mulla on ton keltaisen paidan kanssa.

Paljon auttaisi jos nuo hihojen raidat olisivat kapeampia. Iso logo keskellä on siisti ja tykkään myös uudesta fontista numeroissa ja nimissä.
 

JjZz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit. Sympatiat kaikille paskoille.
Sanoisin että ihan mukavaa vaihtelua, vaikka ei mitään maailman hienoimpia olekaan. Ne nyt on kuitenkin vain paitoja. On sitä rumemmillakin pelattu, ainakin 90-luvulla.
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Punakeltaista haluttiin korostaa, mutta aika vähän tuossa kotipaidassa keltaista lopulta on. Onko tuo kolmospaita sen takia pääasiassa keltainen, että sitäkin väriä näkyy jossain paidassa enemmän? Myös valkoisessa paidassa nuo keltaiset hihaosat näyttää vähän väkinäiseltä.
Preseasonin paidat kolmospaidoiksi ja mustaan paitaan enemmän keltaista, jos sen nyt pitää jossain kunnolla näkyä.

Näillä kuitenkin mennään.
 
Hyi helvetti. Aivan karmeaa. Sininen kotipaita oli hienoin paita koskaan. Muutokset ovat hyviä ja piristävät. Nyt kuitenkin mentiin pahemman kerran vihkoon. Varsinkin tuo kotipaita ja keltainen tipupaita kamalaa kuraa.

Edit.Näyttää siltä kuin Kurri olisi itse piirrellyt painot.bmp tiedostot windows95-ohjelmistolla nuo numerotkin.
 

63lmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Auttakaa joku tyhmää ja kertokaa millä logiikalla kotipaitoja keltainen ja musta vaihdellaan? Vieraiden paitojen mukaan vai idealla arkipeli/viikonloppupeli, vai millä?

Aika rohkea muutos, ei kyllä oikeen osaa sanoa mitään vielä. Sininen itselle ollut miellyttävä silmään (koska lempiväri), mutta toki tuon punakeltaisen mieltää seuran väriksi. Musta on tyylikäs, mutta ei tuota seuran väriksi osaa mieltää.
 

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Nuo hihan värilaikut ei kyllä toimi yhtään, ei muodoltaan eikä kooltaan. Tulee mieleen nämä CHL-paidat, eikös niissä ole juuri hihoissa tuollaiset paitaan sopimattomat mainoslaikut jokaisessa. No ehkä noihinkin tottuu ja ainakin logo pääsee oikeuksiinsa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös