Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Tein vielä verorahoillanne (lue: työaikana) varsin laadukkaan kuvamuokkauksen hieman visualisoimaan miltä oma ehdotukseni voisi näyttää.

Lisäys: Valkoista en jaksanut muokata ollenkaan, mutta idea tullee selville ilmankin. Keltainen blokki hihasta pois ja punakeltaista raitaa hihaan ja helmaan.
Nää olis kyllä nykyistä hienommat. Pitää toimistolle vinkata, että ensi kaudelle sitten pientä muutosta vielä.
 
VÄLIKAUSI!

Nupe#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kysäisin huvikseen toimistolta, että milloin uusia paitoja saatavilla. Kuulemma saavat "joitain paitoja" myyntiin ennen kauden alkua. Eihän tätä olisikaan kannattanut hoitaa niin, että kun paidat julkaistiin toissa päivänä niin samantien olisi myynnissä. Kumma juttu ettei Jokereissa tämä fanituotehomma ole vieläkään sillä tasolla kuin kuuluisi olla. Tai sitten tässä on juurikin käynyt niin, että koko projekti on niin nopeasti kasattu pystyyn kuten täällä epäiltiinkin.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
Tai sitten tässä on juurikin käynyt niin, että koko projekti on niin nopeasti kasattu pystyyn kuten täällä epäiltiinkin.
Kuvauspäivänä (joka oli eilen tai toissapäivänä) kaikilla pelaajilla ei ollut ilmeisesti oma paita edes käytettävissä vielä. En usko, että nuo "promopaidatkaan" mitään lopullisia vielä on, koska varmasti niihin tulee vielä lisää mainoksia.
 
Pöö

markrenton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NYI
Mun mielestä noi uudet on ihan siedettäviä, keltainen on ehkä vähiten mun makuun, tulee vähän mieleen mäkkäri tai hullut päivät. Viimekautiset paidat olivat oikeinkin hienot, jos jotain oli tehtävä niin eikö niiden pohjalta olisi vaan voinut vaihtaa värejä ja sillä hyvä?
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, LFC, RoPS, NYG, FIN, ARG, ANA, Bulls
En oikein tykkää mustasta väristä nimenomaan Jokerien paidassa, mutta kaipa se menettelee. Keltainen hiha on tosissaan outo. Nimet olisi voineet olla pelkästään punaisella fontilla ja mustassa paidassa keltaisella sitten ja myös kapteenien merkit. Logo on kaunis.
 

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Minä tykkään mustasta väristä enemmän kuin ikinä mikään keltainen peruskuosi pystyy loihtimaan.
Ne siniset paidat olivat kivoja, miksi ne heivattiin?
Valkoinen, sininen ja musta, hyviä värejä olisivat nuo. Olenko pohjimmiltaan virolainen?

Aarhg, oikeastaan haluan valkoisen ja violetin tulevan jälleen muotiin, violetin ja vaalean vihreän jne.
Jokerit voisi olla jerseymuodin edelläkävijä tuomalla jotain uutta: eli vanhaa.
Niin muotimaailma toimii, ns. keksitään eli tuodaan julkisuuteen vanhaa uudelleen. Muotipellet, nuo setterirotuiset trendisetterit katsovat syklisesti menneisyyteen, se on niiden (heidän) elonkehäänsä kuuluva selviytymisstrategia.
 
and hey, let's be carefull out there!

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Venäläisillä on tyylikkäitä mustia paitoja. Parhaillaan CL-karsinnasta Krasnodar pelaa mustassa paidassa. Siinä on haaleat, vihertävät shakkiruudut edessä kapealla alueella ylhäällä. Tuossa olisi ollut Jokereille hieno paita, kun olisi muuttanut ylhäälle haaleat punakeltaiset shakkiruudut samalla tavalla ja logo sitten tietenkin oma. Tosin voihan Krasnodarin paita olla lännessä suunniteltu. Paita on uusi, ja alla kuvassa oikealla:

The Visitors Caught Lady Luck at the Death in an Otherwise Close Game. Official site FC Krasnodar

Tämä vain siksi ettei luulla venäläisten olevan tyylittömiä. Eivät ole.
 

Lapa7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Kiekko-Vantaa,Kiekko-Espoo,HIFK,HPK
On kyllä paremmat ne harjoitus otteluiden paidat. Hemmetti kun niitä ei voi saada koko kauden paidoiksi.
 

Familyman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Kuten joku aiemmin totesikin, uusissa paidoissa on ilmeisesti pyritty perinteisistä pelipaitadesignista pois. Jotenkin tuo vain tökkii omaan silmään. Värien suhteet ja sijoittelu ei stilli- ja kaavakuvissa mitenkään istu omaan silmään (ehkä noi onkin makeimmat ikinä missään koskaan, kun ne näkee livenä). Mutta koska ilman ratkaisua ei kuulemma saa arvostella (ainakaan paljoa), niin olihan se otettava paintti omaankin käteen ja katsottava mitä syntyy, kun yrittää saada perinteiset vaakaraidat, olkapääpatchit yms. pois.

Heitin sitten samaan rahaan myös symmetrian pois, lopputulos liitteenä.
 

Liitteet

Lapa7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Kiekko-Vantaa,Kiekko-Espoo,HIFK,HPK
Toivottavasti tota mustaa peliasua ei muokata mitenkään tulevina vuosina on jo nyt pirun hieno silmä tottuu koko aika enemmän. Kuvista päätellen mainokset istuu täydellisesti tohon paitaan.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
Kun tuota joukkuekuvaa katsoo, niin ei oikeastaan näytä yhtään hassummilta nuo mustat paidat kun ovat nätisti rivissä. Punainen "hihapala" näyttää toki edelleen vähän oudolta, mutta tuosta mustasta pääväristä kyllä tykkään.
 
Pöö
Hyvältä näyttää uusi peliasu, nyt kun silmä on siihen tottunut. Numero ja logo näkyvät kirkkaina. Come on!
 
He, jotka asioista eivät tiedä, voisivat luulla, että kyse on vain jääkiekosta.. heille vain hymyilen..

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei oikein silmä tottunut vielä mustaan paitaan, jotenkin tuli Ducks tuosta mieleen (en tarkoita peliesityksiä).

Kyllä se on sanottava, että ainakin itse tällä hetkellä ottaisin sen sinisen milloin vain takaisin.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Kyllähän noihin mustiin on nyt tottunut ja kivalta ne näyttää. Lauantaina päästätään näkemään vielä punakeltainen kokonaisuus kentällä.

Vieraspaita näytti telkkarista muuten todella hyvältä A-junnujen päällä.
 
VÄLIKAUSI!

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Oletettavasti siis neljään ensimmäiseen peliin nähdään kolme erilaista pelipaitaa Jokereitten päälle. Team Riikinkukko! Ehkä tohon voisi lisätä vielä jonkun erilaisen paidan sateiselle marraskuulle ja kylmälle tammikuulle? Myös perjantain vieraspeleihin ja Tallinnan peleihin voisi olla jotkut omat spesiaalipaidat. Moskova kyllä suunnittelee, kunhan vain tilausta laittaa sisään. Värejäkin riittää lähes rajattomasti ja kun ei seuralla mitään omia tunnusvärejä tunnu olevankaan, niin vain taivas on rajana designereille.
 

Shakermaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Itse tykkään nimenomaan noista keltaisista numeroista, koska muuten paidan väritys olisi käytännössä täysin musta-punainen. Keltaista saisi olla etupuolellakin hieman näkyvissä, jotta mainoskampanjassakin hehkutettu punakeltaisuus tulisi paremmin esiin.
Kaiken kaikkiaan kentällä nuo uudet paidat näyttävät paremmilta kuin studio-olosuhteissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy