Pelikieltoja 11.2.2024

  • 2 082
  • 0
112- ja presidentinvaalien toisen kierroksen päivänä kurinpitokäsittelyistä on saatu satoa.

Pelicansin ja Ilveksen välillä on tapahtunut useassa ketjussa:
Nimimerkki @Värilasi on kuitannut kuukauden pelikiellon provoilusta Pelicansin osiossa. Kurinpitohistoria vastaavasta toiminnasta vaikutti pelikiellon pituuteen.

Samassa osiossa provoilusta tulee puolestaan peräti kolmen kuukauden pelikielto nimimerkille @Rantsukoff. Kurinpitohistoria kovensi reilusti sanktion pituutta.

Nimimerkki @Jaksaja huilailee viikon kyseenalaisten taklausten ja mailaniskujen ketjun viesteistä, jotka ovat omiaan aloittamaan monen sivun kiukkuiset väännöt.

Nimimerkki @Doug93 mopon keula on taas päässyt nousemaan uhkaavasti yllä mainitussa ketjussa, huolimatta modejen useista aiemmista rauhoitteluyrityksistä. Johtuen tuoreestakin kurinpitohistoriasta, kirjoittaja saa viesteistään kahden viikon hengähdystauon.

Nimimerkki @Pukuhuone on saanut viikon pelikiellon heikkotasoisesta ja provokatiivissävytteisestä viestistä Pelicans-Ilves otteluketjussa.

Lisäksi:
Nimimerkki @WildCore huilaa viikon väärään paikkaan eksyneestä ja sittemmin siirretystä viestistään koskien A. Ovetškinin poliittista henkilöä. Modetiimi ymmärtää täysin että ko. henkilö sympatisoijineen aiheuttaa ristiriitaisia ja vihaisia tunteita, mutta keskustelupalstan luettavuuden kannalta keskustelu henkilön poliittisesta ja urheilullisesta toiminnasta on eriytetty. Pelikielto määrättiin ehdottomana, koska kirjoittajaa on huomautettu samasta aiheesta jo useaan kertaan aiemmin.

Nimimerkki @Argon huilaa puolestaan viikon provoilevasta viestikokonaisuudesta yllä mainitun pelaajan ketjuissa. Viestin on siirretty myöhemmin modejen toimesta henkilön politiikkaketjuun.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös