uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Non nih. Kausi taas takana ja on aika ladata akut ja sitten valmistautua tulevaan. Karsinnat mentiin näytöstyylillä läpi. Sarjasijoituksessa ei sinänsä hurrattavaa juuri ollut, mutta olihan viihdyttävää peliä kuitenkin ja tapahtumia riitti pitkin kautta kaukalossa ja sen ulkopuolella.

Jani Keinäsen komennossa mentiin loppukausi komeasti. Keikka käsittääkseni ilmoitti jo halukkuudestaan jatkaa ensi kaudella. Ainakin näytöt karsintapeleistä on kovat. Vaihtuvuutta joukkueeseen tulee, mutta toivottavasti ei paljoa. Menopuolelle on ensimmäisenä kirjattu Valtteri Lipiäinen suuntanaan Imatra. Tuukka Nieminen olisi yksi toivottu pakki ensi kauden pelaavaan rosteriin. Toivon mukaan Tuukan taso sinne asti riittäisi.

Hollolan Giantsin nousu Suomi-sarjaan passaa Peliitoille kuin tikku viuluun. Nyt on Päijät-Hämeen seudulla joukkueita tarjolla kolmella ylimmällä sarjaportaalla. Vierumäen A-nuorten joukkueen sukellus on sen sijaan murheellisempi juttu. Peliitoilla on nyt loistava mahdollisuus peluuttaa kokoonpanon ulkopuolelle jääviä Hollolan puolella. Toivottavasti Vierumäki Unitedinkin kurssi kääntyisi uuteen nousuun.

Nyt sitten vaan odottelemaan tietoa ensi kauden valmennuksesta ja ensimmäisistä pelaajasopimuksista...

Sen verran täytyy vielä lisätä, että saadaan Matti Mölli Keinosen ohjeet joukkueen kasaamiseen kaukaa 80-luvulta. Puolet budjetista maalivahtiin, toinen puolisko pakkeihin ja hyökkääjiä niillä mitä jää jäljelle.
 
Viimeksi muokattu:
Kussa on mun hopotiti?

Accompagnato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
Keinänen vetäisi karsinnat tyylikkäästi läpi. Siitä pisteet. JHT ei tosin välttämättä ole paras mittari Keinäsen valmennustaidoista. Muuten luulen, että jos vain suinkin rahaa löytyy niin ehkä etsisin valmentajapuolelle pienempää riskiä kuin tänä vuonna. Viittaan tässä seuraavassa @uljas mainitsemaan Möllin joukkueen kasausohjeeseen; hyökkäämällä voitetaan otteluita ja puolustamalla mestaruuksia.

Maalivahtipuolella on mielestäni jo tällä juuri loppuneella kaudella ollut asiat ihan ok tasolla. Se, että Peliittojen veskareiden torjunta% on sarjan heikoimpia johtuu pitkälti puolustuksesta. Väliharju ja Suni (eikös ole vielä oma junnu?) ovat kelpo ukkoja tolppien väliin. Viihtyvätkö näisä kuvioissa on sitten toinen asia. Tuukka Nieminen olisi myös mukava nähdä Peliittojen nutussa. Samoin Ville-Matti Koponen ja miinussaldosta huolimatta Ilari Metsola.

Täytynee odotella Kalajoen ottelun jälkeisen "laskettelureissun" laantumista ennen kuin toimistolta kuuluu mitään, luulen. TJ sanoi jo aiemmin kevätkaudella että lankoja on jo heti alkuvuodesta vedelty vähän joka puolelle. Peliittojen rahatilanne on melko hyvin nollatasolla (siis hyvällä tavalla) eikä kaiketi mitään yllätysvelkoja ole olemassa. Kauden aikana olleet hallimaksusotkutkin on hoidettu ja tietääkseni velkaa ei mihinkään ole. Viisaammat valistakoon jos palturia puhun.

Mukavana juttuna pidän paikallislehdessä ja kuppiloissa näkyvästi lanseerattua kausikorttikampanjaa. Rovaniemellä se kaiketi tässä kohtaa ensin tehtiin ja putkeen meni. Onnittelut sinne! Heinolassa pyritään myymään (hankkimaan ) 1000 kpl varauksia huhtikuun loppuun mennessä ja jos tuo täyttyy, on kausikortin hinta 59 €!. Jos pelejä on kotona 25 kpl jää hinnaksi 2,36€. 1000 kpl tuottaisi siis rapiat 60000€ kassaan. Olis ehkäpä tuota rakennusrahaa hyvissä ajoin tarjolla.
 
Koetelkaa kaikkea - pitäkää paras
-J.V. Snellman-
Jani Keinänen näköjään jatkaa teidän valmentajana ensi kauden. Oliko tämä tieto jo jossain tällä palstalla aikaisemmin?
 
Savonlinnalaisissa yhdistyy saatanan savolaisuus ja kiero karjalaisuus.

Accompagnato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
Jani Keinänen näköjään jatkaa teidän valmentajana ensi kauden. Oliko tämä tieto jo jossain tällä palstalla aikaisemmin?
EIpä tainnut olla. Paikallislehti (Itä-Häme) siitä on tänään uutisoinut ja mielestäni The TekstiTV.

Varmaan sellainen hyvä fiilisvalinta tuo keikka. Hänen valmennus osaamisestaan on allekirjoittaneen vähän vaikea sanoa paljonkaan. Karsinnat veti ihan ok ja sellaista vanhan liiga/mestisjyrän kunnioitusta pelaajilta varmasti tulee. Osaisikohan @uljas tai muut sanoa asiaan jotain tähdellisempää?
 
Koetelkaa kaikkea - pitäkää paras
-J.V. Snellman-

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Jani Keinänen näköjään jatkaa teidän valmentajana ensi kauden. Oliko tämä tieto jo jossain tällä palstalla aikaisemmin?
Ei tainnut olla.

Keinäsen jatkosta ihan positiiviset mietteet. Kokenut konna ja päässyt seuraamaan muutaman kauden aitiopaikalta sivusta nykyisiä hommiaan. Apuvalmentajiksi huhuillaan entisiä pelaajia. Keinäsen päävalmentajakokemus rajoittuu karsintapeleihin. Niistä vain voittoja. Henkimaailman valmentajana homma ainakin toimi. Pelillisiin seikkohin vaikea ottaa kantaa noin lyhyellä otannalla.

Mikäli toimitusjohtaja pölinöihin on uskominen, niin pelaajien mieleen "Keikka" ainakin on. Täten otaksuttavasti helpompi houkutella pelaajia Heinolaan ja ehkä saada joitain paluumuuttajia takaisin? Heiskasen nimi karkotti viime keväänä jokusen pelaajan.

Hyviä nuoria aihioita saatiin viime kaudella työstettyä. Toivottavasti mahdollisimman monen lupaavan pelaajan urakehitystä saadaan jatkaa Heinolassa.
 
Kussa on mun hopotiti?

Jarna90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Mikäli toimitusjohtaja pölinöihin on uskominen, niin pelaajien mieleen
Hyviä nuoria aihioita saatiin viime kaudella työstettyä. Toivottavasti mahdollisimman monen lupaavan pelaajan urakehitystä saadaan jatkaa Heinolassa.
Silmään pisti 99-syntyneen Santtu Kinnusen nousu keväällä pelaavaan kokoonpanoon mestistasolla. Tuo palkittiin sitten U20-maajoukkuekutsulla. Tilastoja kuin katsoin varsin hyviä tehoja junnuissa kuten Heinolassakin. Mittojen puolesta pitkä hujoppi, mutta massaa uupuu. Kertokaas vähän millaisena pelaajana Santun näette ja onko Liigaan potentiaalia ottamaan roolia? Viime kaudellahan Aleksi Ek tuli aika pimennosta ja pelasi itselleen liigasopparin.
 

Hanjohan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Peliitat
Kausarikamppis on hieno! Hommaan tässä joutessani myös omani ennen deadlinea, mutta noloudessani joudun myöntämään, että en ole nähnyt mielestäni yhtään Peliittojen matsia livenä vaikka olen käynyt paikan päällä. Kysymys kuuluukin, onko ennen matsia tai matsin jälkeen jonkinlaista kokoontumista, jossa voisi käydä morjestelemassa tai esittäytymässä? Heinola itsessään on tuttu paikka.

Yrittelen ensi kaudella jeesailla jonkinlaisella kommentaarilla ketjun ikikirjoittajia ja muita konkareita.

-H
 

waida

Jäsen
Suosikkijoukkue
FPS
Pikku hiljaa alkaa olemaan omalta osalta viime kausi jo unohduksen puolella, joten voin alkaa kaavailemaan jo ensi kautta. Vaihtuvuus tulee olemaan jälleen kerran suhteellisen iso, mutta on sieltä jonkin verran myös jatkuvuutta tulossa ensi kaudelle. Hemmetin iso käsi tuolle Jani Keinäsen valinnalle päävalmentajaksi, huhuissa pyöri jos monenmoista nimeä ja selkeästi Keikka oli näistä omaan silmään paras vaihtoehto. Vanha konkari saa varmasti houkuteltua mielenkiintoisia pelaajia Heinolaan ensi kaudeksi.

Maalivahtiosasto tulee muuttumaan ensi kaudeksi sen verran, että ilmeisesti mennään puhtaasti Lahden avuilla ensi kausi eikä omaa sopimusveskaria olla näillä näkymin hankkimassa. Tämä on toisaalta erittäin hyväkin asia, sillä Lahdesta löytyy monia Mestis kelpoisia maalivahteja ja näin ollen rahaa jää vaikka puolustuksen vankistamiseen.

Pakisto oli viime kaudella hyökkäyksellisesti kohtuullinen, mutta puolustuksellisesti umpisurkea. Joukkueesta puuttui selkeästi oman maalinedustan luuta, joka osaisi pitää vastustajan maaliahneet hyökkääjät kurissa.

Hyökkäykseen kaivataan Valtteri Lipiäisen kaltaisia nopeita ja tehokkaita jätkiä jatkossakin, todella iso menetys Peliitoille, mutta odotettavissa oli juurikin Lipin siirtyminen muualle.

Ensi kauden rosteria olen hahmotellut näin:

Sami Suni - "Anton Ignatius"

Samuli Rahikainen - "Miika Franssila"
Santtu Kinnunen - "Saku Kinnunen"
Joel Ojala - Ilari Metsola
Eetu Rissanen - Jarkko Pynnönen
"Tuukka Nieminen"

"Eetu-Ville Arkiomaa" - Niko Kivelä - "Tuukka Rajamäki"
"Aatu Hämäläinen"
- "Aleksi Hämäläinen" - Eetu Elo
Tatu Vihavainen - Henri Ruotsalainen - Miika Tiihonen
Kalle Moisio - Ville-Matti Koponen - Lauri Heino
Janne Seppänen - Juho Veneskari - Petteri Haveri


Arkiomaa - Ai että kun Eetun saisi takaisin Heinolaan, siinä oli pelaaja jonka pelailua katsoi aina hymy korvissa saakka. Kelpaisi todellakin meille ja olisi ykköskorin mies.
Rajamäki - Nyt oma poika takaisin! Oli anteeksiantamatonta laskea Tuukka Joensuuhun ja poikahan päättikin nokittaa tätä siirtoa iskemällä monet maalit Peliittojen verkkoon viime kaudella. Ykkösketjuun mars mars!
Aatu ja Aleksi Hämäläinen - Peliittojen tj Mielosen vanhat kaverukset olisivat mielenkiintoinen lisä Peliittojen hyökkääjistöön. Monelle Aatu on tutumpi, mutta ei velipoika Aleksiksaan ole hullumpi kiekkoilija. Samaan ketjuun tehoilemaan ja mieluusti Eetu Elon kanssa.
Miika Franssila - Heinolassa kaudella 2014-15 piipahtanut Franssila on ottanut vuosien aikana todella isoja harppauksia pelaajana. Nyt olisi korkea aika palauttaa mies Heinolaan ja ottamaan 1.puolustajan roolia.
Saku Kinnunen - IPK:n yksi tehokkaimmista puolustajista olisi mielenkiintoista nähdä Peliittojen Kinnusen rinnalla alakerrassa. Kummallakin alla loistava kausi, ja ura vasta alkuvaiheilla.
Tuukka Nieminen - Heinolan oma poika, pelasi viime kaudella Suomi-Sarjassa JHT:n riveissä ja miehistyi kauden aikana roimasti. Peliaikaa ei olisi ensi kaudellekkaan välttämättä tulossa, joten ilmeisesti Nieminen kiekkoilee ensi kaudellakin Kalajoella.

Veikkaan että näistä ei tule osumaan kuin max yksi, mutta kyllä tuollaisella rosterilla kelpaisi lähteä taistelemaan jopa Mestiksen kotiedusta pudotuspeleihin.
 

Knap

Jäsen
Aatu ja Aleksi Hämäläinen - Peliittojen tj Mielosen vanhat kaverukset olisivat mielenkiintoinen lisä Peliittojen hyökkääjistöön. Monelle Aatu on tutumpi, mutta ei velipoika Aleksiksaan ole hullumpi kiekkoilija. Samaan ketjuun tehoilemaan ja mieluusti Eetu Elon kanssa.
Saku Kinnunen - IPK:n yksi tehokkaimmista puolustajista olisi mielenkiintoista nähdä Peliittojen Kinnusen rinnalla alakerrassa. Kummallakin alla loistava kausi, ja ura vasta alkuvaiheilla.


Veikkaan että näistä ei tule osumaan kuin max yksi, mutta kyllä tuollaisella rosterilla kelpaisi lähteä taistelemaan jopa Mestiksen kotiedusta pudotuspeleihin.
Hahmotelmia ja unelmia saa aina olla, itsekkin niitä aika paljon teen tuonne IPKn kausiketjuun, mutta nämä on aika kaukaahaettuja. Itse kyllä sanoit myös, ettei varmaan osu juuri, mutta siis kuhan vain taustoitan. Aatulla taitaa olla Iisalmessa junioripuolella työ, mikäli jatkaa Mestiksessä niin taitaa olla IPK ainut vaihtoehto. Aleksi näistä se lähimpänä mahdollisuutta, mutta empä kyllä usko tähänkään. Tokkopa vaihtaa perheensä läheltä vielä kauemmaksi ml. Aatu. Toki IPK-ketjussa huhuttiin Hämäläisten pohtivan myös uransa lopettamista, mutta toivottavasti ei, hyviä pelimiehiä. Kinnusta ei vissiin kiinostele Mestiksessä edes pelata.
 
KalPa, Brad Marchand #63

Arsi Haakana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Povaisin Tatu Vihavaiselle isoa ruutua ensi kaudeksi, voi olla parissa vuodessa Liigajätkiä.

Miten poika muuten pelasi viime kaudella? Itse en nähnyt kuin pari peliä ja pistepörssi ei aina tunnetusti kerro kaikkea, vaikka sen puolesta hyvältä näyttääkin.
 
Lahti VS Everybody

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Povaisin Tatu Vihavaiselle isoa ruutua ensi kaudeksi, voi olla parissa vuodessa Liigajätkiä.

Miten poika muuten pelasi viime kaudella? Itse en nähnyt kuin pari peliä ja pistepörssi ei aina tunnetusti kerro kaikkea, vaikka sen puolesta hyvältä näyttääkin.
Taidoilla mentäisiin vaikka kuuhun asti, mutta herra tuppaa kuuleman mukaan olemaan luonteensa vuoksi hivenen haasteellinen pelaaja valmennukselle. Hyvää jälkeä Heinolassa ja viihdyttävää peliä katsomosta nähtynä.

Mielenkiintoisia päiväunia ja haaveiluja ylempänä... Tuli ensi kauden maalivahdit sitten Sysmästä, Hartolasta tai Lahdesta, niin maalivahtien peluuttamisessa on tällä kertaa onnistuttava. Viime kaudet ovat menneet maalivahteja pompotelessa epäloogisesti miten sattuu. Selkeä ykkösvahti ja tälle kirittäjä olisi minun ehdotukseni, vaikka kovasti muodissa tuntuu olevan kahden maalivahdin tasainen peluuttaminen.

Näinköhän saadaan luottopuolustaja Ilari Metsolaa vielä Heinolassa pidettyä. Viime keväänä Tanskaan lähteneen Silfverin tavoin ollut jo vuosia Peliittojen kantavia voimia. Omia kykyjä toivotaan mukaan = Tuukka Nieminen ja Aleksi Ek + Sami Suni. Giants nousi Suomi-sarjaan ja josko sieltä sitten lainattaisiin kesken kauden joku hyvään kuntoon itsensä reenannut Jesse Peltonen...

Giantsin merkitys on Peliitoille ja kaikenkaikkiaan Päijät-Hämeen kiekolle hiivatin suuri. Omaa ylijäämistöä voidaan peluuttaa lähellä, jossa pelaajat ovat myös jatkuvan tarkkailun alla. Nuorille pelaajille Hollola on paikka, josta voi ponnistaa hiljalleen eteenpäin, vaikka Peliitojen kautta Liigaan asti. Vielä kun saataisiin Vierumäen A-nuoret nostettua takaisin nuorten Mestikseen.

Ja ai niin. Eihän kausi ole vielä ohi. Ensi viikon perjantaina pelataan Heinolassa hyväntekeväisyysottelu. Lipputulot menee kaikki hyväntekoon ja hyvä näin.
 
Kussa on mun hopotiti?

Jarna90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Onkos Peliitat heittämässä pyyhkeen kehään, kun ei yhtään sopparia julkaistu? Onko Uljaksella ja kumppaneilla tietoa millaista joukkuetta ollaan siellä kasaamassa?
 

Jarnan Rysty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat,Kraken, Manchester United.
Onkos Peliitat heittämässä pyyhkeen kehään, kun ei yhtään sopparia julkaistu? Onko Uljaksella ja kumppaneilla tietoa millaista joukkuetta ollaan siellä kasaamassa?
Jossain kausarihaaste haastattelussa Mielonen sanoi että 5 valmista sopimusta on pöytälaatikossa ja tiivis yhteistyö jatkuu Pelicansin kanssa. Ja että Giantsin suomi-sarja nousua voidaan hyödyntää farmina.
 

Jarna90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jossain kausarihaaste haastattelussa Mielonen sanoi että 5 valmista sopimusta on pöytälaatikossa ja tiivis yhteistyö jatkuu Pelicansin kanssa. Ja että Giantsin suomi-sarja nousua voidaan hyödyntää farmina.
Hyvä juttu kyllä se on meille Lahtelaisille todella tärkeää, että Peliitoilla menee hyvin. Tärkeää nimenomaan tuo pelaajapolku.
 

Accompagnato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
Onkos Peliitat heittämässä pyyhkeen kehään, kun ei yhtään sopparia julkaistu? Onko Uljaksella ja kumppaneilla tietoa millaista joukkuetta ollaan siellä kasaamassa?
Kuulin (ihan varmalta taholta), että 5-6 sopimusta on julkaisussa näillä näppäimillä ja kuulemma parit neuvottelut on kesken. ihan pelimiehiäkin kuulemma...Nimistä ei luonnollisesti ainakaan minulla ole tietoa. Pelicansin kanssa yhteistyö tosiaan on se mitä tehdään ensi kaudellakin. Giants antaa sitten toiseen päähän lisää pelivaraa. Hyvä niin.

Kausarihaaste on kaiketi ihan hilkulla toteutuuko. Tänään oli näemmä 856 varausta. Uumoilen, että tuo toteutetaan myös jos jää hieman alle 1000:n... katsotaan nyt. Jos toteutuu niin uskaltaisikohan ajatella, että katsomossa istuu enemmän silmäpareja tulevalla kaudella.

Halli taitaa muuten olla lisenssin mukainen Heinolassa mutta se mediakuutio/ruutu/seinä puuttuu. Onkohan siihen rahaa kenelläkään tässä kylässä...?
 
Koetelkaa kaikkea - pitäkää paras
-J.V. Snellman-

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Halli taitaa muuten olla lisenssin mukainen Heinolassa mutta se mediakuutio/ruutu/seinä puuttuu. Onkohan siihen rahaa kenelläkään tässä kylässä...?
Kuutio on kuulemma tulossa. Mielestäni puhetta tästä on ollut joskus aikaisemminkin... Uskon, kun näen sen killuvan betonin seinällä. Käsittääkseni lisenssejä olisi tuon videotauluhärpäkkeen suhteen jossain vaiheessa höllätty. Lieneekö enää pakollinenkaan, vai pelkkä suositus..?
 
Kussa on mun hopotiti?

Accompagnato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
Facebook tietää kertoa, että Peliittojen ensi kauden ekat sopimukset on kirjoiteltu alle. Ketään ei yllättäne Ville-Matti Koposen jatko (ja hemmetin hyvä juttu!). Lisäksi viimekauden pelureista jatkavat Henri Ruotsalainen, Ville Nieminen, Petteri Haveri ja Joel Ojala. Uusia kasvoja ovat Atte Antinaho, Arttu Rämö ja Santeri Koponen joskin Rämö pelasi viime kaudella jo Peliittanutussa ainakin yhden ottelu. Lisäksi Kunlun Red Starsissa viime kauden viettänyt Jesse Ahonen palaa Heinolaan.

Ihan pelimiehiä Mestitasolle siis tuli nyt. Tuohon muutama kärkiukko niin hyvältä näyttää. Mitenkähän maalivahtiosasto on ajateltu hoidella? Liittyykö Suni Peliittamiehistöön ja varalle sitten joku tai kaksi...?

Kuutio on kuulemma tulossa. Mielestäni puhetta tästä on ollut joskus aikaisemminkin... Uskon, kun näen sen killuvan betonin seinällä. Käsittääkseni lisenssejä olisi tuon videotauluhärpäkkeen suhteen jossain vaiheessa höllätty. Lieneekö enää pakollinenkaan, vai pelkkä suositus..?
Oishan se hienoa nähdä hidastukset isosta telkkarista.

Kausikorttikampanjakin toteutui. Se jos mikä on hieno asia! Toivottavasti heinolalaiset on niin pihejä, että kun kortti on maksettu niin pitää joka matsissa istua paikalla jotta säästäisi mahd paljon. 1179 on kuulemma kokonaismenekki ollut. Jos tuosta se 1000 lunastetaan niin hieno homma. koko kauden lipputulot taskussa etukäteen. Kuulin huhua, että toimistolla olisi suoritettu matemaattisia laskutoimituksia ja asia olisi kutakuinkin noin.
 
Koetelkaa kaikkea - pitäkää paras
-J.V. Snellman-

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Kausikorttimarkkinoilta pamahti iloisia uutisia. Itse odotin 600-700 korttia, mutta puhki meni luvut ja komeasti. Tämä tietää kassalle ja ensi kauden budjetille hyvää. Muistetaan myös, että hallin myynnit tulee vielä jo maksettujen kausikorttien ja tulevien irtolippujen päälle. Nyt pitäisi olla pelaajabudjetissakin hieman enemmän pelimerkkejä.

Jatkajissa tärkeitä nimiä. Uudet tuttavuudet itselleni vieraampia. Koposen ja Ruotsalaisen myötä on jo kaksi 2-3-kentän sentteriä valmiina. Ykköskeskuri pitäisi jostain ehdottomasti löytää. Maalivahdit taitavat tulla taas Lahden suunnasta.
 
Kussa on mun hopotiti?

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Niko Kivelän sopimus lienee hyvä uutinen. Paljon tarvitaan vielä kuitenkin pelimiehiä ryhmään. Tämän hetken tilanteella voisi kuitenkin jo hassutella.

X-X-X
X-Ruotsalainen-Kivelä
X-Antinaho-X
Nieminen-Koponen-Haveri
Rämö

X-X
X-X
Koponen-Ahonen
Ojala

Oletan että Pelicansista maalivahti Suni on Peliittojen mukana paljon. Pakistossa lienee Hannukkala aika varma farmari ja myös Ek pelaa Mestistä, jos Pelicansin pakisto on terveenä. Hyökkäykseen tullee Jantusen Jonne ja Lauri Heino ja muita peliaikaa hakevia. Eetu Elo olisi hyvä jatkaja. Mikäli Pelicans-puolella uumoiltu sentteri-kokoonpano on muodossa Zohorna-Mustonen-Siikonen-Björninen, niin Elimäelle tullee Mestis-komennuksia. Tähän en itse kovin vahvasti usko, sen verran hyvin Roope 4:ssä viime kauden pelaili. Ja loukkaantumisiahan on riittänyt sentteriosastollakin.

Hyvähän tuosta on Peliittojen kesää jatkaa. Lisää soppareita odotellessa.
 
Viimeksi muokattu:

waida

Jäsen
Suosikkijoukkue
FPS
Hemmetin kova sainaus Peliitoilta kun saatiin Kivelä Heinolaan pelailemaan jatkossakin. Sen verran palstatoveri @Brett :in kokoonpanoihin täydennystä, että Roope Mäkitalokin pelailee suht varmasti ensi kaudellakin lainalla Heinolassa. Kyllä tuo kaipaa selkeästi ykkösketjun laitureita, ja Mäkitalo ottanee sen ykkössentterin roolin.

Eetu Elo ei jatka valitettavasti Heinolassa, ja monia muitakin mielenkiintoisia nimiä on lähtenyt muihin Mestis-seuroihin mm. Vihavainen.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Kivelän jatkopahvi on hieno juttu. Paljon on kylillä (kerrankin) kuulunut positiivista Peliittojen kausikorttihinnoittelusta. Kortteja on ostettu jopa kissoille ja koirille. Ensi kauden lippumyyntitulot on Peliitoilla jo kassassa. Siihen päälle vielä otteluiden myyntitulot ensi kaudelta. Myyntipuoleen onkin syytä panostaa nyt tosissaan. Visukintturahapolitiikkaa pitävä Heinolan kaupunki kutisti tukeaan Peliitoille 5000 dinaarin verran. 5000 on kyllä sinänsä tuntuva menetys Mestis-tason joukkueelle.

Odotukset on tällä hetkellä kannattajien kesken korkealla. Jännityksellä odotetaan millainen nippu kasaan saadaan.
 
Kussa on mun hopotiti?

Accompagnato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
Pasi Kouvalainen näemmä pellailee ensi kaudella Heinolassa. Pelaajakortti sanoo että kiekollisessa pelissä olisi kehitettävää mutta, että tilanteet loppuun saakka pelaava ja yritteliäskin olisi tämä hyökkääjä. Osaakos IPK:n jatkistyypit sanoa miehestä jotain viime kauden perusteella?

Penkin taakse tulee valmennukseen HeKi-legenda Ville Kiiskinen. Hienoa, että tällaista jatkumoa löytyy.
 
Koetelkaa kaikkea - pitäkää paras
-J.V. Snellman-

Knap

Jäsen
Pasi Kouvalainen näemmä pellailee ensi kaudella Heinolassa. Pelaajakortti sanoo että kiekollisessa pelissä olisi kehitettävää mutta, että tilanteet loppuun saakka pelaava ja yritteliäskin olisi tämä hyökkääjä. Osaakos IPK:n jatkistyypit sanoa miehestä jotain viime kauden perusteella?
Itselle Pasi oli aika valtava pettymys viime kaudella. Heikon kauden jälkeen tuli "kotiin" takaisin, mutta takana oli kuitenkin jo KeuPasta 37 pisteen kausi, joten odotettiin vähintään vakituista TOP-9 hyökkääjää. Kiekolliset taidot ei ole Mestiksen kärkeä, mutta ihan riittävät ne on. Lättyjä Kouvalainen tykkää heitellä aika usein ja varmaankin ylivoimaan Heinolassa pääsee rightin kätisyyden ansiosta? Omaa tulisen vedon ja käyttää aika usein lämäriä, se ei vaan aina osu maalipuiden väliin ja tuleekin omaan päähän monesti takaisin kaukaloa kiertäen. Tuossa pelaajakortissa ehkä annetaan liian kaunis kuva Pasin työnteosta. Tekee töitä kentällä paljon, mutta on myös todella lyhyt pinnainen eli Heinolassa pääsette todistamaan varmaan useita kertoja Pasin koukkimis-, kampitus- ja poikkarijäähyjä. Liike näyttää välillä hieman kulmikkaalta, siis kääntymiset jne.

Ehkä liian negatiivissävytteinen viesti, mutta hyvä pelaaja kyseessä silti. Toivottavasti onnistuu.
 
KalPa, Brad Marchand #63

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Helteen keskeltä kantautuu mielenkiintoisia uutisia. Harjoituspeleissä kohdataan ainakin Allsvenskanilainen hurriseura ja paikallispelihengessä Pelicans ja Giants. Jääharjoittelut joukkueella alkaa vasta hamassa tulevaisuudessa eli pitkällä elokuuta.
 
Kussa on mun hopotiti?

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Muutama uusi pelaaja:

* Peliitat on solminut ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen maalivahti Adam Nagyn kanssa.
* Hyökkäykseenkin on saatu uutta virtaa, kun viime kaudet HPK:n nuorten liigajoukkueessa pelannut Eemeli Jeskanen siirtyy Peliittoihin.
* Peliitat on myös sopinut kuukauden mittaisesta koeajasta puolustaja Vladislav Shishkovin kanssa.
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy