Peliitat 2023–2024

  • 58 479
  • 199

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Vauhtia kieltämättä piisasi. Kiinalaisten fyysisyys hieman yllätti. Todella nopeita luistelijoita ja muutama taitava yksilö.

Peliitoilla ei ihan kovin kokoonpano jalkeilla. Hienosti pelasivat vähemmälle vastuulle jääneet. Yleisömäärä pelkkää plussaa.

Perjantaina sarjapeli naapurissa ValKin vieraana. Tiistaina pelataan toistamiseen Kiinaa vastaan. Hienoa saada tällaisia pelejä laihaksi jääneen sarjaohjelman keskellä.

Mahtaako kiinalaiset kisaturistit saapua ensi tiistainakin betoniin puvut päällä vai joko on löytynyt talvisempaa taminetta ylle.
 

J Lehtinen 26

Jäsen
Suosikkijoukkue
Heinolan Peliitat
Selvä 3-8 vierasvoitto Valkista vaikka menivätkin alussa 2-0 johtoon.

Peliittojen peruspelaaminen näyttää helposti riittävän Valkin tasoisen joukkueen kaatamiseen. Virheisiin tietenkään ei ole varaa, rokottavat heti nekin, kun paikan saavat.

Fanit seuraavat perässä sinne minne Peliitat meneevätkin, se on jääkiekkokulttuuria jos mikä!
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Tänään Heinolassa taas Kiina vastassa. Nyt on ykköskenttä Inkistä vaille kasassa ja V-V Väkeväinen puolustuksessa. Mielenkiinnolla odottaa kuinka voimasuhteet on viime viikosta muuttuneet. Onko kiinalaisten leirielämä tepsinyt? Entä onko Peliitat astetta valmiimpi?

Kyllä saa Peliittojen pelaajat pidellä hatuistaan ensimmäisissä vaihdoissa, jos Kiina pistää taas täyden vauhdin heti alusta päälle.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
No, Mites siinä sitten kävi?
 

J Lehtinen 26

Jäsen
Suosikkijoukkue
Heinolan Peliitat
Kiina-pelit pelattu, mahtava kokemus ja muistot jää elämään tarinoiden ja kuvien muodossa näistä kolmesta pelistä.

Tulipahan testattua Peliittojen potentiaali ja pystyy voittamaan (1,4 mrd asukkaan Kiinan), niinkuin tokassa pelissä kävi.

Kolmannessa ottelussa oli monta tuuraajaa 3 divisioonan puolelta ja varmasti se myös osaltaan vaikutti yhteispelin sujumiseen, ajoituksiin yms..

Uskon, että Peliitoilla riittää hampaita kaataa kenet tahansa kakkosdivarissa ja mahdollisesti myös heikompia Suomi-sarjan joukkueita.

Yhteisön tuki on suuri voimavara Heinolassa. Tää on meidän kaikkien yhteinen juttu ja on hienoa nähdä, että uusia tukijoita, sponsoreita ja faneja tulee jatkuvasti lisää.

Tästä pitää osata nauttia!!
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Tuommoiset kansainväliset pelit on kyllä arjen luksusta.

Aikanaan Heinolassa pelattiin useinkin eri maiden maajoukkueita vastaan. Suomi-sarjaa pelannut HeKi pelasi silloinkin Kiinaa ja mm. Australiaa, Sloveniaa vastaan. Nuo pelit pelattiin oman sarjakauden päättymisen jälkeen.

Hienoa, jos tällaisia pelejä vielä saataisiin joskus lisää. Yleisöä jokaisessa näissä Kiina-peleissä yli 500. Tärkeitä lisäroposia kilahtaa seuran kassaan.

Parhaalla miehistöllä ja hyvänä päivänä kaatuu kaikki. Huonolla asenteella hyppii Pelikaanit sun muut nokkaeläimet heti silmille. Tällä tasolla ei voita edes sarjan hännimmäistä tekemättä töitä voiton eteen.

Saas nähdä miten loppukausi menee. Päätirehtööri Peltonen loukkaantui lauantain pelissä. Manselius kaiketi kuntoutuu ehkä juuri ja juuri pudotuspeleihin?
 

The Rock

Jäsen
Peliitat kuuleman mukaan tehnyt varsin kovan rekryn, taannoin ikävähkön ison kolhun saaneeseen, hyökkäyskalustoonsa. Jäädäänpä mielenkiinnolla odottelemaan, koska seura julkaisee uusimman tykin nimen kaikelle kansalle, eikä paljasteta tämän enempää.

Eiköhän tämä herra vedä taas jokusen lisäkatsojan Heinolan jäähallin lehtereille, sillä sen verran paljon meriittejä miehen vyöltä löytyy, jottei ihan jokapäiväistä herkkua tuollaisen kaverin pyöriminen 2. divisioonakaukaloissa kuitenkaan ole.
 

The Rock

Jäsen
Peliitat kuuleman mukaan tehnyt varsin kovan rekryn, taannoin ikävähkön ison kolhun saaneeseen, hyökkäyskalustoonsa. Jäädäänpä mielenkiinnolla odottelemaan, koska seura julkaisee uusimman tykin nimen kaikelle kansalle, eikä paljasteta tämän enempää.
Ikävähkän iso kolhu hyökkäyskalustoon kyllä jää, kun Jesse Peltonen joutuu loppukauden mittaiselle sairauslomalle, mutta Jääkiekkoliiton siirtolistan mukaan korvaaja on jo löytynyt Vili Sopasen muodossa.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
En olisi uskonut, että Peltoselle löytyy korvaaja. Sopanen jos kuka on passeli juuri tuohon rooliin. Täyttää Peltosen kalastussaappaat vähintään puoliksi.

Toivottavasti kuntopuoli kestää ja Sopanen syttyy kevään isoihin peleihin.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Hiukan on halolla päähän lyöty olo. Yleensä ollut olo kuin puusta pudonneella, mutta se on päivittäistä. Peliitoilla hämmentäviä aikoja menossa. Sitähän se oli viime kaudellakin, mutta tuolloin negatiivisessa mielessä.

Liitto ei kelpuuttanut Peliittoja Suomi-sarjaan, joten uusi lähtö tapahtui II-divisioonasta. Kesällä äkkiä joukkue kasaan ja sitten pelaamaan. Kuin tyhjästä saatiin kasattua noin 35 pelaajan rinki, josta alettiin porukkaa perkaamaan.

Käsittämättömiä ovat olleet yleisömäärät Heinolassa läpi kauden. Ei olisi tähän uskonut. Ei olisi myöskään uskonut, että nyt täällä yhtäkkiä viilettää kanadalaisia nimimiehiä. Katsojamäärät nousee tätä myötä entistä enemmän.

Puitteet ja kaikki on kunnossa. Vielä kun kaukalossa tulisi menestystä. Sarjan muut kärkiporukat on kuitenkin tasokkaita, joten ei tässä pysty henkseleitäkään suuremmin paukuttamaan. Gladiatorsilla on esimerkiksi heittää Jussi Nättistä ja monta kovaa luuta jäälle. Urholla taas neljä vahvaa luistelevaa kentällistä. Peliittojen nimimiesten tämän hetkinen kuntopuoli on vielä täysi arvoitus, mutta ylivoimapeliin löytyy nyt ainakin käsiä ja ruutia.

Saapa nyt nähdä kuinka tuo kokoonpano tästä muovautuu. Pakisto olisi terveenä ja ilman työesteitä kova. Hyökkäyksessä Vili Sopanen toivon mukaan pystyy täyttämään Jesse Peltosen jättämän aukon. Redenbach todella tärkeä lisä hyökkäykseen. Joni Isomäki toisi ainakin hartioita hyökkäyspeliin. Kymmenen vuoden pelaamattomuus sarjapeleistä saattaa vaatia pari peliä totuttelua ensin.
 
Viimeksi muokattu:

Alasarja fani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit , rautaliiga
Kovia on vahvistukset. Rautaliigassa kilpavarustelu kovempaa kuin maan yläsarjoissa! Jotenkin nämäkin hankinnan jättää entistä enemmän kysymysmerkkejä että miksi Peliitat jätti ilmoittautumatta Suomi Sarjan karsintaa pelien niin salliessa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös