Peliesitykset Virran toisella eli kaudella 2022–2023

  • 171 267
  • 1 525

Sportsguy

Jäsen
Voivoi. Loimaranta ja Morand. Ensimmäinen ei saa minkäänlaista syöttöä aikaan yvllä, Morand taas leipoo laidassa, vaikka tilaa olisi kaventaa keskelle.

Miksei Koskirantaa nähty lopussa aloituksissa? Maskissakin olisi ollut käyttöä. Nyt siellä taisi olla heikoimmat aloittajat lopussa.

Hyvä taistelu tuosta lopulta tuli. JDlle olisi tarvetta.
 

Spitfire

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, SJS
Kertokaa joku miulle, mikä järki on laittaa Ojantakanen ja Meskanen laitureiksi samaan yv-kenttään? Meskanen hoitaa vasemmalta b-pisteeltä laukomisen, mutta mitä se Valtteri tekee tuossa kentällisessä? Sitten toisesta yv:stä samaan aikaan puuttuu se rightin b-pisteen laukoja, joka olisi Ojantakaselle ominainen paikka...
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Onko se vain minä, vai leipooko SaiPa noissa yv:ssä jotenkin erinomaisen paljon?
 

Huppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Mikä siinä ylivoimassa oli että niin passiivista haluttiin pelata? Morand haki kulmasta righteille skodepaikkaa, yksi mies maalin edessä lisäksi mutta se painoton puoli. Pitäisi käydä näyttäytymässä maalin edessä tai painollisella kulmalla, jos ainut funktio on odottaa jos rännistä vaihdetaan puolta niin käytännössä pelataan vain neljällä pelurilla sitä varsinaista tilannetta. Koita siinä sitten jotain taikatemppuja keksiä.

Yleisesti lisäliike ei ehkä myöskään olisi haitannut ylivoimissa. Lisäksi Irving laukoo liikaa maskittomia.

Pelasiko löysä Koskiranta tänään?? En ainakaan huomannut.
Ainakin terävää alivoimaa ja muutama kiekonriisto. Sai tosiaan kiekon kasvoihin ja en ole varma oliko sen jälkeen enää kehissä. En kyllä tänään puhuisi löysästä hänen kohdallaan.

Loimaranta kyllä vitutti suuresti. Kun kaverilla on kykyä haastamalla avata tilaa muttei tee sen jälkeen siirtoa vaan odottaa että kaveri tulee kiinni ja painaa laitaan. Jos voitetun kamppailun jälkeen vaan antaisi sen helpoimmankin syötön niin lähes aina olisi ainakin skodepaikka biivasta tarjolla. Mutta ei vaan pitää odottaa että se menee.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: KiVi

Spitfire

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, SJS
Miksei lopussa vaan käsketty Olhaveria parkkeeraamaan 5-3 ylivoimalla Heljangon nenän eteen ahterinsa? Tehtiin Heljangon torjuntatyöskentely siinä melko helpoksi vaikka kiekkoa liikutettiinkin. Ylipäätään tuo ylivoima oli tänään juuri sellaista mitä Tappara halusi SaiPan pelaavan.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kyllähän se väistämättä syö myös ylivoimaa, että puuttuu se viivatykki. Maalahti ei sitä ole eikä muuten enää ole edes kiekollinen pyörittäjä muutenkaan. Ja Irving ei myöskään ole tarpeeksi hyvä. Uskon että Nuutin kanssa olisi enemmän pisteitä.
 

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Miksei lopussa vaan käsketty Olhaveria parkkeeraamaan 5-3 ylivoimalla Heljangon nenän eteen ahterinsa? Tehtiin Heljangon torjuntatyöskentely siinä melko helpoksi vaikka kiekkoa liikutettiinkin. Ylipäätään tuo ylivoima oli tänään juuri sellaista mitä Tappara halusi SaiPan pelaavan.
Ei siellä kukaan osaa ruotsia
 

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Selasin ottelunaikaisen viestitarjonnan läpi. Mielestäni kaveri oli vain yksinkertaisesti parempi. Tasoitus lopussa olisi ollut ihan oikein, mutta ei mahda mitään. Sen verran hyvää oli tänään Tapparan peli. Pelasi oikeastaan sitä SaiPan peliä, mitä täällä oli tarkoitus pelata. Lisäksi Hämäläisen ylöstuonnin oli Tapola lienee katsonut hyvin tarkasti. Ei ollut ihan yksi tai kaksi kertaa, kun oli kolme ukkoa ottamassa kiekkoa keskialueella, josta SaiPa puskee jatkuvasti läpi. Hienosti pelaa Tappara, pakko myöntää.

Jotain kun on aina tapana parjata, niin kyllä se on helposti Maalahti tänäänkin. Asettaa kaverin aika usein kuseen näppärällä syötöllä. Varmaan antoi muutaman hyvänkin, mutta kovin paljon ei peli edisty tuolla pelaamisella oikeasti. En tiedä pelaako edelleen Virran peliä, mutta kukaan muu ei näytä olevan oikein samalla sivulla. Loppuun vielä hyvästä paikasta maila päreiksi aivan kuin kruunuksi tälle epäonnelle ja puuhailulle. Toivottavasti herää, mutta alkaa olemaan vähän liian myöhä.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Kokonaisuudessaan sellainen 7.5/10 esitys. Pari erää nihkeää ja kolmannessa oli kyllä paikat tasoihin. Tappara oli kyllä hyvä, ei siihen oikein voi muuta väittää.
 

Reinhart

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
No ei se sitten tainnut olla realismia että mitali oltaisiin tällä jengillä otettu
Toki kaikki on suhteessa vastustajaan. Tappara on laadukas joukkue, pelasi hyvin syöttöpeliä, osasi karvata SaiPan lähdöt ja sitä kautta hyydytti SaiPan peliä. SaiPan miehistö oli eilen hieman alkuunkin muutenkin vajaa 6 pakilla, joista Laakso tippui vielä pois, kiekollinen pelaaminen oli huolimatonta ja liian hidasta ja ennalta arvattavaa. Joukkue tarvitsisi ehdottomasti Olkkosen ja kunnossaolevan Viitasalon puolustukseen ja hyökkäykseen ainakin yhden pelintekijä sentterin ja laiturin - toki hieman helpottaa kun Descheneau tulee takaisin.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Ei sinänsä, moni pelaa aika tuollaista nykyään mutta SaiPan ylivoiman kiekottomat pelaajat on turhan usein turhan staattisia. Etenkin painoton puoli.
Molemmilla Etelä-Karajalan joukkueilla on ylivoimapelissä sama ongelma, että kiekottomat pelaajat eivät liiku eikä pelaajat tee paikanvaihtoja. Kiekko kiertää ulkokehällä takakolmiossa, mistä Heljangon tasoiset maalivahdit napsivat vedot helposti kiinni. Vaikka veto lähtisi suoraan syötöstä, kuten Irvingin painava laukaus lopussa. Siinäkään ei valitettavasti ollut yhtään maskia, niin edes ribaria ei voi sellaisesta toivoa (nythän se laukaus muutenkin meni suoraan logoon). Mutta siis sama lääke minkä kirjoitin Ketteränkin keskusteluun: syöttömaski maalille joka estää maalivahdin näkemästä syöttöjä, pelaajille aktiivisemmat paikan vaihdot ja lisää syöttöjä kentän pitkittäissuunnassa (kiekko käymään välillä nopeasti maaliviivan takana, jolloin maalivahti ei näe laukaisu-uhka pelaajia). Maalivahti lukee alivoimalla koko ajan laukaisu-uhkia ja pelaajien kätisyyksiä, joten jos maalivahti joutuu liikkumaan pystysuunnassa ja menettää paikanvaihtojen ja syöttömaskin (laukauksen kohdalla laukaisumaskin) ansioista hetkeksikään kiekkokontrollin, niin laukaus tulee maalivahdille auringosta. Kun kiekko ammutaan yläkaarelta (ringeteltä), niin sillä kestää tulla maalille noin 0,25 sekuntia. Jokainen voi sekunttikellolla testata kuinka pitkä reaktioaika se on. Jos laukaus siis lähtee niin, ettei maalivahti sitä odota tai näe sitä lähtöhetkellä, niin kesken matkaa tehtävä reagointi siihen on erittäin hankalaa. = maalin syntymisen todennäköisyys kasvaa merkittävästi.
 

emz1

Jäsen
No ei se sitten tainnut olla realismia että mitali oltaisiin tällä jengillä otettu
Nälkä kasvaa nopeasti syödessään. Minun mielestä ei ole mitään hävettävää että SaiPa pelasi maalin pelin Tapparaa vastaan pakistolla Maalahti, Irving, Donohue, Rikkilä ja Ronkainen. Jopa tällä nipulla SaiPa pystyi pitämään kiekonhallinnan tasavertaisena vaikka hyökkäysalueajoissa Tappara olikin paremmin kuskin paikalla. SaiPa on hyvällä tiellä, mutta ei vielä niin hyvällä että Tappara olisi kaatunut eilen.

Toivottavasti ei tule lisävahinkoja ennen maaottelutaukoa etenkään puolustukseen.
 

Kivisalmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
3. erässä neljä aloitusvoittoa. Yhteensä 18 voittoa koko matsissa. Tämä on iso murheenkryyni, mutta eipä sille voi mitään tehdä. Morand varastaa aina ensimmäisen aloituksen ja sitten häviää toisen. Oliko Koskiranta sitten loukkaantunut lopussa kun ei tullut kentälle edes.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös