Peliesitykset kaudella 2024–2025

  • 40 336
  • 353

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
En muista nähneeni noin surkeaa alivoimapeliä aikuisten sarjoissa vuosiin kuin oli tuo Piden jäähyn aikana. Siinä tehtiin varmaan kaikki virheet muutamassa sekunnissa mitä on mahdollista tehdä, paitsi maalivahdin pois ottaminen.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Tää on uusinta eiliseltä. Milloin se tämän päivän peli alkaa?
 

juurihoito

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO
Tällä kaudella ei tarvitse jännittää enää mitään muuta kuin sitä, että saadaanko saman verran pisteitä kuin SaiPa viime kaudella.
 

Rännipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Tänään mennään taas perinteisellä kaavalla. Ensinmäisen puolen tunnin aikana päästetään vastustaja vähintään 0-2 johtoon. Toisen erän lopussa tai kolmannen alussa saatetaan saada yksi kavennus maali. Viimeistään tämän kavennuksen jälkeen vastustaja tekee sen 1-2 maalia ja samalla varmistaa voittonsa. Ilman veskaa saatetaan saada yksi lohtumaali.

Ottelun jälkeen pressissä kehutaan kuinka ollaan todella tyytyväisiä joukkueen asenteeseen.

Toki tänään toivon, että tapahtuisi jopa Gijonin ihmeeseen verrattavissa oleva tapahtuma eli se että Jukurit saa 3 pisteen voiton, mutta tällä hetkellä ei kovin valoisalta näytä.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Itseluottamus on nyt koko joukkueella nolla tai sen alle. Tehdään mitä vaan, niin aina vähän ensin mietitään ja sit onkin jo myöhäistä. Johtajia joukkueessa, onko niitä? Kolmas maali puhtaasti Anttilalle.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Otetaan tästä hyvät asiat mukaan keskiviikoksi Nordikselle.
 

Governator

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Jukurit, SaPKo.
Ei tuossa ole enää mitään muuta jäljellä, kun alkaa rakentamaan tuota peliä puolustuksen kautta uudelleen. Lähtökohtana se, että ei voi lirauttaa omiin 3-5 maalia, jos rahkeet riittää tekemään 1-3 kihausta ja tarkoituksena on voittaa pelejä. Arska tuolla studiossa näytti olleen samoilla linjoilla. Että siitä uutta reseptiä, ja uusi yritys ensi viikolla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös