Peliesitykset kaudella 2024–2025

  • 91 638
  • 882

Redandwhite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Maalinteko on vissiin(taas) se ongelma. Paikkoja ja aihioita on, mutta nää maalintekijöiks hankitut ukkelit on ihan kuutamolla, kun pitäis tehdä maali.
 

justus967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Tulos ei ole vastaa pelitapahtumia, eikä vastannut tiistainakaan. Pisteet ratkaisee ja lopussa ei kukaan muista, mistä ne tuli. Nyt niitä pisteitä pitää raapia. Peli riittää, maalinteko ei.
Kyllä tämä vielä hyväksi kääntyy, kun vain alkaa mennä sisään.
 

Bastard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei koskaan mitään voittava se on Sport
Trendi alkoi kääntymään miinukselle jo aikaisemmin kuin Dufvan aikoihin..
Kyllä saa ja pitääkin olla huolissaan,negatiivista kierrettä on vaikea kääntää yht`äkkiä plussalle.
Sarjakakkonen joo mutta varmasti väsynyt ja repaleinen puolustus.
Ja jälleen kerran,Sportin vastustajan maalivahti vaikuttaa paremmalta kuin NHL vahdit,aivan yliluonnolliselta.

Vai onko Sportin maalinteko yritykset vain niin vaarattomia ja luokattomia.
Ken tietää paitsi pelaajat itse.....
Holmström vaikuttaa ihan surkealta juuri nyt,Andersson maalistaan huolimatta ei ole ollut se Lööken korvaaja,
Rantakarin pyssy on tussu.
Tietysti Leppänen tuskastuu ja yrittää tehdä asioita itse. Näinhän se menee koulun turnauksissakin.

Riittääkö Hahlin kyvyt sittenkään....säästettiinkö väärässä paikassa,...kuka tietää tai me tiedämme joulukuussa.
 

Masa19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mestis ajan Vaasan Sport
Kyllä nyt melkoisia kommentteja on kun Rantakarin laukaus muka huono. Peli-ilme oli hyvä, samaa ei voinu Riston aikana sanoa.
 

t.m.a.l

Jäsen
Suosikkijoukkue
SPORT
Kyllä Peli-ilme on iloisempaa kuin Riston aikana ja pelaajilla on kova halu voittaa. Ainut vaan on että vielä tuo pelityyli on liian sellainen, "päädyn ja kamppailujen kautta" touhua, jossa palaa kaloreita ihan perkeleesti ja vedot tulee pienistä kulmista suoraan logoon, tästä todisteena Jatkolan 40 torjuntaa tänäänkin...Puuttuu juonikkuus ja tietynlainen maltti hyökkäyspelissä.

Ymmärrän tavallaan Atron ajoittaiset itsekkäät ratkaisut, koska turhautuu, kun ei tapahdu tuloksen muodossa riittävästi. Erittäin ymmärrettävää juuri Sportin kaltaisen pelityylin joukkueessa.

Silti ollaan menty eteenpäin onneksi duffan ajoilta. Ollaan enempi kiekolla. En ole menettänyt kaikkea uskoani Hahliin, tänäänkin Sport oli parempi joukkue ja pelasi hyvää kiekkoa, muutama nukahdus, joista maaleja joihin viitattiin pressissäki ... Pressistä puheen ollen, on kiva kun siellä on vaihteeksi sellainen valmentaja, josta näkee että välittää pelistä ja se on tärkeää. Toisin kuin Duffa joka meinas nukahtaa seisaalleen ja seisoi pelin aikana kädet puuskassa tonnin seteli-ilmeellä.
 

Hokiboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tuttu ongelma taas on päällä, kun 10 peliä on takana ja tehtyjen maalien keskiarvo 2.6 eli aika haastavaa voittaa pelejä, vaikka hallittaisiin pelejä ja voitettaisiin laukaukset. Lisäksi yv on näköjään taas alkanut pahasti sakkaamaan, eli tänäänkin 3 yritystä mutta niin vain Jatkola hoiti homman. Parikymmentä miestä pellaa lätkää ja treenaa pää märkänä viikottain tunti tolkulla mutta kukaan ei silti oikein opi tekemään maaleja. Joko harjotuksissa keskitytään vääriin asioihin tai sitten tuossa porukassa ei vain ole niitä synnynäisiä maalintekijöitä, eli ilmeisesti sitä harmaata tehotonta tasaista massaa vain koko porukka. Jos Jypiltä ei saada 3 pistettä seuraavassa pelissa, voidaan varmaan todeta, että musta marraskuun on jälleen sysimusta mutta se alkaa jo nyt lokakuun alusta lähtien, jotenkin niin tuttu juttu monen vuoden takaa. Harmi vain, kun mikään ei muutu, eikä lääkettä ongelmaan tunnu löytyvän vaikka koutsi on vaihtunut, eikä pelkkä pelin hallinta näköjään riitä. No jos keväällä ollaan poffiporukoissa se on ok, mutta tämän päivän tehottomalla esityksella ei pitkälle poffeissa silti päästä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös