Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 150 124
  • 1 356

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Heleniuksen kenttä pinteessä omassa päässä. Tähän ketjuun olisi syytä tehdä jotain... valmennus tietää.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Deeq

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Hyvää harjoittelua pudotuspelejä varten. Tämä tulee olemaan pelitahti pudotuspeleissä.
Kovarcikit to, la, su, ti, ke ja pe, jos kaikki pelit pelaavat. Onhan tuo kova rupeama.

Hyvä piste kuitenkin tänään. Paikkoja oli molemmilla ratkaista jo varsinaisella. Se Joren tolppa...
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Deeq

HockeySpirit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Olihan siinä täydet pisteet tarjolla jo varsinaisella peliajalla, mutta minkäs teet.

Lupaa hyvää seuraaviin peleihin kun ei Jore sitä hattutemppua saanut täyteen. Saattoi jäädä "vähän" vielä nälkää.
 

Gameson

Jäsen
Antti Pennanen ei ollut ollenkaan tyytyväinen Ilvekseen ja hyökkäyspelaamiseen. Se on hyvä merkki myös Jukurien kannalta. Jukurit sai hyvin Ilvestä takajaloilleen vastaiskuvaaran takia.

Tällä kertaa kääntyi näin, mutta osaltaan Piitulaisen loukkaantuminen sotki ketjuja. Peli olisi voinut olla vielä raikkaampaa tutuilla koostumuksilla.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Osuiko Pidellä kiekko käteen vai jalkaan? Meni ohi miulta.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Deeq

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Jokinen ollut samoissa peleissä. Mainitsi Heleniuksen ja puolustuspelaamisen samassa lauseessa. Eli tietoa on, mutta pudotuspelit odottavat, kuten Heleniuksen kehittymisen puolustusmoodin Kumpi tulee ennemmin syliin?
 

Ccrb

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Vittu nää tuomarit tääl Nokia Areenalla aina niin helvetin paskoja :D
Omasta mielestä aika tasapuolisesti meni. Ennen Jukurien toista maalia oli myös pari paikkaa viheltää. Molemmat saivat myös kokeilla ratkaisua suht kevyistä pelitilanne jäähyistä loppuhetkellä. Maalit oli tasan, kaikki 5vs5, jäähyt oli tasan ja maaliodottamakin hyvin lähellä tasaa. Ilves parempi alussa ja Jukurit lopussa. Lottomaalikisa oli lähes luonnollinen lopetus. Voi hyvin olla välieräpari ja hyvä sellainen, siihen kuitenkin aikaa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Deeq

Daijju

Jäsen
Suosikkijoukkue
OJ ja Mikkelin Jukurit
Kyllä se on nyt joku ylempi voima joka kiusoittelee Hakkia ja pelottelee, miten käy jos ei hommaile vahvistuksia keväälle.

Ensin Mikki, sitten Puistola ja Jore, ja nyt Huuhtanen sekä Pide. Kaikki parhaimmassa tapauksessa vain säikäytyksiä yläkerran herralta, mutta kyllä se nyt perkele joka pelissä säikyttelee.

Omasta mielestä aika tasapuolisesti meni.
Ehkä tuolla enemmän tarkoitettiin sitä että miksi helvetissä pitää aina väkisin antaa ne ylivoimatilaisuudet sen vikan kympin aikana, kun kumpikaan vihellyksistä ei noudattanut 3.erän ekan kympin mukaista linjaa. Ihan turhaan tuomarit alkaa kikkaileen ja yrittää saada pelin päättymään väkisin jompaan kumpaan suuntaan varsinaisella peliajalla. Tää on nähty niin monta kertaa. Sen Joren jäähyn jälkeen tiesi, että Jukurit saa vielä YVn jos joku vaan onnistuu kaatumaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan.
 

p_3ksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL, Jukurit
Kaikki pisteet lasketaan joten on tuo yksi enemmän kun ei yhtään, vähän harmittaa tuo kolmannen erän lopun ylivoima, siinä ois ollu paikka laittaa peli nippuun mutta piste on kuitenkin piste. Onneksi Huuhtanen selvisi säikähdyksellä mutta sitten vuorostaan Piitulainen lasaretin puolelle, toivotaan taas ettei käynyt pahemmin ja mies saataisiin vielä iskuun loppuviikon peleihin. Korhonen, Jore ja Leppänen oli tänään kentän parhaimmistoa ja kyllähän siellä puolustuksessakin pidettiin muutamat läheltä piti tilanteet hyvin hallinnassa.

Nyt kun on nivuset saatu lämmiteltyä niin huomenna luvassa taas hikistä painia Dufvan jurmuporukkaa vastaan. Voitto tulee olemaan ihan täyden työn takana kuten aina mutta siitä lähdetään, että kolme pojoa on kotiin tuomisina.
 

PronssiRanne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves & KOOVEE
Voi hyvin olla välieräpari ja hyvä sellainen, siihen kuitenkin aikaa.

Voi olla myös finaalipari. Jos näistä toinen voittaa runkosarjan ja toinen on TOP3, niin välierissä ei voida kohdata. Toki voi muutakin sattua, kun ainakin Tapparalla sauma voittaa runkosarja, eikä Jukurit toisaalta vielä mikään varma TOP3-sijoittuja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös