Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 151 300
  • 1 356

Constantini

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kylläpä vituttaa vaikka B-miehistöllä hävittiin. Tepsille ansaittu voitto, ei näkynyt tuttua Jukuria tänään paljoa. Oma hyökkäyspeli aivan olematonta. Hieman kyllä pettynyt näiden "isompaa roolia" haluavien panoksesta tänään. Ruusulle meni pari helppoa tänään, juuri tässä pelissä missä ei Saisi mennä helppoja. Nyt vielä sormet ristissä, että hockey tourin höntsästä tulee puuttuvat pelaajat ehjänä takaisin.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Ihan miehekäs puolustustaistelu Jukureilta, mutta parempi joukkue voitti tänään. Toivottavasti Soini ei loukkaantunut pahemmin.

Uutta viikkoa kohti. Jos vaikka saataisiin sinne täydennysmiehiä..
 

j81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jukureilta oli tänään hiukan heikko esitys, mutta olipa tuomarit tänään todella kehnoja. Toinen mikä telkkarista katsottuna ärsytti, niin oli Mertarannan TPS-kiima.

No jos B-luokan joukkueella ollaan tuolla tasolla sisältäen yhden ulosajon ja Soinin poissaolon loppupelissä, niin kai ihan ok peli olosuhteet ottaen.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Deeq

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
TPS tarjosi kovan pelin. Vähentääkin samalla asenteella kuin Jukuritkin tykitti eteenpäin. Hyvä esimerkki- peli, kun joukkueet tulee samalla asenteella peliin ja askelmerkit samansuuntaiset. Tulos hieman hivelee Jukureita, kun vastustajalle oli tolppaa useampikin kerta. Nyt sota kaipasi niitä kuutta miestä.
 

p_3ksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL, Jukurit
Turun illassa riitti tapahtumia ja TPS oli erittäin hyvä ja ansaitsi voittonsa. Tänään oltiin aikamoisessa pesukoneessa läpi ottelun pitkiä aikoja eikä yhtään helpottanut se, että Larsen ja Soini tippui pois, varsinkin kun molemmat tukee hyökkäyksiä ja ovat puolustuksen kulmakiviä, pidetään peukkuja ettei kummallekaan ole pitkää huilia tiedossa varsinkaan jälkimmäiselle, Larsen varmaan sivussa 1-2 peliä. Viidellä puolustajalla operoiminen menee jo selviytymisen puolelle varsinkin kun näistä jäljellä olevista pelaa moni vielä alivoimaakin. Nostan silti hattua tuolle meidän alivoimalle joka joutui tänään urakoimaan ihan helvetisti vaikka muutama maali menikin, tuo 5min alivoiman selvittäminen oli jo suoritus itsessään ja nämä vaikeat hetket tulee taatusti kasvattamaan ja olemaan voimavara myöhemmin.

Kaikesta huolimatta tuo kahden maalin johtoaseman menettäminen vituttaa ja vähän arvata saattoi, että tuota tahtia mitä vastustaja paikkoja loi kahteen erään ja tolppia kolisuttaa niin alkaa se jossain vaiheessa upota vaikka mitä tekisi. Eipä tätä nyt toki jaksa sen enempää murehtia, nopeasti tulee seuraava peli tiistaina Ilvestä vastaan ja päästään mittaamaan taas oma taso sarjakärkeä vastaan.

ps. Palmua ei ole ikävä yhtään. Hävisi tänään mielestäni ihan rehdin kaksinkamppailun ja ukko köntylleen, heti perään - mitä vittua?!- huutoa tuomareille. Muutenkin suu kävi omille jatkuvasti ja taisi ottaa Tomakin kanssa myös vaihtopenkillä yhteen.
 

Riki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kaks parasta pistemiestä loukkaantuneena , normaalisti tää ois Grande katastrofi mut tällä kaudella sentään leveyttä löytyy pisteiden tekoon et vaan katastrofi
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Deeq

JaromirLager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pakko huudella vieraisiin pöytiin, mutta ei käy kateeksi kun teiltä tuntuu tippuvan ukkoja joka vaihdossa. Omasta puolesta Nuhamatin saa kyllä hakea Isku Areenan pihasta Mikkeliin pellailemaan vaikka saman tien.
 

Rännipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Nyt kaikki sormet ja varpaat ristiin, että Huugi selviää vain säikähdyksellä. On nimittäin kevään pelejä ajatellen varmaan joukkueen tärkein pelaaja.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Deeq

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
NIITÄ HANKINTOJA PITÄÄ JOSTAI HOMMATA!
Jotenkin tuntuu, että Hakki & co on melkoisen hyvin tietoisia mikä on tarve jne. Mitä sitten on tarjolla, se onkin toinen juttu.

Kevyen näköinen oli tuo taklaus Huuhtaseen, mutta mistäpä näitä tietää..ei se joskus paljon tarvii, kun sattuu. Toivotaan..
 

Riki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Onhan tuo Ilveksen tilasto että liigan toiseksi surkein aloitustilasto ja johtaa sarjaa aika erikoinen ! Täytyy voittaa sitten kaksinkamppailuita että hävittyjen aloituksien jälkeen saanut tulosta
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös