Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 150 253
  • 1 356

Gameson

Jäsen
Helppoa ja kivaa.

Ei nyt kuitenkaan. Oli kyllä raju vastustaja Jukureilla, mutta kertoo hyvin, missä mennään.

Lähtökohtaisesti alueella puolustaminen toimii mainiosti. Tänään oli ongelmia lähinnä Heleniuksen ketjulla puolustaa suoria hyökkäyksiä ja niistä tulikin kaksi maalia. Lisäksi oli huolimattomuutta ylivoimalla ja vain tolpat pelastivat niissä tilanteissa.

Tämä oli Kovarcikien peli. Myös Mäkisen ketjulta hyvää painimista koko ottelun ajan totutun nelosketjun ohella.
 

p_3ksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL, Jukurit
Toivottavasti toimistolla tajutaan varata tori hyvissä ajoissa mestaruusjuhlia varten.

Ei kannata kovin kovin suureen ääneen olla toria varaamassa sillä eiköhän siitäkin joku perus mikkeliläinen tee valituksen ja sitä sitten käsitellään erilaisissa instansseissa sen verran kauan, että lehti ehtii tippumaan puusta monet kerrat.

Oli kyllä henkisesti tärkeä voitto Tapparasta ja saihan tuossa kyllä jännittää kainalot märkänä kuten tavallisestikin, Tappara on sen verran laatujoukkue joka kyllä saa rakennettua paikat tarvittaviin maaleihin vastustajan virheistä tai ilman niitä. Karmaisevan huono yv meinas jo kostautua toisessa erässä ja tuollasta läpsyttelyä ei tarvita jatkossa yhtään mutta Ruusu oli jälleen mies paikallaan ja hieman oli taas tuuriakin ettei omissa kolissut tuon enempää.

En tiedä mitä puuroa Otto Mäkinen on vetänyt mutta loukkaantumisen jälkeen otteet on parantuneet alkukaudesta merkittävästi, alkaa näyttää ihan pelimiehelle ja aloituksetkin tänään 63,2% ja jälleen koko kentälliseltä muutenkin hyvää myskämistä, erittäin hyvä trio kevättä ajatellen.

Kovarcikin veljekset tuo nyt sitä osaamista minkä perään on huudeltua kautta aikojen, kun joukkueesta pitää löytyä yksilöitä joilla on taitoa ratkoa pelejä niin silloin isketään kiekot häkkiin, ja veljesten tuuletukset aina maalien jälkeen, ai että.

Juuri nyt tämän junan kyydissä on hienoa olla ja vauhti on hirmuinen mutta ei huolta, ainakin omat jalat on tiukasti betoniin valettu. Jokainen joukkue haluaa tällä hetkellä pisteet Jukureilta mutta kyllä siihen saa tehdä ainakin tällä hetkellä ihan täyden työn.
 

Governator

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Jukurit, SaPKo.
Jukurit on ottanut taas pienen askeleen eteenpäin edelliseen Tapparan kohtaamiseen verrattuna. Edelleen pelin loppua kohti alkoi vähän hiipumaan, mutta tällä kertaa sentään varsinainen peliaika 2-2. Näitä pieniä viestejä (pistemenetyksiä) on hyvä antaa ennakkosuosikeille tässä pitkin kevättä. Tuossa toisen erän lopulla yv:llä tapahtuneet omituiset vaaratilanteet omassa päässä pitää käydä läpi. Jotenkin näytti hetkellisesti siltä, että meni puurot ja vellit sekaisin ja homma oli tukevasti hanskassa, mutta hanskat hukassa. Onneksi se meni kuitenkin ohi ilman takaiskua.

Kiitos jälleen, oli tiistai-illan parasta viihdettä. Tätä lisää.
 

Deeq

Jäsen
Suosikkijoukkue
OJ, Jukurit
Kamppailuvoittoja jatkuvasti, kovaa peliä derbyssä hyvältä näyttää. Puita vaan uuniin jätkät. Lavat pois vaan maalineessä. Uskon, että Huuhtanen iskee tänään…
 

p_3ksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL, Jukurit
Viihdyttävä Savon derby ollut tähän mennessä, tunnetta on kaukalossa molemmin puolin ja tuumaakaan ei anneta periksi. Muutama nukahdus maksanut maalin mutta seuraava 20 minuuttinen kunnialla loppuun asti. Mäkinen pelannut uhrautuvasti, ainakin kahdesti lyöty kroppaa likoon kiekon eteen ja tärkeitä blokkeja, ihan aiheesta OJ antoi Mäkiselle kehuja vaihtopenkillä.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Nyt on ollut säpinää. Nordsäter ja Huuhtanen yllättäen aina siellä missä tapahtuu. =) Tykkään kyllä Nordsäterin otteista. Siinä on aineksia isoon rooliin ensi kaudella, jos jatkaa täällä.

Siitä huolimatta..kolmannen alkuun pitäisi vähän rauhoittaa ja keskittyä pelaamiseen. Tehää pari ja nujakoidaan sit taas..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös