Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 150 113
  • 1 356

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Joskus nämä pelit ovat kuin peilikuvia aiemmista Jukuri-kausista. Peliä hallittiin mielinmäärin, mutta naapuri teki muutamasta paikasta ottelun voittaneet maalit. Nyt pystytään tällä rosterilla ja peli-ilmeellä, huonollakin asenteella tekemään tarvittava pelin voittamiseen. Onko se sitten hyvä vai huono, tietää vain joukkue ja Jokinen.

Tällä hetkellä juna puuskuttaa kohti kevään tosi pelejä ja toivottavasti siellä on oikeasti verkot vesillä muutaman vahvistuksen verran. Puolustuspää on vahvuudeltaan ja laadultaan aivan järkevän oloinen ja kokoinen. Maalivahdit ovat suoriutuneet tähän asti mallikelpoisesti ja kysymys kuuluukin, että riittääkö sitten tosipeleihin? Joskushan nämäkin pelit on heidänkin pelattava ja Jukurit lienee siihen sopivin seura.

Suurin tarve on hyökkäyspäähän. Kun Helenius saapuu, niin keskikaista on Jukureilla riittävän laaja ja laadukas. Laituripuolella lienee suurin vajaus.
Onko Salonen sellainen pelimies joka olisi vaihdettavasti? Onko seura ja joukkue saanut Salosesta sellaisen profiilin mitä on haettu? Sandvik ja Hynninen ovat asiallisia paikkaajia, mutta virheiden ja puutteiden korostuessa tosipeleissä, näitä heitä kokeneempia aikamiehiä tarvitaan kovissa vääntöpeleissä mies miestä vastaan. Eilen näki muutamassa klipissä kuinka Nurmi ja kumppanit työnsivät Hynnisen kohteliaasti syrjään maalintekosektorilta. Virheet ja puutteet ratkaisee nämä keväällä pelatut tosipelit.

Summa summarum. Jokinen on puhunut rehellisyydestä. Rehellisyyttä on myös todeta tämän hetkiset puutteet, kevään peleistä puhumattakaan. Toivottavasti järkeilyyn ja toimenpiteisiin löytyy tarvittavat avaimet.
 

Deeq

Jäsen
Suosikkijoukkue
OJ, Jukurit
Jaahas, sellainen jääkiekko lauantai. 3 peliä tällä viikolla piste saldo 7/9. Ei hullumpi saldo, koska vastassa oli Tps, Ilves ja Ifk. Sarjanelosena Lukon avustuksella viikonlopun viettoon!

Tänään kahteen otteeseen vastustaja mukaan johtoasemassa. En tiedä oliko polttoaine lopussa, vai sekoittiko vastustajan ajoittainen heikompi taso meidän pelin, mutta ei esimerkiksi lähelläkään yhtä vahvaa pelaamista, kuin eilen. Moni viisas mieshän on sanonut, että peli on suhteessa vastustajaan…Omassa päässä oltiin useaan otteeseen hukassa pitkin peliä. Ensimmäinen erä oli meiltä helposti vahvin, siinä IFK ei saanut ainakaan ensimmäiseen 17minuuttiin edes kunnollista hyökkäystä meidän päätyyn…

IFK:lle ei kovin mielellään häviäisi, karvas maku, mutta todellakin hyvä asia, että saimme taisteltua sisukkaasti tuon yhden pinnan ja riistämään kanssataistelija IFK:lta sen. Tuollaiset yhdetkin pisteet voi olla tärkeitä, vai muistuuko meille Heimolaisille viime keväästä jotain… :)

Michalin saappaat on kyllä vaikea täyttää, Konsta toivottavasti palaa ensi viikolla samanlaisessa vireessä takaisin konttorille hommiin. Rassen maaleiksi ei kyllä yhtään tänään. Puistolan, Huuhtasen ja myös Jormakan lavat on tosiaan kuumana ja se on vain hyvä asia.

Hyvä, että sinikeltaista väkeä oli sankoin joukoin paikalla!
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Maaleja vaille tosi hyvä erä. Karvauspeli oli timanttia ja Kasper Soinin luistelu.. se on jo taidetta.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Olipahan nättiä peliä toka erän alkupuoli ja siihen vielä pari kaappia mausteeksi. Kärpät pääsi kyllä hyvin peliin mukaan jukurikasvatti Kemppaisen maalilla. Toinen meidän kasvatti Turunen onneksi kilautteli vaan rautoja.

Omaa peliä vaan kolmanteen!
 

Deeq

Jäsen
Suosikkijoukkue
OJ, Jukurit
Onneksi ei tullut isoa jäähyä Puistolalle, Berglundille terveisiä, että tässä lajissa saattaa kontaktia tulla!
 

5hole

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, VGK, Savolaiset, Jokerit, Cogliano, RD
Kiekoton pelaaja ja irti laidasta. Ehdottomasti jäähyn paikka.
Ehdottomasti ei ole jäähyn paikka. Tuossa oli niin selkeä oppikirjaesimerkki miten taklausta ei saa ottaa vastaan, kun nimenomaan näkee että sieltä tulee pelaaja taklaamaan. Taklaajanakin vielä mikkihiiriosaston Puistola, niin ei voi kuin ihmetellä lopputulosta...
 

Deeq

Jäsen
Suosikkijoukkue
OJ, Jukurit
Ehdottomasti ei ole jäähyn paikka. Tuossa oli niin selkeä oppikirjaesimerkki miten taklausta ei saa ottaa vastaan, kun nimenomaan näkee että sieltä tulee pelaaja taklaamaan. Taklaajanakin vielä mikkihiiriosaston Puistola, niin ei voi kuin ihmetellä lopputulosta...
Näinpä, onneksi ei jäähyä tullut. Turha tossa mistään viheltämisestä ulista, kun joukkue miljoonan (ainakin) kalliimpi ja Jukureiden reeneissä kovempi vaade, kun tuolla isännällä pelissä. Koivunenkin oikein tarjoaa mahdollisuuksia vihellellä…
 

p_3ksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL, Jukurit
Hienosti ryskyttää jukurijoukkue eteenpäin, kahdeksan miljardin Kärpät nurin ja kolme pinnaa kotiin tuomisina. Nelosketjulta kokonaisuudessaan hyvää tekemistä läpi koko ottelun, vahvaa kamppailua ja karvaamista, kiekonriistoja ja Rantasalmen sulttaanille vielä maali palkinnoksi. Vikassa erässä varmaa pelaamista johtoasemassa eikä suurempaa hätää tullut. Joukkueena voitetaan mutta kyllä siellä tänään erottui Soini, Huuhtanen ja Leppänen erityisen positiivisesti silmään. Hyvä jätkät!!
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Tälläistä ei jokunen vuosi takaperin uskonut sanovan; selvästi parempi joukkue voitti Oulussa.

On meillä kova jengi. Kaikki neljä ketjua toimii ja mikä parasta, maaleja voi odottaa jokaiselta. Puolustus- ja mv-peli on tikissä.

Mitä tästä vielä tuleekaan? Toivottavasti ainakin täysiä katsomoita Ikiomalle! Nyt pitää iskeä!
 

Aabeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Hyvä peli.. korjaan erittäin hyvä peli! (tänäänkin!)

Erityisesti ilahduttaa tuo oman päädyn pelaaminen ja maalin suojeleminen. Siellä ei tällä hetkellä anneta mitään helpolla vastustajalla.

Ja teki hyvää nähdä Kovarcik M ja Helenius takaisin askissa.

En jätä yhtään kotimatsia väliin tällä kaudella. Se on varma.
 

Jayzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Golden Knights
Jukurien peli lähti toimimaan heti sen jälkeen, kun ladoin alkukaudesta ultimaattumini pöytään - että yhtään kotipeliä en kävisi katsomassa, ennen kuin kaksi peräkkäistä kotivoittoa olisi saatu. Ja heti seuraavissa kotipeleissä tämä toteutui. Sen jälkeen onkin ollut aika railakasta menoa.

Ei tarvitse sen kummemmin kiittää, mutta patsas olis kiva.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös