Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 152 577
  • 1 356

Constantini

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Iha käsittämätöntä, että Jukurit saa näistä Ilves-peleistä 0 pistettä! Kun vastustaja osaa tehdä maaleja osataan mekin, kun vastustaja ei osaa tehdä maaleja, ei osata mekään. Tutusti ja turvallisesti hakataan päätä seinään. Jukurit Liigan 13. Paras kotijoukkue. Nimenomaan pelin pitäisi kotona kulkea, jotta saadaan katsojia hallille, mutta samaa paikkojen tuhlailua syötetään katsojille joka kerta.
 

Gameson

Jäsen
Aikamoista. Kokonaisvaltaisesti peliesityksiin nähden näistä kahdesta pelistä olisi ansainnut enemmän kuin nolla pistettä. Molemmissa otteluissa kuitenkin aika sama kaava, että kohtalaisen halvalla perättäisiä maaleja vastustajalle.

Tänään päästiin vielä tasoihin, mutta ei riittänyt lopulliseen pelin kääntämiseen. Positiivista toki se, että Ilvestä vastaan pystyy tällaista esittämään. Se luo uskoa, että helpommasta joulukuusta on tiedossa enemmän pisteitä.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kyllä vituttaa tämä tappio. Oltiin selkeästi pelin päällä ja maalipaikkoja oli vaikka millä mitalla. Raakaa touhua. No minkäs teet. Ainut lohtu on, että näillä otteilla voittoja tulee jatkossa.

Huippupeli ja lauantai, 2707. Toimisto + markkinointi; tuijottakaa loppu ilta peiliin ja miettikää missä vika.
 

Daijju

Jäsen
Suosikkijoukkue
OJ ja Mikkelin Jukurit
Jaksa sen kummemmin kommentoida, v*tuttaa sen verran että näistä jäi käteen 0/6p. Mutta välihuomiona, että Oliver Larsen miehistyi tällä viikolla ja pelasi ainakin Ilvestä vastaan ajoittain parasta kiekkoaan tällä kaudella. Vai syttyikö vain koska pelasi mahdollisesti ensi kauden työnantajaansa vastaan? Ensi viikollahan se nähdään, että jatkuuko otteet millaisina.
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Menemättä yksityiskohtiin, niin nolla pinnaa Ilvekseltä harmittaa vietävästi. Toisaalta tässä saatiin isosti oppia jatkoon. Tällä hetkellä ollaan tuon verran kärkeä perässä. Kyllä siinä monta juttua oli, mutta nyt ei taivu detaljiin.

Ensi viikkoon uudella energialla ja raivolla. Seuraava peto siellä jo odottaa, mutta tulkoon vaan, oltava valmiina.
 

p_3ksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL, Jukurit
Pelipäivä edessä ja muuten mennään samoilla koostumuksilla kuin edellinen Ilvestäkin vastaan mutta kolmosessa Leppäsen tilalle Hynninen ja Engebråten seiskapakkina, Pasanen jatkaa varavahtina. Tappioputki pitäisi laittaa nyt poikki mutta illan vastustaja HIFK on varmasti eri mieltä. Meillä ei kyllä ole varaa hyökkäyspäässä tuhlailuun vaan kiekot pitää saada maaliin tavalla taikka toisella, muutenkin on odotettavissa hikinen ja toivottavasti fyysinen ilta, kovaa kamppailua ja periksi ei pidä antaa. Batna, Huuhtanen ja Salonen voisi kunnostautua maalinteossa ja toivottavasti Soinille on löydetty jostain ikioma areenan kätköistä useamman kilon punnukset, että mies kestää tänään pystyssä.
 

Miju

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jormakalla eilen oli ig stoorissa kuvaa että Niko oli käyny myös maistamassa niitä kuuluisia Jormakan Vaimon tekemiä lettuja, selkeesti toimi. Menisittekö koko jengi ennen viikonlopun pelejä käymään näillä "taikaletuilla"
Varmuudeksi myös yksi berliininmunkki/mies.
 

Daijju

Jäsen
Suosikkijoukkue
OJ ja Mikkelin Jukurit
Paskat on housussa, haisee kotikatsomoon asti.

On kyllä kumma miten ei riitä pallit laittaa sitä viimistä naulaa arkkuun kun sitä kultatarjottimella tarjotaan.

Ja samalla hetkellä Mäkiaho 4-2. :D
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Ujosti 3+1 tänään Mäkkärille. Kelpaa. Ja ainahan se on kiva Stadin Kingejä kyykyttää.
Ja sehän tiesi faniryhmälle pikku patsaan ja lahjakortin hankintaa. No ei näitä liiga-aikana liian usein ole tullut.

Oli kyllä hieno voitto. Ei ehjin peliesitys, mutta nyt oli maalivainu kohdillaan.

Kotivoitto on niin hieno juttu tähän paikkaan, että kehut menee...


....kaikille!
 

Gameson

Jäsen
Marraskuu takana
Vastassa
TPS X2 , Kärpät, JYP, Lukko, Ilves X2 ja HIFK.

15 pistettä, kun 24 oli saatavilla. Lisäksi Lukkoa ja Ilvestä vastaan sellaiset pelit, että olisi voinut jotain irrotakin. 1,875 pistettä per peli. Kahdeksan pelin kuntopuntarin neljäs.

Ennakkoon tämä marraskuu oli iso vedenjakaja. Nyt se on takana ja voi todeta, että meni jopa odotuksia paremmin.

Jos tällä tavalla jatkaa, joulukuusta pitäisi olla jopa enemmän pisteitä tiedossa. Urheilullisesti hyvä meininki.
 

Deeq

Jäsen
Suosikkijoukkue
OJ, Jukurit
En tiedä montaa parempaa asiaa, kuin voittaa toi Helsingin ”ylpeys” :D on ne niin kovia käyttämään rahaa paskaan…. Niin onnellinen ettei meillä pellaile mitään Melartteja tai Sundeja ylihinnalla. Uimahalli löytyy Koivistoiselle muualta kuin Ikiomalta.

Noh, se siitä. Tärkeä voitto pistekamppailun kannalta. Mäkkäri on kova, pienellä peliajalla tähän mennessä operoinut 11 pinnaa jo.. Hyvä lisä YV:ssä tänään, huomatkaa maltti maalipaikoissa <3

Loppuviikolta täysi chäänssi napata 6/6p, jatketaan.
 

p_3ksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL, Jukurit
Orastava tappioputki saatiin heti poikki HIFKin kustannuksella, tänään oltiin tehokkaita mutta paikkoja oli tehdä enemmänkin mutta erittäin hieno voitto ja aina se maistuu sitä paremmalle mitä isompi kaatuu. Sisuuntuneesti taisteltiin eikä tällä kertaa johtoasemaa menetetty kun siihen päästiin. Ruusu ja Mäkiaho illan valokeilassa mutta myös Lundgren ansaitsee maininnan, tänään 0+2 tehot ja siihen päälle jämäkkää puolustamista, kova soturi jota on kyllä vaikea korvata. Joukkueena kuitenkin voitetaan tai hävitään joten joka jätkää tarvitaan, loppuviikon peleihin ryhdikästä pelaamista ja pidetään tämä tehokkuus, toki enemmänkin saa tehdä.

Toivottavasti lauantaina yleisökin löytäisi paremmin hallille, kyllä tuolla tilaa on. Toki lauantain lukemiin vaikuttaa taas KooKoon pelin otteet mutta lätkä on kaikesta huolimatta parasta paikan päällä.
 
Viimeksi muokattu:

Deeq

Jäsen
Suosikkijoukkue
OJ, Jukurit
Tänään hakemaan pisteet Kouvolasta Mikkeliin! Onko Korhosella pahempi loukki kun ei ole tänäänkään kokoonpanossa?
"Lucas Nordsäterin sekä myös viime peleistä sivussa olleen Otto Mäkisen lisäksi myös Niilo Romppasen ja Rasmus Korhosen pelaaminen on epävarmaa. Puolustuspäähän uutena miehenä liittyy puolestaan IPK:sta kahden ottelun vuokrasopimuksella Ville Puhakka." Viikonlopun pelien otteluennakosta tämä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös