Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 150 249
  • 1 356

Constantini

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Ilvekselle 2 maalia vastaiskuista. Maaleja mitä ei pitäisi antaa. Tänään kyllä pinnoille vielä noustava, koska lauantaina ei ole tuommoisia lahjamaaleja tiedossa mitä Ilves antoi alussa. Miksi Peltomäki ylivoimalla? Muutenkin nyt tämä koohotuskiekon miinuspuolet näkyy ylivoimalla kun ei saada edes kiekkoa alueelle.
 

Deeq

Jäsen
Suosikkijoukkue
OJ, Jukurit
Kiimainen kolmas erä tulee, maalien laaduissa tänään tähän mennessä näkyy ehkä hieman eroa…

Peruuttelematta viimeiseen ja Heimo nappaa vielä 3 pinnaa himaan.
 

Gameson

Jäsen
Toisesta erästä lähtien ei enää jaksettu antaa takapaineita ja jäätiin jälkeen. Siitä vastaiskumaaleja, joita on Jukureita vastaan harvemmin tehty. Nyt sitten maalin edessäkään ei jaksettu enää kamppailla.

Peli olisi voinut olla hyvin erilainen, jos toisen erän kahden maalin johto olisi pitänyt pidempään. Se ei pitänyt ja toi Ilvekselle uskoa.
 

Gameson

Jäsen
Tosin voimme kysyä, että mitä ihmettä Peltomäki ylipäätään teki tuossa Ilveksen voittomaalissa. Siis sulla on molemmilla puolilla ränniä kaveri vapaana, Helenius vielä lähempänä. Niin sä päätät kiepauttaa maalin eteen ja sitten taas taakse? Missä ja kuka opettaa pelaamaan tuolla tavalla? :D
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Helenius huikee poika! Ei tämä vaan näin pitäisi mennä, että 17v poika on meidän johtava pelaaja.
Lauantaina läpimurto- ja kultainen kypärä päässä...mitenköhän onnistuu..
On kyllä huima sälli. Vahva veikkaus, että Heleä ei tämän kauden jälkeen hetkeen Suomen sarjoissa nähdä. Jo pelkästään Heleniuksen takia kannattaa jokaisen, joka vaan pystyy, suunnata Ikiomalle kotipeleihin.

Puolustus pelaaminen on eilen timanttia. Toki tänään oli monta pykälää kovempi vastus, mutta liian paljon päästettiin nyt tekopaikoille. Keskittyminen omalla alueella ei ollut tänään tapissaan.

5 tehtyä maalia sarjakärkeä vastaan on kuitenkin hyvä suoritus. Useimmiten tuo määrä riittää pisteisiin.

Kumpi pelaa maalissa lauantaina? Rasse päästi kuitenkin kuus, vaikka oli siellä isojakin torjuntoja. Veikkaan, että on Toden huki.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Ei mitään mullistavaa kokoonpanossa, Engebråtenin tilalle Soini ja Rose maaliin. Kakkosvahtina on Jami Pasanen.

Minkähänlaiset maalikarkelot tänään on tarjolla? 7-4 kotivoitto tuntuisi aika varmalle.

Yleisöä monen päivän hurjalla hehkutuksella liigakärjen Mikkelin vierailulle on 2503.
 
Viimeksi muokattu:

Constantini

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Tutut kaverimme Nässen ja Larsen heti -2 ekaa erään. Miksi nämä pelaavat yhdessä? Ilvekselle 0,4 maaliodottamalla 2 maalia. Ruusun seikkailua voi myös ihmetellä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös