Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 150 251
  • 1 356

Otavan poika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Joo.
Toka erässä olis pitänyt tylysti laittaa kiekko häkkiin tarjotuista monista paikoista, mutta kun ei onnistunut, niin ei onnistunut. Tällä kertaa näin päin.
Huuhtasen jäähy oli vähintäänkin epäselvä, kun sitä piti niin pitkään videoilta arpoa, mutta oli lopulta ratkaiseva. OJ ei muuten protestoinut sitä, ei ainakaan kutsunut tuomareita keskustelemaan tuomiosta.
No aina ei voi voittaa.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Ruusu maaliin, Hynninen Leppäsen tilalle ja Sandvik 13. hyökkääjäksi, siinä muutoksia. Se pukkaakin sitten Roselle kolmen matsin viikon, kun voittavaa vahtia ei vaihdeta.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Deeq

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Olisi noista eka erän paikoista voinu ainakin yhden laittaa sisään. Puistola oli lähimpänä ylärimallaan. Iha sutjakkaa peliä kuitenkin. Tehää sit tokassa.
 

Gameson

Jäsen
Vastustajat nauraa, kun Jukurit ei saa ylivoimalla kiekkoa organisoidusti edes hyökkyäsalueelle. Miten se on niin vaikeaa? Tämä ongelma on ollut nähtävissä jo pitkään. Moni ylivoima tuhraantuu tämän takia. Milloin edellisen kerran esimerkiksi Huuhtanen saanut laukoa suoraan syötöstä?
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Deeq

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Tehää sit tokassa.
Tehää kolmannessa lisää.

Vaikea erä, mutta pukukoppimaali loppuun toivottavasti helpotti. TPS pelaa kyllä hyvää alivoimaa. Enemmän sen piikkiin laitan meidän vähäisiä paikkoja ylivoimassa. Koko ajan on paine päällä, eikä saada yhtään rauhoitettua.

Puistola on ollut hyvä. Lupaa hyvää.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Tehää kolmannessa lisää.
Täähän toimii hei! Huomenna en uskalla..

Olipahan tyly peli pojilta. Puolustuspelaaminen oli kauden parasta. Rose piti nollat, ja ei kovin montaa huipputorjuntaa tarvinnut esittää. Nollapeli on nollapeli kuitenkin.

Puistola-Helenius-Jormakka toimii loistavasti. Ykkösketju on nyt ollut vähän pimennossa. Olisiko jonkun kokeilun aika siinä? Vaan en ainakaan heti keksi minkä kokeilun, kun muut ketjut nyt pelittää..

Taulukossa ollaan kutosia. Siitä on hyvä lähteä poimimaan Ilveksiltä pisteitä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös