Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 152 577
  • 1 356

antibetoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Savon Sinikeltainen
Onkohan tuolla jäässä jotain ongelmia? Ainakin viisi ukkoa on vetänyt pärställeen tämän avauskympin aikana.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Deeq

antibetoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Savon Sinikeltainen
Olipa kaunis ylivoimamaali! Klip klap klop ja limppu ohi molarin
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Deeq

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Olipas viihdyttävä matsi kokea pitkästä aikaa Hippoksella. Korhonen oli todella hyvä vaikka JYPin kaverit kyllä onnistuivat myös kämmimään paikoissa. Toisaalta jää oli selvästi huonokuntoinen, liippauksen jälkeenkin maalien edustat melkoisilla urilla ja näkihän tuon kaatuiluista ja harhasyötöistäkin ettei ihan optimaalisella alustalla pelattu.

Huuhtanen on kyllä saanut ilahduttavasti kavereita, aika monesta suuntaa kuului jupinaa ja spekulaatiota kusen määrästä kupolissa ja miten olisi maajoukkuekomennuksen peruja (en kehdannut paljastaa että kyseessä on ihan sen juttu ollut jenkkiajoista lähtien).
 

p_3ksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL, Jukurit
Tv-peli, tauko alla ja vastassa joukkue jolle on hävitty tämän kauden molemmat aiemmat pelit, hieman jännitti että miten saadaan koneet käyntiin sillä pisteitä tarvitaan ja tämän aamun uutisetkaan ei varsinaisesti hurraa huutoja aiheuttaneet. Joukkue teki kuitenkin sen mitä piti, hieno voitto ja Korhonen oli maalilla täyttä rautaa, parasta mainosta vallitsevassa tilanteessa.

Tärkeitä kolmen pisteen voittoja otettu ja saatu kurssia käännettyä huomattavasti valoisampaan suuntaan, otteluohjelma tästä eteenpäin ei varsinaisesti helpotu yhtään mutta erittäin luottavaisin mielin lauantaihin.

Saiko muuten M.Kovarcik jotain osumaa oikeaan käteensä kun kätteli JYPin pelaajat vasemalla kädellä?
 

Gameson

Jäsen
Karvas kotitappio. Ainakin piste tällä esityksellä olisi pitänyt saada. Lukko puolusti varsinkin toisessa erässä niin heikosti, että kaikki oli avoinna.

Niko Huuhtasella meni ensimmäistä kertaa yli. Hän varmasti tietää itsekin, että teki tyhmästi. Oli lopulta aika ratkaisevassa roolissa se 3-1-maali. Oli nimittäin hyvä pöhinä päällä.

Harmi sinänsä, ettei Jukurit löydä samalla tavalla rakoja syöttää Huuhtasella paikkoja suoraan syötöstä. Sitten taas toisessa ylivoimassa Larsen tuntuu laukovan turhan innokkaasti heikoista paikoista.

Toivottavasti tästä jäi nälkää jatkoon. Rästipelejä voittamalla voi taas nousta mukavasti. On kyllä kova marraskuu vastustajien osalta.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
2-3 turpaan ja sanoisin ihan ansaitusti. Jotenkin oli vaisua tekeminen tänään koko nipulta. Leijuttiinko kolmen voiton putkessa?

Huuhtasen jäähy..ottiko Lukon vaihtoaitiosta joku Nikon mailasta kiinni? Tälläistä kuulin. Huuhtasesta puheen ollen.. nyt pitäisi vähän saada rauhoitettua peliä, vaikka hämmentäminen on kivaa ja sekoittaa välillä vastustajaa. Nyt se näyttäisi alkavan vaikuttaa ehkä jo liikaa Nikon omaan kiekolliseen peliin, vai mitä ootte mieltä?

Kasper Soinin ensimmäiselle liigamaalille peukkua. Ansaittu.

Uusi voittoputki ens viikolla!
 

Slash

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Harvoin on vituttanut tappio niin kuin tänään. Kolmannen alussa oikein nauratti kun tiesin että tää kääntyy meille..sitten hömöily vastustajan vaihtoaition edessä ja peli oli siinä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Deeq

Governator

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Jukurit, SaPKo.
Tuosta Huuhtasen tämän illan jäähystä. Oli tarpeeton tuossa tilanteessa, kun oma joukkue oli ylivoimalla. Pidän siitä että hän ärsyttää ja hämmentää, mutta sitä ei pidä tehdä koko ajan ja joka pelissä. Aina ei ole tarvetta.
 

Deeq

Jäsen
Suosikkijoukkue
OJ, Jukurit
Nyt kävi näin. Onnittelut Lukolle, tekivät tarvittavan kolmen pisteen eteen. Eli ei juurikas mitään. Jukureilta hädänhuudon edessä kotipelissä todella mitäänsanomaton, laiska, aneeminen ja väsynyt peli. Kolmen kotivoiton ja kolmen voiton jälkeen todella ohipeli. Peli ei rullannut edes avausmaalinkaan jälkeen totuttuun hyvään tyyliin. .

Liigan kuumin veskari Korhonen oli tänään tasoaan heikompi, joukkue ei myöskään Rassen edessä voiton eteen liikoja tehnyt.

Tämä norjalainen kalastelija Engebråten : Millä helvetin näytöillä tämä jätkä pelaa meidän kakkospakkiparissa ja surffailee kentällä jatkuvasti. Penkinpääkin on liian lähellä kenttää hänelle. Ei mitään käyttöä kummassakaan päässä.

Oliver Larsen, jos pelaaminen ei muutu, niin lähtö on suotava vaihtoehto. Parin viime kauden lempipuolustaja Jukureista, nykyään hänen pelinsä sattuu enemmän silmiin kuin hivelee niitä.

Suosittelen edelleen käyttämään rahasi mielummin Mikkelin Motonettiin kuin Savonlinnan, vaikka asuisit Savonlinnassa. Jarno, et ilahduta kaverisi kanssa työnteollasi ketään.

Päivän pojot herroille Rantasalmen Sulttaani & Soinin Kasper.

Kiitos.
 

juurihoito

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO
Pitkästä aikaa kotipeliä katsomassa. Ensimmäisen 10min jälkeen Lukko selkeästi kuskinpaikalla loppu matsin. Mihin hävisi se alkupelin liike ja pelinrakentelu ?
Norjan ja Tanskan ihmeet oli kyllä todella näkymättömiä tänään. Pakistoon tarvittaisiin selkeä leaderi.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Deeq

Slash

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
En kyllä nähnyt tässä mitään ohipeliä(Deeg). OJ.n kanssa näin kyllä pelin käännekohdan eri kohtaan, tosin tätä mäkkärin kamppaamista ennen lukon 1-2 maalia ei näytetty tv.ssä sen kummemmin...
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Deeq

Constantini

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Ei ehkä ohipeli mutta ei ollu kyllä ukot 100% mukana tänään. Tonttia oli tehdä vaikka 10 maalia, mutta ei mistään sisään. Muutaman viikon takainen tehottomuus tuli takaisin. Miks 5vs3 yv:llä kentällä oli meidän 2.yv, olisi pitänyt olla Helenius ja Huutanen sekä muut. Larsen alkaa nousta kyllä inhokkipelaajaksi nykyään, niin löysää ja ylimielistä neppailua taas, olisiko Larsenin valelämäri jo muidenkin mielestä nähty?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös