Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 883 619
  • 20 457

aimohemmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Säppi ja California Golden Seals
Hyvästi veljet ja siskot!
 

Siklenka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
On tässä puolensakin. Jos jollain ilveellä Lukko tästä kahden kehnon joukkueen derbystä olisi jatkoon päässyt, niin olisihan se ollut täyttä tuskaa katsoa Tappara-pelejä. Ja väitän myös ettei jatkoon päässyt Tepes ei vie ainuttakaan ottelua Tapparaa vastaan, tuskin edes lähellä. Korostanee vain sitä, kuinka heikko oli pelikirja kauden tärkeimmillä hetkillä.

Koska Hakulisen sopimus julkaistaan?
 

sohvakoutsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hermes
Ymmärrän! Sitä ei kenenkään tarvitsisi katsella! Vaikka Lukko toki sai mitä tilasi. Nurmen olisi pitänyt toki lentää suihkuun, olisi ehkä muuttanut lopputulosta.

Lukon luokattomalla ylivoimalla 5min tuskin olisi muuttanut mitään. Nurmen poissaolo loppupelin ehkä, mutta kyllä Tepsissä sitä ratkaisulaajuutta olisi löytynyt myös muualta
 
Suosikkijoukkue
Lukko
Vittu, että vituttaa osittain.

Tippuminen ei ota niin paljoa päähän, kun tuon joukkueen peli-ilme, joka on jatkunut samana 2021 syksystä alkaen.

Vieläkö ollaan siinä saatanan "joukkueen rakennusvaiheessa", jolla perustellaan tappiot.

Vituttaa Markus Nurmen haastattelu.

Täysin oikea joukkue voitti. 1 hyvin pelattu erä ei oikeuta voittoon 3 ottelun sarjassa.

Onnea Tepsille.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Lukko jäi vajaaksi kahdessa asiassa jo runkosarjassa ja myös PO:ssa, mitkä pelejä ratkaisee: luokaton yv-peli ja heikohko maalivahtipeli. Molemmat on niitä osa-alueita, joilla mestarit nimenomaan loistaa. Ei mulla muuta. 5 vs. 5 pelaaminen aivan OK. Ei TPS pitkälle tosin pötki eikä ois pötkinyt Lukkokaan kahden ym. pelin osa-alueen takia.
 

Nurangätine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
TPS oli parempi näissä otteluissa, ei kahta sanaa. Päällimmäisinä tunteina vitutus ja pettymys. Miten näillä palikoilla voi pelata noin luokatonta ylivoimaa? Usein myös ihan hyökkäyksiin lähdöissä seisoskeltiin liikaa. Ja ei tuntunut edes tuurilla pomppivan. Maalivahtipeli petti, varmaan osittain johtui sekavasta joukkuepelistä. Myös lähes jokaisesta yksilövirheestä rankaistiin - ei kuitenkaan vastustajaa. Lopulta peliesityksiin verrattuna erittäin ansaittu lomille lompsis. Aikamoinen farssi, johon mahtui yksittäisiä hyviä hetkiä. Jottai tarttis tehrä.
 
Suosikkijoukkue
Lukko
Studiossa maininta: TPS pelaa kauden parasta kiekkoa... ihan samaa ei voi sanoa Lukosta, joka pelasi kauden heikointa tärkeimmässä paikassa.
 

Larsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ennen peliä vitutti pullean pizzakeisarin vittuilu meidän maalivahdeista. No tottahan se saatanan jauhokäsi siinä ulisi. Kyllä tämä vaatii aikaa, että tästä toipuu. Ensimmäisenä Lämsän paskakiekko kauas pois Raumalta.
 

Venkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Niin paljon tulee eri ketjuihin viestejä ettei lukea kerkeä. Tämä lopputulos oli odotettavissa. Odotan mielenkiinnolla Lämsän tulevaisuutta. Herranen aika jos vain mies Lukossa jatkaa saa :D. Voin taata että kausikortti jää hankkimatta. Kausi oli katastrofi. Lämsä oli katastrofi. Vaikea on sanoiksi pukea. En jaksa perkele edes suihkuun mennä kun niin paljon vituttaa...
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lämsä ennen ensimmäistä peliä sanoi jotenkin, että erikoistilanteet ovat playoffeissa äärimmäisen tärkeä osa-alue ja että niihin on nyt keskitytty valtavasti.


Sarjassa 23 minuuttia ylivoimaa, 0 tehtyä maalia.
Järkyttävää. Eihän tuollaista tilastoa voi olla.

Lämsä kantaa tietenkin päävastuun, ja pelaajatkin olen jo haukkunut. Mutta kenen valmentajista vastuulla yv pääasiassa on, onko se juuri Lämsä vai kenties Kauvosaari?

Se kun on kumminkin sakannut jo aikana ennen Lämsää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös