Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 884 290
  • 20 457

JarOfFlies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Onneksi vitutus on jo laantunut kauan sitten, että nyt vaan spontaanisti naurattaa tämä Lukon touhu. Saataisko tolla nykyrosterin pyörimisellä ja härväämiselllä järjestettyä jonkinlainen Disney on ice perheen pienimille katsojille kauden päätteeksi?
 

RL1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raumam Boja
Ei ole tosiaan vastaavaa nähty melkein vuoteen.
Niinpä. Ei tämä veltsun sekoilusta eroa. Vituttaa vaan, että kolmas kausi peräkkäin, kun kaikkii päättyy armottomaan vitutukseen ja käsittämättömään sulamiseen. Ei edes vituttaisi jos pelattaisiin hyvin ja sitten pudottaisiin. Nyt ollaan kuitenkin pelattu koko kevät tasolla SaiPa ja HPK, niin minkäs teet.

No, peli on vielä kesken.
 
Suosikkijoukkue
Lukko
Eikös jo kortteliliigassa opeteta, että pelaa kiekollista pelaajaa.

Tps pelaajat vie kiekon syvälle Lukon päätyyn, vain liukumalla, ilman mitään vastustusta. Tps pelaa miestä ja pistää Lukon lampaat kumoon heti, jos kehtaavat edes ylrittää siniviivan ylitystä.

Aivan perusasiat hukassa.
 

Metsästäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Pian voi alkaa kauden loppuanalyysi. Mietin tässä vain, että onkohan minulla mitään kerrottavaa Lämsästä tai Lukon erikoistilannepelaamisesta.
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mitä vittua nuo Lukon pelaajat oikein duunaavat. Aivan idioottijäähyjä tällaisessa pelissä. Taitavat halutakin lomille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös