Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 883 633
  • 20 457
Suosikkijoukkue
Lukko
Vähän nihkeää oli, mutta näissähän pelataan vaan voitoista. Uskon kuitenkin että pelin tasokin paranee jatkossa. Huomenna jatketaan!
Itsellä kanssa vahva luotto illan voiton jälkeen. Voitto antaa rentoutta ja itseluottamusta.

Luonnollisesti huomiset peliotteet vituttaa jo valmiiksi mutta uskon, että huomenna TPS lähtee lomille. Jos ei huomenna niin sitten maanantaina.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Tepsi oli eilen hyvä 40 minuuttia mutta Lukko sai siihen onneksi pari maalia alkuun vähän pelitapahtumien vastaisestikin. Viimeisen vartin+jatkoerän ei sitten ollutkaan kuin yksi joukkue kentällä ja ansaittu voittomaali.

Tuo ottelun loppu nostaakin väkisin vähän luottoa Lukkoon, ja sehän on tällä vuoristoratakaudella tarkoittanut sitä että seuraavaan peliin joku 0-3 ekaan erään parilla hörpyllä. Positiivisesti saa yllättyä jos näin ei olekaan.
 

Zapp

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT, Suur-Lukko
Oli kyllä tyylikäs tuo eilinen voittomaali, mielellään tätä lisää. Suoraviivainen hyökkäys, hyvä lätty keskelle lapaan, napakka laukaus ja maila kohti kattoa. Olikos se nyt kahdeksan ekaa peliä Morandilla 0+0? Se olisi siis yhdeksään peliin kuusi maalia sen jälkeen, passaa mulle.
 

aimohemmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Säppi ja California Golden Seals
Kyl män helpost.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Laitto kainalosta niinkuin JMA joskus olympialaisissa.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Parempi lähtö Lukolta tänään kuin eilen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös