Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 886 149
  • 20 457

senilix

Jäsen
Katsoin ensimmäiseen pelikatkoon asti, tilanne 0-0, sitten jouduin lähtemään muihin hommiin. Mennessäni ajattelin, että ehdin takaisin erätauolla ja jos Lukon peli jatkuu noin kun alkoi, on tilanne 2-0. Olen iloisesti yllättynyt, vain 1-0.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tämän ymmärtäisi jotenkin, jos Lukko olisi tukevasti sijoilla 1-4. Mutta nyt ”taistellaan” säälien kotiedusta ja ylipäätään säälipaikasta… Jumalaare.

Säälipaikka on taskussa, Lukko taistelee vielä top 6 sijasta ja sinne pitää tavoite olla. Lukon mv-pelillä säälien paras 3 on iso riski.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Juuri tämä - aivan liian iso ero on hyvällä ja huonolla päivällä.

On myös ero vastustajassa. SaiPa tukkii keskialueen, niin vauhti pelissä on hidasta. Aivan eri taktiikka kuin Jukureilla oli.

Eilen oli kiva katsella, kun Jukurit karvasi raivolla ja Lukko pääsi alta pois sekä suoriin ylivoimahyökkäyksiin. Nyt Lukon hyökkäykset puutuvat keskialueen sumppuun.

Samalla Morand 1-1 ja Piiroinen sanoo hörps
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Ihan sama se on, että kuinka pelataan tällä hetkellä. Lukon maksimi tällä kaudella on yksi voitto puolivälierissä. Sääleistä Lukko aloittaa ja ainoastaan sen viikon vire ratkaisee, että päästäänkö maksimitulokseen. Sama se on, että miten paskasti tai hyvin siihen asti pelataan. Yhdessä yössä vaihtuu ilme kuitenkin.

Toista kautta putkeen Lukko on tässä vaiheessa kautta yksi Liigan paskimpia joukkueita. Rosteriin ja valmennukseen pitää tehdä suuria muutoksia. Näitä ei kuitenkaan tulla näkemään, koska se vaatii ikäviä päätöksiä.
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Paska Moraani!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös