Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 884 268
  • 20 457

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Huomenna sitten JYP vastassa. Katselin tuossa vähän heidän tilastoja. Silmiin pisti, että JYP saanut viime aikoina hämmentävän vähän laukauksia vastustajan maalivahdeille. Esimerkiksi viimeisen 5 ottelussa vastustajan maalivahdin torjuntamäärät:

10
16
16
15
12

Toki torjuntamäärät eivät kaikkea kerro. Yhtä lukuunottamatta kaikki noista peleistä olleet kuitenkin "yhden maalin pelejä" ja JYP on napsinut muutaman voitonkin esimerkiksi Pelicansista.

Raikkaasti hyökkäämällä ja tiiviisti puolustamalla voitto on näpeissä. Tämähän onkin ollut niin helppoa viime aikoina ;)
Nuohan on suht yleisiä Leben tai Gibin torjuntamääriä. Suht usein kuitenkin selän taakse on silti mennyt se 3-5 kiekkoa ja joku vielä tyhjiinkin. JYP on noista kuitenkin ottanut yhden 3 p voitin, yhden 2 p voiton ja kerran hävinnyt jatkoilla tehden yhteensä 14 maalia ja päästänyt 17. Lukko on tehnyt 13 maalia viiteen viimeiseen peliin ja vastustajien kassarit ovat torjuneet 24+28+30+28+25 laukausta ja Lukon 21+17+10+15+17 (maalit 13-14).
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tässä kun homma ei ole enää omissa käsissä, niin tuli katsottua muiden ohjelmia. IFK ja Kärpät kohtaavat toisensa vielä kahdesti loppukauden aikana, mikä oikeestaan hyvä asia. Noissa peleissä vain yhteensä 6 pojoa jaossa, niin omalla tekemisellä voidaan kuroa eroa kiinni. IFK:llä lisäksi seuraavat kolme peliä Ipa, Jukurit ja Tappara.
Tuossa muuten käy hyvin ilmi, että vaikka homma ei ole enää Lukon omissa käsissä, niin ei se kaukanakaan ole. Tai siis jos IFK-Kärpät kohtaamiset menisi jommallekummalle 6-0 tai 5-1, niin sitten kuuden joukko on taas Lukon (ja Kalpan) omissa käsissä.
No, todellisuudessa mikään joukkue ei pelaa loppukautta ilman muitakin pistemenetyksiä, mutta tuo kuvaa miten tilanne playoff-viivalla on vielä täysin auki ja erot yksittäisen voiton ja/tai keskinäisten pelien suuruisia.
Runkosarjaa jäljellä tasan kuukausi ja panosta riittää; hyvin todennäköisesti Lukon loppusijoitus ja kohtalo (kuuden sakki / säälit / kausi ohi) ratkeaa vasta aivan viimeisissä peleissä. Kauden jatkuessa, tuleva vastustaja selviää todennäköisesti vasta viimeisessä pelissä.
 
Viimeksi muokattu:

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Nyman ja Ervasti tippunut kokoonpanosta, Repo ja Reunanen odotetusti takaisin
Jandric-Mattila-Repo
Burke-Westerholm-Westerholm
Morand-Krannila-Tieksola
Ikonen-Kainulainen Ylitalo

Abt-Stenqvist
Reunanen-Brook
Piipponen-Almari
Järvinen

Lebedeff
Salonen

Tiedä sitten onko syynä hyllytykseen pelilliset asiat vai flunssa, mut jos syynä on pelilliset asiat, niin ihan ok, kun vielä ihan oikea mies laitettiin veljesten viereen.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
JYP:lta näyttää olevan sivussa maalitykki Gardiner. Olisiko suuntaamassa ulkomaille?
Gardiner on tehnyt 22 maalia tällä kaudella.

Lukolla todella kokenut rosteri, luukkuvahti Salonen on ainoa juniori-ikäinen pelaaja. Ehkä Järviselle voisi antaa RB-kypärän, niin ei sponsori suutu? :)

Nymanin viltitys on yllätys, kuitenkin saanut isoja peliminuutteja. Ervastilla tekee tiukkaa mahtua kokoonpanoon loppukaudella ilman poissaoloja. Pelatessaan saanut aina selvästi vähiten peliaikaa, ei kuulu Lämsän luottomiehiin. Kallelle tekisi hyvää hakea isoja minuutteja ja vastuuta Mestiksestä. Itseluottamus kuntoon.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Burke-Westerholm-Westerholm
Tämän perään olen mankunut, ja takaan että tulosta tulee tänään. Saa nähdä onko myös ykkös-yv ymmärretty uudistaa.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Iltalehden mukaan JYP tekee tämän illan tuloksen jälkeen päätöksen, myydäänkö pelaajia. Tuon vuoksi Gardiner lienee sivussa, jotta ei loukkaantumisia. Gardinerista on saatavilla messevä korvaus.

Panosta siis illan pelissä on molemmin puolin.
 

nexustron

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Chelsea
Onko Morand-Krannila-Tieksola ekaa peliä nyt yhdessä? Intuitiivisesti voisi kuvitella toimivan aika hyvin.
 

Darthjosku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Nashville Predators
Noni nyt toimii
 

Byyrman

Jäsen
Suosikkijoukkue
PTDT in memoriam 23.-30.9.2023
Laiskaa ja unista Lukolta. Ne ottaa blokkeja, jotka on hereillä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös