Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 884 181
  • 20 457

Nahkalerputin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lerputten ja likasangon täystuho, RD:n Uimalakki
Eieieieiei.... Taitaa pisteet matkata huollon auton mukana itään.. Voi jeesus sentään. Saa sitten jos tämä munitaan sen suoran puolivälieräpaikan unohtaa..
 

J.Hetfield

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kuparikiekko
Maalipaikkoja riittää ja huomattavasti pyöritään enemmän Saipan puolustusalueella. Pystytty myös muita vastaan voittamaan kaksinkamppailuja. Mutta:

Ylivoima on ponnetonta ja ihan liian staattista.
Westerholmien liikettä kun katsoo niin en oo ihan varma onko hidastettu elokuva jäänyt päälle. Nää on kyl päässyt ihon alle pahasti varsinkin kun syöttelevät toisilleen kulmissa kamppailuvoittojen jälkeen.

Itseluottamus hävinnyt. Näkyy hyökkäysalueen hyökkäyspelissä ratkaisevissa syötöissä ja maalipaikoissa. Jotenkin tuntuu että halutaan pysyä mukavuusalueella eikä nyt rikota ketjujakaan. Variaatiovaraa olisi hyvin ketjumuutoksiin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: joan

Pluton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lukko
Lukon ylivoimasta olen täysin raivoissani. 40 peliä vedetty ja edelleen esimerkiksi Repo joka joukkueen kovimpia laukojia pelaa väärässä paikassa. Kuinka vaikeaa voi olla sijoittaa Repo siivelle. Kapteeni voisi ottaa kapteenin roolin ja mennä kertomaan valmentajalle että minun kuuluu olla alivoimassa ja tasakentällisin kentällä mutta ei ylivoimassa
Mitä voi odottaa kun Mattila pyörittää ykkös yyveetä.
Ja Saipa näyttää mallia miten yyveetä pelataan.
 

Danforth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Luleå HF
Jullelle mallia miten pelata sitä tv
 

kyykäärme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Toivottavasti Nyman saisi kunnon pelikiellon tuosta viikatteesta. Vaikka loppukausi alkuun. Sen verran hidas haluton paska, että adios.
Lisään tuohon vielä "turhautunut", siltä nuo otteet näyttää.

Mikä v***u siinä on, että Lukon ylivoima on täyttä sontaa ja vastustaja osaa iskeä heti. Ei voi johtua nimistä selässä.
 

JarOfFlies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lukko saa tehdä kaikkensa, että pysyy SaiPan tähtisikermän perässä viimisessä erässä. Jotenkin mitään mistään tietävänä luulis budjettieron näkyvän edes jotenkin?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös