Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 886 891
  • 20 457

Meripoikk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Siitä lisää tämän päivän tarinaan. Vaikeuksien kautta voittoon.

SaiPa saapui hajonneen bussin takia viisi minuuttia ennen pelin alkua Raumalle.
- "Lämmittelyt tehtiin Laitilan kohdalla bussissa" kertoo SaiPan päävalmentaja Ville Hämäläinen. "Maalivahdille ammuttiin kiekkoja bussin etuosasta. Ihan hyvin se meni niinkin."

Harva uskoi SaiPan voittoon tänään. Siirto markkinoilla riehunut vierasjoukkue taisteli sitkeästi ja teki kotijoukkueen illasta erittäin hankalan.

Itse ottelussa SaiPa teki ainoan maalinsa kotijoukkueen puolustuksen vierestä seuratessa katseella. Kaksi torjuntaa ottelussa kerryttänyt Lukon maalivahti Daniel Lebedeff ei voinut maalilleen mitään ja sadatteli tilannetta vielä ottelun jälkeen.
- "Mä näin sen kiekon kyllä, mutta taitavasti kaveri laittoi sen sisään."
- "Pitää kysyä Lämsältä, että onko pakko mennä suihkuun, jos ei tullut hiki" totesi Lebedeff, kun häneltä kysyttiin illan jatkosuunnitelmista.

Vieraiden maalivahti Kari Piiroinen sen sijaan hikoli viisi litraa hikeä torjuttuaan ennätykselliset 152 kertaa maalillaan. Ottelun jälkeen Piiroinen ei pystynyt kommentoimaan mitään, koska hänellä oli niin paha nestevajaus. "Hänellä ei ole kuitenkaan mitään hätää", totesi SaiPan joukkueenjohtaja Janne Valtonen.

Lukko jatkaa suunnitelmien mukaan Helmirantaan saunomaan. Siellä pelaajia ja toimihenkilöitä viihdyttävät Eini, Kaija Koo, sekä taikuri.
Pakko itsekin kommentoida, repesin. @Jukan takahiukset, todella, todella kovaa proosaa! Jatka samaan malliin!
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Alle 5 maalia olisi pettymys. Odotan tänään ilotulitusta. Onnistumisia nyt mahdollisimman monelle.
Veikkauksen mielestä on selvästi todennäköisempää että Lukko tekee alle 5 maalia kuin yli, eli kannattaa varautua pettymykseen
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Täysin puolivaloilla lähdetty höntsäilemään, oksettavaa touhua. Onneksi onnekas avausmaali
 

RaumTiger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kolla/Rauma Tigers, New York Rangers
Ripa meinas aiheuttaa sydärin meikäläiselle kun ei reagoinut maaliin odotetulla tarmolla. Hetken luulin että saipa teki avausmaalin. Onneksi se olikin Järä
Joo ite luulin kanssa että SaiPa teki kun Ripa ei pitänyt sitä normaalia menoa kun Lukko tekee. :D
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös