Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 919 270
  • 20 457

Zapp

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT, Suur-Lukko
Se oli hyvä nousu! Hifki-osiossakin kiukuttanut mukavasti pitkin peliä Lämsä, huudatukset, voittolaulut sun muut bönde- ja skutsi-jutut, mitä näitä nyt on.

Lämsä-kiukuttelutkin huvittaa siksi, että Hifkin päävalmentaja on tosiaan sellainen virtuoosi kuin Ville Peltonen.

Hieno voitto!
 

Danforth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Luleå HF
Se oli hyvä nousu! Hifki-osiossakin kiukuttanut mukavasti pitkin peliä Lämsä, huudatukset, voittolaulut sun muut bönde-, skutsi -jutut, mitä näitä nyt on.

Lämsä-kiukuttelutkin huvittaa siksi, että Hifkin päävalmentaja on tosiaan sellainen virtuoosi kuin Ville Peltonen.

Hieno voitto!
Eikös tuo pyhä viha juonnu Peltonen - Ben-Amor-casesta?
 

Moonshine Man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreät Jääkärit
Se oli hyvä nousu! Hifki-osiossakin kiukuttanut mukavasti pitkin peliä Lämsä, huudatukset, voittolaulut sun muut bönde-, skutsi -jutut, mitä näitä nyt on.

Lämsä-kiukuttelutkin huvittaa siksi, että Hifkin päävalmentaja on tosiaan sellainen virtuoosi kuin Ville Peltonen.

Hieno voitto!

Taattua brändi-itkua, ihanaa kuunneltavaa!

Tai no, luettavaa, mutta kuitenkin.
 

Äksönn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lugu
Sorry, oli pakko lainata tätä 0-2 tilanteessa tullutta kommenttia. Ehkä Repo sai inspiksen tästä ja veivasi voitto-osuman tylysti yv:llä aivan maalin edestä.
Siinä nähdään kun ruvetaan uskomaan, pelaamaan ja haluamaan. Hieno tasonnosto.

Silti hankkisin tuonne lisää fyysisyyttä, voitosta huolimatta. Taito ja luistelu eivät poissulje hiekkapaperia. Keväällä korostuu.
 

Zapp

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT, Suur-Lukko
Juu. Vaikka en ihan ymmärrä miten se varsinaisesti Lämsää koskee kuin viran puolesta. Tomek Valtonen se arkkitehti oli.
Näinhän se olikin, mullekkin ensimmäisenä tuli mieleen Tomek Valtonen tuosta tapauksesta eikä tullut mieleenkään, että Lämsä oli silloin jo Jokerien valmentaja. Toki tuostakin nyt näemmä jo reilu 11 vuotta aikaa niin sallittakoon tällainen unohdus.
 

upreo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Likipitäen kuukauden tauko, kun on ennättänyt kokonaisen matsin katsoa. Ja vielä omilla jalansijoilla täpötäydellä Äijänsuolla. Maistui ajatuskin tuosta jo ennen matsia. Vähän ehti ajatus pelin ristiaallokossa vaihtua, mutta lopputulemana oli, etten suotta odotellut matsia. Kokonainen lätkämatsi, johon sai rauhassa keskittyä ja se meni vielä päättymään Lukon voittoon. Ihan kiva.

- ensimmäiset viisi minuuttia olin huomaavinani Lukon palauttelevan kiekkoa ja hakevan rytmejä. Koivistoisen ekaan se sitten katkesi ja sitten ei enää rytmeillä ollut väliä. Siellä se vanha DNA edelleen on. Kovin tyytyväisenä tervehdin tuota alkua. Toivottavasti jatkossa jaksetaan pidempään tuota.
- Koivistoinen on katkaissut siteensä Raumalle. Siirtonsa jälkeen vielä oli korea ja jaksoi matsien jälkeen vilkutella seisomakatsomoon. Nyt liukui ensimmäisten joukossa pois kentältä. Ehkä tiesi mitä oli tehnyt. Edelleen silti mulle mestarijoukkueen pelaaja, joten en sen enempää jaksa tikkuja kynsien alle tuosta työntää.
- alkukaudesta mollasin Stenqvistin peliä. Mutta tottavie, kun tällä hetkellä tykkään siitä kiekollisesta pelistä. Aivan nerokkaita pieniä juttuja tekee koko ajan.
- Mielessäni manasin Fontainen alkupeliä. Lopussa oli sitten aivan liekeissä. Hyvä nousujohteinen peli.
- Tää uusi hankintahan on ihan mahtava. Koko ajan on sellainen mukava vaaran tuntu hyökkäyspäähän, kun polkee kiekon kanssa.
- Melart pelasi aivan liian isot minuutit. Nymanin maalissa ei oikein tehnyt mitään, liukui vain. Muutenkin kolmannessa erässä väsymys näkyi.
- Ylivoimalla pari nättiä maalia. Kävi Muulin jäähy kalliiksi tänään. Hyvä niin.

Voitto on aina voitto, mutta pitää muistaa pelin lähtökohdat. Voitto tuosta matsista pitikin kaivaa. Eikä se peli nyt varsinaista ilotulitusta ollut. Hyviä juttuja pilkottelee, mutta paljon on parannettavaa. En anna potkuja kenellekään, enkä kirjoita pitkiä jatkosopimuksia. Katsellaan lauantain jälkeen taas uudelleen.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kyllähän siinä eilen kävi odotetusti, että Kakkosen, Koskelan ja Lentämäen taso ei riittänyt Lukon kovia hyökkääjiä vastaan. Fontaine ja kumppanit veivät karkkia lavasta. Motin - Melart olivat lopussa jo aivan puhki, eikä peruspakki Motin tiennyt mitä tehdä kiekolla hyökkäyspäässä.

Ei minusta parasta Lukkoa, kiekollinen peli ei oikein lähtenyt Peltosen liimatrappia vastaan.

Kolmannessa erässä Lukko alkoi pelaamaan trappia ja HIFK sai vähän painetta. Sitten Motinin virheestä (ensin Nymanilta itseltä aivan paska ratkaisu omissa) , 2 vs 1 ja kiekko tylysti pussiin. Hieman nauratti, kun lopussa HIFK haki kavennusta ja Åsten+kumppanit jäällä. :)

Revon maalit posia ja 2-yv pussia. Niillä käännetään pelejä voitoksi.

Minusta Lukko pelasi selvästi paremmin Sportia vastaan, nyt oli puristusta. Keväällä HIFK lienee vielä kova, jos saavat sairastuvalta apuja. Puolustus oli varsinkin todella heikko eilen.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Timanttinen johto ja pierumäki kiekko.
Toivottavasti Lukkoon tulee vielä joku kova tekijämies tälle kaudelle. Nyt voittojen huumassa ei sovi unohtaa sitä, että keväällä pelit kovenevat.

Mistä saataisiin sellainen Tommi Tikka tyylinen vääntäjä, joka osaa fyysisyyden ja ärsyttävyyden lisäksi vähän pelatakin? Aloitustaito olisi iso plussa.

Toisena vaihtoehtona kelpaisi kaveri, jolla on riittävästi liimaa lavassa (ei liikaa kuitenkaan ) ja peliälyä ylivoimalle. Vaatimuksena olisivat myös laserin tarkat syötöt.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Osaako joku avata?

Lukko on corsi-tilastossa liigan ykkönen. Siellä on myös KooKoota. Toisaalta häntäpäästä löytyy Tapparaa ja Ilvestä.

On hyvä, että Lukko löytyy kärjestä, pitkässä juoksussa tuolla tavalla kai voitetaan pelejä enemmän kuin hävitään.

Mutta selittyykö tamperelaisten sijoitukset pelitavalla, laadukkailla ja tehokkailla pelaajilla?
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
@1936 Corsia ei kai paljoa (enää) käytetä joukkuevertailussa, vaan maalipaikka-, maaliodottamatilastot jne ovat korvanneet sen.

Lyhyt arvaus: Lukko laukoo paljon, huonoistakin paikoista, tätä ei corsi osaa huomioida. Sanoisin että ei sen tilaston silti käänteinen pitäisi olla, eli Tappara ja Ilves ovat tainneet ylisuorittaa maaliodottamaakin vastaan. Tappara alkukaudesta varsinkin, Ilves vähän miedommin mutta pidemmällä ajanjaksolla. Voi tietysti jatkua noin ihan päätyyn astikin, jolloin varmaan johtopäätös on että heillä on hyvät pelaajat maalintekoon.
 

Parthicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Myös tuuri on yksi tekijä. Joskus vain natsaa. Eivät tamperelaiset tilastollisesti ole niin hyvin pelanneet, että se oikeuttaisi noin isoon kaulaan muihin verrattuna. He ovat ylisuorittaneet selvästi ja kevääseen mennessä luulisi menon tasoittuvan.

Jos Tappara jatkaisi nykytahtia, he saisivat 129 pistettä eli tekisivät seuraennätyksen. Liigan ennätys on Kärppien kaudella 2018-19 keräämä 137 ja tuolloin Kärpillä oli aivan tajuton nippu niin paperilla kuin kaukalossa. Yksi tämän vuosituhannen kovimpia joukkueita.

Ilves puolestaan keräisi nykytahdilla 121 pistettä mikä sekin olisi seuraennätys. Liigan historiassa on kerran kaksi joukkuetta kerännyt samalla kaudella 120 pistettä tai enemmän.

Näihin faktoihin pohjaten odotan vähintään toiselta selkeää notkahdusta alaspäin. Sarjasijoitukset eivät välttämättä vaihdu dramaattisesti kuitenkaan.
 

nexustron

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Chelsea
Viime pelim ketjumuutokset pidetään tänään:

Burke-Fontaine-Tieksola
Reunanen-Brook

Nyman-Westerholm-Westerholm
Abt-Stenqvist

Jandric-Mattila-Repo
Almari-Ervasti

Ikonen-Kainulainen-Ylitalo
Piipponen

Lebedeff (Gibson)

Lebelle viides tai kuudes startti putkeen.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko


Tuossa on Veikkauksen Koivulan varjosarjataulukko. Tappara ja Ilves ovat tosiaan ylisuorittaneet selvästi. Lukko on sijalla 7.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös