Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 886 166
  • 20 457

Sinkilä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, ManU, Pesäkarhut, SoJy, Valepa, Narukerä
Kerrassaan häpeällinen neppailu taas kerran. Ketään ei kiinnosta, ketään ei edes vituta, palkka tulee tilille ja huomenna pelin jälkeen voidaan taas porukalla lähteä ottamaan kuppia.
Ja tavoite on tällä kaudella sijoille 1-4.
Lisäksi katsomoon ei hankita ketään.
 

Metsästäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Jotenkin alkaa miettimään kaikkien näiden CHL matsien jälkeen, että mahtaisikohan Lukko pärjätä TuToa vastaan tämmöisenä iltana.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lukolle toinen 0p kahdeksaan peliin. Kuulostaa paremmalta kuin on.

Esitys oli lähes Sport-pelin tasoa paskuudessaan, silloin Lukko oli paska ennenkaikkea kamppailussa, tällä kertaa kiekollinen peli oli kammottavaa, kaikilla vääränkätiset mailat -tasoa. Kuinkahan mones paska esitys CHL-reissun jälkeen.

Kohta saisi alkaa peliin ilmaantua jotain järkeä. Tätä ei kyllä mikään yksittäinen hankinta ratkaise, eli katseet kohdistuu valmennukseen ennen kaikkea. Toki ne hankinnatkin voisi auttaa, tai olisi auttanut.
Huomenna ei oikein saisi hävitä.

Jos jotain posia, niin Burke syötteli kaksi erää hyökkääjäksi aika hulppealla syöttöprosentilla, ja kolmmannessakin jokunen meni omille. Hän on ihan hyvä pelaaja.
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
Todella epävarma läpi matsin. Tepsi ei tuollaisella mv-pelillä tule kummoisesti pärjäämään.

Toivottavasti täällä nyt ei revitä pelihousuja kun tulen toteamaan, että Vali on kuitenkin Tepsin "kolmosvahti" ja juuri tänään Turun Sanomissa Moisasen & Valin mukaan ei ollut tarkoitus pelata tällä kaudella vielä peliäkään Liigaa.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ervasti tais olla osan pelistä viltissä, eiköhän Piipponen pelaa huomenna.

Lämsältä kiinnostaisi kysyä peliin lähdöstä. Lukko veti koko avauserän pelkkää trappia. Oliko tuo sitten taas olosuhteiden pakosta? Kyllä menevät mm Tieksola, Nyman ja Nieminen kumppanit täysin hukkaan, kun seisovat keskialuuelle. Tuollainen pelityyli tarvitsisi aivan erilaisia pelaajatyyppejä, kun ei tarvitse luistella juurikaan.
 

EngAge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Yks haluttomimmista peleistä pariin kauteen. Pelaajisto sais taas mennä seisoo peilin eteen ja kysyä, et annoinko 100% vai menikö vähän sinnepäin.

Saatanan tunarit!
 

Sinkilä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, ManU, Pesäkarhut, SoJy, Valepa, Narukerä
Tää kausi on ohi.
Saa aikamoiset sinikeltuaiset Lasit olla päässä, jos ostaa näitä tavoite tällä kaudelle 1-4 juttuja.
Säälipelit on Lukon mestaruus tällä kaudella.
Ja pirun piukassa on sekin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös