Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 884 290
  • 20 457

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Okany taklasi hieman ennen tuota Ervastia(?) vähän kyseenalaisesti Lukon päädyssä. Tuskimpa rasistisesta käytöksestä heitetään ulos kevyin perustein. Huutelu Mäenpäälle ei tarvitse kohdistua Mäenpäähän vaan voi olla joukkuekaveriin. Sanonpahan vain.
Varmasti juu näin. MääKans Kalpa!
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Nämä ovat kaikki epäasiallisia, mutta että rasistisia?
Kääpiö voidaan nykymaailmassa tulkita rasistiseksi, kysy vaikka Lumikilta. Siltä nykyversion tummalta.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ihan mielenkiintoista: Jos rasistista huutoa ei olekaan tapahtunut, onko kyseessä kunnianloukkaus ja päätuomariko silloin on vastaaja? Tuo pöytäkirjamerkintä kun löytyy nyt tästä ikuisuuteen netistä ja lehdetkin jo revittelee.
Reunasenkin oikeusturvan kannalta tärkeää että selviää mitä on huudettu.

En tiedä mutta outoa on.
 

Venkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tosiaan jo olis oikeasti rasistinen heitto niin ulosajo ja sanktiota päälle. Mutta jos oli Kääpiö heitto tai joku muu vastaava niin kyllä monelta muljahtaa silmät päästä. Monelaista verbaalista häirintää ja rajuakin sellaista Liigassa on mutta saas nähdä mikä oli tässä syynä.
 

Pupsi8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko

nexustron

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Chelsea
Tosiaan jos olis oikeasti rasistinen heitto niin ulosajo ja sanktiota päälle. Mutta jos oli Kääpiö heitto tai joku muu vastaava niin kyllä monelta muljahtaa silmät päästä. Monelaista verbaalista häirintää ja rajuakin sellaista Liigassa on mutta saas nähdä mikä oli tässä syynä.
Tulee mieleen Hakulisen suunsoitot Åstenille, jotka olisivat samaa skaalaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös