Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 887 883
  • 20 457

Danforth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Luleå HF

Danforth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Luleå HF
Tare rankoo heti omasta päästä.
 

Danforth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Luleå HF
Vittu.
 

Danforth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Luleå HF
Huomatkaa muuten, että Lebe oli tuossa ihan mukana - veto vaan oli suoraan ylänurkkaan joten aika mahdoton ottaa.

Meillon hyvä poika maalissa.
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tää loppu meni meikäläisen piikkiin, sori siitä. Laitoin lähetyksen päälle nelisen minuuttia ennen pelin päättymistä ja johan alkoi oma nuotta heilumaan.

Onneksi oli muita kiireitä 56 minuuttia matsista.
 

Kepakko

Jäsen
Viimeisen erän muniin puhaltelua lukuun ottamatta erinomainen esitys. Jos jotakin muuta negatiivista pitää löytää, niin alivoima ollut kyllä näissä CHL-peleissä tosi staattista. Sen pitää parantua rutkasti.

Hyvä peli! Seuraavaksi sitten Mannheim, joka pisti Tapparan tosi tiukoille. Toivottavasti ei Repo saa pelikieltoa siihen peliin. En nyt jaksa tutustua, miten nuo näissä peleissä menee.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
En tiedä mikä ero joukkueiden budjetissa on, mutta todennäköisesti Rapperswil käyttää saman verran mitä Lukon liikevaihto on (ehkä liioittelua), mutta oiva osoitus miten pelitavassa saadaan kurottua ainakin nimietua umpeen ja ohi.
 
Viimeksi muokattu:

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Pitkästä aikaa mukavan raikasta katsoa Lukon peliä, kun jääkiekossa näköjään sitten kai voikin päästä hyökkäysalueelle muutenkin kuin ristikulmaheitolla tai hybridipitkällä.

Tosin CHL on chl ja Liiga sitten eri peliä. Marcon Lukkokin esitti lupaavia otteita eurooppalaista luomulätkää vastaan.

Mutta varovaista posia on ilmassa
 
Suosikkijoukkue
Lugu
Ettei meininki sentään liian positiiviseski ylly, pakko nostaa ylös, että eilen pyörityksen rauhoituttua alivoima ei ollut kovinkaan hyvää. Paremmilla laukauksilla Rapperswil olisi tehnyt maalin tai toisenkin, koska paikkoja siunaantui sekä neliön läpi, että takakolmion kautta.
Toki en tiedä miten haluavat tuota pelata, että onko juuri tarkoituskin, ken tietää!

Lisäksi Kainulaisen käyttö aloittavana aloittajana alivoimalla on eriskummallista ainakin viime kausien aloitustyöskentelyyn nähden. Toki mies on saattanut tuota reenailla ja paras näkemättä, toivottavasti näin!

Mutta kieltämättä matsia oli eilen kiva katsoa ja vauhtia & järkeä sopivassa määrin suhteessa. Iloisia yllätyksiä pelaajien suhteen eikä kukaan ole alittanut niitä reilulla marginaalilla. Odottava tunne!
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Ainakin näihin CHL-vieraspeleihin Lukko oli pelitavallisesti valmennettu aikalailla täydellisellä sapluunalla. Varsinkin Rapperswill karvasi ylhäältä (joskin varsin väljällä viisikolla), mutta Lukolla oli hyvin vapaat miehet tyhjissä tiloissa. Keskialueen yli tultiin hyvillä syöttöketjuilla eikä kuskaamalla tai päätykiekoilla.

Liigassa träppiä vastaan pelaaminen onkin sitten aivan erilaista. Näistä peleistä ainakin voi päätellä, että joukkue tietää kyllä vahvuutensa. Fyysisyydellä ei lähdetä kamppailemaan vaan juoksutetaan vastustajaa syöttelemällä ja kiekonhallinnalla. Syöttöjen laatu ja pelirohkeus on tällä hetkellä paljon paremmalla tasolla kuin Virtasen aikana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös