Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 400 331
  • 6 758

Kiekkomiäs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Florida Panthers
Njaa ei hermestkään silti saanut hirveesti kuteja maalille, mut äijät hei pitää löytyä lisää vaihteita jos halutaan ohi tulla
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Aloitukset. Vittu oikeesti nyt siellä kopissa herätys. Ei me voida jäädä jälkeen väännöissä koko ajan. Tahtokysymys. Lind näytti mallia miten mennään.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Risikko on ottanut niin monta huipputorjuntaa, että yhden lapsuksen voi antaa anteeksi.

Sen sijaan sattuu katsella Olavin tekemistä tai oikeastaan koko "konkariosaston" löntystelyä.
 

otus

Jäsen
Suosikkijoukkue
لօҟҽɾìէ
Missä on taklaukset? Yhden puolittaisen näin ja sitä seurasikin lyhyt hyökkäyspään pyöritys. Lisäksi jos kerran Risikon päälle saa ajaa, niin täytyyhän tuomarien joustaa myös toiseen suuuntaan? Hermeksellä on aivan liian mukavaa tuolla kentällä nyt.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Kalajanniskallakin oli enemmän oikeita maalipaikkoja kuin Hermeksellä tossa erässä. Ja se mistä tuli maali ei ollut edes maalipaikka. Harmittava lahja muuten erinomaisesti pelanneelta Risikolta ja tekee pelistä meille vaikeammaksi.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Heikko ensimmäinen erä. Hermes oli toki parhaimmillaan 5vs4, mutta tasaviisikoin pelatessa eroa tuli myös. Esimerkiksi Jokerien hyökkäysaluepelaaminen meni liian usein joko omasta valinnasta tai Hermeksen ohjauksesta kiekollisena kulmiin.

Syöttö hyökkäysalueen sisällä olevalla pakille, liikkuva maski ja veto puuttuivat. Ei tämä ihan mahdoton vaatimus Mestiksessä ole, sillä Hermes sai luotua kahdesti tällä perustavalla maalitilanteen. Eikä sovi unohtaa Jokerien maalipaikkoja, kyllä niitäkin oli.

Ja sitten: toiseen erään tunnetta peliiin!
 

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
20 min ja 1-0. Hyviä paikkoja on, mutta ei maistu ainakaan vielä. Tollasista paikoista vois tehdä. Mutta kun ei kelpaa, niin kaverille kelpasi. .
Risikolle sattui yksi lapsus ja sen Hermes käytti.

Yllättävän ärsyttävä tää selostaja. Ei edes tiennyt mikä Oli Jokereiden jäähyn syy kun Kiekko lensi katsomoon!!.
 

Eelie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, HJK, S.S Lazio
Peliä katsoessa herääs kysymys kenem idea oli loppukaudeksi hankkia nämä Kooveen pelaajat? Olisiko mielummin kannattanut laatuun keskittyä.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Pakko kyllä nostaa hattua tuolle Hermeksen pelille. He ovat ns. ytimessä jo neljännessä pelissä peräkkäin. Eivät he mitään taikatemppuja esitä vaan ihan perusjuttuja: Kiekonriiston jälkeen salamannopeasti vastahyökkäykseen, joka päättyy lähes käytännössä aina maalipaikkaan. Siihen päälle korkea karvaus, jonka kanssa jokeripakit ovat toistuvasti ihmeissään, kuin vain harvalta löytyy kykyä lähteä kiekolla tuon karvauksen alta. Kaiken lisäksi heidän avainpelaajansa ovat parhaimmillaan juuri oikeaan aikaan. Missä ovat Jokerien avainpelaajat? Mutta...

On Hermekselläkin virhealttiutta omissa, mutta toistaiseksi Jokerit ei ole kyennyt hyödyntämään sitä millään tavalla. Nyt kaivattaisiin MUNAA tuohon hyökkäyspeliin, erityisesti viimeistelyyn.
 

spertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä me vielä noustaan! Eka erä oli aika surkeaa pelaamista, mutta peli silti vain 1-0. Nyt vain ihan eri asenteella takaisin peliin.
 

Shakermaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Miksi runkosarjaa dominoinut Forslund on aivan yössä?
Oli pakko tehdä pikainen tutkinta, että miten Forslund on pärjännyt Hermestä vastaan runkosarjassa. Kahdessa ottelussa 0+2 ja kahdessa ottelussa 0+0. Yhteensä siis 0+4, eli ei mitenkään huonosti. Piste per peli, eli ei pitäisi vastustajan pelitapa olla se ongelma, vaan onko meillä taas tällainen tehomies, joka katoaa kevään tullessa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös