Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 400 352
  • 6 758

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä tässä suurin ongelma on, että Jokerit ei pääse keskelle laukausisektoriin ollenkaan vaan joudutaan ensin pyörimään kulmissa ja sitten yritetään sieltä jotain toivotaan toivotaan syöttöä maalille. Vastustaja taas pääsee aivan avoimiin vetopaikkoihin keskeltä... Kyllä tuota puolustuspelaamista pitää tiivistää ja hyökkääjien pitää vaan rohkeammin painaa maalille, muuten ei kyllä tästä sarjasta jatkoon mennä.
Juuri näin. Hermes pääsee koko ajan laukomaan hyvistä sektoreista, meillä suunnitelma näyttää olevan "pistetään sata kiekkoa maalille ja yks pomppaa sisään". Ja niistä 99 tulee Hermekselle vastahyökkäys.
 

duud

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mä olen sen verran pahanilman#27, että jätän katsomatta jatkoajan. Laitan tulospalvelunkin kiinni ja katselen pornochannelilta Ron-Jeremi Wehmasta. Korkkasin Viskinkin ja kaikki voiton eteen.
 

Jvg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olihan meillä kolme 2vs1 hyökkäystä ja viimeistely kehnoa. Noista pitäisi tehdä kun kaveri lahjoittaa paikkoja.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ikävä suolata nuori kundi, mutta kyllä on Kallella ollut todella musta kaksi pudotuspelimatsia. Isoja jäähyjä ja ihan turhista tilanteista kun yrittää pelata kovempaa kuin vielä osaa. Näistä kun kesällä imee oppia ja miettii miten tuli hölmöiltyä niin voi tulla hyväkin pelimies. Nyt en kyllä valmentajana enää laittaisi kentälle.
 

Ann Arbor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
En tiedä. Jotenkin lamaantunut fiilis. Kuusi erää pelattu ja peli on kaunistelematta hirveää. Kai sitä pitää vaan uskoa parempaan. Vaikeaa se on nähdyn perusteella.
Onhan tämä vaikea uskoa, että todellako nousujohteisen runkosarjan jälkeen tässä on kaikki, mitä Jokereilla laittaa peliin. Hermes on vaikea vastustaja, mutta toden totta kuusi erää jo pelattu, eikä Jokerit ole ollut kovin vakuuttava yhdessäkään.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Ette saa rikottua tuota Hermeksen tempopelaamista. Näytätte samalta kuin me IPKta vastaan. Liian hitaalta. Pitäs haastaa eri keinoilla, löytyykö Teron kikkapussista se ase?
 

JokeriJätkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ylösnoussut
Yksi asia on varmaa: jos Jokerit tän pelin voittaa, maalia edeltää joku Hermeksen kämmi tai sit kiekko pomppii kolmen ahterin ja dumarin kypärän kautta sisään. Jokainen voi ottelutapahtumiin peilaten arvioida, mikä on todenmäköisyys siihen.

Mutta tärkeää tää olis jollain konstilla voittaa. Tois sitä rentoutta. Henkinen takalukko näkyy mutsin sohvalle asti.
 

iibor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Jokerit
Onneksi en maksa Katsomosta, niin saa rauhassa seurata ihan muita juttuja ja välillä päivitellä Mestiksen sivuja.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Onko Jokereiden edellinen voitto jatkoilla playoffeissa niinkin tuore kuin keväältä 2012 Nichlas Hardtin toimesta? Kohelopelejä en tähän laske.
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viimeinen sammuttaa valot.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Se oli siinä. Hienosti puolustettu.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Kiitos Wehmas.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös