Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 400 779
  • 6 758

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Valtaisaa ryöpytystä niin kentällä kuin katsomossakin!
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Kalajanniskan pilkun varmaan luki jo...öö viime vuoden Hesarista.
 

JammeR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuomarit vois tarkistaa useamminkin jäähyjä näemmä. Nyt on kyllä ihan kipsissä Jokerit. Kolppanen pitää pelissä mukana. Ihme on, jos tästä pelistä lähtee pisteitä mukaan.
Mukavaa olla väärässä! Melkein samat takuumiehet kuin edellisessäkin: Lemberg, Kalajanniska, Häkkilä ja…….Kolppanen! Turha koittaa, Jokerit voittaa!
 

One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, SoJy, ManU, Ac Milan, Barcelona
4 pinnaa näistä peleistä on hyvä suoritus, ainakin ennen näitä pelejä mietittynä. 2 olisi ollut huono ja 3 ok. Mutta ehkä pieni pettymys kuitenkin, koska oltiin molemmissa peleissä parempi osapuoli.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pelillisesti olitiin parempia. Päätty miten vain. Se on rohkaisevaa. Pelillinen käyrä paranee.
Tämä. Läpeensä erinomaista tekemistä pois lukien maalit. Haakanaa koulutettiin pari kertaa mutta jengiltä ehjä esitys kokonaisuutena. Liuksialan ketju loistava. Ja 27 esitys lämmittää erityisesti mieltä. Faijansa poika.
 

jarpie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Oli hieno peli Jokereilta.
Katsomossa dominanssia. En tiedä oliko tuolla edes espoolaisia katsomassa. Pikkuerkka on Teron povarissa.
Oli siellä espoolaisia, väittäisin että ehkä jopa enemmän kuin helsinkiläisiä. Huusitte vaan liian kovaa niin ette kuullut.

Ensimmäistä kertaa olin itse todistamassa näiden joukkueiden peliä ja oli kyllä vähän erilaista menoa katsomossa kuin mitä mestiksessä voisi odottaa. En edes itse nähnyt mitään perseilyä Jokerifaneilta vaikka joku lippuepisodi siellä taisi ollakkin. Kiitokset tunnelman luonnista molemmille faniryhmille!

Viimeinen lauseesi on valitettavasti 100% totta ja sekös vituttaa.
 

#42

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, K-Espoo
Eipäs tässä nyt oikeen voi tännepäinkään vittuilla ilman että näyttäisi idiootilta, tiukkaa vääntöä taulun perusteella, tilastot laulaakin eri säveltä. Kunnia sinne minne se kuuluu.

Näistä peleistä tulee pelin aikana nautittua paljon, pelin jälkeen saattaa vähän korvat soida. Kiitokset jälleen hyvästä tunnelmasta, eihän tässä ole kuin kuukausi ennen kuin pääsemme taas ihailemaan molempien seurojen ysäripaitoja kentällä.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Ei voi kyllä olla kuin tyytyväinen viikonlopun peli-ilmeeseen. Kaksi päävastustajaa kohdattiin ja kumpaakaan vastaan paremmasta joukkueesta ei jäänyt epäselvyyttä, vaikka numerot olivatkin tasaisia. Vihdoin alkaa näkyä se potentiaali joka joukkueessa on alusta asti ollut. Jokerit on yksittäisissä otteluissa viimeistellyt paremmin ja pelannut parempaa yli- ja alivoimaa, mutta montaa matsia ei ole oltu näin tasaisen vahvoja ja yhtä hyvin pelin päällä täyttä kolmea erää.

Risikon loukkaantuminen monia huoletti, mutta näköjään Kolppasellakin pärjätään ihan hyvin. Tällä pelillä kotiedun kanssa ei tulee mitään ongelmia ja keväälläkin on ihan täydet saumat mihin tahansa. Edellinen tappio jollekin muulle kuin IPK:lle on tullut 14.12. rankkareilla RoKia vastaan.

Peliesityksiin ei liity kuin välillisesti, mutta Eteläpäädyn dominanssi katsomossa oli myös ihan uskomatonta seurattavaa. Uskoisin että tuon fanijoukon edessä on äijillä aika nastaa pelata. Valmentajien haastetteluista pelin jälkeen _pukukoppikäytävältä_ ei meinannut saada mitään selvää kun EP:n chantit kaikuivat vielä niin kovaa.

Olen näin kokonaisvaltaisen tyytyväinen Jokereiden meininkiin ollut viimeksi ehkä lock-out-kaudella. Ei pidä ottaa itsestäänselvyytenä tällaista.
 
Viimeksi muokattu:

Konteksti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Positiivista kun haetaan, niin kolme voittoa viikkoon on hyvä juttu. Kahdesta viimeisestä olisi ollut täydet pisteet otettavissa, mutta voitto kuin voitto yhtä kaikki.

Paikallisissa mennään undefeated koko kausi niin Espoota kuin Vantaata vastaan ja yleisesti siellä on yksi ainoa joukkue, jota ei olla voittavasti saatu haastettua.

Omissa papereissa Kolppasen osakkeet nousivat viikonlopun esitysten osalta. On todella rauhallinen torjuja rankkareissa ja käyttää mailaa todella hyvin niiden katkaisuun.

Kyllä silti viikonlopun parhaat suorittajat olivat @pappi eilen ja Eteläpääty tänään. Kovan tason suorittamista molemmilta!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös