Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 400 733
  • 6 758

Konteksti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sellainen peli, että olisi tästä ollut täysi pottikin hoidettavissa. No. Kaikenkaikkiaan ihan viihdyttävä kohtaaminen. Rankkareissa maalivahdit puolin ja toisin ottivat suht rennon näköisesti torjuntoja vastaan, mutta kärkihepat nousivat rooliin ja vetivät näissä pitemmän korren. Tästä hyvä jatkaa huomiseen.
 

JammeR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Isot pisteet. Kolmekin olisi kelvannut. Lemberg ja Kalajanniska oli ihan turhia tänäänkin. Mihin noita maalintekijöitä ees tarvitaan? Ostetaan vaan puolustajia. Kolppanen stunttasi erinomaisesti. Olen edelleen todella tyytyväinen meidän maalivahti-tandemiin. Pidetään tää uusi vauhdikas pelityyli. Se on viihdyttävää ja uskon et noilla vetomäärillä tullaan voittamaan paljon pelejä jatkossakin!
 

Korhonen96

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Täytyy olla tyytyväinen Jokereiden tämänpäiväiseen suoritukseen. Ketterä osasi pelata keskustan ja tyytyi siihen sillä Jokereiden karvauspeli oli erittäin hienosti rytmitettyä ja kiekonhallinta saatiin pidettyä iloisella tavalla.
Jokerit myös pystyi pelaamaan hienosti ketterän trapin läpi rytmissä. Ketterä oli todella tiivis mutta Määtän pojat malttoivat pelata ylempiä viivelähtöjä ja rakentaa rauhassa. Oikeastaan tänään kontrollilähtöjä nähtiin varmaan eniten koko kaudella ja oli hieno seurata kahden hyvin organisoudun joukkueen pelaavan.

Jokerit ei liikaa säntäillyt väkisin suoraviivaisella pelitavalla vaan uskalsi myös jarruttaa peliä hyökkäyspäässä. Kehuja pitää antaa hyökkäyksiä hienosti rytmittävälle Häkkilälle. Nostan omaa häntääni todeten, että meillä on sarjan parhaat YV pakit Häkkilä ja Vertanen kuten alkukaudesta todettiin. Häkkilällä ei ole juuri laukaisu-uhkaa mutta omaa äärimmäisen nopean pelipään ja laidoilla Forslund sekä Kalajanniska liikkuvat aktiivisesti. Vastustajan on tällä hetkellä todella vaikea puolustaa tuota ylivoimaa. Kehuja tulee antaa myös ylivoimasta Karviselle ja Tintille, tärkeää työtä maalinedustalla. Ketterän Ronkaiselle sen sijaan yhtä lailla kehut. Erinomainen ”divarijyrä” vetää satasella joka vaihdossa ja on jatkuva uhka kentällä. Tästä on ilo jatkaa!
 

Ann Arbor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
En edelleenkään tykkää jatkojen 3vs3 epäkiekosta.
Tykkääkö siitä kukaan? Sori offari, mutta joo kun tilaa on, niin maali syntyy todennäköisemmin, mutta toden totta alkaa suorastaan ramasemaan kun tuota kiertelyä ja kaartelua seuraa.
 

Quaser

Jäsen
Suosikkijoukkue
O'Neill, KiVa
Takuulla hävittiin myös SaiPoille, JYPeille ja llveksille satunnaisesti, mutta kyllä Jokerit paria kautta lukuunottamatta oli melko tasainen runkosarjasuorittaja. Maratontaulukossa oltiin muistaakseni neljäntenä tai viidentenä, edellä lähinnä ne joukkueet joilla oli ollut pidempiä dynastioita.
Siis vastasin @massaonvoimaa viestiin, jossa massa "kysyi" koska Jokerit on voittanut kärkijengejä ja hävinnyt pohjakastin jengeille. Itselle ainakin tuli tutuksi viimeisimmän mestaruuden jälkeisellä vuosikymmenellä.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Kattelin tuossa Mestiksen sivuilta, että K-Vantaa painoi 4-1 voiton IPK:sta. Jokerit on lohet popsinut joka pelissä ja sitten IPK taas ollut meille voittamaton. Mikä ihme siinä IPK:n pelissä on, et häviää yllättävän usein näillä heikomille jengeille, mut vie kärkijengejä ja kääntäen miksi se IPK on ollut Jokereille mörkö? Mulla ei oo tähän mitään vastausta, mutta ehkä jollakin on jotain järkevää sanottavaa.
IPK ei osaa pelata, jos sen pitää hallita kiekkoa ja olla jotain muuta kuin vastaiskujoukkue. Siitä se johtuu.

Saakelin taitava ulkkariketju sekä kova prässi - tempovaade kova. Ja kääntää omista nopeasti pois.

Oikeasti IPK on kova, mutta keväällä voi sulaa.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Jokerien peli näytti eilen hyvältä pl. laukausten laatu. Selostaja kehui vastustajan veskaria ja sinänsä ihan syystä, koska ottihan kaveri monta hyvää torjuntaa. Paremmalla laukausten laadulla ottelu olisi kyllä kääntynyt Jokereille jo varsinaisella. Jokerien peli on kehittynyt syksyn peleistä selkeästi, kuten on tietty lähtökohtaisesti tarkoituskin. Etenkin Häkkilää täytyy kehaista: Olisikohan piipahdus Liigassa ja kauden avausmaali tuoneet boostia, sillä tuon Hermes-pelin jälkeen Häkkilä on ollut kuin eri mies.

Ketterä oli kyllä sitkeä porukka. Todennäköisesti kohdataan keväällä, joten itseluottamuksen kannalta eilinen voitto oli todella tärkeä.

Tänään edessä kauden tähän saakka isoin peli Espoossa. Eniten etukäteen kuumottaa todennäköisesti maalilla olevan Kolppasen esitys.
 

cheap_shot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, Jokerit, KäPa, Liverpool
Eilinen peli oli kyllä loistava koko jengiltä. Luistin kulki, Ketterän veska oli ainoa syy miksi peli ei päättynyt 8-3 varsinaisella peliajalla. Lupaa hyvää kevättä ajatellen, jos peli alkaa näyttämään tältä.

Risikon loukkaantuminen kyllä huolettaa, Kolppasen liike ei mielestäni näytä hirveän hyvältä, toivotaan miehelle tänään onnistumisia Espoossa.
 

Shakermaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kaikki kunnia Keinäselle, mutta on pakko ihmetellä, miksi valmennus peluuttaa häntä ylivoimalla. Ei ihan ole valmis Mestisjoukkueen yv-pelaajaksi.

Liuksiala ei ilmeisesti nauti hirveästi ylivoimavastuuta ja hänelle voisi olla parempi rooli tuossa. Tai sitten Tenhovuorelle, joka kuitenkin iskee kiekkoa sisään suht hyvin.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Kaikki kunnia Keinäselle, mutta on pakko ihmetellä, miksi valmennus peluuttaa häntä ylivoimalla. Ei ihan ole valmis Mestisjoukkueen yv-pelaajaksi.
Ei ole ehkä nyt valmis, mutta joku päivä on. Mielestäni ihan hyvä tuoda usealle äijälle kokemusta yv-pelaamisesta ennen kevään pelejä, jolloin yv-viisikot todennäköisesti lukitaan.

Itse kyllä diggaan, että Keinänen sai kunnolla vastuuta Ketterän kaltaista huippujengiä vastaan.
 

DomBBa-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokerit tänään:

10 Juho Keinänen - 22 Alexander Forslund - 51 Leevi Lemberg
25 Emil Kuusla - 16 Teemu Henritius - 42 Olavi Vauhkonen
19 Oskari Kalajanniska - 81 Erkka Seppälä - 21 Otto Karvinen (A)
27 Onni Lind (A) - 14 Jesse Liuksiala - 94 Väinö Sirkiä
9 Mathias Hänninen

11 Valtteri Jeskanen - 7 Hannes Häkkilä
77 Santeri Haakana - 47 Saku Forsblom (C)
3 Kalle Kangas - 50 Atso Lehtinen

30 Ville Kolppanen (20 Sisu Heikkeri)
Risikko, Vertanen ja Korhonen sivussa loukkaantumisen takia.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Ei ole ehkä nyt valmis, mutta joku päivä on. Mielestäni ihan hyvä tuoda usealle äijälle kokemusta yv-pelaamisesta ennen kevään pelejä, jolloin yv-viisikot todennäköisesti lukitaan.

Itse kyllä diggaan, että Keinänen sai kunnolla vastuuta Ketterän kaltaista huippujengiä vastaan.
Keinäsen peluuttaminen ylivoimalla on nimenomaan kuin laittaisi rahaa pankkiin pidemmällä tähtäimellä. Kun annetaan kaverille vastuuta nyt kunnolla niin voi olla jo ensi kaudella runkopelaaja.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Liuksialan eilinen yv-saldo oli yksi epäonnistunut kiekon ylöstuonti ja liian kova rännitys, joka karkasi ulos alueelta.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tänään sitten Kolppaselle pienen tauon jälkeen siis startti torjuntahommiin.

Itse ainakin toivoin että viikonlopun mv-peluutus olisi mennyt juurikin näin Risikon saamasta kolhusta huolimatta.
Toivotaan siis että Kolppasella tänään koppi tarttuu ja sitä kautta ainakin omat pienet epäilykseni Villen "nykyvireestä" voidaan heittää pelin jälkeen romukoppaan.

Toisena toiveena sitten että Risikon kohdalla kyse ei olisi mistään isommasta.
Jos kuitenkin on, niin silloin on Jokereiden varmaankin pakko lähteä maalivahti-ostoksille loppu kautta ajatellen.
Hyvä sekä terve maalivahti-tandemi on kuitenkin ehkäpä se tärkein osa-alue kevään pelejä silmälläpitäen.
 

Jokeriarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos ja kun Kolppanen tolppien välissä arveluttaa niin pitää muistaa se, että maalivahti on myös tavallaan yksilöurheilija. Se voi olla pienestä kiinni kun koppi tarttuu ja homma lähtee rullaamaan hyvään suuntaan. Ja sama tietenkin myös toisinpäin. Ei varmasti moni myöskään odottanut Henri Risikon olevan Jokerien selkeä ykkösvahti ennen kauden alkua. Toivotaan, että Kolppanen sai eilisestä paljon itseluottamusta.
 
Viimeksi muokattu:

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Eilen ansaitut kaks pojoa. Siihen hallintaan nähden olisi täytynyt voittaa varsinaisella.
Mut se huono toka erä harmittaa. Vaikka se päättyikin 2-2. Huono 5 minsan yv siihen.

Tänään pitää puolustaa hyvin, kun Kolppanen maalissa. Pomputelee aika paljon kiekkoja. Toivottavasti nyt kiekot jää Tänään kiinni.
Risikko loukkaantuneena sivussa.
Vauhkonen palaa Tänään hyökkäykseen.
Kiekko Espoo ei oo vielä voittanut Jokereita tällä kaudella.
Lähdetään siitä ettei voita Tänäänkään.
 

JammeR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aika vaisu aloitus eiliseen verrattuna. Onko jalat jääneet Nordikselle? Näyttää isolle pelille kespoolle, toivottavasti menee pakottamiseksi. Noh, josko tästä heräiltäis pikku hiljaa. Taistele Jokerit!
 

JammeR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hirveä vauhtipommi Häkkilää selkään, eikä Hannes edes huomaa o7

No taisi se mennä vähän ohi.
On vähän sellaiset merkit ilmassa et saattaa tulla pikku ylilyönti jossain kohtaa. Kuusla?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös