Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 408 207
  • 6 763

Ann Arbor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Todella kovan duunin saa tehdä Jokerit voiton eteen tänään. IPK on todella terävänä ja karvauspeli toimii. Toisessa erässä matka vaihtoaitioon on pidempi, joten jos vieraiden karvaus toimii yhtä hyvin kuin ensimmäisessä erässä niin vaikeaa on.
Tainnut jäädä työsuhdesandelsit juomatta yläsavolaisilta uutena vuotena. Mitään bussijalkojakaan.
 

JammeR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Peliä nyt, kele!
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Pelkkää selviytymistä kun Iisalmi kouluttaa meitä meidän omalla kotikentällä. Yv:n avulla roikutaan mukana. Nyt jumalauta kolmanteen erään kunnon rytinää ja peliä toiseen päätyyn.
 
Viimeksi muokattu:

Ann Arbor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Niin se vain gallialaiskylä pitää punakeltaista Roomaa pinteessä. Onhan heillä hyvä nippu kasassa, mutta kollektiivisesti todella terävää ja vauhdikasta peliä heiltä.

Kyllä tämän jengin kevättä silmälläpitäen pitää parantaa huomattavasti.
 

jore67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kertokaa nyt joku, että miten tuo potkusääntö menee? Eihän nyt selvempää potkua ole, kiekko menee lavasta ohi ja kaveri venyttää luistimen eteen.
 

Kiekoton Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja Alasarjat sekä suomalaiset maailmalla
Eka kymppi jälleen vähemmän yllättäen totaaliunessa, ylivoima herätti. Toiseen erään pelaamisen voisi aloittaa erän alusta.
Ihan voitettavissa tämä Ipk on, kunhan Perssonin kenttä pidetään kurissa.
Eikö näitä saada pidettyä millään kurissa? Pelimiehen kymppi jäljellä. Oma mielenkiinto kyllä valitettavasti ohjautuu välierän katseluun. Tulis ny se voitto varsinaisella. Ei tää IPK voi meitä jatkuvasti alistaa.
 

Viru$

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Voi kiesus mikä ajokoirakarvaus päällä koko ajan Tuomaisen poppoolla. Ei silti huimaa yhtään. Tero on eliittivalmentaja ja kääntää tämän vielä.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mut hei, ollaan saatu 13 laukausta maalia kohti kotipelissä. Ihan sama onko IPK miten hyvä, niin ei vaan tämmöstä saisi sallia. Pakko on pystyä parempaan.
 

Lartem

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilainen lätkä ilman möyrimistä
Viimeset 5 min kusessa omissa; Mestiksen mainoskatkon aikana Määttä ei avaa suutaan vs Tuomainen ohjeistaa koko joukkueen.
 

syndi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, HJK-Hockey, NHL
Noi vihelletään aina, ei mitään järkeä tossa jäähyssä pojat.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Mailman kevyin ulosajo
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös