Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 400 654
  • 6 758
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Milloin saamme 3 pistettä pelistä?
 

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Ei hemmetti puolustajien vetoja. Ensimmäiseen pelaajaan tai ohi. Ihan vapaita tontteja.
Tämä. Vertasella kolme metriä vapaata väylää, ainoa edessä oleva pelaaja on kolmen metrin päässä. Ja mihin laukoo Vertanen? No vittu siihen ainoaan edessä olevaan pelaajaan.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Vakavammin; Jokerit suorittaa kuten keskikastin/alemman keskikastin nippu. Sarjan isoimmalla budjetilla. Pelaajia tulee kuin kolmosen ratikoita. Tähän jatkumoon tulee myös päävalmentajan vaihdos.
Ihan käsittämätöntä miten tuolla pakistolla voi suorittaa noin. Tai oikeastaan koko jengillä.

Vähän kyllä kauden 13-14 fibat tästä nykytouhusta.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä tässä ei yksi Vauhkonen tai veskari tee kesää tai talvea tuolle touhulle, kun perusasiat sakkaa niin pahasti. Ja ne ei muutu ilman valmennuksen muuttamista.
 

Huopis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, HJK, Detroitin jengit, Puotinkylän Valtti
Tää kolmas erähän on ihan helvetin viihdyttävää lätkää puolin ja toisin?
Sama, päättyi tää nyt lopulta miten vaan, niin mun mielestä ihan viihdyttävä ja vauhdikas lätkämatsi on ollut.

Pakiston köykäisyydestä kirjoitin jo ihan ensimmäisen Mestis-ottelun jälkeen, kuten varmaan kaikki muutkin, jotka sen matsin näkivät. Valitettavasti se osa-alue ei todellakaan ole parantunut; meidän puolustajat alisuorittaa illasta toiseen tosi pahasti. Vai onko tämä niiden taso tällä hetkellä?
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Veskaa hakataan ja ei tehdä mitään. Mitä vittua ihan oikeesti, ei ole eka kerta.
 

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Vittu mitä lampaita. Joku Kalle Kangas, joka on jengin isokokoisin, katsoo vierestä kun veskaria hakataan. Miten vittu voi olla noin pehmeä pelaaja? Jos sut on siunattu tuollaisilla raameilla, niin herranjestas käytä sitä hyödyksesi! Nyt riittää että joku puhaltaa kohti niin kaveri jo horjahtaa.
 

petzku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Penguins & Patric Hörnqvist
Tuttua ja turvallista suorittamista sieltä. Spagetit lahkeesta ja kaverille ilmainen voitto. Jospa sitä jo kohta taas kolmen pinnan vauhtiin.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Miten helvetissä Jokerit voi olla neljäntenä sarjassa? Mikään ei toimi. Huomenna vielä yksi turpasauna ja hyvillä mielin kahden viikon tauolle.
 

töfting

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Bruins
Toinen erä oli oikein raikas ja hyvä. Kolmannen alussa vastujana saadessa jäähyn meidän YV oli niin intohimoton ja laiska, että pelkäsin sen jäävän koko erän hallitsevaksi tunteeksi. Kunnes muistin, että nythän on kyse aikuisten "kilpajoukkueesta", jossa senkalkaisen tunteen puute ei tulisi olla ongelma.
Vika erä oli niin pahaa sekoilia, etten muista vastaavaa edes junnupeleistä.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Neljä matsia 2-0 tai 2-1 tilanteesta hyytymiseen on jo trendi. En tajua mikä idea on laittaa kiekkoa viivalle ja vetää rannareita maalille toivoen parasta. Välillä homma toimii suht hyvin ja välillä ollaan täysin yössä. Herää Jokerit!
 

JammeR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Miten voi olla noin vaikean näköistä?Syöksykierre on kovassa vauhdissa. Kohta ollaan sarjataulukossa hiukan eri sijoituksilla. Jos tämä on tosiaan se kallein joukkue, niin onko rakentaminen epäonnistunut? Onko valmentaja epäonnistunut? Ovatko pelaajat epäonnistuneet? Toivottavasti vastaus jokaiseen ei ole kyllä. Jotain tartteis tehdä, mutta mistä aloitetaan? En kannata parasta ennen pelaajien kärräämistä meille parantelemaan vanhoja vaivoja ja/tai mukavoituneen isäkerhon perustamista. Näitä on jo kokeiltu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös